KERESÉS search-close

Maja

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Maja"

22 évesen nősült meg a Barátok közt egykori sztárja

Szűk családi és baráti körben kötötte össze életét Pribelszki Norbi és szerelme. Norbit a nézők a Barátok köztből ismerhetik, jelenleg pedig zenész és dalszövegíró. Az ifjú párhoz az időjárás is kegyes volt. Szikrázó napsütésben mondhatták ki a boldogító igent.

Judy kislánya meglepte anyukáját a Groovehouse 20. jubileumi koncertjén

A tornásznak készülő alig 7 éves Maja a Groovehouse próbáit is rendszerint végig táncolja. Judy szerint lánya nem csak a kulisszákban érzi jól magát, de még a sok utazással járó turnékon is. A Groovehouse 20. fennállását egy óriási bulival ünnepelték.

Búcsút mondott az Éjjel-Nappal Budapestnek egyik legrégebbi szereplője

Közel 4 év után távozik az egyik legnépszerűbb napi sorozatból, az Éjjel-Nappal Budapestből, Maja.

Dani Borinak: „Én is kiteregessem rólad a szennyest?”

Lili teljesen le volt égve, ezért Bécy munkát ajánlott neki. A lány először elutasította, de rájött, hogy nincs más választása, mint elfogadni Bécy ajánlatát. A klubban azonban Bori megfogadta, hogy pokollá teszi Lili életét egy régi sérelem miatt. Dani azonban a lány segítségére sietett, amitől Lili egyből beleesett a srácba. Este a hajón búcsú bulit szerveztek Majának, aki elmegy Kanadába, hogy új életet kezdjen.

Elszabadultak az indulatok a hajón

Maja szerette volna elérni, hogy Mesi visszaköltözhessen a hajóra, de Milán csak úgy engedte ezt meg, ha Karesz véleményét is kikérik. Később az ingatlanirodában felbukkant Klaudia, aki kiadó lakást keresett. A sikeres üzletkötést követően, Milán felvitte a lakóhajóra a lányt, és lefeküdtek. Amikor Ilona, Milán anyja rájött erre, hatalmas balhét csapott, ráadásul Mesi, Maja és Győző is ekkor érkeztek meg. A veszekedés közepette Milán végül beleegyezett, hogy Karesz ex-barátnője visszaköltözzön.

Klaudia Milánnak: „Felnőtt férfi lettél…”

Zoé a bűntudatával küszködött. Tamara bizonyítani akart Tamásnak. Maja megpróbálta visszaköltöztetni Mesit a hajóra.

Joe: „Engem ne korlátozzon senki…”

Zoé nem tudta eldönteni, hogy mit akar Gábortól. Tamara napja egyre rosszabbra fordult. Milán még mindig a lakás kiadásával küszködött.

Új lakó érkezett a hajóra, Lili személyében

Milán végre megszabadult az albérletfoglalóktól, és nagy nehezen bérlőt is talált, Győző személyében. Győzőnek viszont ötlete sincs még arról, hogyan fizesse ki a kibérelt lakást. Eközben a hajóra költözött Lili, Klaudia keresztlánya.

Előző rész (2017. szeptember 25.)

Dani és Roland összemérték az erejüket. Tamás segített nyereségesebbé tenni a fodrászszalont. Győző és Maja kisfilmet forgattak.

Karesz Győzőnek: „Csak te nem látod, hogy Maja kihasznál téged…”

Győző és Maja kisfilmet forgattak, hogy azzal indítsák be a lány karrierjét. Miután Maja meggyőzte a fiút, hogy akkor is maradjon forgatni, amikor más dolga lett volna, Győző elhitte, hogy lehet kettejük között valami. Főleg, hogy az egyik jelenet során, egy apró csók is elcsattant közöttük.

Maja: „Nem akartam megbántani Győzőt, és mégis sikerült…”

Dani és Roland összemérték az erejüket. Tamás segített nyereségesebbé tenni a fodrászszalont. Győző és Maja kisfilmet forgattak.

Következő rész (2017. szeptember 25.)

Dani és Roland összemérik az erejüket. Tamás segít nyereségesebbé tenni a fodrászszalont. Győző és Maja kisfilmet forgatnak.

