KERESÉS search-close

Lagzi

36 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lagzi"

Ingyen kérik lagzira a Szépművészetit

Sokan szeretnének a Szépművészeti Múzeumban lagzit tartani, miután kiderült: a miniszterelnök tanácsadója, Habony Árpád ingyen tarthatta a saját lakodalmát a Szépművészetiben. Mindezt szerdán Baán László ismerte el, aki azt is elárulta: ő volt Habony Árpád esküvői tanúja. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint nyugtalanító, ami a múzeumban történik.

Habony Árpád tanúja volt a múzeumigazgató

Habony Árpád esküvői tanúja volt a Szépművészeti Múzeum főigazgatója - tudta meg a 444.hu. Baán László később 300 millió forint értékű festményeket adott kölcsön egy, a miniszterelnök főtanácsadójához köthető cégnek. A Híradó úgy tudja, hogy a lagzit is a Szépművészeti Múzeumban tartották, azt egyelőre nem tudni, fizettek-e érte bérleti díjat. Az Együtt szerint Baán Lászlónak le kellene mondania, a Fidesz viszont úgy látja: az igazgató magánügye, hogy kivel van jóban.

Lagzi lesz a Konyhafőnökben - sorra vesszük a legjellemzőbb magyar esküvői menüket!

Óriási esküvői menüt főznek ma a Konyhafőnök középdöntőjében, a versenyzők életük legnagyobb kihívása előtt állnak! Ez alkalomból  sorra vesszük a magyar esküvők legjellegzetesebb menüit, a tradicionálistól a nagyon modern verziókon át az egyedi fine dining-ig!

Esküvőre készülnek a 4 For Dance tagjai

A Csillag Születik felfedezettjei eseménydús nyarat tudhatnak maguk mögött, a csapat két tagja ugyanis eljegyezte a szerelmét. Kristófot és Sándort a jeles esemény részleteiről faggattuk.

Láttak már négyes esküvőt? Most itt az alkalom!

Egyszerre négy menyasszony hajította el a csokrát, miután mind a négyen kimondták az igent a párjuknak. Négy testvér esküvője zajlott itt, senki sem emlékszik rá, hogy hallott-e ilyenről korábban.

Íme a bazi nagy magyar lagzi


szerző:
2015.08.22. 19:15
Íme a bazi nagy magyar lagzi

Gyöngyöstől néhány km-re, a Heves megyei Adácson jártunk. Schuszteréknél nagy a sürgés-forgás. A fodrász csak az udvaron kapott helyet, de volt munkája bőven. Az étteremben 320 főre terítettek és minden evőeszköz és dísz pedáns rendben várta a vendégeket.

Fókusz 14-06-24


szerző:
2014.06.24. 19:30
Fókusz 14-06-24

Fókusz: Sokkoló látvány - Magyarországon neki vannak a legnagyobb szilikonkeblei. A nagy találkozás Patriciával és Lolával. Botrány a lagzin - Beszólt a násznépnek Koós János Klapka esküvőjén. Az énekes és az üzletember is elmondja véleményét. Titokzatos férfi - 1900 négyzetméter, 25 szoba. Miért költözik egy finn férfi egy magyar kastélyba?

Fókusz 13-09-16


szerző:
2013.09.16. 19:45
Fókusz 13-09-16

Fókusz: Elképesztő siker! - Hatalmas meglepetést okoztak ismét az X-Faktor válogatójának résztvevői, nemcsak Szabó Ádám, de a mentorok is. Bazi nagy lagzi - Elkelt a roma szépségkirálynő, de a házasságkötés majdnem meghiúsult az anyakönyvvezetőnél. Nyaktörő mutatványok - Senki sem ússza meg sérülés nélkül, mégis az a cél, hogy minél látványosabb és extrémebb produkciók szülessenek.

A legszebb királylányból gyönyörű királynő lett

A roma szépségverseny győztese, Menyhért Vivien most már nemcsak elhivatott szépségnagykövet, hanem boldog feleség is. Ahogy azonban lenni szokott, a nagy nap nagyon-nagyon hosszúra sikeredett.

Fókusz 12-06-18


szerző:
2012.06.18. 20:55
Fókusz 12-06-18

Fókusz: Titkos lagzi - Megnősült Király L. Norbi. Megszólal az ifjú férj és először beszél kapcsolatukról a várandós feleség is. Milliárdos játszmák - Hogyan dől el a világsztárok sorsa? Kik jönnek a hazai fesztiválokra? A nagy nyári bulik kulisszatitkai. Válsághelyzet - Mire számítsunk, ha Görögországba készülünk? Nálunk élő görögök mondják el véleményüket.

Hercegnői pompa: az év sztáresküvője

Balogh Edina templomi esküvőjére sosem látott tömeg gyűlt össze. Egymást követték a Barátok közt szereplőinek meglepetései, a vacsora pedig hajnalig tartó házibuliba torkollt. Megható és váratlan pillanatok, percről perce a boldog napon.

