KERESÉS search-close

Metal

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Metal"

Világhírű magyar metálzenekar: Ektomorf

Elsőre talán durva és szokatlan a mezőkovácsházi Ektomorf hangzása, de a metálzenekar Magyarország egyetlen ténylegesen világhírű bandája. Farkas Zoltán ma már valódi rocksztár életet él és külföldi koncertjein többen vannak, mint ahányan szülővárosában élnek, pedig itthon megdobálták roma származása miatt. Kilyén Tamás riportja.

Ektomorf: Világszinten elismert magyar metálzenekar

Elsőre talán durva és szokatlan a mezőkovácsházi Ektomorf hangzása, de a metál zenekar Magyarország egyetlen ténylegesen világhírű bandája. Farkas Zoltán ma már valódi rocksztár életet él és külföldi koncertjein többen vannak, mint ahányan szülővárosában élnek, pedig itthon megdobálták roma származása miatt. Kilyén Tamás riportja.

Reflektor 11-11-30


szerző:
2011.12.01. 00:15
Reflektor 11-11-30

Reflektor: Gjoni a tömegben megbújva meri csak végignézni, mit művel metálos fia a színpadon. Nem mintha szégyellné a zenészpalántát, csak éppen úgy érzi, a metál nem az ő műfaja. Gór Nagy Mária osztja a celebeket. A hírhedten szigorú tanárnő még a legkisebb súlyfelesleget sem hagyja szó nélkül, amit több ismert személyiség is tanúsíthat.

Fókusz 10-10-06


szerző:
2010.10.06. 20:40
Fókusz 10-10-06

Fókusz: Reménytelenül - A kolontáriak nem látják értelmét a takarításnak, félnek a további veszélyektől. Állati barátság - Családi falka egy győri lakásban: egy jaguár, egy majom és egy kutya. Izgalmas kísérlet - Mit keres Sting, a Metallica és Zorán a zenekari árokban? Metál és rap Strauss után szabadon.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való