KERESÉS search-close

Lakatos Márk

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lakatos Márk"

Andorai Péter élete a XXI. Században

Andorai Péter a Nemzet Színésze, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, most 71 éves. Szerepelt például a Mephistóban, a Legényanyában, a Csinibabában, Az ajtóban, a Nagy füzetben, a Hentes, a kurva és a félszeműben. Ma este éjfél után 20 perccel látható a róla készült riportfilm az RTL Klubon a XXI. Században.

Erős Antónia a gyerekek szemét is felnyitja

Sokkal több étel tartalmaz nagymennyiségű cukrot, mint gondolnánk és sokszor az sem egészséges, amit annak gondolunk. Erős Antónia 25 éves kora óta cukorbeteg, mindennap küzd azért, hogy minél kevesebb ember kerüljön veszélybe.

Juhász Anna Radnóti nappalijában ülve gyűjthette az ihletet

Juhász Anna Bonta Gáspárral együtt 9 éve lelkesen csinálják a Hadik Irodalmi Szalont, most lesz a 100. estjük és egy összefogásra készülnek a közönséggel.

Pálmai Anna a színházban is küzd a műanyagszemét ellen

A színésznő a Greenpeace mellé állt, mert ha nem vigyázunk, 2050-re több szemét lehet a tengerekben, mint hal.

Jó befektetés is lehet a gyűjtőszenvedélyből

Pál Dénesnek is van egy szenvedélye, az építőkocka-gyűjtés. Bizonyos darabokat vitrinben tart otthon, a többi gondosan szétválogatva, egy doboz mélyén pihen, amíg a kislánya akkora nem lesz, hogy vele is tud építeni.

Ezért nem volt gyereknap Görgényi Fruzsiéknál kiskorában

A Barátok közt színésznője főzni érkezett a Reggelibe. Fruzsina felelevenítette gyerekkorát és mesélt egyiptomi utazásáról is, ahol figyelmeztették a cápaveszélyre.

Tényleg feléleszthetőek a dinoszauruszok?

Hamarosan újra jön a fesztivál, ami a jövőről szól, a Brain Bar. Többek között vendég lesz Jack Horner, az az őslénykutató is, aki szerint valóban újraalkothatóak lehetnek a rég kihalt dinoszauruszok, elméletére alapozták a Jurassic Park-filmeket.

Magyar ízeket népszerűsít New Yorkban egy amerikai séf

A magyar származású 25 éves séf, Jeremy Salamon ragyogóan tehetséges, még éppen csak elindult a saját, önálló kulináris útján, de New York máris felfigyelt rá.

Bódi Sylvi egészen Baliig menekült a celebvilág felszínessége elől

Az egykori nyuszilány és sikeres modell olyan világba vágyott, ahol nulláról kezdhet mindent és nem kell folyton tökéletesnek lennie. Ezért utazott el és keresett olyan helyet, ahol a természet közelebb hozza önmagához.

Róka Adrienne rendőrséghez fordult a zaklatója miatt

Facebookon keresztül találta meg egy férfi Kabát Peti kedvesét, aki eleinte válaszolt is neki az akkor még kedves üzenetekre, de idővel kezdett eldurvulni a helyzet.

Nyertes Zsuzsa lesz a plasztikai infonap háziasszonya

A Plasztika Esztétika Infonap és Expo Magyarország legrangosabb plasztika esztétika rendezvénye azoknak szól, akik plasztikai beavatkozásra készülnek, de előtte szeretnének informálódni.

Egyre nagyobb problémát okoz a légszennyezés

A gyerekek egészségét még a felnőttekénél is jobban veszélyezteti a légszennyezés. Ezért a Greenpeace iskolák környékén vizsgálta a levegő nitrogén-dioxid tartalmát, hogy pontosabb képet kaphassunk arról, mennyi káros anyagot lélegeznek be gyermekeink.

