KERESÉS search-close

Miami

30 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Miami"

Tigriscápa riogatta a fürdőzőket Miamiban

Egy éve történt: a Fókusz nap felvételén egy tigriscápa látható, a fürdőzők között. A drónfelvétel Miami egyik népszerű strandján készült, ahol a strandolóktól karnyújtásnyira úszkált a méretes ragadozó…

Lakatos Márk nyakába vette Miamit - szerencsére fel is vette a kalandjait!

Lakatos Márk Miamiban! A Reggeli házigazdája nemrég Amerikába utazott egy különleges divatbemutatóra.A divatbemutató egy exkluzív vacsora része volt, amelyet az ikonikus Versace palotában rendeztek. Márk szerencsére mindent rögzített, mutatjuk is a részleteket!

Hatalmas gyűrűt adott David Guetta szerelmének

David Guetta eljegyezte barátnőjét. Az 51 éves francia dj ezekben a napokban Miamiban piheni ki párjával a hatalmas party-kat.

Klippremier! Geszti Péter - Miamiba mentem

Geszti Péter a Reggeliben mutatta be legújabb klipjét, melynek címe: Miamiba mentem!

Miamiba ment Geszti Péter?


szerző:
2018.06.05. 07:40
Miamiba ment Geszti Péter?

Geszti Péter vadonatúj daláról mesélt a Reggeliben, valamint azt is elárulta nekünk, hogy milyen projektjei vannak jelenleg a zenélésen kívül.

Miami, az elektronikus zene fellegvára!

A felhőkarcolók és a pálmafák árnyékában, az óceánparton megrendezett, három napos bulin idén magyar tévék közül csak az RTL Klub lehetett ott! Találkoztunk a leghíresebb lemezlovasokkal, magyar bulizókkal és olyan sztárokkal, mint Carl Cox, Paris Hilton vagy Hardwell.

TOMMYBOY már otthonosan mozog Miamiban

Tommyboy a 90-es évek egyik leghíresebb house-dj-je volt Magyarországon. 16 évesen állt először a dj-pult mögött, csaknem 5 éve él Miami közelében. Lemezkiadással és feltörekvő tehetségek menedzselésével foglalkozik, és Crazibiza nevű duójával folyamatosan ontja az új slágereket.

NÁKSI: Miamiban tolta


szerző:
2018.04.21. 15:00
NÁKSI: Miamiban tolta

Az éjjel Miamiban sem érhet véget! A 20. Ultrára idén a dal alkotója, Náksi Attila is kíváncsi volt. A magyar dj több bulin is játszott a floridai nagyvárosban a fesztivál ideje alatt. Élményeiről mesélt.

Kiss Ramónának teljesült egy álma!

Két éve, hogy több hónapos szabadság után, Kiss Ramóna újra hallatott magáról. Nemcsak a Barátok közt Zsófija tűnt el a nézők szeme elől, de az őt alakító színésznő is. A Fókusz elkísérte őt, amikor visszatért a Barátok csapatához.

Owen Wilson miatt kiürítettek egy hotelt

Owen Wilson felelőtlen döntése miatt egy egész hotelt ki kellett üríteni Miamiban - ugyanis megszólalt a tűzjelző. A színész egy hölggyel éjfél után érkezett meg a hotelbe - és forró fürdőjük közben rá is gyújtottak egy cigarettára.

Cápa a fürdőzők között


szerző:
2018.01.09. 19:35
Cápa a fürdőzők között

A mai nap felvételén egy tigriscápa látható, a fürdőzők között. A drónfelvétel Miami egyik népszerű strandján készült, ahol a strandolóktól karnyújtásnyira úszkált a méretes ragadozó…

9 magyart kell kimenekíteni

9 magyar rekedt a karibi Saint Martin szigetén az Irma hurrikán pusztítása után. A külügyminisztérium mindannyiukat el akarja hozni a természeti katasztrófa által sújtott területről, most azt szervezik, hogy repülőgépet küldenek értük. Máshonnan sem tudnak egyelőre hazajönni magyarok. Két nő azt mondta az RTL Híradónak: mivel járatukat törölték Miamiban, autóval menekültek a hurrikán elől északra, ott egy lengyel család fogadta be őket.