Maja Győzőnek: „Én csak barátként nézek rád…”

Győző teljesen odavan Majáért, és eldönti, hogy megszerzi magának a lányt. Meggyőzi Milánt és Kareszt, hogy szervezzenek estére egy bulit, aminek igazából az lesz a lényege, hogy ő végre összejöhessen Majával, de amikor megpróbálja megcsókolni őt, a lány visszautasítja.

Dani: „Evelin nélkül értelmetlennek tűnik minden…”

Amikor Dani véletlenül megtudja, hogy Evelin és Roland lefeküdtek, végképp elveszíti szerelmébe vetett hitét. Evi, kétségbeesetten próbálja kijavítani, amit tett, de úgy tűnik, hiába.

Következő rész (2017. szeptember 11.)

Dani magán kívül van, amikor reggel meghallja, hogy Evelin és Roland szexeltek. Győző teljesen odavan Majáért, és ezt a napot annak szenteli, hogy megszerezze a lányt. Totó vajon visszaköltözhet az albérletbe?

Bori Majának: ˝Megrögzött hazudozó lettél Maja?˝

Maja séta közben véletlenül belefutott Győzőbe, akit egyből levett a lábáról a csinos szőkeség. Amikor viszont a srác megkereste Maját a házban, Bori rájött a lány hazug történeteire, amivel Győzőt vezette félre és leleplezte őt.

Következő rész (2017. szeptember 01.)

Evelin egyre jobban aggódik Roland miatt. Paula rájön, hogy Tamás kerüli őt, csak hogy ne kockáztasson meg még egy veszekedést. Séta közben Maja megismeri Győzőt, akit egyből levesz a lábáról a csinos szőkeség.

Előző rész (2017. augusztus 28.)

Joe, Tamara, Alexa, Lali és Gábor Montenegróba utaznak. Milán reggel még mindig meg akarja akadályozni Kíra és Bécy házasságát. Maja teljesen lejáratja magát a lakók szemében. 

Bori Majának:

Maja nekilát a takarításnak, és beleejti a felmosó vödörbe Karola vázlatfüzetét. Mivel a lány attól fél, hogy a többiek utálni fogják, ha ez kiderül, Borira próbálja kenni a dolgot, azonban beég a béna próbálkozásával.

Következő rész (2017. augusztus 28.)

Joe, Tamara, Alexa, Lali és Gábor Montenegróba utaznak. Milán reggel még mindig meg akarja akadályozni Kíra és Bécy házasságát. Maja teljesen lejáratja magát a lakók szemében. 

 

Előző rész (2017. augusztus 10.)

A Bécy klub munkatársai reggel a munkahelyi bulit tervezik, de Bori tüntetőleg kizárja Evelint és Rolandot. Kíra hálája jeléül lefekszik Milánnal. Barbi reggel látogatóba érkezik az albérletbe, ahonnan kirándulni indulnak Joe-val.

Cicaharc: Evelin kiakad, és belöki Maját a medencébe

A Bécy klub munkatársai munkahelyi bulit terveztek, amiből Bori kizárta Evelint és Rolandot. Végül mégis csatlakoztak a többiekhez, aminek az lett a vége, hogy Evelin kínos helyzetbe került, és mindenkit kiosztott.

Következő rész (2017. augusztus 10.)

A Bécy klub munkatársai reggel a munkahelyi bulit tervezik, de Bori tüntetőleg kizárja Evelint és Rolandot. Kíra hálája jeléül lefekszik Milánnal. Barbi reggel látogatóba érkezik az albérletbe, ahonnan kirándulni indulnak Joe-val.

Szilárd beavatkozásának hála Karola megbocsát Borinak

Miután Bori és Maja viszonya elmérgesedik, Bori újra Karola barátságának a visszaszerzésére koncentrál, olyannyira, hogy lerázhatatlanul követni kezdi őt és Szilárdot.

Maja elárulja Borit és a barátságukat

Bori és Maja összevesznek a strandon egy pasi miatt, de Maja megígéri Borinak, hogy nem foglalkozik a sráccal, hiszen a barátságuk a legfontosabb. Később Bori rajtakapja őket, és végtelenül felhúzza magát az áruláson...

