KERESÉS search-close

Laosz

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Laosz"

Hogyan boldogul egy magyar lány bártulajdonosként Laoszban?

A siófoki lány, Erzsi útja hosszú volt Laoszig, ahol a város egyik legjobb bárját viszi és a közösség csak Lisaként ismeri. Luang Prabangig, ahol semmi sem olyan, mint otthon. Ahol még mindig aknákat rejt a közeli dzsungel, ahol egymás érik a robogók és bárhol, bármikor felbukkanhatnak békésen sétálgató buddhista szerzetesek. Lisának azonban nemcsak a magyarországitól eltérő "furcsaságokkal" kellett megküzdenie új otthonában, hanem egy komoly betegséggel is.

Több százan meghaltak és eltűntek Laoszban

Több százan meghaltak és eltűntek Laoszban, miután átszakadt egy vízerőmű gátja, és az ár több falut is elöntött. Az áldozatok számát egyelőre még megbecsülni sem lehet, ezrek váltak hajléktalanná, rengetegen most is a háztetőkön várják, hogy kimentsék őket.

 

CUKI VÖRÖSEK: Panda-csempészeket fogtak Laoszban

Veszélyeztetett vörös pandákat csempésztek Laoszba illegális állatkereskedők Kínából. Egy véletlenszerű ellenőrzésen akadtak fenn. A hatóság emberei az autóban 6 állatot találtak, de közülük - az állatvédelmi szakemberek minden erőfeszítése ellenére - három elpusztult. Valószínűleg eleve súlyosan betegek voltak, de nem tett jót nekik a bezártság miatti stressz sem. Az életben maradt 3 állatot a 2003 óta Laoszban dolgozó „Szabadságot a medvéknek” nevű ausztrál állatvédő társaság vette gondjaiba.

Egzotikus nyaralás!


szerző:
2016.12.21. 17:25
Egzotikus nyaralás!

Nagy Alexa barátaival Laoszba utazott, hogy felfedezzék Délkelet-Ázsia különleges világát. Intenzív pár napot éltek át az ott töltött idő alatt: varázslatos élővilág, elképesztő tájak és egészen meghökkentő ételek jellemezték a kiruccanást. Még szerencse, hogy egy kicsit a Facebook-követői is átélhetik az élményt a posztjainak köszönhetően.

Lilu Laoszon keresi az elveszett családtagokat

A műsorvezető legutóbb Oroszországból jelentkezett be, ezúttal pedig egészen a délkelet-ázsiai országig utazott, hogy segítsen az évtizedekkel ezelőtt szétszakadt családtagoknak újból egymásra találni. Közben egy zsák szöcskével is összefutott.

Már Laoszban is ölt a Ketsana


szerző:
2009.10.02. 15:34
Már Laoszban is ölt a Ketsana

16-an meghaltak és 135 embernek nyoma veszett, miután Laoszt is elérte a tájfun.

Teherbe ejtette magát, hogy elkerülje a halálbüntetést

Egy börtönbeli férfi spermájával önmagát ejtette teherbe, hogy elkerülje a halált.

Megúszhatja a halálbüntetést a fiatal anya

A nő állapotos, ezért valószínűleg nem fogják kiszabni rá a legsúlyosabb büntetést.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való