KERESÉS search-close

Marieke Vervoort

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Marieke Vervoort"

A "Marieke Vervoort" címkével ellátott tartalmaknál (2) leggyakrabban használt további címkék:

Még nem akar meghalni


szerző:
2016.09.12. 18:21
Még nem akar meghalni

Még nem áll készen a halálra, a sajtó félreértette szavait - ezt mondta az a belga kerekesszékes paralimpiai bajnok, akiről elterjedt, hogy a most zajló riói játékok után az orvosok segítségével vetne véget életének. Az erős fájdalmai ellenére szombaton ezüstérmet nyert Marieke Vervoort azt nyilatkozta: nyolc éve kért és kapott engedélyt az eutanáziára, és biztosan ezt választja majd, de még élvezi az életet.

Nyerni akar, aztán meghalni

Paralimpiai aranyat akar, utána pedig meghalni egy belga sportoló. A kerekesszékes Marieke Vervoort-nál 16 évvel ezelőtt diagnosztizáltak egy ritka betegséget, amely miatt lebénult. Állapota pedig folyamatosan romlik, erős fájdalmai vannak. Ennek ellenére négy éve aranyat nyert a paralimpián. Most megvédené címét és még egy aranyat akar, de már nem bír a fájdalmakkal élni. Figyelem, a következő téma sokakat érzékenyen érinthet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való