KERESÉS search-close

Máriapócs

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Máriapócs"

KÖNNYEZŐ SZŰZ MÁRIA: „Az ikon az egy picit olyan, mint a számítógépes használatban egy ikon, amire rákattintunk”

Máriapócs Magyarország egyik leglátogatottabb zarándokhelye, egy könnyező Szűz Mária kegyképet őriznek itt. Orosz István, a kegyhely igazgatója mesélt a csodákról, amik szerinte a mai napig folyamatosan történnek Máriapócson.  

 MÁRIAPÓCS: Megmutatjuk az ország egyik leglátogatottabb zarándokhelyét

A Szabolcs megyei aprócska Máriapócson alig több, mint 2000-ren laknak, mégis ez Magyarország egyik leglátogatottabb zarándokhelye. Itt őriznek egy Szűz Mária képet, ami utoljára 1905-ben könnyezett. Ennek emlékét egy zsebkendő őrzi, mellyel a könnycseppeket felitatták.

HÚSVÉT: A Passió című film alapján rendezett színdarabbal készülnek az ünnepekre Máriapócson

Az alig több, mint 2000 lelket számláló Szabolcs megyei Máriapócson nagy lelkesedéssel készülnek a húsvéti ünnepekre. A kisváros és a környék lakói látványos passiójátékkal kedveskednek, amiből a nézőket sem zárják majd ki.  

Mezőn találta a fegyvert a máriapócsi benzinkút rablója

A mezőn találta a fegyvert, amivel rabolni ment - információink szerint ezt mondta az a 43 éves férfi, aki a gyanú szerint múlt szombaton fosztotta ki a máriapócsi benzinkutat. Az eladóra egy gépkarabélyt szegezett, majd a bevételt követelte. Csaknem félmillió forintot zsákmányolt, majd menekülőre fogta, de a rendőrök fél órán belül elkapták. A bíróság most letartóztatta. 

Gépfegyverrel rabolta ki a benzinkutat

Gépfegyverrel rabolta ki a máriapócsi benzinkutat egy 43 éves férfi, fél órával később elfogták. A benzinkutas azt mondta, a támadó tankolt, majd úgy tett mintha fizetni szeretne, de előkapta a fegyvert. A pénzt akarta, amit oda is adott neki a kútkezelő. Több mint 400 ezer forintot zsákmányolt. Nem jutott messzire.

Törzsutas: Nyírbátor


szerző:
2012.04.01. 11:55
Törzsutas: Nyírbátor

Törzsutas: Egy régi álom vált valóra Nyírbátorban a Várostörténeti Sétány kialakításával. A Báthori Várkastélyt, a református és a minorita templomot egy tengelyre felfűző gyalogút végre megfelelő hangsúlyt ad a város páratlan történelmi-kulturális építészeti örökségének. A sétány megteremti a lehetőséget arra, hogy kellemes környezetben járjuk végig a híres történelmi épületeket.

A pedofiloknak „aranybánya” a net

Nincsenek tisztában a fiatalok a közösségi oldalak veszélyeivel, így könnyebben esnek áldozatul a pedofiloknak.

Ismét választanak Máriapócson


szerző:
2010.10.17. 10:36
Ismét választanak Máriapócson

Polgármestert és önkormányzati képviselőt választanak vasárnap a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Máriapócson.

2500-an kísérik a máriapócsi kegyképet

A 48 kilométeres út alatt rendőri felvezetés mellett kísérik a kegyképet.

Templomot kerestek, településre bukkantak

Egy Árpád-kori település nyomaira bukkantak a régészek a máriapócsi templom alatt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való