KERESÉS search-close

Ladinek Judit

22 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ladinek Judit"

Az ismert színésznő jövő nyárra tervezi az esküvőjét!

Mint két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon megtudtuk a Reflektor akkori adásából, hogy Ladinek Judit akkor egy éve alkotott egy párt színészkollégájával, Molnár Lászlóval. Aztán kiderült, hogy bizony már az eljegyzésre is sor került.

Miért vagyunk hűtlenek?

Három ismert nő, három elvált színésznő állt a Fókusz Plusz kamerája elé - válásról, hűségről és hűtlenségről beszélnek. Mindhárman végigkövették a másik válsághelyzetét, és mindhárman felteszik a kérdést: képesek lennénk egyszerre több embert is szeretni? Az ember génjeiben is kódolva lenne a poligámia, a hűség pedig csak döntés kérdése?

Költözne Ladinek Judit és szerelme, Molnár László

Ladinek Judit és Molnár László a Mamma Mia musical szerelmespárja azt fontolgatja, messze költöznének a fővárostól. Kiderítettük miért és hova!

Ladinek Judit lesz a Kívánságkosár háziasszonya

Ladinek Judit színésznő és párja Molnár László, színész-rendező komolyan gondolják a közös jövőjüket. A Madách Színház sztárja, rengeteg sikeres színpadi munkája mellet, most vasárnap új szerepben láthatják a nézők, a megújult Kívánságkosár háziasszonyaként, a Muzsika TV-ben.

Mi volt a sztárok legszebb nyári élménye?

Egy hirtelen lecsapó nyári zápor miatt megsemmisülni egy randi előtt, de mezítláb mégis elmenni a vacsorára, és egy finom saláta mellett megszáradni és végigbeszélgetni az estét… Mi a legszebb nyári élményed? Ez a nap kérdése.

Mi az, amit azért nem tehetsz meg, mert híres vagy?

Egy átmulatott éjszaka után smink nélkül bevásárló körutat tartani, hangosan beszélni a gyerekkel az utcán -aki ismert, annak kétszer is át kell gondolnia, megteheti-e ezeket, hiszen sokan felismerhetik. Mi az, amit azért nem tehetsz meg, mert híres vagy? Ez a nap kérdése.

Férjhez megy-e idén Ladinek Judit?

Ladinek Judit megmutatta rumli szobájukat, ami egyszerre rögtön három funkcióval is bír. Valamint magassarkú gyűjteményét, amelyben akadnak olyan darabok, amelyeket ma már csak 5 percig képes a lábán viselni.

40, 50, 60 felett is bombaformában!

A most következő hölgyek is szeretnek utazni, de nem csak emiatt különlegesek. Mind negyven fölöttiek, de simán letagadhatnának egy tizest. Sőt van, aki többet is. Persze mindegyiküknek megvannak a maga praktikái, és bár féltve őrzik néhány titkukat, most elárulják a mitől maradtak ilyen hosszú ideje ennyire szépek. Ja és amúgy is a 40 az új 20, a 60 pedig az új 30!

Ebben a ruhában megy férjhez Ladinek Judit?

Most nyárra tervezi esküvőjét Ladinek Judit és Molnár László, aki egyben kollégája is. Munka közben talált egymásra az álompár, akik azóta is fülig szerelmesek egymásba, így nem is csoda, hogy hamarosan kimondják a boldogító igent.

Story Extra 2016-03-11


szerző:
2016.03.11. 17:25
Dögös szerkókban pózoltak a dívák

Vészesen közeleg a Story Gála, ami azzal jár, hogy a sztárok gondolatai mostanra szinte csakis a bál körül forognak. Az egyik legfontosabb kérdés ilyenkor, hogy milyen ruhakölteményekben lépjenek a vörös szőnyegre. Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit közösen készülődtek a Story Extra kamerája előtt. A három díva nem rejtegette formás idomait…

Story Extra 2016-02-11


szerző:
2016.02.11. 17:25
Ladinek Judit jövő nyárra tervezi az esküvőt

A színésznő egy éve alkot egy párt színészkollégájával, Molnár Lászlóval, a napokban pedig már az eljegyzésre is sor került.

Reflektor 2015-11-23


szerző:
2015.11.24. 01:35
Reflektor 2015-11-23

Harminc produkció jutott be az élő show-ba - Ahogy azt szombat este láthattuk, a Hungary’s Got Talent zsűritagjai nem mindig értettek egyet egymással, de végül megszületett az elődöntősök harmincas listája. Ladinek Judit jövő nyárra tervezi az esküvőt - A színésznő egy éve alkot egy párt színészkollégájával, Molnár Lászlóval, a napokban pedig már az eljegyzésre is sor került. Megszületett Oláh Gergő harmadik gyermeke.

Détár Enikő Ladinek Juditnak köszönheti, hogy újra boldog

Azt mondják, felnőttkorban nem köttetnek már szoros barátságok. Néha azonban úgy hozza az élet, hogy mégis összetalálkoznak hasonló gondolkodású emberek, és kialakul közöttük valamiféle kötelék. Ebben a helyzetben van hazánk két gyönyörű színésznője is.

Ladinek Judit újra szerelmes


szerző:
2015.03.04. 01:40
Ladinek Judit újra szerelmes

 A színésznő és párja már túl vannak egy-egy váláson, így ezúttal másként indultak neki az új kapcsolatnak. Többek között emiatt sem halogatták az összeköltözést. A színészpáros együtt mesélt riporterünknek új, közös életükről.

Reflektor 14-07-02


szerző:
2014.07.02. 23:30
Reflektor 14-07-02

Reflektor: Détár Enikő új életet kezdett. Ábel Anitával ébredhetünk egy hétig.

Détár Enikő új életet kezdett

A színésznő ma már felszabadultan és vidáman mesél élete egyik legnehezebb időszakáról, amelyben természetesen mindvégig ott állt mellette barátnője és kolleganője, Ladinek Judit.

Détár Enikőt a barátnői segítik a nehéz időkben

Egy vörös, egy barna és egy szőke. Három színésznő, akit többéves barátság köt össze. Fésűs Nelly és Ladinek Judit, jó barátnőhöz illően, mindvégig Enikő mellett állt az elmúlt hónapokban.

Tíz éve együtt a három díva


szerző:
2011.07.20. 07:50
Tíz éve együtt a három díva

Détár Enikőt, Fésűs Nellyt és Ladinek Juditot egy véletlen sodorta egymás mellé, azóta remek csapatot alkotnak és minden körülmények közt kitartanak egymás mellett.

Csak csajok 11-07-07


szerző:
2011.07.07. 09:05
Csak csajok 11-07-07

Détár Enikő ismét csúcsformában. Az utóbbi nehéz hónapok után Enikő talpra állt. Hogy mi és ki segítette át ezen a nehéz időszakon, az a csütörtöki Csak csajokból kiderül.

Esti Showder Fábry Sándorral 11-03-10

Esti Showder Fábry Sándorral: A találkozás, amelyre 13 évet kellett várni - a Barátok közt fenegyereke, Rékasi Károly az Esti Showderben! Fábry Sándor vendége volt még a Casino sztárja, Fenyő Iván. A zenei színpadon élőben felléptek a Dívák: Détár Enikő, Ladinek Judit és Fésűs Nelly.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való