Kilőné az űrbe legújabb albumát a Sugarloaf

Több dalhoz is Muri Enikő jegyzi a szöveget a Sugarloaf legújabb lemezén, amit egy különleges időkapszulában szeretnének elhelyezni.

Több mint 6 milliót gyűjtött a sztárruhákkal Mihalik Enikő

6,6 millió forintot gyűjtött össze az UNICEFNEK Mihalik Enikő gardróbvására. A kétnapos vásáron bárki hozzájuthatott hazai- és nemzetközi sztárok legdivatosabb ruháihoz, kiegészítőihez, amelyeket Enikő és az UNICEF kérésére örömmel ajánlottak fel, hogy a befolyt összeggel a világ legelesettebb gyerekeit segítsék.

Peller Mariann is megállta volna a helyét a targoncakupán

250 targoncás, köztük 8 női versenyző mérte össze tudását az országos Targoncakupán. Az elmúlt több mint 10 év során olyan vicces és igencsak technikás versenyszámok voltak terítéken, mint a targoncával való kosárra dobás, a gyufa meggyújtása, vagy épp a lengőtekézés.

Majdnem lebukott a Főnök inkognitóban cégtulajdonosa

A Főnök inkognitóban forgatását Dr. Losó Viktor úgy élte meg, mint egy osztálykirándulást. Ki volt kapcsolva a telefonja és olyan dolgokat látott, amire egyébként nincs lehetősége.

Ganxsta: „Mindenki nyugodjon meg, nincs szerelmi bánatom!”

A kemény rapper szerelmes versekkel árasztotta el a hírfolyamot a közösségi oldalain, Lakatos Márk igyekezett kiszedni belőle, mi a helyzet a magánéletével?

Ismét élvezhetjük a Gourmet Fesztivál ízeit

Kilencedik alkalommal gyűlnek össze hétvégén a hazai gasztroélet nagyágyúi az OTP Bank Gourmet Fesztiválon. A cél, hogy az ország legjobb éttermeit egy helyre gyűjtve a legszélesebb betekintést nyújtsák a látogatóknak a kulináris különlegességek világába.

Kórházba került Hajdú Péter


szerző:
2019.05.13. 09:01
Kórházba került Hajdú Péter

Külföldön, egy nyaralás alatt lett rosszul Hajdú Péter. Magas láza volt, elgyengült, és ahogy ő fogalmazott, a fajansz volt a legjobb barátja. Hazautazott és kiderült, hogy teljesen más volt a baja, mint amire elsőre gondolt.

Kautzky Armand egyszer már közel állt a halálhoz

A színész nem tudta, hogy allergiás a méhcsípésre. Olyan erős tünetei voltak, hogy meg kellett menteni az életét. Azóta kevésbé fél a haláltól.

Lekapcsolták az áramot Luxus Viviéknél

A luxusfeleséget hidegzuhanyként érte, amikor bekopogtak hozzájuk, hogy jöttek lekapcsolni az áramot tartozás miatt. Gyorsan ki is derült, hogy ki volt a hunyó.

Kukába dobták az élő méheket egy iskolában

Egy iskola riasztotta a méhraj-befogó szakembert, mert leszakadt a fáról a méhkas, de nem várták meg, amíg kiér, összesöpörték és kidobták őket egy zacskóba zárva. Kiderült, hogy ez volt a végzetük, nem a méhkas lezuhanása.

Kautzky Armand pénzfeldobással nyerte első szinkronszerepét

A bársonyos hangú színésznek Tom Cruise szinkronizálása volt az első szerepe a Koktélban. Rékasi Károllyal együtt voltak versenyben és nem tudtak dönteni közöttük, annyira jól passzoltak hozzá mindketten.

Koktéllal indította a Reggelit Wossala Rozina és Lakatos Márk

Ma van a koktél világnapja, a stúdióban Erdősi Róbert, bartender mesélt a különböző italokról és kevert is egy-egyet a műsorvezetőknek.