Előző rész (2017. augusztus 07.)

Gábor eldönti, hogy végérvényesen kiveri Zoét a fejéből. Maja beköltözik Bécy házába. András megkéri Danit, hogy tanítsa meg szörfözni.

Maja végleg elveszíti két legjobb barátnőjét?

Maja úgy dönt, ideje elköltöznie, mivel már Evelinnel és Szilvivel sem képes együtt élni, azok után, hogy a két lány tönkretette a kapcsolatát Andorral.

Szilvi Majának: „Mit kell tennem, hogy legalább egy esélyt adj?”

Szilvi kétségbe volt esve, amiért Andorral való afférja véget vethet Majával való barátságának…

Következő rész (2017. augusztus 07.)

Gábor eldönti, hogy végérvényesen kiveri Zoét a fejéből. Maja beköltözik Bécy házába. András megkéri Danit, hogy tanítsa meg szörfözni

Maja:

Szilvi alkoholba folytja bánatát, aminek következményében óriási hibát követ el, lefekszik Andorral. Maja mit sem sejtve ér haza, hogy visszaadja Szilvinek a pénzt, és döbbenten értesül róla, hogy barátnője lefeküdt a barátjával.

Maja leszámol Szilvivel és Andorral

Maja sokkot kap, mikor rájön, hogy legjobb barátnője és szerelme lefeküdtek egymással...

Következő rész (2017. augusztus 04.)

Gábor elintézi, hogy Totó beköltözhessen az albérletbe. Szilvi alkoholba folytja bánatát, és lefekszik Andorral. Dani mérgesen reagál, amikor az apja ismét felbukkan Budapesten.

Szilvi kishíján megcsókolja Andort

Maja munkahelyén vészhelyzet lép föl, és le kell lépnie, miközben Szilvi ott marad Andorral a kocsmában, hogy befejezzék a csocsómeccset.

Előző rész (2017. augusztus 03.)

Dani és Gréti szakítanak, és a lány lelép a Bécy házból. Kíra csodálatos napot tölt el Milánnal, és megnyílik a fiú előtt. Szilvi és Andor között bensőséges pillanat alakul ki.

Vajon kiállja Andor a hűség-próbát?

Miután Maja elkezd kételkedni Andor hűségében, Evelin javaslatára hűségteszt elé állítják a fiút, aki erről mit sem tud.

Előző rész (2017. július 21.)

Gréti egy szexi ajándékkal szeretné elcsábítani Danit. Barbi magán kívül van az aggodalomtól, mert Joe az éjjel nem ment haza. Evelin meg akarja akadályozni, hogy Andor tovább játszadozzon Majával.

Evelin figyelmezteti Andort, hogy vigyázzon Majára!

Maja és Evelin kibékülnek és Evelin ad még egy esélyt Andornak. Amikor Evelin és Andor magukra maradnak, Evelin határozottan közli a fiúval, hogy figyelni fogja őt, és nem hagyja, hogy megbántsa a barátnőjét!

Következő rész (2017. július 21.)

Gréti egy szexi ajándékkal szeretné elcsábítani Danit. Barbi magán kívül van az aggodalomtól, mert Joe az éjjel nem ment haza. Evelin meg akarja akadályozni, hogy Andor tovább játszadozzon Majával.

Evelin és Dani apja összekeverednek a klubban

Majának nagy nehezen sikerül jobb kedvre derítenie Evelint, aki este bedobja magát, hogy társra találjon. A klubban azonban pont Andrással jön össze, és amikor Gréti szembesíti azzal, hogy éppen kivel enyeleg, Evelin riadtan elmenekül...

Evelin:

Evelin azt mondja Majának, hogy a barátságukért akár le is mondana Andorról. Maja később teljesen ledöbben, amikor Andor megcsókolja, és odavan az örömtől, de közben tart tőle, hogy Evelin veresége miatt háború kezdődhet...

Előző rész (2017. július 14.)

Karola egy átmulatott éjszakát követően Szilárddal megy haza. Andor váratlanul beállít az albérletbe, mert szeretne találkozni Majával. Lali nagyon várja kedvenc pornószínésznője dedikálását.

Előző rész (2017. július 13.)

