KERESÉS search-close

Lilian

35 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lilian"

Lilian anyukája:

Mivel Lilian úgy érezte, hogy össze van zavarodva, kikérte édesanyja véleményét Balázzsal és a házasságukkal kapcsolatban. Vajon a feleség megfogadja anyukája szavait a válással kapcsolatban?

Házasság vagy válás? Így döntött Lilian és Balázs...

Lilian azzal indokolta döntését, hogy ő nagyon vad és tüzes. Balázs pedig beismerte, hogy próbált adni és adni, de a a visszajelzés nem olyan volt, mint amire számított...

Ez üzente egymásnak Lilian és Balázs a döntés után

Videóban mondhatták el gondolataikat egymásnak a házasok.

Lilian:

A feleség kitart elhatározása mellett. Lilian azt is elárulta, hogyan képzeli el a jövőt a döntésük után.

Lilian egyre jobban elköteleződik Balázs iránt?

A feleség ismét férjéhez utazott, hogy még közelebb kerülhessenek egymáshoz. Soós István úgy látja, hogy sajnos nem azonos ütemben változnak az érzelmeik.

Balázs:

Lilian nagyon jót bulizott férjével. A baráti összejövetel után bulizni mentek, ahol teljesen egymásra hangolódtak. Balázs pedig azt is elmesélte, mi történt miután hazaértek.

Balázs úgy érzi, neki ettől több kell...

A férj kicsit elbizonytalanodott, mert úgy érzi, hogy Liliennél már kezdenek előjönni az érzelmek, ő viszont konkrétan nem érez semmit, ezért elvitte egy étterembe feleségét, hogy megbeszéljék, hányadán is állnak most egymással.

A holnapi adásban (05.12.): A DÖNTÉS

Ne felejtsd el, pénteken kiderül, hogy együtt maradnak-e a házasok! Mutatjuk, mi vár rád a holnapi adásban, de addig is IDE kattintva visszanézheted a második adás emlékezetes jeleneteit!

Ilyen volt Lilian és Balázs forró tánca

Lássuk, mi vezetett a házasok első szexuális élményéhez!

Balázs élvezi, hogy kényeztetheti feleségét

Lilian férje elárulta, hogy mindig is ezt szerette volna. Szerencsére az újdonsült feleségének sem volt ellenére Balázs gesztusa.

Szintet lépett Balázs és Lilian kapcsolata?

A házasok kirándulni mentek Balázs barátaival, akik kérdésekkel bombázták őket. Így Lilian új információt is megtudott férjéről...

Lilian és Balázs hétvégéje

Véget ért a romantikus hétvége Ajkán. Lilian szerint félreismerték egymást az esküvő után, Balázs pedig reméli, hogy hamarosan még közelebb kerülnek majd egymáshoz.

Lilian és Balázs új esélyt adnak házasságuknak

Lilian rászánta magát, hogy elutazzon Balázshoz Ajkára. A feleségnek nagyon tetszett, amit féjre otthonában látott. Ez már egy jó kiindulópont lehet...

Lilian közelebb került Balázs szüleihez is

A feleség úgy érzi, fontos, hogy jóban legyen anyósával és apósával. Balázs örül, hogy Lilian jókat beszélgetett szüleivel, akik vasárnapi ebéddel készülnek majd a házasoknak.

Lilian és Balázs kapcsolata szorosabbra fűződött

A nászúton szerzett feszültésgek és távolságtartás úgy tűnik, hogy alábbhagyott. Lilian és Balázs kézenfogva, jó hangulatban töltötték az estét az ágyban...

A holnapi adásban (05.10.)

Ne felejtsd el, Házasság első látásra minden hétköznap 18:55-től az RTL Klubon! Mutatjuk, mi vár rád a holnapi adásban, de addig is IDE kattintva visszanézheted a második adás emlékezetes jeleneteit!

Balázs ezt a legrosszabb álmaiban sem gondolta...

Lilian úgy érzi, még nem késő, és esélyt szeretne adni házasságának. Balázs szerint azonban annyira rossz volt a nászút, hogy nem látja értelmét így a folytatásnak...

Együtt marad Lilian és Balázs?

Új esélyt adnak kapcsolatuknak,a mit egy romantikus vacsorával indítottak. Balázs számára kellemes meglepetés volt Lilian hozzállása, ugyanis úgy érzi, feleségét teljesen kicserélték mióta visszajöttek a nászútról.