Itt van a plasztikázás határa a sebész szerint

Az ország egyik legismertebb plasztikai sebésze, Dr. Krasznai Zsolt szokott nemet mondani páciensek kérésére, hogy ha úgy látja, az eredmény túlmenne az esztétikum határán.

Honnan tudod, hogy beülhetsz-e egy idegen autójába?

Az Oszkárt 12 évvel ezelőtt két egyetemista srác hozta lére, amikor változott a vonatmenetrend és Szombathelyről nem jutottak el kényelmesen Budapestre. Egymást kérdezték ismerősi körben, hogy ki mikor megy autóval, kihez csatlakozhatnának. Ezt megelégelték, gondolták létrehoznak egy platformot, ahogy egyszerűen mindenki megoszthatja, hogy pontosan mikor megy, honnan és hova.

Mi a helyzet a dízelekkel? Tényleg betiltják?

A nagy botrány óta sokan összerezzennek a dízel szó hallatán. Olyan hír is terjengett, hogy be fogják tiltani a nagyvárosokban. Pedig a dízelmotorok óriási fejlődésen estek át és vannak, akiknek a dízelautó a legjobb választás.

Egyre népszerűbb az elektromos robogó a városi közlekedésben

Az E.ON támogatásával működő környezetkímélő járműmegosztó szolgáltatás egy év alatt a háromszorosára nőtt. Hamar népszerűvé vált a budapestiek körében.

Döbbenetes hírt adott ki az ENSZ a madarak és fák napja előtt

A napokban jelent meg az ENSZ legújabb, biológiai sokféleségről szóló jelentése, ami kimondja: 1 millió állat- és növényfajt fenyeget a kipusztulás közvetlen veszélye. Sokkal többet, mint valaha az emberiség történelmében.

Linczényi Márkót megihlette az adó felajánlható 1 %-a

A The Kolin frontembere döbbenetesnek tartja, hogy az emberek fele elfelejti felajánlani az adója 1 %-át, ami óriási összeg. Új dalával arra szeretné ösztönözni az embereket, hogy erre figyeljenek oda.

Szentesi Éva még mindig küzd a rák ellen

Az író és újságíró mindig is nyíltan beszélt betegségéről, amit már a háta mögött tudhat, de továbbra is szeretne segíteni azoknak, akik még harcolnak ellene.

Sírva írta a Wellhello új dalának szövegét Fluor Tomi

A Barátom nagyon érzelmesre sikerült, olyan helyeken játszódik, ahol Fluor felnőtt és megmutatja a barátait benne, akikkel együtt élte át a legizgalmasabb kalandokat gyerekként és kamaszkorában Székesfehérváron.
 

Megszereztünk 1 percet Lali vadonatúj klipjéből!

Ma este debütál az összes régi tagot felvonultató videoklip, az Igazi span. A Reggeliben Lali és Joe mesélt róla és bele is nézhettünk.

V. Kulcsár Ildikó szembe megy az elvárásokkal és a tökéletességmániával

Sokféle szeretet létezik és ezek közül renegeteg fojtogatja azt, akit szeretnek, mert nem veszik figyelembe az igényeit. V. Kulcsár Ildikó erről a témáról írt könyvet Anyák, nagyik és más szent őrültek címmel.

Őrült legénybúcsúba keveredett Csonka Bandi és Barabás Kiss Zoltán

Szente Vajk Legénybúcsú című komédiájának premierje május 4-én lesz a Játékszínben. Csonka András és Barabás Kiss Zoltán mellett feltűnik benne Nagy Sanyi és Szente Vajk is. A darab helyszíne egy szálloda.

Több pénzt szánnak idén a Sziget nagyszínpados előadóira

Egyre több és élvonalasabb énekesek, zenekarok lépnek majd a közönség elé, ott lesz többek között Macklemore, Post Malone, Foo Fighters és természetesen Ed Sheeran.

Meztelen képet kapott egy rajongótól Kocsis Judit

A Drága örökösök színésznőjénél eleinte klasszikusan udvarolt egy férfi, virágcsokrokat küldött, majd egyszer csak megunta az eseménytelenséget és új eszközhöz nyúlt.

