KERESÉS search-close

Lábas Viki

46 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lábas Viki"

Fiatal zenekarokat keresnek a Fülesbagoly tehetségkutatóban

Újra megrendezik Magyarország egyik legnépszerűbb könnyűzenei versenyét, ezúttal Fülesbagoly Tehetségkutató Special néven. Június 9-én a Kobuci kertben lesz, jelentkezni még május 21-ig lehet.

Végre Lábas Viki polcán is csilloghat egy Margaret Island-es zenei díj

A zenekar Fonogram-díjat kapott, ez már a harmadik elismerés a háromtagú bandának. Az előző kettő a fiúk otthonában csillog, de a Fonogram-díj Viki polcára került fel.
 

A pénz nem boldogít, vagy mégis? Mit gondolnak a magyar hírességek?

A legtöbb embernek élete legboldogabb pillanata gyermeke születése, az első csókja, diplomája átvétele, a boldogító igen kimondása, vagy egy ezekhez hasonló nagy, akár sorsfordítónak is nevezhető esemény. Ami közös, hogy egyikhez sem kell feltétlenül pénz - mondhatnánk: maga az élmény az, ami megfizethetetlen. De még ezek is egytől egyig olyan pillanatok, melyekre a legtöbben százezreket költenek. De akkor hol az igazság? Mitől lesz valaki igazán boldog?

PILVAKER: modern márciusi ifjak, akik évről évre megvívják a szavak forradalmát!

Több, mint tízezer nézővel, teltházas koncertet adtak a legnépszerűbb magyar előadók, akik lázadás helyett rímekkel harcolnak. Többek között Fluor Tomi, Lábas Viki, Trokán Nóra, Bánki Beni és Kautzky Armand is együtt hirdették a színpadon a szabadság és az önfeledt szeretet fontosságát.

PILVAKER: Miért szereti Petőfit a Margaret Island énekesnője?

Lábas Viki elmesélte, miért szeret Petőfi verseket megzenésíteni, és miért vesz részt szívesen a Pilvaker koncerten.

PILVAKER: Az Arénába költözik a forradalmi rap

Arénás tömeg, meghitt hangulat - ezt ígérik a szervezők és az előadók az idei Pilvakerre. A koncertre alig 2 óra alatt fogyott el az összes jegy, ez még a szervezőket is meglepte. Az idei jóval monumentálisabb előadás lesz: most először nem az Erkel Színházban, hanem a Papp László Arénában rendezik. A Pilvakerre ugyanis évről évre egyre több néző kíváncsi, így a színházat már kinőtték. A rendezvény ötletgazdája, Takács Ákos azt mondta, nyerő csapaton nem változtat, de azért idén is lesz 1-2 új fellépő, akiket egyből mélyvízbe dobnak, hiszen ők az Aréna színpadán debütálnak majd.

Nevetésbe torkollt a Reggeli Gyertek át!-játéka Fluorral és Lábas Vikivel

Igazi bennfentes mutatta be Sebestyén Balázs játékos showműsorának feladatait, Fluor Tomi, aki visszatérő vendég a Gyertek át!-ban. De Holdampf Linda és Lábas Viki is jól vette az akadályt.

Fluor Tomi is Daráló-közelbe került a Reggeliben

Ocelotmintás bunda és bordó minden mennyiségben. Holdampf Linda kegyes volt, még a bundás fotó sem került bele a rettegett darálóba.

Fluor Tomi két mézes madzagot is elhúzott - KLIPRÉSZLET!

Már nemcsak a Wellhellotól várhatóak új dalok, Fluor szólóban is visszatér és tovább dübörög a klasszikus verseket feldolgozó Pilvaker is. Két kliprészletet hozott Fluor Tomi és a Margaret Island énekesnője, Lábas Viki.

Nézd meg nálunk a Margaret Island legújabb klipjét!

Az együttes legújabb klipje a Reggeli pénteki adásában mutatkozott be, és a „kirakatvilágban” élőkről szól!

A Margaret Island a kirakat világ ellen lázad

A zenekar Járom az utadat című klipjét a Reggeliben mutatta be. Az énekesnő, Lábas Viki azt is elmondta, miért lett elege a közösségi médiából. Új daluk is erről szól.

Fesztiválozz te is Járai Márkékkal!

Ma már indul a VOLT, de utána sem lesz megállás. Végigvesszük a nyár legnagyobb fesztiváljait, és egy kicsit felmérjük a koncertezés mélységeit Járai Márkkal és Lábas Vikivel.

 Örömzenélés Járai Márkkal és Lábas Vikivel

Az örömzenélés a zenészek improvizatív szakmai nyelvezete, amiről a Halott Pénzes Járai Márknak és a Maraget Island-os Lábas Vikinek ugyanaz jut eszébe.

 

A Margaret Island a VOLT nagyszínpadán!

Lábas Viki és Törőcsik Kristóf eljöttek a Reggelibe, hogy meséljenek egy kicsit készülő lemezükről, legutóbbi klipforgatásukról és természetesen a jövő héten induló VOLT fesztiválról is.

