KERESÉS search-close

Lajosmizse

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lajosmizse"

Tragikusan végződött máltai nyaralás változtatta meg a család életét

Angéla fiát 2016-ban egy máltai nyaralás során vesztette el, azután beteg férjét kellett ápolnia, aki nem tudta legyőzni a rákot. A lajosmizsei asszony most két fiával akar új életet kezdeni Németországban. Az asszony nem fél a változástól, azt mondja: "Megtanultam azt, hogy el kell engedni dolgokat. Jövünk, megyünk, nyomot hagyunk emberekben, helyeken, és aztán távozunk.”

Sok halálos baleset történt egy nap alatt

Szinte egymás után történtek a súlyos balesetek az elmúlt 24 órában. Vácnál heten sérültek meg, köztük három gyerek, amikor 3 autó ütközött össze. Pörbölynél apát és két fiát kellett kórházba vinni, miután kocsijukkal árokba borultak. Lajosmizsénél meghalt egy nő, amikor szemből autójába rohant egy kisbusz. Az M5-ösön pedig egy kamion utasa halt meg.

Az öv mentette meg az életüket

Az anya sérült meg a legsúlyosabban, de hatéves kisfiát és férjét is kórházba kellett vinni. A szerb család az M5-ös autópályán szenvedett balesetet Lajosmizsénél. Az apa elaludhatott vezetés közben, lesodródtak az útról a kocsijuk többször átpördült, végül az árokban, a tetején állt meg.

BALESET: Az volt a szerencséjük, hogy be voltak kötve

Leszakadt az ajtó, a tető meggyűrődött, a szélvédő betört. Így nézett ki az árokban veszteglő roncs az M5-ös autópálya mellett Lajosmizsénél reggel. Egy szerb család  szenvedett balesetet Lajosmizsénél. Az apa elaludhatott vezetés közben, lesodródtak az útról a kocsijuk többször átpördült, végül az árokban, a tetején állt meg. Az anya sérült meg a legsúlyosabban, de hatéves kisfiát és férjét is kórházba kellett vinni.

Frontális ütközés Szentes közelében

Valószínűleg rosszul lett a sofőr, aki kocsijával szerdán délután áttért a szemközti sávba, majd ott egy másik autónak vágódott. Az idős férfit újra kellett éleszteni, mentőhelikopterrel vitték kórházba. Ezzel a balesettel szinte egy időben az M5-ösön Lajosmizse közelében is súlyos baleset történt, egy 4 tagú család kocsija ütközött egy álló kamionnak. Onnan két gyereket is kórházba kellett szállítani.

 

A vétlen sofőr halt meg


szerző:
2017.11.05. 18:06
A vétlen sofőr halt meg

Buliból induló fiatalok okoztak balesetet éjjel Lajosmizse határában. Egy ember meghalt, öten megsérültek. Kocsijukkal áttértek a szemközti sávba, ahol frontálisan összeütköztek egy másik autóval. A vétlen sofőrön már nem tudtak segíteni a mentők.

 

150-nel csapódott a kerítésbe

150-nel száguldozott, majd kidöntött két lámpaoszlopot, egy kerítésnek csapódott és felborult autójával egy részeg fiatal Nagycenken hajnalban. Az autó teljesen összetört, vezetője könnyebben megsérült, utasát a tűzoltóknak kellett kivágni a roncsból, súlyos sérülésekkel vitték kórházba. Lajosmizse közelében, az M5-ösön is baleset történt. Ott egy kamion és három autó karambolozott.

13 év a gyerekét megszurkáló apának

Jogerősen 13 év a saját gyerekét összeszurkáló apának. A lajosmizsei férfi két éve támadt a kislányára, akit többször is megszúrt, majd magával is végezni akart. A gyerek életveszélyesen megsérült. Az apa végig tagadta, hogy ölni akart. A bíróság nem változtatott az első fokú ítéleten, a férfi leghamarabb 6 év múlva szabadulhat.

Az úton aludt, emberöléssel vádolják

Hét és fél év börtön várhat rá, mert tavaly januárban részegen keresztbe feküdt az úttesten, és elaludt. A lajosmizsei férfi egész nap ivott, majd rossz helyen szállt le a buszról, végül eltévedt. Egy arra haladó teherautó sofőrje az utolsó pillanatban vette észre az előtte fekvő férfit, de így frontálisan ütközött a szemből érkező autóval.

Menhelyre kerültek az elkobzott kutyák

Valószínűleg viadalra is vittek azokból a kutyákból, amelyeket egy lajosmizsei telepen tartottak láncra verve, borzalmas körülmények között – ezt mondta az állatmentők vezetője. Ezen a tanyán 25 kutyát tartott egy férfi, és egy másikon még 40-et.

Őrkutyák támadtak a horgászokra

Kutyák támadtak horgászokra egy lajosmizsei halastónál. Az áldozat két albertirsai pedagógus, úgy tudjuk, mindketten súlyosan megsérültek. Az eset két hete történt, a rendőrség most indított vizsgálatot az ügyben.

Előzetesben a gyerekét megkéselő apa

Előzetesbe került az a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy többször hasba szúrta egyéves lányát Lajosmizsén. Az apa csütörtökön rántott kést. Hogy miért, még vizsgálják. Az RTL Híradó szombaton járt a családnál, akik elkergették kollégáinkat.

Előzetes: Családi dráma!


szerző:
2015.09.12. 15:10
Előzetes: Családi dráma!

Előzetesbe került a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy többször hasba szúrta egyéves lányát Lajosmizsén. Stábunk szombaton járt a családnál, de elkergették őket. Hogy mi történt ezután, kiderül az RTL Híradóból.

MINT A FILMEKBEN: Kocsik repültek az autópályán

A tetején az autószállító és a ráerősített kocsik is. A felvétel hétfő éjszaka készült az M5-ös autópályán Lajosmizse közelében. A három kocsit szállító tréler egy másik autóval ütközött. A baleset miatt lassító kocsik közül is összetört kettő, egymásba rohantak.

Szörnyű családi tragédia: mire jó a kényszergyógykezelés?

Lajosmizsén emberölés miatt kényszergyógykezelésre ítéltek egy férfit. Lelőtte a nagyanyját és az állatokat az udvaron. A családja elítéli őt, édesanyja mégis a rendszert is hibáztatja, ami engedélyezte fia számára fegyvertartást. Az IMEI-ben kényszergyógykezelik, ezért stábunk odalátogatott, sőt megszólal a háziorvos is, aki korábban kiállította a fegyvertartási engedélyét. Idézzük a pszichológiai állomást is, amely a fegyver pszichológiai alkalmassági vizsgálatát végezte. Senki nem jött rá a tragédia utánig, hogy a férfi skizofrén beteg. Polgár Géza riportja.

Elárulta magát a drogtermesztő


szerző:
2011.04.19. 15:57
Elárulta magát a drogtermesztő

Saját magát buktatta le egy kannabisztermesztő Lajosmizsén.

Sikertelen ATM-lopás Lajosmizsén


szerző:
2009.10.08. 09:55
Sikertelen ATM-lopás Lajosmizsén

Elszakadt a drótkötél, így nem tudtak ellopni egy bankjegykiadó automatát csütörtök hajnalban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való