Lilian Balázsnak:

Az esti szülinapi ünnepléssel kapcsolatos igények sajnos nem egyeztek, ami komoly vitaforrás lett a nászúton. Lilian úgy gondolja, hogy Balázs vidékiesen zárkózott, míg ő nagyvilágiasan nyitott.

A hétfői adásban! (05.06.)

Ne felejtsd el, Házasság első látásra minden hétköznap 18:55-től az RTL Klubon! Mutatjuk, mi vár rád a hétfői adásban, de addig is IDE kattintva visszanézheted a második adás emlékezetes jeleneteit!

Romantikus gesztusnak indult, de feszültség lett belőle...

Balázs finom reggelivel szerette volna ébreszteni feleségét születésnapja alkalmából. A srác nagyon kitett magáért, ám a fogadtatása nem éppen olyan volt, mint amire számított az újdonsült férj.

Lilian nem veszi figyelembe Balázs érzéseit?

Közös programon vettek részt, ám az nem úgy alakult, ahogy azt valószínűleg Balázs tervezte. Se a közös fotózás, se a csók kamera nem hozta lázba Liliant.

Balázsék megszabadultak ruháiktól

A nászút legfontosabb pillanatai, amikor a friss házasok belevetik magukat az élvezetekbe. Így tettek Lilianék is, ám az ara gyorsan meggondolta magát...

Eljött a nászéjszaka ideje!

Rita kiborult, amitől Zoli pedig teljesen kétségbeesett. Viszont Lilian és Balázs esküvője egész jól sikerült. Vajon milyen lesz így a nászéjszaka?

Lilian és Balázs már a nászútjukat tervezik első együtt töltött éjszakájuk után

Reggeli közben megbeszélte az ifjú pár, hogy mivel is töltik majd a mézesnapokat. Lilian elárulta, hogy ő már közelebb engedte magához Balázst.

Nászútra indultak a friss házasok

Eljött az idő, hogy jobban megismerjék egymást a párok. Lilian és Balázs lelkes az utazás miatt, Rita azonban bosszankodott, amiért Zoli nem figyel rá.

Több évnyi magány után végre megtalálta az igazit Lilian és Balázs?

Ismerd meg Liliant és Balázst, akik szintén összeszedték minden bátorságukat, és anyakönyvvezető elé álltak, hogy próbára tegyék a pszichológusok módszerét.

Így házasodott össze Lilian és Balázs első látásra!

A férj kicsit meglepődött újdonsült felesége hangján, de gyorsan túltette magát rajta. Liliant pedig az első csók hozta zavarba…

Már az esküvő után egymásra hangolódott Lilian és Balázs...

Soós István elárulta, hogy ez a beszélgetés soha nem jött volna létre, ha rájuk, vagyis Lilianra és Balázsra lett volna bízva a döntés, hiszen elmentek volna egymás mellett. Pont ez az, amiről a műsor szól!

A csók követeléstől Lilian teljesen befeszült

Pozitívan és mosolygósan indult a házasság, ám a lakodalomban a menyasszony kicsit soknak érezte a násznép izgatottságát és buzdító szavait. Soós István, a műsor tanácsadó szakpszichológusa azonban nagyon bizakodó velük kapcsolatban.

Balázs nem hagyja, hogy felesége lerázza!

Az újdonsült férj a tettek mezejére lépett, ugyanis felesége szinte teljesen elzárkózott. Balázs határozottan odalépett Lilianhoz, aki láthatóan egyáltalán nem bánta, hogy táncba vitték...

A holnapi adásban! (05. 03.)

Ne felejtsd el, Házasság első látásra minden hétköznap 18:55-től az RTL Klubon! Mutatjuk, mi vár rád a holnapi adásban, de addig is IDE kattintva visszanézheted az első adás emlékezetes jeleneteit!

Nagy Lilian


szerző:
2017.05.02. 17:37
Nagy Lilian

Kor: 30
Foglalkozás: üzletvezető
Végzettség: diploma
Magasság: 170 cm

Lilian lánybúcsúján elszabadultak a csajok

Sokan azt gondolják, hogy csak a pasiknál van "Ereszd el a hajam!" mielőtt kimondanák a boldogító igent. Most Lilianék bebizonyították, hogy a csajok is ugyanolyan felszabadultan tudnak bulizni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való