Pallagi Melitta tudja magát álcázni, ha akarja

Még nem találkozott őrült rajongóval a Drága örökösök Diája, de olyan volt már, hogy Diaként kezdtek el beszélgetni vele. Melittának van egy kiegészítője, amit ha felvesz, senkinek nem tűnik fel, hogy kicsoda.

Molnár Gusztit üldözik a rajongók?

A Drága örökösök színészével már az is előfordult, hogy nem a tévéből, hanem a színházból ismerték meg. De ezen ő lepődött meg legjobban.

Rekordgyorsasággal összegyűlt a pénz a Notre-Dame felújítására

Még legalább fél évbe telik, mire pontosan kiderül, mekkora sérülések vannak még az épületen. Már több mint 1 milliárd Euro gyűlt össze az újjáépítésére, de vajon mikorra lesz kész a székesegyház?

Pataki Zita most fogyásával ösztönzi a követőit

Az RTL Klub időjósa még könyvtárosként, kutatómunkával találta meg azokat az alapszabályokat, amiknek a betartása elengedhetetlen a súlycsökkentéshez. És ezt meg is osztja a nagyközönséggel.

Szabadságról szóló fotópályázattal talált új tehetségeket a Marie Claire

800 mű érkezett a magazinhoz, miután kihirdették a pályázatot. Nem különböztettek meg profi és amatőr kategóriát, mert az újságírók szerint a határ már nem olyan éles egy tanult és egy hobbifotós között.

Hamarosan jön a Spártai gladiátorok éjszakája

Érdekes, látványos viadalnak lehetünk részei április 28-án a Spártai gladiátorok éjszakáján. Ez egy nemzetközi pénzdíjas viadal, melyben önállóan kialakított szabályrendszerrel küzdenek meg egymással három súlycsoportban azok a versenyzők, akik valamilyen küzdősportban világ- vagy Európa-bajnoki pontszerző helyezést értek el.

Ráskó Eszter arra vágyik, hogy Kozsó legyen a bábája

A Showder Klub humoristája azt hitte, más kismamákkal fogják összehozni a terhességéről szóló videók, de egészen meglepő, ahogy alakul a közönsége. Valószínűleg a vajúdás is meg lesz örökítve, ha eljön a nagy nap.

Tokár Tomi pár hónap múlva házas ember lesz

A Fókusz műsorvezetőjének menyasszonya vlogot készít és sokszor bevonja Tomit a videók készítésébe, aki még azt is bevállalja, hogy felvegye Dóri ruháit.

Saját otthona rejt történelmi titkokat a műkincskereskedő Eleni Koraninak

Eleni Korani a görög származású műkincskereskedő egy filmbeillő történetbe csöppent bele. Eleni és családja 3 évvel ezelőtt költözött be egy naphegyi villába, amelynek a történelme egybeforr a magyar zsidóságéval.

D. Tóth Kriszta próbálta kiírni magából a gyászt

A televíziós és újságíró egyszer már kiadta azt a regényt, amihez édesanyja életéből merített ihletet. A történet alapja igaz, de a szereplők nevét megváltoztatta, mert többségük még él.

Ez veri ki a biztosítékot Kovács Patríciánál a social médiában

A legnevesebb magyar színészeket is kiborítja, amikor egy hazug világ jön velük szembe a közösségi oldalakon. Nemcsak Patríciából, hanem Szabó Kimmel Tamásból is indulatokat váltanak ki ezek a posztok.

Elég-e a szerelem vagy kell az anyagi biztonság is?

Hamarosan bemutatják Molnár Ferenc kevésbé ismert, de elgondolkodtató és különleges darabját, a Riviérát. A történet a szerelmet és a pénzt teszi mérlegre és hoz magával rengeteg kérdést.

