KERESÉS search-close

Mezőkövesd

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Mezőkövesd"

Videón a többszörösen szabálytalan manőver

Videón a többszörösen szabálytalan manőver. Egy nyíregyházi autós fedélzeti kamerája rögíztette, ahogyan az előtte álló áthajt a záróvonalon majd a piroson is. Mezőkövesd határában is záróvonalon előztek, azt a sofőrt megbírságolták a rendőrök. A Híradónk által megkérdezett szakértő szerint az útjelzésekkel sok esetben egyszerűen nem foglalkoznak az autósok.

Más kérésére nem csökkent a benzinár

Ami sikerült Tállai Andrásnak, nem sikerül más országgyűlési képviselőnek. A szocialista Teleki László hiába kérte, az ő választókerületében működő MOL kutakon nem csökkent az üzemanyag ára. Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint valószínűleg azért, mert Teleki László kevésbé jó országgyűlési képviselő, mint Tállai András. A Budapesti Értéktőzsde és a Jegybank nem vizsgálja a rendkívüli mezőkövesdi árcsökkentést.

TÁLLAI ANDRÁS: „Én nem írtam levelet, mint NAV vezető!”

Jelezték neki, hogy miért Mezőkövesd térségében kell a legmagasabb üzemanyag árat fizetni, ő pedig csak a képviselői kötelességét végezte. Tállai András mindössze tájékozódni szeretett volna, és képviselni az emberek érdekeit. Szerinte semmilyen törvénysértést nem követett el.

Egy hónapnyi eső esett egy nap alatt

Még ma is takarították a vasárnapi felhőszakadás nyomait Aggteleken. A településen egyetlen nap alatt annyi eső esett, mint máskor egy hónap alatt. A víz pincéket árasztott el, sok kárt és bosszúságot okozva a helyieknek. Borsod megye északi és déli részén egyaránt voltak helyi, intenzív záporok, Mezőkövesden például a főutcán hömpölygött az esővíz. 

ÖZÖNVÍZ: Még ma is takarították a felhőszakadás nyomait

Mezőkövesden a főutcán hömpölygött az esővíz, Aggteleken pedig egy nap alatt annyi eső esett, mint máskor egy hónap alatt. A víz pincéket árasztott el, sok kárt és bosszúságot okozva a helyieknek.

Lánya késelhette halálra

Lánya késelhette halálra azt a 79 éves asszonyt, akinek holttestét péntek reggel találták meg egy mezőkövesdi családi házban. Az 52 éves nő a szomszédok szerint beteg, pszichiátriai kezelésre jár, az anyja viselte gondját. A rendőrség már kihallgatta, de részletes tájékoztatást csak későbbre ígértek.

Kihajtott a busz elé, azonnal meghalt

Azonnal meghalt az az idős férfi, akinek az autójába egy Volánbusz rohant bele a Borsod megyei Mezőkövesdnél. Az autó másik utasát, egy 67 nőt életveszélyes sérülésekkel  mentőhelikopter vitte kórházba. A mezőtárkányi pár az autópályáról hajtott le, egy kereszteződésben nem álltak meg a stoptáblánál, akkor rohant beléjük a Szolnokra tartó Volán-járat.

Postán vett át kokaint egy mezőkövesdi férfi

Postára rendelni kokaint? Egy mezőkövesdi férfi megtette, letartóztatták.

Egymást érték a balesetek


szerző:
2015.12.12. 18:07
Egymást érték a balesetek

Az M1-esen például több kocsi karambolozott, az autópályát teljesen le kellett zárni, többen megsérültek a balesetben. Nógrád megyében a tűzzel is küzdöttek, egy autó porig égett az út szélén, a sofőr és utasai is túlélték.

Matyóföld központjába látogattunk

Bár alig húszezren lakják, Mezőkövesd kulturális jelentősége a Matyóföld központjaként mégis óriási. A világban például a magyar népviseletet sokfelé a matyókéval azonosítják. Mezőkövesd azonban nemcsak a népművészet iránt érdeklődők, de a gyógyulni, pihenni, ellazulni vágyók számára is igazán remek úti cél lehet.

Bíróság elé állíthatják a tűzoltókat

Bíróság elé állíthatják azokat a tűzoltókat, akik a sorompót kikerülve áthajtottak a piroson egy mezőkövesdi vasúti átjáróban még tavaly nyáron. Egy közeledő vonatnak vészfékeznie kellett miattuk. Senki sem sérült meg, de két tűzoltó ellen nyomozást indított az ügyészség.

400 milliós stadion épül Mezőkövesden

Ötezer fő befogadására alkalmas stadion épül a kisvárosi csapatnak. A kisvárosban 16 ezren élnek, a focicsapat a másodosztályban játszik. A 400 millióból készülő komplexum egy része már kész, szeptemberre fejezhetik be.

400 milliós stadion épül a kisvárosi csapatnak

Ötezer fő befogadására alkalmas stadion épül Mezőkövesden. A kisvárosban 16 ezren élnek, a focicsapat a másodosztályban játszik. A 400 millióból készülő komplexum egy része már kész, szeptemberre fejezhetik be. Tállai András államtitkár, aki korábban a település polgármestere volt, most pedig a helyi focicsapat elnöke, Facebook oldalán büszkélkedett az építkezéssel. Igaz, posztja mára eltűnt az oldaláról. A helyiek közül van, aki örül a beruházásnak, mások azt mondják, a stadionépítésre fordított pénzt másra kellett volna költeni.

Jeges fürdőt vett a vasember


szerző:
2011.01.16. 16:10
Jeges fürdőt vett a vasember

Másfél fokos vízben úszott le négyszáz métert vasárnap Mezőkövesden Bajzát László.

Videók a példátlan tornádóról

Gyökerestől kicsavart fák, megtépázott tetők, elöntött utcák - ezt hagyta maga után a hétfőn Magyarországon végigsöprő vihar.

Elárasztott utak, kettétört fák Borsodban

A hármas főutat Mezőkövesdnél lezárták, mert a víz kimosta az alapot.

Óriási károk a viharok után


szerző:
2010.08.17. 17:18
Óriási károk a viharok után

Eddig több ezren jelentettek kárt biztosítójuknak.

Szétzúzta a jég Mezőhegyest


szerző:
2010.06.18. 17:34
Szétzúzta a jég Mezőhegyest

Zöld színű felhőkről, soha nem látott mennyiségű jégről számoltak be a mezőhegyesiek a pénteken kora délután tomboló vihar után.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való