Evelinről főzés közben leszakadt a víz

Evelin teljesen szétcsúszott, és fogalma sem volt arról, mit beszél Bea, ráadásul a kiabálás még jobban összezavarta őt.  Hát igen, ki mondta, hogy parancsra főzni egyszerű?

Kiss Ramóna csokibarnára sült!

A Barátok közt Zsófija Miaimban járt. Volt kosármeccsen és persze az óceánparton is sok időt töltött, aminek meg is lett az eredménye: rövidnadrágjában és még rövidebb topjában gyönyörűen látszik, hogy bőre egészen barnára sült már.

Kiss Ramóna meghódította Miamit

Tavaly karácsonykor jelentették be, hogy Kiss Ramóna több mint 10 év után két hónapra távozik a Barátok közt-ből.

Magyar fiú a legújabb fitness szupersztár

A következő fitnesz szupersztárként emlegetik Tóth Attilát Miamiban. A 20 éves modellfiút a világ egyik legszexibb férfijának választotta a legnépszerűbb fitneszportál. Amerika nagyvárosaiban ő mosolyog a plakátokról, és ő a legtöbb követővel rendelkező magyar férfi az egyik közösségi oldalon.

Tóth Attila a világ legszebb férfija

Szupersztárként emlegetik Tóth Attilát Miamiban. A 20 éves modellfiút a világ egyik legszexibb férfijának választotta a legnépszerűbb fitneszportál. Amerika nagyvárosaiban ő mosolyog a plakátokról, és ő a legtöbb követővel rendelkező magyar férfi az egyik közösségi oldalon.

A Halálos iramban 7. szereplői Miamiban jártak

A Halálos iramban hetedik része április másodikától látható a hazai mozikban, melynek egyik főszereplője Jordana Brewster és Vin Diesel.

Óriáskígyó-járványról beszélnek

Rémületes meglepetésben volt részük útépítő munkásoknak Miamiban. Egy csővezetéket akartak lefektetni, amikor egy három méteres, támadókedvű burmai pitont találtak benne.

Somogyi Zoli megtanult seprűn repülni

A 8:08 műsorvezetője nemrég tért haza az Egyesült Államokból, ahol egyik nap a Roxfort varázslóiksolában járt és Hermiónéval randizott, a másik nap pedig Alfred Hitchcock szellemével találkozott. Ez utóbbival szerencsére csak átvitt értelemben.

Megoldódott a zongora-rejtély


szerző:
2011.01.28. 12:59
Megoldódott a zongora-rejtély

Kiderült, hogy egy diák vitte barátaival a homokzátonyra a hangszert, és műalkotásnak szánta. Minderről felvételt is készített.

Zongora a tengerparti homokzátonyon

A környékbeliek találgatni kezdtek, hogyan került a hangszer a Miami közeli öböl parjára.

Ezreket tereltek ki gyanús csomag miatt

Újra fogad és indít járatokat a Miami Nemzetközi Repülőtér.

MeneTrend: Miami, USA


szerző:
2010.05.16. 10:50
MeneTrend: Miami, USA

Miami - kétségtelen - reneszánszát éli. Egyre többen költöznek a városba, és nem csupán az egész évben kiváló időjárás, de Miami egyre pezsgőbb kulturális élete miatt is.

MeneTrend: Miami - USA


szerző:
2010.03.28. 12:00

Sofia Milos elárulta titkát


szerző:
2009.12.16. 08:55
Sofia Milos elárulta titkát

A Miami helyszínelők sztárja már túl van a negyedik X-en, ez mégsem látszik rajta.

Exkluzív interjú a CSI sztárjával!

A Miami helyszínelők szereplője, Sofia Milos meglátogatta a CSI Kiállítást.

Bárkiből lehet helyszínelő!


szerző:
2009.11.03. 20:31
Bárkiből lehet helyszínelő!

Az interakítv kiállítás látogatói vegyszerekkel, számítógépes analízissel olhatják meg az eseteket.

Macskagyilkost üldöznek Miami-ban

Az ismeretlen az elmúlt néhány hónapban legalább két tucat állatot ölt meg.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való