Karola reggel észreveszi, hogy Szilárd a ház előtti töltötte az éjszakát. Amikor Roland túlfeszíti a húrt, Maja úgy határoz, hogy kiköltözik. Tamás romantikus napot szervez Paula számára

Következő rész (2017. július 14.)

Karola egy átmulatott éjszakát követően Szilárddal megy haza. Andor váratlanul beállít az albérletbe, mert szeretne találkozni Majával. Lali nagyon várja kedvenc pornószínésznője dedikálását.

Maja és Evelin barátságát újra egy férfi teszi próbára

Evelin egy véletlen folytán megismerkedik a jóképű Andorral, akit meghív estére egy kerthelyiségbe bulizni. Andor valóban el is megy, de ott Evelin távollétében Majával flörtöl...

Evi és Maja rájönnek, hogy ugyanazért a pasiért vannak oda

Evelin egy véletlen folytán megismerkedett a jóképű Andorral, akit meghívptt estére egy kerthelyiségbe bulizni...

Következő rész (2017. július 13.)

Karola reggel észreveszi, hogy Szilárd a ház előtti töltötte az éjszakát. Amikor Roland túlfeszíti a húrt, Maja úgy határoz, hogy kiköltözik. Tamás romantikus napot szervez Paula számára

Emma:

Amikor Linda beállít az albérletbe, Evelin durván elhajtja, mert azt hiszi, ezzel szívességet tesz Emmának. Mikor Emma tudomást szerez a dologról, még épp sikerül utolérnie Lindát, és megint összejönnek...

Előző rész (2017. június 26.)

Maja és Evelin rájönnek, hogy mindketten Ivánért vannak oda. Reggel Joe-nak felajánlja az új lakótársuk, Zoé, hogy menjenek együtt futni. Milán kétségbe van esve, mert már három napja nem hallott Hajniról.

Evi és Maja bosszút állnak a nőcsábász Ivánon

Miközben Evelin Iván hívására vár, beállít Maja, és lelkendezve elmeséli a friss kalandját, amitől világossá válik, hogy ugyanaz a férfi csábította el őket. A lányok fel is mennek Iván műteremlakásába és mindent tönkretesznek.

Eviék rájönnek, hogy ugyanaz a férfi csábította el őket

Miközben Evelin Iván hívására várt, beállított Maja, és lelkendezve elmesélte, hogy milyen cuki fiúval randizgat...

Következő rész (2017. június 26.)

Maja és Evelin rájönnek, hogy mindketten Ivánért vannak oda. Reggel Joe-nak felajánlja az új lakótársuk, Zoé, hogy menjenek együtt futni. Milán kétségbe van esve, mert már három napja nem hallott Hajniról.

Evi nem is sejti, hogy ő és Maja ugyanazért a pasiért rajong

Evelin egyre inkább nyeregben érzi magát, de végül Iván egyik pillanatról a másikra felszívódik, azt azonban a lány nem is sejti, hogy Iván Majával múlatja az időt...

Eviék nem hagyják, hogy Emma összeomoljon

Simon ráveszi Maját és Evelint arra, hogy egy napig Emmával foglalkozzanak. Elmennek egy vintage butikba, és beülnek egy karaoke bárba, de este Emmát újra elöntik az érzései...

Simon meglepetése visszaadja Evelin életkedvét

Simon el akarja terelni a tesója figyelmét, ezért meglepetésként elviszi egy lovardába, ahol Evelin nagyon jól érzi magát, és egy kicsit megfeledkezik az adósságáról...

Maja:

Maja reggel nagyon jókedvű, mert azt hiszi, végre megkapja a színész oklevelét. Amikor Bálint visszautasítja a lányt, amiért nem vett részt mindegyik órán, Maja könyörögni kezd, de néhány megaláztatással később a lány bedobja a törölközőt...

Előző rész (2017. május 22.)

Bori elhatározza, hogy elmondja az igazat Karolának. Gábor ráveszi Joe-t, hogy töltsenek el együtt egy pasis napot. Maja reggel nagyon jókedvű, mert azt hiszi, végre megkapja a színész oklevelét.

Következő rész (2017. május 22.)

