KERESÉS search-close

München

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "München"

Mintha a világvége érkezett volna el Münchenbe

Ha viharról van szó, azt gondolnánk, már mindent láttunk az elmúlt hetekben, de a bajor fővárosban olyan brutális vihar tombolt, amit még nézni is ijesztő, nemhogy átélni. Az esővíz úgy zúdult alá, mint a háborgó tenger, a szél elérte a 120 km/órás sebességet is, emellett diónyi, néhol tojás nagyságú jégdarabok is hulltak.

Magyar alkotók a világ legnagyobb cirkuszi vállalkozásában!

Lélegzetelállító produkciók és 2500 néző percekig tartó vastapsa. Így írható le a világ legnagyobb cirkuszi vállalkozásának legújabb előadása, a Mandana, aminek müncheni világpremierjén a Fókusz is ott lehetett. A 114 éves Circus Krone történetében először rendezett magyar alkotó. A Recirquel társulat művészeti vezetőjét, Vági Bencét kérte fel a cirkusz két igazgatója.

LÁTVÁNY: Fejjel lefelé lógó akrobaták, megdöbbentő produkciók

Ott voltunk a világ legnagyobb cirkuszi vállalkozásának legújabb előadásán Münchenben. A 114 éves Circus Krone történetében először rendezett itt magyar alkotó. Íme részletek a produkcióból! A teljes riportot ITT nézheti vissza!

IDOMÍTÁS: Így bánnak az állatokkal a világ egyik legmenőbb cirkuszában

A világhírű cirkuszban, a Circus Krone-ban kimondottan jó dolga van az idomított állatoknak. Szeretettel veszik rá őket a produkciókra, ha az állat megunja a gyakorlást, egyszerűen elmehet. A teljes riportot ITT nézheti vissza!

ADÉL ÉS BENCE: „Sokkal nehezebb volt, mint terveztük”

Istenes Bencét és Csobot Adélt a kétlaki élet nehézségeiről, Münchenbe költözésükről és jövőbeli terveiről faggattuk. És persze feltettük azt a kérdést is, ami mindenkit foglalkoztat, hogy vajon mikor lesz az esküvő?

Ez történt júliusban


szerző:
2016.12.26. 18:45
Ez történt júliusban

Több merénylet is megrázta a világot júliusban; először Nizzában hajtott a tömegbe egy férfi a tengerparti sétányon, Münchenben pedig egy 18 éves fiú lövöldözött egy bevásárlóközpontnál. A magyar kultúrát pedig súlyos veszteség érte: elhunyt Esterházy Péter és Somló Tamás.

Kerítés mögé zárták az Oktoberfestet

Megkezdődött a világ legnagyobb sörfesztiválja az Oktoberfest Münchenben. Idén először körbekerítették a rendezvény területét, és a terrorveszély miatt minden vendéget ellenőriznek. A sör most is nagyon drága, de ennek ellenére mintegy hat millió vendégre számítanak a bő két hetes rendezvényen.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való