KERESÉS search-close

Markó Róbert

24 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Markó Róbert"

Markó Robi szerint egyre nehezebb vezetni a nőket a táncban

Vajon mit árul el rólunk az, ahogy táncolunk és mennyire vezethetők le belőle a férfi- és női szerepek? Markó Robi szerint nagyon is és a szerepek változása a táncra is kihat.

Az RTL Klub sztárjai is csatlakoztak az Adni jó! sütiakcióhoz!

Nyolcadik éve már, hogy december elején igazi házi készítésű süteményillat lepi el a Magyar Telekom székházát. Idén is rengeteg híresség csatlakozott a nem mindennapi akcióhoz.

Sárközi Ákos megígérte: táncolni fog a kiesőért!

Szomorú taps és kedves mosolyok övezték a zsűri bejelentését, amikor kiderült, kitől kell búcsúzniuk a versenyzőknek. Persze, a séf búcsúzóul tett egy nagyon fontos ígéretet egykori csapattagjának.

Négyes párbaj: egy tökéletes rákkoktélon múlt minden!

Eg ypárbajon belül nemcsak az dőlt el, ki juthat a középdöntőbe, de az is, hogy kinek kell távoznia a versenyből.

Mindenki kellette magát a legjobb csapattársakért

Újra eljött a csapatfeladatok ideje, a versenyzők pedig kicsit sem vették félvállról, hogy kivel kerülnek egy csapatba.

Álompasik a Konyhafőnökből - Markó Robi és Jaskó Bálint a konyhában is bizonyítottak!

Helyesek, sikeresek a szakmájukban, és még főzni is tudnak. Igazi álompasik, akik most A konyhafőnök VIP – A séfek csatájában bebizonyíthatják, hogy nem csak a nőket, hanem az ízeket is meg tudják bolondítani.

Kvíz: Sárközi Ákos csapata felismeri a séf összes ételét?

Fördős Zé és a piros csapat után a kékek sem maradhattak ki a játékból! Őket is leteszteltük, mennyire ismerik séfük korábbi, konyhafőnökös ételeit.

Markó Robi egyszer még táncolni tanítja a séfet?

Alkudozás kezdődött Sárközi Ákos és Markó Robi között. Vajon miért cserébe ígérte meg a versenyző, hogy táncolni tanítja a séfet?

Sárközi Ákos minden rossz alapanyagot leevett a zsűritársai elől?

Markó Robi csokoládés mártása nagy vitákat és nevetéseket gerjesztett a kóstoláson. Olyannyira, hogy mentora még fel is áldozta volna magát érte?

Sárközi Ákos végül leteszi a voksát Markó Robi mellett?

Nagy döntés előtt állt a séf: az első feladatban kiszúrta magának Markó Robit, de látni szerette volna, hogyan működik stresszhelyzetben. Vajon azt kapta, amit várt?

A versenyzők sokkot kaptak a séfek kritikáitól

Sárközi Ákos és Rácz Jenő ma is folyamatosan figyelte, hogyan dolgoznak a hírességek a konyhában. Persze, most is adtak tanácsokat, a kérdés már csak az volt: megijednek vagy felszívják  magukat tőle a versenyzők!

Vajon a mai tizesből kik kerülnek be a séfek csapataiba?

A Válogató második napján tovább folytatódik a küzdelem, ismét 10 híresség méretteti meg magát a konyhában. Vajon kik kerülhetnek be Ákos és Jenő csapatába?
 

Markó Róbert


szerző:
2018.11.09. 07:00
Markó Róbert

Miután a táncos megtudta, hogy gluténérzékeny, rájött, hogy saját magának sokkal takarékosabban tud ételeket készíteni. Emellett azonban azt várja a Konyhafőnök VIP-től, mint a táncos edzőtáboroktól is.

Kulisszatitkok! Az énekesnő így készült a versenyre!

A Szombat Esti Láz műsorába minden híresség örömmel érkezett, pedig a műsor előtt rengeteget gyakoroltak és készültek. Tóth Gabi például Markó Róberttel készült a szombat estére, és a kameráink előtt bebizonyították, milyen kemény a táncos élet.

Zöld szemű szörny a kapcsolatban: a féltékenység legyőzhető?