Bori elhatározza, hogy elmondja az igazat Karolának. Gábor ráveszi Joe-t, hogy töltsenek el együtt egy pasis napot. Maja reggel nagyon jókedvű, mert hétfőn végre megkapja a színész oklevelét.

Emma és Maja barátsága meginog Linda miatt

Emma abban reménykedik, hogy Linda elmondja végre az igazat Péternek, de ő továbbra is csak az időt húzza. Emma este megint hagyja, hogy Linda kiengesztelje az esetért, de Majánál elszakad a cérna, és durván kioktatja a barátnőjét.

Maja lebuktatja Evelint Balázs előtt

A hazafelé vezető úton Evelin és Balázs összefut Majával, és Maja leleplezi Evelint. Balázs teljesen átverve érzi magát, Evelin pedig rájön, hogy ez volt az utolsó esélye, hogy visszaszerezze a klubbot.

Előző rész (2017. május 12.)

Barbi nehéz szívvel úgy dönt, hogy visszaadja Mírát Ramónának. Evelin mindenáron vissza akarja szerezni magának a Voilát. Bori megcsókolja Rolandot, de ő visszautasítja a lány közeledését.

Következő rész (2017. május 11.)

Ramóna felismeri, hogy a lánya sokkal jobb helyen van Barbinál és Joe-nál. Dani és Karola közelebb kerülnek egymáshoz. Evelin flörtölni kezd Balázzsal, és Rédei Majának adja ki magát.

Linda Emmának:

Maja könyörög Emmának, hogy felejtse el Lindát, Emma pedig a látszat kedvéért úgy tesz, mintha hallgatna rá. Mikor Linda hívatlanul felbukkan az albérletben, képtelen elküldeni, és minden nehézség dacára még egyszer meg akarják próbálni együtt.

Következő rész (2017. május 09.)

Alexa és Kristóf már kora reggel Nyírkátára utaznak a fellépésre, amit Johnny Disco szervezett. Emma lassan az őrületbe kergeti a lakótársait. Milán mindenféle nevetséges bátorságpróbákat áll ki, hogy pénzhez jusson. 

Szavazz! Ki a legszexibb csaj az Éjjel-Nappal Budapestben?

Gyönyörűek, szexik, kívánatosak, és egytől egyik megdobogtatják a férfi szíveket. Minden este láthatod az Éjjel-Nappal Budapest szexi csajait, mi pedig arra vagyunk kíváncsiak, neked melyikük tetszik a legjobban.

Maja álma teljesült: találkozott Szabó Győzővel

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplőjének, Majának teljesült az álma: egy igazi sztár-színésszel találkozott, Szabó Győzővel. A tegnapi részben láthattak a nagy találkozást,de hogy mit szólt Győző Majához, hogy érezte magát az Éjjel-Nappal Budapestben és voltak-e már furcsa élményei rajongókkal? Mi kiderítettük!

Maja megismeri Szabó Győzőt, aztán lebukik Bálint előtt

Maja megismeri Szabó Győzőt, és további kapcsolatokat akar építeni a színházban. Mielőtt azonban erre sor kerülhetne, Bálint tudomást szerez róla, hogy Maja kiiktatta Vandát és elküldi a premierről.

Előző rész (2017. április 26.)

Maja reggel megtudja, hogy Bálint meghívta Vandát egy premierre. Ildikó baba bulit rögtönöz, amin a barátnői Erzsike és Margó is részt vesznek. Tamás spontán feldobja, hogy Paula és ő keressenek maguknak külön lakást.

Vanda megint elszúrta Maja nagy lehetőségét

Maja a fejébe vette, hogy valahogy elintézi, hogy Vanda helyett ő megy el Bálinttal a premierre. Meglátogatta Vandát, bezárta a lakásba, elcsórta a színházjegyeket, és a színházhoz sietett...

Következő rész (2017. április 26.)

Maja reggel megtudja, hogy Bálint a színész-tanára meghívta Vandát egy premierre. Ildikó baba bulit rögtönöz, amin a barátnői Erzsike és Margó is részt vesznek. Tamás spontán feldobja, hogy Paula és ő keressenek maguknak külön lakást.

