KERESÉS search-close

Mező Misi

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Mező Misi"

Mező Misi könnyeivel küzdött a Magna Cum Laude próbáin

Az énekes mesélt egy kicsit különleges koncertjükről, hiszen két év után újra visszatérnek a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra. Ráadásul áthangszerelve, szimfónikusokkal kiegészülve adják majd elő dalaikat. A varázslatos hangzástól még ő is elérzékenyült.

Mező Misi: „A gyerekeknek biztonságot kell nyújtani”

Az énekes nagyon élvezte a közös munkát a gyerekekkel, és már most látta rajtuk, hogy hiába friss nekik a színpad, mégis feszegetik a határait. Lotfi Begivel az Akadémiára is ellátogattak, hogy jobban megismerjék a tehetségeket.

A Kicsi Óriások énekesei Mező Misivel és Lotfi Begivel a színpadon!

A műsor második körében a gyerekek közös produkciókkal készültek. Az énekesek: Peti, Lara, Nina, Cili és Petra ráadásul sztárvendégekkel énekelhettek a színpadon! Misiék persze nemcsak a színpadon találkoztak a srácokkal, hiszen az Akadémiára is ellátogattak.
 

Mező Misi tetoválással lepte meg a Kicsi Óriások versenyzőit

Mező Misi és Lotfi Begi is feltűnik majd szombat este az RTL Klubon futó Kicsi Óriások második adásában. Misi és Begi egy extra-produkcióval lépnek majd színpadra a gyerekekkel.

Mező Misi elképesztő élményekkel tért vissza Japánból

A zenész és a Compact Disco alapítója, Lotfi Begi legújabb klipjüket forgatta le Tokióban. A fiúk boldogan tértek haza a városból, ahol egy igazi kultikus helyre is betévedtek.

Story Extra 2016-03-22


szerző:
2016.03.22. 16:55

Fókusz 12-04-16


szerző:
2012.04.16. 20:50
Fókusz 12-04-16

Fókusz: A legjobb 12! - Dráma és örömkönnyek a Csillag Születik táborában. Ott voltunk az ítélethirdetés után. Feró elrepült - A Magna Cum Laude meghódította Londont. De miért vitte magával Nagy Ferót? Süllyedő földrész - Milliárdosok búvóhelye végveszélyben. Exkluzív interjú a Maldív-szigetekről.

Turné: Feró a Magna-fiúkkal lógott Londonban

A Magna Cum Laude zajos sikere Londonban nem a véletlennek volt köszönhető: a londoni magyarok népes tábora attól hangos, hogy 5 magyar járta be a ’60-as évek zenéjének fővárosát.

Csak a Reflektornak mesélt Mező Misi

A Magna Cum Laude énekese, Mező Misi nehéz időszakot tudhat maga mögött, de a fájdalmát megpróbálja félretenni az ünnepek idejére. A karácsonyt természetesen a feleségével, Dórival tölti.

Reflektor 11-12-21


szerző:
2011.12.21. 23:45
Reflektor 11-12-21

Reflektor: Karácsonyi tündérnek állt Gubás Gabi. Divatból vizsgáztattuk az X-Faktor énekeseit. Csak a Reflektornak mesélt Mező Misi.

Fókusz 10-12-07


szerző:
2010.12.07. 20:40
Fókusz 10-12-07

Fókusz: Meghökkentő fordulat - Bár Gombi kapta a legtöbb voksot, Jerzy is beköltözhetett a Villába, a többség őt választotta. Megható találkozás - Júlia az utcán szülte meg gyermekét, alkalmi segítője most meglátogatta őt. Vidéki sanzon - Elkísértük a Magna Cum Laude énekesét a családjához, miből lett a cserebogár?

Hazáig követtük a Magna Cum Laude énekesét

Mező Misi eddig nem engedett kamerát az otthonába, a Fókusszal most kivételt tett. Bemutatta családját, majd a Magna Cum Laude tagjaival bejárták Gyulát, ahonnét karrierjük elindult, és ahol példaképként tekintenek rájuk.

Mező Misiék ismét egy legendával ünnepelnek

A Magna Cum Laude buliján Pataky Attila lesz a sztárvendég.

Mező Misi megnősült


szerző:
2010.09.08. 07:57
Mező Misi megnősült

A zenész felesége nagyon megértő, hiszen a Magna Cum Laude rengeteg felkérésnek tesz eleget.

Portré 10-01-31


szerző:
2010.02.01. 01:50
Portré 10-01-31

A Magna Cum Laude énekese, Mező Misi a Portré vendége.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való