Egy féltékeny partnerrel elég nehéz és fárasztó együtt élni. De ne felejtsük el, hogy a féltékenység a szerelem és a kapcsolat értékelését is jelzi, ezért tanácsos egy bizonyos fokig megértőnek, és támogatónak lenni párunkkal. De vajon meddig és jó-e ha van féltékenység a másikban, erre kerestük a választ Vokság Virággal, Markó Robival és Józan Lacival.

Fókusz 14-06-18


szerző:
2014.06.18. 19:30
Fókusz 14-06-18

Fókusz: Mez-telenül - A horvát focisták megmutatták a naturista valóságot, de mit néznek a nők Ronaldón vagy Neymáron? Családi dráma - Tóth Gabit is megviselte szülei válása. De mi a helyzet a magánéletével? Mi van köztük Markó Robival? Váratlan detonáció - Mesterségesen lélegeztetik még a várpalotai robbanás sérültjeit, a gyerekek csak játszani akartak.

Fókusz 13-06-18


szerző:
2013.06.18. 19:45
Fókusz 13-06-18

Fókusz: Izzik a levegő! - Tóth Gabi és Markó Róbert nem bujkál tovább. Először mesélnek szerelmükről és terveikről. Eltitkolt képek? - Istenes Bence alig találta meg magát iskolás videóján, Molnár Andi a legcikisebb szitut mutatta meg. Lex ex - Létezik-e barátság a szakítás után? Miért sikerült Anikónak és Marcinak, és miért nem hisz benne Lali és Joe?

Fókusz 13-05-09


szerző:
2013.05.09. 19:50
Fókusz 13-05-09

Fókusz: Vallomás - Már a Szombat Esti Lázban is izzott köztük a levegő. Tóth Gabi és az új szerelem. Kínos baki - Bukarestet köszöntötte budapesti koncertjén. Eros Ramazotti majdnem végzetes hibája az Arénában. Nem csalás, nem ámítás - Van, akinek a kapcsolatát tönkreteszi, másét épp megmenti a megcsalás utáni őszinteség.

Szombat Esti Láz 2013 - Best of 13-05-01

Szombat Esti Láz 2013 - Best of: A nagy sikerrel futott 2013-as Szombat Esti Láz legszebb pillanatai.

Reflektor 13-04-08


szerző:
2013.04.09. 01:00
Reflektor 13-04-08

Reflektor: A Vaya Con Dios énekesnője elbúcsúzott a színpadtól. Szilveszter gazda megtáltosodott.

Fókusz 13-04-08


szerző:
2013.04.08. 19:50
Fókusz 13-04-08

Fókusz: Érzelmek viharában - Tóth Gabi zokogott, Szilveszter gazda meglepődött. Hihetetlen fordulatok a Szombat Esti Lázban. Micsoda nő! - Jennifer Lopezzel is fellépett. Az Éjjel-Nappal Budapest Zsófija különös kalandjairól mesél. Rejtélyes gyilkosság - SP nemrég őt fotózta. Hírességek arról, ki is volt Király Tamás.

Szombat Esti Láz 13-03-09

Szombat Esti Láz: Az első Szombat Esti Lázban a szambáé volt a főszerep. A színes, szexi ruhák, a vérforraló zenék, és persze a csinos táncos lányok és sármos táncos fiúk igazi karneváli hangulatot teremtettek a stúdióban. Voltak ott vadmacskaként táncoló, „szeretkező” párok, szexuális kisülés, egyszóval fülledt erotika uralkodott.

Fókusz Plusz 13-03-09


szerző:
2013.03.09. 19:24
Fókusz Plusz 13-03-09

Fókusz Plusz: Őrült tempó - Nagy kiborulások, sérülések és határtalan szorgalom. A Szombat Esti Láz versenyzői már két hónapja a táncparketten készülnek a rajtra. Árgus szemmel - Mivel lehet elbűvölni őket és milyen szempontok szerint pontoznak? Meglestük a zsűrit, akik mindannyian különleges módon készülnek a versenyre.

Fókusz 13-02-26


szerző:
2013.02.26. 19:50
Fókusz 13-02-26

Fókusz: Erotikus táncrend? - Tóth Gabi minden mozdulata túlfűtött, párja alig tudja megfelelő mederbe terelni. Érdeklődés hiányában? - Elmaradt Stohl András prevenciós előadása, mert senki sem ment el. Vajon mi áll a háttérben? Gömbölyű világ - A plus size modellek nem akarnak fogyózni, úgy érzik jól magukat, ahogy vannak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való