KERESÉS search-close

Málna

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Málna"

Heti szőrös: Bodza és Málna


szerző:
2019.04.16. 08:11
Heti szőrös: Bodza és Málna

A már 3 hónapos kicsik vélhetően két alomból származhatnak. Várhatóan közepes méretűre nőnek majd. Oltva, mikrochippel, egészségesen adjuk örökbe őket, olyan szerető gazdiknak, akik lakásban, vagy kertes házban, de állandó házba bejárással fogadnák őket örökbe.

Lotfi Begi kislánya vezette a stúdióba Málnát, az Ü9-es kutyust

A fordított napon sok gyerek segédkezett a Reggeli stábjának, Zazi fejhallgatót és stábpólót is kapott. A Reggeli vendége volt egy újabb Ü9-es sikersztori két résztvevője, Fekete Zsuzsanna, vezető oktató és Papp Viktória, Málna gazdija.

Aranyhaj: íme Magyarország leghosszabb hajú kislánya

A világ leghosszabb hajú embere hat méterrel tartja a rekordot, a mi aranyhajunknak, a hatéves Málnának talán lehet esélye arra, hogy felnőtt korára utolérje a kínai hölgyet.

Málna kiszagolja a drogot


szerző:
2016.11.19. 18:15
Málna kiszagolja a drogot

Ágyneműtartóban és autóülés mögött is találtak kábítószert a rendőrök. Nagykőrösön két lakásban is házkutatást tartottak, négy fiatal bukott le, mindegyikük rács mögött van. Budaörsön pedig két szerb és egy magyar férfit tartóztattak le, ők tizenhárom kilogramm marihuanát egy autóban rejtettek el.

AKCIÓ KÖZBEN: Ezek a rendőrkutyák mindent kiszagolnak

Málna a drogkereső rendőrkutya már többször bizonyította, hogy nem mindennapi szimattal rendelkezik. Legutóbbi bevetése során az ágyneműtartóból szagolta ki a tiltott szereket.

Reggeli 10-06-18


szerző:
2010.06.18. 08:44
Reggeli 10-06-18

Varga Viktor és Kustánczi Lia egy hónapja nálunk vallották be, hogy valami alakulóban van köztük. A Budapesti Operettszínház sztárjai pedig július 3-án egy jótékonysági koncerttel gyűjtenek pénzt az árvízkárosultak megsegítéséért.

Exek harca az Oscar-díjért


szerző:
2010.03.07. 14:43
Exek harca az Oscar-díjért

Idén a nagy verseny az "Avatar" és "A bombák földjén" között dőlhet el. Az előbbit James Cameron rendezte, az utóbbit volt felesége.

A málnásból megy az Oscar-gálára Bullock

A sztár kapta a legrosszabb színésznő díját a szombati Arany Málna-gálán. Egy másik szerepért viszont Oscarra is jelölték.

Az új Transformers is esélyes az Arany Málnára

Michael Bay robotos filmjét is jelölték az ellen-Oscar díjra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való