Story Extra 2017-12-20


szerző:
2017.12.20. 15:40
Aki nem csak beszél arról, hogy segíteni és adni jó: Lábas Viki

Rengeteget köszönhet egy klasszikus hangszernek, ám mégsem lett a művésze. Helyette azonban generációja egyik legnépszerűbb alakja, aki nemcsak beszél arról, hogy segíteni és adni jó, de sokat tesz is érte. Nem volt mindig könnyű élete, de a belőle sugárzó pozitív gondolkodás minden nehézségen átsegítette. Lábas Vikivel a tél ellenére egy szabadtéri koncerten forgattunk.

Aki nem csak beszél arról, hogy segíteni és adni jó: Lábas Viki

Rengeteget köszönhet egy klasszikus hangszernek, ám mégsem lett a művésze. Helyette azonban generációja egyik legnépszerűbb alakja, aki nemcsak beszél arról, hogy segíteni és adni jó, de sokat tesz is érte. Nem volt mindig könnyű élete, de a belőle sugárzó pozitív gondolkodás minden nehézségen átsegítette. Lábas Vikivel a tél ellenére egy szabadtéri koncerten forgattunk.

 

Story Extra 2017-12-07


szerző:
2017.12.07. 15:40
A Margaret Islandnek üzenete van számodra!

Szavazz kedvencedre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

Interjú a Comet legjobb női előadó kategóriájának jelöltjeivel

Mire a legbüszkébb Rúzsa Magdi? Mi Tóth Gabi legnagyobb álma? Hogyan éli meg Kollányi Zsuzsi, hogy sokan csak a Majkával éneklő lányként azonosítják? A Fókusz kérdéseire válaszoltak a Comet legjobb női előadó kategóriájának jelöltjei!

Kifaggattuk a legjobb női előadói kategória jelöltjeit

Kollányi Zsuzsi, Lábas Viki, Rúzsa Magdi, Pásztor Anna, Tóth Gabi – ők a Comet 2017 „A legjobb női előadó” kategóriájának jelöltjei. A Fókusz riportere nemcsak arról faggatta ki az énekesnőket, hogy ki, mennyire örülne a Comet gömbnek, hanem arról is, hogy milyennek tartják a vetélytársakat.

 

Éljen az élőzene és a Margaret Island!

Lábas Viki, Füstös Bálint és Törőcsik Kristóf meséltek kameránknak a tavalyi Cometes élményeikről és arról, hogy mit jelent számukra az idei jelöltségük. Szavazz kedvenceidre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül. A Margaret Islandre a legjobb zenekar, a legjobb klip, Lábas Vikire pedig a legjobb női előadó kategóriában szavazhatsz!

Neked mi hoz szerencsét fellépés előtt?

Mindenkinek vannak kedvenc színei, és sokan a tárgyakat is felruházzák mindenféle tulajdonságokkal. A művészek, énekesek világában, pedig egyenesen kötelező kelléknek számít egy-egy kis szerencsehozó talizmán. A Comet jelöltjeit faggattuk arról, nekik mi az, ami szerencsét hoz például egy fellépés előtt.

Ki kapja a Comet gömböt?


szerző:
2017.11.07. 16:10
Ki kapja a Comet gömböt?

Tóth Gabi, Pásztor Anna, Kollányi Zsuzsi, Lábas Viki vagy Rúzsa Magdi a Comet jelöltjei között. Vajon ki kapja a Comet gömböt?

 

Story Extra 2017-11-07


szerző:
2017.11.07. 15:45

Lábas Viki


szerző:
2017.10.25. 12:00
Lábas Viki

Születési név: Lábas Viktória
Becenév: Viki
Foglalkozás: énekesnő, dalszerző
Hogyan vált ismertté? 2013 óta a Margeret Island nevű együttes tagja. Szerepelt a The Voiceban.
Legismertebb dalok: Engedd, hogy szabad legyek, Veled minden, Eső, Nem voltál jó
További kategóriák: Legjobb zenekar (Margaret Island), Legjobb klip (Engedd, hogy szabad legyek)

Dallamtapadás: Margaret Island - Veled minden

A Margaret Island az egyik legsikeresebb pályakezdő zenekar a könnyűzenei palettán, így nem csoda, hogy a fiatal csapat népszerűsége töretlenül ível felfelé! Most pedig a Reggeliben is előadták Veled minden című dalukat! Hallgass bele te is!

Íme, a Margaret Island legújabb klipje!

A héten volt a zenekar Engedd, hogy szabad legyek című dalának klippremierje! A dal egyébként egy Bródy János feldolgozás, a hozzá készült videó pedig nagyon különleges lett, erről és még rengeteg kulissza titokról beszélt a Margaret Island!

Dallamtapadás: Margaret Island - Eső

A Margaret Island az egyik legsikeresebb pályakezdő zenekar a könnyűzenei palettán, így nem csoda, hogy a fiatal csapat népszerűsége töretlenül ível felfelé! Most pedig a Reggeliben is előadták Eső című dalukat! Hallgass bele te is!

