KERESÉS search-close

Marianna

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Marianna"

Az asszony, aki még nagyvárosban sem lakott korábban, Saigonban kezdett új életet

Koponyadaganat és anyagi csőd miatt indult útnak. Marianna sikeres üzletasszonyból átvert befektető lett. Majdnem feladta, de mégis újrakezdte, és erősebb, mint valaha. Mariannának Vietnám megmutatta, minden lehetséges. És ezen a mindenen is bármikor lehet változtatni.

Fókusz 13-03-20


szerző:
2013.03.20. 19:50
Fókusz 13-03-20

Fókusz: Leleplezés - Már egy ország énekli Oláh Gergő győztes dalát! A sláger videoklipjét most láthatják először! Lebontják - ...Budapest szégyenfoltját. Az úgynevezett dzsumbujban azonban sokan még mindig ragaszkodnak az otthonukhoz! Elvesztette - 8 éven át harcolt lánya életéért. Marianna most másoknak ad erőt a gyász feldolgozásához!

Fél Kettő 10-06-29


szerző:
2010.06.29. 14:40
Fél Kettő 10-06-29

Fél Kettő: Pénzreváltható hírnév - Miért fontos, hogy a világsztárok a leghíresebb tervezők modelljeit viseljék? Apás szülés - Van helye az apának a szülőszobában? A Fél Kettő vendége volt Ábel Anita.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való