Ezért élesztették fel Geszti Péterék a Jazz+Azt

Váczi Eszter, Kozma Orsi és Behumi Dóri sokat célozgattak Gesztinek és Dés Lászlónak is, hogy mennyire jó lenne újra összeállni a Jazz+Aznak. Mire újra színpadra lépnek, éppen 20 év telik el az utolsó fellépés óta.

Megvan a Cápák között mentori különdíjasa

Kilnec jelöltet választott a K&H a Cápák között vállalkozói közül. A pénzügyi tudatosságot vették figyelembe a választásnál, ez alapján kapta meg a díjat Horváth Zsolt.

Végre Lábas Viki polcán is csilloghat egy Margaret Island-es zenei díj

A zenekar Fonogram-díjat kapott, ez már a harmadik elismerés a háromtagú bandának. Az előző kettő a fiúk otthonában csillog, de a Fonogram-díj Viki polcára került fel.
 

Trokán Annában valami megváltozott kisfia születése óta

A színésznő elkezdett dolgozni kisfia születése után, nehezen megy számára az elengedés, de már előfordult, hogy két napra is rá tudta bízni másra. Anna híres anyukája, Athina viszont ugyanannyira szorong, mint ő.

Ilyen egy isteni banános reggeli Lakatos Márk-módra

Ma van a banán világnapja, ezért a stúdióban is banános étel készült. Ez az ízletes déli gyümölcs enyhíti a reggeli rosszulléteket és másnaposságot. Véd a vese rák, a cukorbetegség, a csontritkulás és a vakság ellen. Segít leküzdeni a depressziót, stresszoldó és okosít.

Kállay-Saunders András a menthetetlen szerelmekről dalol

András szerelme, Tolvai Reni szerepel legújabb videoklipjében, ami azt az érzést dolgozza fel, amikor egy kapcsolatban már mindkét fél érzi, hogy nincs értelme tovább küzdeni, jobb elengedni egymást és elfogadni a tényt, hogy az utunkat inkább járjuk egyedül.

Lali most már másoknak is keresi a szerelmet

Hamarosan új párkereső műsor indul az RTL Klubon, a Love Island. A műsorvezető Lali lesz és nagyon várja a szerelemre vágyó jelentkezőket az rtlklub.hu/love oldalon keresztül.

Beleshetünk a hírességek könyvespolcára

A „Nyitott polcok” kezdeményezés a költészet napján indult el és 1 hónapig bővül a galéria. 35 ismert ember, köztük írók, költők, zenészek, bloggerek mutatják meg, mi érdekli őket a legjobban.

Kozmetikumokat díjaz az egyik legnépszerűbb női magazin

Olyan nagy most már a szépségipari termékek piaca, hogy egyre nehezebben választanak a vásárlók, többek között az ő döntésüket is megkönnyíti a Cosmopolitan ezzel a versennyel. A közönség és zsűri is szavaz saját tapasztalatok alapján.

Apró Anna élete legnehezebb pillanatairól vallott

A Cápák között legangyalibb befektetője most nagyon szomorú, hogy véget ért a műsor, szerette a forgatásokat. Annát sokan irigylik, de a Reggeliben elárulta, hogy az ő életében is voltak kilátástalannak tűnő pillanatok.

Heti szőrös: Bodza és Málna


szerző:
2019.04.16. 08:11
Heti szőrös: Bodza és Málna

A már 3 hónapos kicsik vélhetően két alomból származhatnak. Várhatóan közepes méretűre nőnek majd. Oltva, mikrochippel, egészségesen adjuk örökbe őket, olyan szerető gazdiknak, akik lakásban, vagy kertes házban, de állandó házba bejárással fogadnák őket örökbe.

Zimány Lindát le akarták iskolázni a bíróságon

Az egykori szépségkirálynő úgy érzi, duplán kell bizonyítania, mert senki nem nézi ki belőle, hogy esze is van. Próbálták már leiskolázni, de bizonyított.