Fókusz 12-05-31


szerző:
2012.05.31. 20:50
Fókusz 12-05-31

Fókusz: Az év sztárlagzija - Balogh Edina a valóságban is férjhez ment. Egész nap a nyomában voltunk! Pálinkás fogadtatás - Juhász Marcit hatalmas tivornya fogadta hazatérésekor. Egykori iskolájában leállt a tanítás. Szembesítés - A Csillag Születik döntősei a Fókusztól vették át a sztárok személyre szóló üzenetét. Keresztes Ildikó videóban nyugtatja Jennifert.

BK: Esküvői készülődés


szerző:
2012.04.26. 20:54
BK: Esküvői készülődés

Balogh Edinát és vőlegényét, Som Krisztián az utóbbi időben egyre többször látták Esztergomban, aminek most már az okát is elárulták, május végén itt, a Bazilikában házasodnak majd össze.

Balogh Edina hamarosan fehér ruhába huppan

Nem a Barátok közt színfalai között fog újra az oltár felé sétálni. Magánélete ér rövid időn belül a csúcsra, hiszen párjával már bőszen az esküvő szervezésében fürdőznek.

Nótár Mary is emelte a lagzi fényét

Fecó örömkönnyeivel küzdve fogadta az énekesnőt, aki igazi romalagzi-hangulatot teremtett a Villában, és minden Villalakót megtáncoltatott.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-12-16

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A ValóVilág történelmet írt, soha nem fordult még elő, hogy valaki a Villa falain belül házasodjon össze élete szerelmével. Fecó elérte, hogy Angéla megbocsásson neki, sőt, azt is, hogy hozzá menjen feleségül.

Révbe ért a vízilabda bajnoka


szerző:
2011.09.14. 19:50
Révbe ért a vízilabda bajnoka

Világklasszis vízipólósaink a legritkább esetben osztják meg a nyilvánossággal magánéletük intim pillanatait, de Szécsi Zoltán és gyönyörű menyasszonya a Fókusz kamerái előtt mondta ki a boldogító igent.

Káprázatos lagzi lesz Győrben


szerző:
2011.08.07. 16:22
Káprázatos lagzi lesz Győrben

Az álomesküvőn óriási pompa mellett idén egy mosonszolnoki pár köti össze az életét jövő hétvégén.

Újabb hercegi lagzi a láthatáron

Egész Monaco lázban ég a közelgő nagy esemény, II. Albert herceg esküvője miatt.

Fél Kettő 11-05-30


szerző:
2011.05.30. 14:20
Fél Kettő 11-05-30

Fél Kettő: Lesz görög lagzi? - Veronikát választotta Alekosz, vendégünk volt a nyertes és barátnője. Titkos gyilkos - Minden második fiatal hordozza a HPV vírust. Nem várt elismerés - Budapest díszpolgára lett Kovács Kati vendégünk volt az énekes.

Gigászi esküvőre és növekvő GDP-re számít Anglia

80 millió angol fontba is kerülhet Vilmosék násza, de a GDP is nőhet a nagy boldogság miatt.

Csősz Bogi mesébe illő násza


szerző:
2010.10.21. 19:08
Csősz Bogi mesébe illő násza

A szépségversenyeken is arató Csősz Boglárka hollywoodi külsőségek közepette mondta ki a boldogító igent milliárdos párjának a Boszporusz partján.

Celebek hálószobatitkai


szerző:
2010.03.25. 18:42
Celebek hálószobatitkai

Mindig is kíváncsi volt, hogyan alszanak sztárjaink? A Fókusz éjszakai kamerái felvették Voksán Virágot és Pákóékat, hogy megtudjuk, hogy pihenik ki fáradalmaikat.

Reggeli 10-03-10


szerző:
2010.03.10. 07:57
Ötfős sztárcsaládokba épültünk be

Szandi, Rába Timi és Lajcsi is három gyereket nevel, és náluk is a nők intézik a család ügyeit.

Nagycsaládos sztárok hétköznapi élete

A Fókusz Plusz riportere beépült a sikeres celebek családi életébe, és megleste a titkokat.

Lajcsi megmérkőzik Mága Zoltánnal

Pataki Attila még nem tudja, mit hoz ki belőle a közönség a rendhagyó futamon.

Lagzi Lajcsi másnak is segít lefogyni

Antal 204 kiló, mások segítségére szorul és rengeteg pénzt költ ételre. De változtatni akar.

Lagzi Lajcsinak saját tévéje lesz

Lajcsinak a szó szoros értelmében saját kastélya van, ahová most beengedte a Fókusz stábját.

Lagzi Lajcsi már nem tagadja a súlyát

35 év és sok próbálkozás után Lajcsi végre elmondhatja magáról, hogy lefogyott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való