Linda egy romantikus dallal kér elnézést Emmától

Este Maja és Simon elviszik egy bárba, hogy jobb kedvre derítsék. Váratlanul felbukkan Linda, és egy szívhez szóló szerelmi vallomással meglágyítja Emma szívét. Emma a mennyekben érzi magát, és minden kétségét sutba dobja.

Vanda megleckézteti Maját

A filmes castingon Vanda hashajtós kávéval kínálja Maját, és bekövetkezik a katasztrófa. Amikor a hashajtó kezdi kifejteni a hatását, Maja kénytelen azzal szembesülni, hogy Vanda lezárta a WC-k ajtaját, és lecsúszik a próbalfelvételről.

Előző rész (2017. április 24.)

Ramóna megvallja Barbinak, hogy nagyon fél új életet kezdeni. Maja nagyon izgatott, mivel egy fontos castingra megy. Mesi úgy dönt, hogy megpróbálja összehozni Kareszt és Hajnit.

Következő rész (2017. április 24.)

Ramóna megvallja Barbinak, hogy nagyon fél új életet kezdeni. Maja nagyon izgatott, mivel egy fontos castingra megy. Mesi úgy dönt, hogy megpróbálja összehozni Kareszt és Hajnit.

Emma megnyugszik, hogy Linda mindvégig őszinte volt vele

Emma elmegy a megadott címre, és padlót fog, amikor kiderül, hogy Linda állítólagos kifogásai igazak, ugyanis a lány rossz körülmények között, és rémes emberekkel lakik együtt.

Előző rész (2017. április 19.)

Joe élete teljesen a feje tetejére állt. Emma elkezd gyanakodni, hogy Linda titkol valamit előle. Bori és Gréti wellnessezni mennek.

Linda még közelebb engedi magához Emmát

Emmát már nagyon idegesítette, hogy az albiban állandóan vitatkoznak a többiek, ezért megkérdezte Lindától, hogy nem mehetnének-e inkább az ő lakásába. Mikor Linda hárította ezt a témát, Maja gyanakodni kezdett, hogy Linda titkol valamit a barátnője elől...

Következő rész (2017. április 19.)

Joe élete teljesen a feje tetejére állt. Emma elkezd gyanakodni, hogy Linda titkol valamit előle. Bori és Gréti wellnessezni mennek.

Előző rész (2017. április 18.)

Rami aláírja az újszülött Míra örökbeadási szerződését. Maja megint összeszólalkozik Evelinnel, és a színi tanfolyamon is keményen kritizálják. Alexa és Tamás békét kötnek.

Maja nagyon bepöccen Evelin beszólásától

Miután Zsombor a nyomuló Maja fejéhez vágja, hogy könnyen akar sikerhez jutni, Maja mérgesen kidobja a fiút a lakásból. Este Evelin megmondja a véleményét Majának, amitől a lány totál bepöccen.

Következő rész (2017. április 18.)

Rami aláírja az újszülött Míra örökbeadási szerződését. Maja megint összeszólalkozik Evelinnel, és a színi tanfolyamon is keményen kritizálják. Alexa és Tamás békét kötnek.

Emma és Linda kibékülnek egymással

Emma reggel nagyon rosszkedvű volt Linda miatt, és minden feszültségét a lakótársain vezette le. Később Linda felbukkant a szendvicsezőbe, és addig ostromolta a lányt, amíg Emma be nem adta a derekát...

Előző rész (2017. április 03.)

Barbi áldását adja Ramóna kapcsolatára Fecével. Sári magyarázkodni kényszerül, amikor Liza reggel rajta kapja őt Patrikkal. Emma Maja nyomására az interneten keresni kezdi Lindát.

Emmát másodszor is átverte Linda

Emma mindenáron meg akarta találni Lindát, ezért Maja tanácsára a szendvicsező oldalára tett ki egy posztot, amire a lány később jelentkezett is...

Maja felvételt nyer Bálint színészképzőjébe

A castingon Maját csalódás éri, a tanár tehetségtelennek ítéli őt, aminek nyers formában hangot is ad. Végül az érzelmeitől vezérelve kertelés nélkül megmondja a véleményét a tanárnak, amivel olyan nagy hatást gyakorol rá, hogy a férfi úgy dönt, hogy ad neki még egy esélyt.