Vadiúj, bajusztalan Magnum bukkan fel ma este az RTL Klubon

Új sorozat indul az RTL Klubon ma este 21 óra 40 perckor. A Magnum című kultikus szériában ezúttal egy bajusztalan, jóképű színész, Jay Hernandez játssza a főszerepet, a legfőbb segítője pedig egy hölgy lesz. Lakatos Márk és Szabó Zsófi összehasonlította Sellecket az új Magnummal.

Csak egy falatnyi titkot hagy a 2019-es bikinitrend

Ganxsta Zolee, ÉNB Lali és VV Soma is üdvözli a legújabb fürdőruha divatot, amit egy dologgal biztosan nem lehet vádolni, hogy túlzásba viszi majd az anyaghasználatot.

Mérai Katának nincs olyan, hogy tabu

A Barátok közt színésznője mindent kipróbált, amire kíváncsi volt, de azért van, amit ő is nagyon utál. A gyerekekkel kapcsolatban pedig végképp nem híve a témák elhomályosításának. 

1989 óta nyomja a rapet az Animal Cannibals

Máté Péter-díat kapott az idén 30 éves rapzenekar, akiknek egymás melletti kitartása is példaértékű. Nekik már az is nagy kiesés, ha 3 napig nem beszélnek.

Ígéretes magyar tehetség is nyert a Fiatal Filmesek Versenyén

A rangos európai verseny 5 szerencsés nyertesét januárban választották ki, akik közé egy magyar versenyző, Levente is bekerült! A nyertesek mindegyike 7.500 Euró támogatásban részesült, emellett ötletét egy híres európai filmrendező mentorálásával valósíthatja meg.

El lehet-e rontani egy kölyökkutyát?

Ideális időszak-e tavasszal kölyökkutyát magunkhoz venni? És ha már így döntöttünk, hogyan kezdjünk neki a kutya nevelésének?

Az öltözőbe is betörtek a 90-es évek legendás fiúcsapatainak rajongói

Ács Bálint, a ShyGys Martinja a Madách Színház helyett választotta a zenekart 1998-ban, később azonban egész másfelé vitte az útja. Bebe később kezdte a fiúzenekaros karriert a Picasso Branchban, ők már vagányabb imidzset kaptak elődeiknél.

Bulival ünnepli újjászületését az egyik legnagyobb bevásárló központ

Teljesen átalakították a Premier Outletet, hogy pontosan mi változott, hogyan néz ki ezután a bevásárlóközpont és milyen programokkal várják az érdeklődőket, arról Imre Csaba center menedzser mesélt a Reggeliben.

Hamarosan filmek készülnek a Körúti Színház darabjaiból

Gyebnár Csekkának a második családja a Körúti Színház, annyira régóta játszik az idén 15 éves teátrumban. A Körúti Színház jubileumi hónapot tart a születésnap tiszteletére.

Mérai Kata és Gyebnár Csekka közös múltja nem a Barátok köztben kezdődött

A két színésznő régről ismeri egymást és Kata szerint sem ő, sem Csekka nem egy gyenge eresztés. Vajon volt köztük valaha rivalizálás?

Izomépítéssel az alkohol és a drogok ellen

A Bartendaz olyan saját testsúlyos edzésre épülő közösség és társadalmi mozgalom, melynek tagjai elkötelezettek a bűnmegelőzés iránt, valamint felhívják a figyelmet az alkohol- és drogfogyasztás veszélyeire.

Szentesi elfogadta a halál gondolatát, ami meglepően hatott a gyógyulására

A Reggeli stúdiójában Palya Beát, Iszak Esztert és Szentesi Évát a bátroságról kérdeztük. Mindhármuknak más miatt kellett kiállnia magáért, inspiráló történetek hangzottak el.

Puskás Peti és Farkas Franciska is a hajléktalanok segítése mellé állt

A Vedd magadra! kampány szimbóluma és eszköze a külön erre a projektre készített unisex takarópulóver. A pulcsi a hidegtől és a durva talajtól óvó takarókból inspirálódott, meg lehet rendelni, a bevétel 100 százalékát a hajléktalanok megsegítésére fordítják.