Dallamtapadás: Margaret Island - Engedd, hogy szabad legyek

A Margaret Island az egyik legsikeresebb pályakezdő zenekar a könnyűzenei palettán, így nem csoda, hogy a fiatal csapat népszerűsége töretlenül ível felfelé! Most pedig a Reggeliben is előadták legújabb dalukat! Hallgass bele te is!

KVÍZ! Kitalálod, hogy kihez tartoznak ezek a tetoválások?

Vajon össze tudod párosítani a tetoválásokat a celebekkel? Tedd magad próbára!

Vándoréletet él Lábas Viki és Puskás Peti

A Margaret Island és a The Biebers frontembere mesélt arról Annának és Mikinek, hogy milyen nehézségekkel kell szembenézniük az előadóművészeknek. Ismét bebizonyosodott, hogy a sztároknak sem könnyű...

PILVAKER: A rapperek az új költők?

Márciusi ifjak jól figyeljetek, visszatértek a Pilvakerek. Egy könnyed kis irodalom leckeként rapperek, színművészek és zenészek értelmezték idén is újra nagy költőink sorait és március 15-ről a szavak forradalmával emlékeztek meg.

Varázslatos helyre csöppent a Margaret Island énekesnője

Tavaly decemberben jelent meg a Margaret Island Bakancslista című vadiúj albuma, a zenekar énekesnője pedig épp azon van, hogy a saját álmait váltsa valóra.

Hogyan válhat egy nő divatikonná?

A világ legjelentősebb színpadain csillogott, Amerikától, Japánig királynői bánásmódban részesült, de honnan tudta, kitől tanulta hogyan kell megjelenni, milyen ruhában illik színpadra, vagy az utcára mennie. A világhírű operaénekesnő, Rost Andrea egy örökérvényű jó tanácsot osztott meg: amikor kilépsz az ajtón, nézz bele a tükörbe, és egy valamit vegyél le magadról. A legstílusosabb magyar hölgyek is egyetértenek abban, hogy a kevesebb, mindig több.

Lábas Viki:

A Margaret Island énekesnője hálás ByeAlexnek, amiért mentorsegédként megismerhette az X-Faktor zenekarait.

Mit jelent a zene ByeAlex, Lábas Viki és a zenekarok számára?

A zenekarok és a mentorok is válaszoltak az egyik legfontosabb kérdésre...

ByeAlex döntősei mást-mást képviselnek

Miután ByeAlex és mentorsegédje, Lábas Viki meghallgatták mind a hat produkciót, együtt döntöttek a zenekarok sorsáról. Hamarosan kiderül, melyik zenekarok jutottak be az élő show-ba!

ByeAlex:

ByeAlex és Lábas Viki hamar megállapították, hogy Dávidnak kegyetlen jó hangja van, és ő az egyik legjobb énekes a mezőnyben. Bár a banda szerethető, egyelőre sok hibájuk van még, és sokat kelll még fejlődniük.

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

 

Törött láb és tagcsere a Dynamite Dudesban

A Dynamite Dudes hatalmas meglepetést okozott Alexnek, ugyanis a válogatókon megismert Balázs helyére egy új tag érkezett, Misi pedig törött lábbal állt a mentor elé. Ennek ellenére a fiúk eltolták saját dalukat, Alex pedig teljesen mást kapott, mint szeretett volna.

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

ByeAlex:

Miután a vadonat új Dynamite Dudes eltolta produkcióját, és Misi kibicegett a stúdióból, Alex és Viki értékelni kezdték a srácokat.

 

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

A Soulbreakers produkciója örömzene volt

A Soulbreakers semmilyen szinten nem lakossági zenekar. Lábas Viki szerint kifejezetten vagány volt a produkciójuk, és végig olyan érzése volt, hogy "adjatok egy széket, hadd üljek oda melléjük!"

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Az Atomic Playboyz produkciója egysíkúra sikerült

Lábas Viki elmondta Alexnek, hogy szerinte az Atomic Playboyz tagjai félelmetesek. A lány hamar túllendült ezen, és átadta magát a produkciónak, ami közben Norbi végre felszabadultnak tűnt.

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Alex szerint a Ham ko Ham most volt a legjobb!

Alex elmondta mentorsegédjének, Lábas Vikinek, hogy a Ham ko Hamben sok potenciált lát, bár Márkó sokszor bizonytalan. A srácok most nagyon odatették magukat, Vikit pedig az első hangtól rázta a hideg!

 

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

ByeAlex bemutatta Lábas Vikinek a zenekarokat

Miután Lábas Viki és ByeAlex elfoglalták a "főhadiszállásukat", Alex elmondta Vikinek, hogy milyen produkciókra számíthat. Később megérkeztek a zenekarok is, és elkezdődött a meghallgatás!

Ők lesznek a mentorsegédek az X-Faktorban

Szombaton és vasárnap sorsfordító döntéseket kell meghozniuk az X-Faktor mentorainak, amelyben ezúttal segítségük is lesz. Tóth Gabinak Lotfi Begi, ByeAlexnek Lábas Viki, Gáspár Lacinak Caramel, míg Puskás Petinek pedig öccse, Dani ad majd tanácsot abban, hogy kiket vigyenek magukkal a mentorok az élő showba.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való