KERESÉS search-close

László Zsolt

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "László Zsolt"

10 éve összetart a színészekből álló Harmadik figyelmeztetés

Jubileumi koncertre készül a színészzenekar. Cserna Antal és László Zsolt mesélt a Reggeliben arról, hogyan alakultak és mi a titka annak, hogy még mindig működnek annak ellenére, hogy csak az előadások után, éjszaka tudnak próbálni?

Ön felismeri a húsz évvel ezelőtti Kertész Gézát?

A Barátok Közt egykori Kertész Gézája egy meglehetősen régi, de annál mókásabb csoportképet posztolt Facebook oldalára. Sikerült mindenkit felismerni a képen? Semmi gond, segítünk!

Új magyar krimi készül


szerző:
2015.11.19. 18:53
Új magyar krimi készül

Felrobbanó autó, akciók, üldözés, és egy nyomozó, aki magánéleti gondjai elől a munkájába menekül. Ilyen lesz az új magyar krimi, melynek egyik forgatási napján Híradónk is ott lehetett. A mozi bűnügyi film és lélektani dráma, a főszerepben László Zsolttal.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való