Művészetterápia vitte Saigonba a rákból felépülő anyát és lányát

Túlságosan ragaszkodott az anyagi világhoz Bajczi Marianna, aki sikeres üzletasszony volt, mielőtt koponyadaganatot diagnosztizáltak nála. A személyiségfejlesztésben találta meg új útját, munkája eredményének a híre pedig Vietnámig eljutott.

Palya Bea válása után más nőket is felszabadít

Az énekesnő dalai olyan dolgokra világítanak rá, amivel nem feltétlenül szeretünk szembesülni, mégis sokan hálásak érte, ha felnyitják a szemüket. Munkáját most Fonogram-díjjal is elismerték.

Szentesi Éva is böjtöl, de nem csak a húsvét miatt

A kissé hedonista életmódot folytató író-újságíró néha úgy érzi, szüksége van a megtisztulásra. El is mondta, hogyan teszi ezt meg idén tavasszal.

Iszak Eszti emiatt nem beszél már a magánéletéről

A vlogger többször ráfázott már arra, hogy privát dolgairól mesélt és nem úgy írták meg az újságok a válaszait, ahogy tőle elhangzott.

Ennyivel korábban kell indulni Dél-Pestről az útlezárás miatt

Szombaton elkezdődött az M3-as metró 17 hónapig tartó felújítása a déli szakaszon: a Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között. Lukács Miki kilátogatott A Nagyvárad térre, hogy megnézze mi a helyzet! Elmondjuk, mennyivel induljanak előbb a környékről érkezők, hogy ne késsenek el!

Léggömb művész segített lufit hajtogatni Lakatos Márknak

Lufikard, állatok, kalózkalap... Nincs olyan forma, amit Csatai Gergő ne tudna elővarázsolni. És most Márknak is megtanította, hogyan kell csinálni.

Steiner Kristóf erotikus jelenetbe keveredett?

Kristóf sosem értette, miért nem mutatják meg realisztikusan a filmben a szeretkezéseket. Nemrég ő is kapott egy felkérést, ami meglehetősen merészre sikerült.

Egészségtudatosságra nevel a Kezdjük időben!

A Kezdjük Időben! kampány legfőbb célja, hogy egyszerre nyújtson segítséget a diákoknak és a pedagógusoknak az egészségtudatos életmód, valamint a testi-lelki egészség időbeni feldolgozásában.

VV Béci, alias Young G újra szembe került Baukó Évával a Gyertek át!-ban

Az egykori villalakó nagy csatákat vívott Évával a Villában, ma este Sebestyén Balázs műsorában kiderül, milyen a viszony közöttük, ha nem laknak együtt. Magánéletéről is mesélt, megmutatta új szerelmét és arról is beszélt, mivel foglalkozik még a rapelés mellett.

Angyallátó járt a Reggeli stúdiójában

Lorna Byrne gyerekkora óta látja az angyalokat, több könyvet is írt a témáról, legutóbbi kötete kapcsán jár most Magyarországon. Lorna Márk és Rozina őrangyalait is látta és elmondta nekik, hogyan néznek ki.

Czutor Zoli már nagyon szeretne nagypapa lenni

A rockzenész hamarosan betölti az ötvenet, stílust is váltott, mert szeretné, ha úgy is nézne ki, ahány éves. Legnagyobb gyereke már 27 éves, így joggal vágyik rá, hogy unokázhasson.

Magyarok is segítenek visszaállítani a békét és jó körülményeket Irakban

2014 óta segíti az Ökumenikus Segélyszervezet Irak újjáépítését, most a harcokban károkat szenvedett iskolák kerültek sorra. Öt iskolát fognak felújítani. Emellett felújítanak egy ivóvíz-ellátó hálózatot is és humanitárius segélyeket is adnak a családoknak. Ehhez az újjáépítéshez kapnak támogatást a magyar államtól.

