KERESÉS search-close

Lénárd András

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lénárd András"

Amit az adásban nem láttál: A Főnök inkognitóban eddigi legnagyobb jutalmát osztotta ki a Csíki Sör tulajdonosa

Megható pillanatoknak lehettünk szemtanúi a Főnök inkognitóban negyedik részében, azonban a Csíki Sör tulajdonosa még az adásban látottakat is tudta fokozni! Exkluzív, adásból kimaradt jelenetünkből kiderül, hogyan!

A Csíki Sör tulajdonosa: „A hangulat egy olyan üzemben, ahol alkoholt gyártanak, nem lehet rossz!”

A Csíki Sörgyár tulajdonosa, Lénárd András a cég ügyvezető igazgatóját, Jakab Ingridet bízta meg, hogy épüljön be a dolgozók közé. Az inkognitóban lévő főnökre küldetések is vártak az egyes munkaállomásokon, hogy így térképezze fel a munkafolyamatokat és az esetleges problémákat. A teljes adásért kattints ide!

Lejáratást sejt a háttérben

Videóüzenetben reagált a Csíki Sör tulajdonosa az embercsempészettel kapcsolatos vádakra. Lénárd Andrásról a Magyar Nemzet azt írta, hogy körözi a New Yorki bíróság. Lénárd András szerint valójában cége ellen indult lejárató hadjárat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való