KERESÉS search-close

Lisa

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lisa"

Hogyan boldogul egy magyar lány bártulajdonosként Laoszban?

A siófoki lány, Erzsi útja hosszú volt Laoszig, ahol a város egyik legjobb bárját viszi és a közösség csak Lisaként ismeri. Luang Prabangig, ahol semmi sem olyan, mint otthon. Ahol még mindig aknákat rejt a közeli dzsungel, ahol egymás érik a robogók és bárhol, bármikor felbukkanhatnak békésen sétálgató buddhista szerzetesek. Lisának azonban nemcsak a magyarországitól eltérő "furcsaságokkal" kellett megküzdenie új otthonában, hanem egy komoly betegséggel is.

Gordon szétszakítja a családot?

Robby attól tart, Ramsay mindent elrontott, amit ők az évek alatt felépítettek. A csapos annyira ideges lett, hogy felmondott és kiviharzott az étteremből.

Doug földre esett csirkét tálal fel?

Gordon felügyelte a konyhai munka menetét, amikor Doug leejtette a csirkét, majd meg is sütötte. A séfnek se kellett több, teljesen kiakadt és odahívta a tulajokat.

A Mezítlábas Bob túlélte a válságot

Ramsay séf egy tengerparti étkezdébe megy, de egyhamar pokoli helyzetben találja magát. A férjből és feleségből elveszett a szenvedély, de nem csak az étterem, hanem egymás iránt is. A férj fuldoklik a munkában, míg a feleség inkább elkerüli azt, és ez még csak a kezdet. Az étel borzalmas, a konyha undorító, a személyzet lázadásra kész.

A La Galleria visszatért a köztudatba!

Hála az összetartásnak, és a tulajdonosok új hozzáállásának, az újranyitás sikerrel végződött.

Eljött a szembesítés ideje

Lisa, Rita és az alkalmazottak harcban állnak egymással.

A Galleria 33 visszaköveteli Ramsay séfet!

A La Galleria 33 egy testvérpár álma volt. Szüleik olasz bevándorlók, és bár a vendéglátó iparban nőttek fel, a saját olasz éttermük a kezdetektől fogva egy pénzügyi katasztrófa. A nővérek azt mondják, nem értik mi a baj vele, de Ramsay hamar felfedezte, hogy az étterem több problémával is küzd. Az étel katasztrofális, fagyasztott, íztelen, és minden szenvedélytől mentes.  Lisa nem akarta elfogadni Gordon véleményét, így a séf választás elé állította.

Gordon elhagyja a La Galleria 33-t

Gordon a La Galleria 33-ba látogat, melynek tulajdonosai, Rita és Lisa nem is különbözhetnének jobban egymástól. A testvérpár így együtt megsért és felrúg számos alapszabályt. Az egyikük iszik, a másik dohányzik. A vendégekkel is gyakran csatároznak, ráadásul beismerni sem hajlandóak semmit. Az egymásra mutogatásnak soha nincs vége, és ettől az étterem irányíthatatlanná vált. Az étel gusztustalan, a konyhai fegyelem minősíthetetlen.

Lisa lelép a La Galleria 33-ból

Lisa nem tűri tovább Gordon stílusát, ezért úgy dönt, hogy elhagyja az éttermet.

Felfüggesztett börtön az űrhajósnőnek

Lisa Nowak 2007-ben 1600 kilométert autózott, hogy rátámadjon szerelmi riválisára.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való