Ábel Anita szombaton Pajkaszegre látogat!

A mi kis falunk következő epizódjában a színésznő az egész falu életét nehezíti majd meg - a részletekről ő mesélt!

Mi izgatja Görgényi Fruzsinát Vastag Csabában?

A Barátok közt színésznőjét Lakatos Márk arról kérdezte, van-e énideje? Ábel Anita tippet akart adni, de Fruzsina valami egész mást hozott ki a témából...

Ábel Anitának megvan a módszere arra, hogyan jöjjön ki a gödörből

Nehéz éve volt a tavalyi Ábel Anitának, de azt mondja, ő a legmélyebb mélypontokról is vissza tudja magát hozni. A Reggeliben azt is elárulta, hogyan?

Egyre népszerűbb a kortárs klasszikus zene

Nem a zenekarról vagy a városról nevezik el a bérleteket a Miskolci Szimfonikus Zenekar koncertjeihez, jobban hisznek a fantázianevekben. Bemutatót is tartottak a Reggeliben.

Sokan Pásztor Annát hibáztatták zaklatója öngyilkosságáért

Pokol volt az elmúlt háromnegyed év az énekesnő számára, akit egy skizofrén férfi szeretett volna magával vinni a halálba. A zaklatót börtönbe zárták, egy ítélethirdetés után végzett magával a rácsok mögött.

Ábel Anita is felbukkan A mi kis falunkban

Reszkessenek Pajkaszeg lakói, mert hamarosan jön Ábel Anita, aki adóellenőrt játszik és felforgatja a falu életét.

Kutyáknál is előfordulhat szeparációs stressz

Olyan háziállatoknál fordul elő leggyakrabban ez a jelenség, akik nehezen oldanak meg egyedül problémás helyzeteket. Jó megoldás lehet a kutya-napközi.

Görgényi Fruzsina teljesen rápörgött a vlog-készítésre

A Barátok közt színésznője a színházba járást akarja népszerűsíteni, ezért több közösségi felületen is posztol ösztönző mondatokat, videókat. Már saját csatornája is van.

Ronaldo barátnőjének főzött legutóbb a Formula-1 séfje

Nikosz Giditisz szinte többet ül repülőn, mint amennyi időt a konyhában tölt. Főzött már Arnold Schwarzeneggernek és Stevie Wondernek is.

Két hétig ünneplik a perzsák az újévet, Lotfi Begi mesélt róla

Az élet ünnepléséről és a természet üdvözléséről szól az év köszöntése a perzsáknál. Lotfi Beginek már felesége is beleásta magát a szokásokba, talán többet is tud róla, mint maga Begi.

Asztalitenisz VB-re készített dalt és klipet Lotfi Begi és az Irie Maffia

Közel 70 éve nem volt nagyobb asztalitenisz esemény Európában, de most Budapest ad otthont a világbajnokságnak. Ebből az alkalomból készült el a Friends.

Példaértékű házasságban él a Cápák között befektetője és felesége

Közös vállalkozást visz Balogh Péter és Balogh-Mázi Mária, akik az egyetemen találoztak először, de akkoriban a kapcsolat véget ért és mindkettejük mással házasodott. 20 év után találtak újra egymásra.

Otthagyta az egyetemet a Cápák között angyalbefektetője

Balogh Péter informatikát tanult, a programozás érdekelte, amiben már elsőévesként jobb volt, mint az ötödévesek. Úgy döntött, hogy neki nem az egyetem az útja, ezért befejezte az iskolát és egy kiemelkedően jól fizető állást vállalt. Azóta is keresi az izgalmat.

Bárkinek segít takarítónőt találni az ország Magdi anyusa

Fodor Zsóka bár hosszú évek óta nem látható a Barátok köztben, mégis ott él jól ismert karaktere a nézők szívében. Az egykor takarítónőt játszó színésznő most nekünk segít, hogy megtaláljuk a megfelelő bejárónőt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való