KERESÉS search-close

Lukács László

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lukács László"

Pszichoterapeuta hozta ki a legjobb sztorikat a Tankcsapdából

A Liliput Hollywood – A kendőzetlen igazság című könyv őszinte beszélgetések alapján készült. Mindhárom fiú négyszemközt beszélgetett Bakó Csabával, a zenekar menedzserével és szintén négyszemközt beszélgettek Kertész Tímea pszichoterapeutával. Ezeknek a beszélgtéseknek a leirata a könyv.

A Tankcsapda odaadja egy rajongójának egyedi dobfelszerelését

A rockzenekar jövőre 30 éves lesz, még idén 3 koncertet adnak és kitaláltak egy játékot, aminek a nyereménye kivételesen ritka.

Lukács Laci megnősült!


szerző:
2018.09.06. 15:53
Lukács Laci megnősült!

A Tankcsapda énekese és 20 évvel fiatalabb párja a napokban kötötték össze életüket.

Napi romantika: Lukács Laci hamarosan oltár elé áll!

Úgy tűnik, 50 évesen végre megállapodik a Tankcsapda frontembere. Mutatjuk a részleteket…

Magyarul énekelt a Metallica

Magyarul énekelte el a Metallica a Tankcsapda egyik legendás számát tegnapi teltházas koncertjükön. Lukács Laci, a zenekar frontembere elérzékenyült, hogy az ő számukra esett a világsztárok választása.

Fejes Tomi: „Már túl vagyunk a barátságon”

Mindig egy szobában, sosem elvonulva a többiektől? Pimaszúr kifaggatta Tomit és Lacit a turné életről, a frontemberségről és persze a bandáról, ami már inkább számít családnak, mint munkának.

Se felirat, se pártlogó


szerző:
2017.05.09. 15:36
Se felirat, se pártlogó

Se felirat, se pártlogó, csak bezártnak tűnő üzletek egymás után egy budai utcában. Pedig valahol itt kell lennie a jobbikos Lukács László irodájának. Aki még azt sem tudja pontosan, mennyit fizet érte havonta az Országgyűlés Hivatala.

Iskola-államosítás: a győztes mindent visz

Az összes iskolát kötelezik arra, hogy minden vagyonát, beleértve az épületet és összes berendezését sürgősen adja át az államnak vagyonkezelésre ingyen. Majdnem 3000 iskoláról van szó, főleg népesebb településeken. Mi a garancia arra, hogy az állam vagyonkezelőként gondos, értékmegtartó, meglehet értéknövelő gazdaként jár el ezzel a kicsikarandó önkormányzati vagyonnal?

A repülőn tudták meg, bomba lehet a gépen

Baj nélkül hazaértek a Tankcsapda tagjai, akiknek a gépe szerdán kényszerleszállást hajtott végre az Egyesült Államokban. Lukács László azt mondta híradónknak, a stewardesstől hallották először, hogy bomba lehet a gépen. A zenész szerint nem volt pánikhangulat, az utasok is higgadtan várták ki azt az időt, míg a hatóságok befejezték a gép átvizsgálását, és folytathatták útjukat Franciaország felé.

A Tankcsapda az FBI-tól tudta meg a fenyegetést

A Tankcsapda is azon a gépen utazott, amely terrorfenyegetés miatt kényszerleszállást hajtott végre Los Angeles-ből Párizsba tartva. A rockcsapat énekesét a Class FM érte el néhány perccel azután, hogy el kellett hagyniuk a gépet. Lukács László azt mondta: az FBI-tól tudták meg, hogy mi történt. Az utasszállítót átvizsgálták, nem találtak rajta robbanószerkezetet.

A Tankcsapda a Szigeten szülinapozik

Az idei Sziget az egyik legnépszerűbb magyar rockbanda, a Tankcsapda koncertjével indul, amely most ünnepli a 25. születésnapját. Riporterünk a zenekar énekes-basszusgitárosával, Lukács Lászlóval beszélgetett az elmúlt negyedszázadról és arról, hogyan ünnepli a banda az évfordulót.

Fókusz 13-02-15


szerző:
2013.02.15. 20:50
Fókusz 13-02-15

Fókusz: Totális pánik - Sokan azt hitték, itt a világvége. A hatalmas meteor Oroszországban csapódott be. Szerelem-faktor - Mivel lepte meg feleségét Oláh Gergő, és hogyan hozta zavarba Csobot Adélt Istenes Bence? Romantika X-Faktor módra. Életben maradt - Legyőzte a nyirokmirigyrákot, gyerekkorában sokat volt kórházban. Az Éjjel-Nappal Budapest Ritája már makkegészséges.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való