KERESÉS search-close

Kriza Ákos

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kriza Ákos"

Bontják a házakat a számozott utcákban

Nem fogják betartani az ombudsman ajánlását, folytatódik a nyomortelepek felszámolása, és a hatósági ellenőrzések is folyamatosak lesznek, ezt mondta csütörtökön a miskolci polgármester. Kriza Ákos szerint a miskolciak támogatják a várost ebben a munkájában.

Több százezer forintos kárt okozott az ételosztás Miskolcon?

A polgármester szerint a több száz ember nagy károkat okozott a téren, ugyanis letaposták a rózsatöveket. Az ételosztást egy közösségi oldalon szerveződött miskolci csoport kezdeményezte azért, hogy tiltakozzanak a város fideszes polgármesterének döntése ellen. Volt, aki két órán át várakozott a miskolci téren. Több százan álltak a sorban azért, hogy élelmiszercsomagot kapjanak.

Kriza: Letaposták a virágokat


szerző:
2015.04.09. 18:45
Kriza: Letaposták a virágokat

Több százezer forintos kárt okozott az ételosztás Miskolcon - ezt állítja a város fideszes polgármestere. Kriza Ákos szerint az élelemért sorba állók letaposták a virágokat.

Tiltakozásból osztottak ételt Miskolcon

Ételosztással tiltakozott egy miskolci civil csoport az ellen, hogy a város fideszes polgármestere levélben utasította el a gyerekeknek szánt ételosztást. A Gyermekétkeztetési Alapítvány májusban szeretett volna Miskolcon meleg ebédet osztani, de Kriza Ákos polgármester úgy reagált, nem szeretné, ha a város emiatt kerülne a figyelem középpontjába. A "Miskolcnak Hangja Van" Facebook-csoporthoz több helyi civil szervezet, a baloldali pártok és a Gyermekétkeztetési Alapítvány is csatlakozott.

Karitatív tiltakozás: ételosztást tartottak Miskolcon

Ételosztással tiltakozott egy miskolci civil csoport az ellen, hogy a város fideszes polgármestere levélben utasította el a gyerekeknek szánt ételosztást.

Nem akarta Kriza Ákos, hogy ételt osszanak

Elakadt a szava a Gyermekétkeztetési Alapítvány elnökének, amikor megtudta, hogy Miskolc polgármestere nem engedi, hogy a városában ételt osszon a szervezet a rászorulóknak. Kriza Ákos levélében azt írta, nem szeretné, ha egy ilyen program miatt kerülne Miskolc a figyelem középpontjába.

A miskolci polgármester elutasította az ételosztást

A Gyermekétkeztetési Alapítvány májusban szeretett volna Miskolcon meleg ebédet osztani, de Kriza Ákos fideszes polgármester úgy reagált: nem szeretné, ha a város emiatt kerülne a figyelem középpontjába.

„Igénytelen hamisítvány” Kriza órája

Meggondolta magát Kriza Ákos, és már ma megmutatta luxuscikknek vélt óráját. Miskolc újraválasztott fideszes polgármesterének órája a szakértő szerint minden kétséget kizáróan olcsó, idézve: „igénytelen hamisítvány”. Stábunkat Kriza Ákos hívta fel, hogy ellenőrizzük az órát. Szerinte a fizetéséből nem futná valódi 2 milliós szerkezetre.

Egyelőre nem mutatja meg a karóráját Kriza Ákos

Az RTL Híradó egyik nézőjének fényképén úgy látszik, 2 millió forint értékű luxuscikket visel. Kriza azt állítja: csak olcsó másolatot hord, amelyet a feleségétől kapott.

Független jelölt nyert Békéscsabán

Szegeden nem volt meglepetés, immáron negyedszer nyerte meg az MSZP-s Botka László a polgármester választást. Debrecenben a papírforma pedig a Fidesznek kedvezett. Miskolcon a fideszes Kriza Ákos újrázhat, pedig a baloldali pártok és a Jobbik jelöltjét is esélyesnek tartották. Békéscsabán viszont meglepetésre a független Szarvas Péter legyőzte a kormánypártok jelöltjét.
 

Milliárdokkal károsították meg Miskolcot?

74 ügyben tett feljelentést szerdán a Legfőbb Ügyészségen Kriza Ákos, Miskolc polgármestere az előző városvezetés ellen.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való