KERESÉS search-close

Kuna Tibor

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kuna Tibor"

Kuna Tibor: tudtam, hogy törvénytelen

Tudta, hogy törvénytelen, amit csinál, ezt mondta Kuna Tibor a bíróságon. Az áfacsalási ügy tárgyalásának előkészítő ülése a hét elején kezdődött, a korábban cégével számos közbeszerzést elnyerő kommunikációs szakembert csütörtökön hallgatták meg. Kuna Tibor azt mondta, több külsős munkatársuk volt, akik nem tudtak számlát adni, az ő fizetésüket próbálták fiktív számlákkal kiegyenlíteni a könyvelésben.

Bűnösnek vallotta magát áfacsalásban Kuna Tibor

Az üzletember kommunikációs cége korábban tízmilliárdos nagyságrendben nyert állami közbeszerzéseket. A vád szerint 245 millió forint értékben vásárolt fiktív számlákat. Tárgyalása a héten kezdődött, előkészítő üléssel. Az MSZP szerint Kuna Tibor ügye a korrupció minősített esete. A kormány nem reagált megkeresésünkre.

Kuna: „Isten akarata volt”

Két kiadós, nagy pofonnal rakta a helyére Isten - így értékelte Kuna Tibor, az állami kommunikációs közbeszerzések egyik legnagyobb korábbi nyertese, hogy felbontották szerződéseit, az ügyészség pedig börtönbe küldené költségvetési csalás miatt. Kuna már korábban is istennek tulajdonította, hogy pénzt és hatalmat kapott.

Börtönt kérnek Kuna Tiborra

Letöltendő börtönt és vagyonelkobzást kért az ügyészség Kuna Tiborra – írta meg a 444.hu. A portál úgy tudja: a vád szerint Kuna kommunikációs cége fiktív számlákat vásárolt, hogy kevesebb adót kelljen a cégének fizetnie. Kuna Tibor vállalkozásai az elmúlt években több tízmilliárd forintnyi közbeszerzést nyertek el a Miniszterelnöki Kabinetirodától.

 

RTL II: Kidobták Csetényi és Kuna cégeit

Súlyosan megsértették a közbeszerzési törvényt,  ezért szerződést bontott a Rogán Antalhoz tartozó Nemezti Kommunikációs Hivatal Csetényi Csaba és Kuna Tibor reklámcégeivel - mindezt két nappal azután, hogy többmilliárdos keretszerződést kötött velük - írta meg a 444.hu.

 

Kuna cégeinek állami megbízásai

Csaknem 11 milliárd forint értékű állami megbízást kaptak év eleje óta Kuna Tibor cégei - derül ki az RTL Híradó összesítéséből. Az üzletemberrel legutóbb az állami tulajdonú Szerencsejáték Zrt. szerződött - erről a Magyar Nemzet írt. Kuna Tibor cégére bízták a vizes világbajnoksághoz kapcsolódó rendezvényszervezési és kommunikációs feladatokat is. A kormányt hiába kerestük. Az MSZP kivizsgáltatná a költéseket.

2 milliárdos munka Kuna cégének

Szijjártó Péter barátjának cége végzi a budapesti vizes vb rendezvényszervezési feladatait, nettó 2 milliárd forintért. Kuna Tibor cége eddig is több tucat állami közbeszerzést nyert el több milliárd forint értékben. A világbajnokság szervezői több mint félmilliárd forintért vásárolnak bútorokat egy olyan cégtől, amely tavaly novemberig nem is foglalkozott ilyen feladattal. Az MSZP mindezt közönséges lopásnak tartja. A szervezők nem reagáltak megkeresésünkre.

Jó üzlet a Futball-sziget


szerző:
2016.07.05. 18:50
Jó üzlet a Futball-sziget

376 millió forinttal támogatták állami cégek a Futball-szigetet, amelyet Szijjártó Péter barátjának, Kuna Tibornak vállalkozása rendezett - írta meg a 444.hu. Mindeközben a Kuna cégének mindössze 20 milliós bérleti díjat kellett fizetnie egy hónapra a Margitszigeti Atlétikai Centrumért. A cég szerint ők csak az együtt szurkolás örömét szerették volna megadni a magyaroknak. Az MSZP szerint viszont a Fidesz holdudvara még a nemzeti sikerekből is csak pénzt akar kivenni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való