Előző rész (2017. március 31.)

Barbi az ágyban találja Ramónát Fecével. Maja a fejébe veszi, hogy színésznő akar lenni. Bécy rádöbben, hogy este Alexának a Voilában lesz fellépése.

Következő rész (2017. április 03.)

Barbi áldását adja Ramóna kapcsolatára Fecével. Sári magyarázkodni kényszerül, amikor Liza reggel rajta kapja őt Patrikkal. Emma Maja nyomására az interneten keresni kezdi Lindát.

Következő rész (2017. március 31.)

Barbi az ágyban találja Ramónát Fecével. Maja a fejébe veszi, hogy színésznő akar lenni. Bécy rádöbben, hogy este Alexának a Voilában lesz fellépése.

Simon beköltözik Eveliék albérletébe

Evelin azzal állt elő, hogy a tesója költözzön be a lakásba, hiszen úgyis folyton ott lóg. Simon először húzódozott, aztán belement abba, hogy egy közös főzéssel teszteljék, hogy működne a dolog...

Kristóf:

Maja és Kristóf megint összevesznek, és a vitájuk odáig fajul, hogy Maja szakít Kristóffal, és a fiú elköltözik az albérletből. 

Előző rész (2017. március 23.)

Barbi kicsinosítja Ramónát. Karola, Gréti és Bori vidékre utaznak. Maja szakít Kristóffal, és a fiú elköltözik az albérletből.

Maja szakít Kristóffal

 Kristóf totálisan kiakadt azon, hogy arra van esze Majának, hogy mutogassa magát, de arra nincs, hogy normális ember módjára viselkedjen, és megpróbálja helyrehozni a kapcsolatukat...

Következő rész (2017. március 23.)

Barbi kicsinosítja Ramónát. Karola, Gréti és Bori vidékre utaznak. Maja szakít Kristóffal, és a fiú elköltözik az albérletből.

Maja saját felelősségére elhagyja a kórházat

Miután Emma és Maja visszamennek a kórházba, a nővér nagyon csúnyán leszidja őket. Maja saját felelősségére elhagyja a kórházat, és Emmával együtt, aki képtelen hazamenni a nagymamája lakásába, hazamennek az albérletbe.

Előző rész (2017. március 14.)

Paula teljesen össze van zavarodva. Barbi rajtakapja Joe-t ahogy a motoros barátaival ünnepel. Evelin és Kristóf meglátogatják Maját a kórházban.

Maja úgy érzi, Emmán kívül senki nem érti meg őt

Evi és Kristóf meglátogatták Maját a kórházban, de a lány nem volt kíváncsi rájuk, csak egy dolgot akart: elhagyni a kórházat. Maja elmesélte Kristóféknak, hogy éjjel meghalt a kórteremben fekvő idős néni, majd megjelent Rózsika néni unokája, Emma...

Következő rész (2017. március 14.)

Paula teljesen össze van zavarodva. Barbi rajtakapja Joe-t ahogy a motoros barátaival ünnepel. Evelin és Kristóf meglátogatják Maját a kórházban.

Kristófot megrémíti Maja állapota

Kristóf kidobja az aktuális szeretőt, és rohan a kórházba. Maját apatikus állapotban találja, egy pszichiáter pedig elmagyarázza, hogy érezheti magát, és feltehetőleg mi történt vele. 

Előző rész (2017. március 10.)

Barbi szilárdan elhatározta, hogy felneveli Ramóna gyerekét. Evelin hadat üzen Grétinek, és rátapint a lány gyenge pontjára. Kristóf lakásában megjelennek a rendőrök, és közlik, hogy megtalálták Maját.

Maja már sosem lesz olyan, mint rég?

Éppen egy reggeli numerát bonyolított Kristóf, amikor rendőrök jelentek meg: és közölték, hogy megtalálták Maját Szombathelyen, és most egy budapesti kórházban van...

 

Következő rész (2017. március 10.)

Barbi szilárdan elhatározta, hogy felneveli Ramóna gyerekét. Evelin hadat üzen Grétinek, és rátapint a lány gyenge pontjára. Kristóf lakásában megjelennek a rendőrök, és közlik, hogy megtalálták Maját.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való