KERESÉS search-close

Krisztofer

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Krisztofer"

Már egyedül jár Krisztofer, a várpalotai hintabaleset legsúlyosabb sérültje

Már egyedül tud járni és a beszéd is egyre jobban megy a várpalotai hintabaleset legsúlyosabb sérültjének. Krisztofer 2017 szeptemberében zuhant le a szerkezetről, amikor annak eltört egy alkatrésze. A most 20 éves fiatal koponyája sérült meg, mindent újra kellett tanulnia. A héten egy szegedi rehabilitációs központban kezelik.

A hintabaleset súlyos sérültje már ki tudja mondani, hogy mama

Mama – másfél év után ez volt az első szava a várpalotai hintabalesetben súlyosan megsérült fiúnak. Krisztofer a tragédia után, néhány hete szólalt meg először. Anyukájával rendszeresen tornáznak, hogy végleg elhagyhassa a tolószéket és számolni is tanulnak. A fiatalember 2017-ben zuhant le az úgynevezett kalapácshintáról, a szerkezet valószínűleg egy hibás alkatrész miatt szétesett alatta. Egy évig volt kórházban.
A Híradó korábbi riportját Krisztoferről ide kattintva nézheti meg.

Már egyedül fel tud állni a hintabaleset sérültje

Lassan, de tovább javult az állapota a másfél évvel ezelőtti várpalotai hintabaleset legsúlyosabb sérültjének. A 19 éves Krisztofer már egyedül is képes felállni és pár apró lépést is megtesz. Hosszú kórházi kezelés után december óta lehet otthon. A család nehéz anyagi körülmények között él, de van egy segítőjük, akire mindenben számíthatnak.

2 év után először karácsonyozhatott otthon

Először karácsonyozhatott otthon a két évvel ezelőtti várpalotai hintabaleset súlyos sérültje. Ezzel Krisztofer családjának a legfőbb vágya teljesült. A 19 éves fiút két hete vitték haza a kórházból. Amióta otthon van, nagyon sokat javult az állapota. Az ünnepek után folytatódik a kórházi kezelése.
Krisztofer állapotáról ide kattintva, többet is megtudhat a fiú édesanyjától.

KRISZTOFER ANYUKÁJA: Az a legnagyobb ajándék, hogy együtt lehet a család

Krisztofert két hete vitték haza Budapestről, csaknem másfél évig volt kórházban. Ő a két évvel ezelőtti várpalotai hintabaleset legsúlyosabb sérültje. Amióta otthon van, rengeteget fejlődik, pár betűt már újra le tud írni. A család vágya az volt, hogy idén karácsonykor a 19 éves fiú is otthon és ne a kórházban ünnepeljen.

Hazavinnék, de nincs hova


szerző:
2018.10.22. 18:32
Hazavinnék, de nincs hova

Alkalmanként már hazavihetnék a kórházból a várpalotai hintabalesetben megsérült fiút, de nincs hova. A 19 éves Krisztofer nyolcfős családja egy mindössze másfél szobás albérletben él Hajmáskéren. Ő lenne a kilencedik. A lakás a 4. emeleten van, nincs lift, a fiú pedig a baleset óta nem tud járni, beszélni és egyedül enni sem.

KRISZTOFER: Hazavihetnék, de nincs hova

Alkalmanként már hazavihetnék a kórházból a várpalotai hintabalesetben megsérült fiút, de nincs hova. A család jelenleg egy másfél szobás albérletben él a 4. emeleten, a házban lift sincs. Krisztofer édesanyja azt mondta, rengeteg helyet felhívtak már, de amikor meghallják, hogy mennyi gyerek van, mindenhonnan elutasítják őket. Ha segíteni szeretne a családnak, erre a számlaszámra utalhat: Máthé Zoltán, 10918001-00000143-05440007

Egyre jobban fejlődik Krisztofer

Édesanyja nevét már képes leírni, a szeretlek szót pedig elmutogatja. Családja szerint egyre jobban fejlődik Krisztofer, aki egy éve zuhant ki egy extrém hintából. A szerkezet valószínűleg egy hibás alkatrész miatt szétesett alatta. Édesanyja legutóbb áprilisban beszélt nekünk fia gyógyulásáról.

Egy éve küzd a hintából kizuhant fiú

Krisztofer tavaly Várpalotán felült egy extrém hintára, ami leszakadt, ő pedig 20 métert repült ki, fejjel a betonnak. Azóta rehabilitáción van, nem tudják, mikor épül fel, de még azt sem, hogy mikor mehet végre haza a családjához?!

Továbbra is válságos állapotban van az extrém hintából kizuhant fiú

Továbbra is válságos állapotban van a fiú, aki kizuhant egy extrém hintából szeptember elején Várpalotán. A 18 éves Krisztofer jelenleg is kómában van, lélegeztetőgépen. Édesanyja most azt mondta Híradónknak: hisz abban, hogy fia érzi, nagyon sokan vannak vele. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a 33 méter magas hinta működés közben kettétört. Öten sérültek meg a balesetben, a legsúlyosabban Krisztofer.

A KIZUHANT FIÚ NEVELŐAPJA: A legrosszabbakat mondják, de mi bizakodunk

Az anyuka a tragédia óta fia mellett van Győrben, míg az apuka otthon gondoskodik Krisztofer 7 testvéréről. A legkisebb még csak két éves. Máthé Zoltán minden nap ingázik veszprémi albérletük és Győr között. Azt mondja nem kértek segítséget, mégis rengeteget kaptak. A veszprémi család gyakorlatilag kettészakadt. A szülők legszívesebben Győrbe költöznének a gyerekekkel, átíratnák őket győri óvodába és iskolába, hogy együtt Krisztofer mellett lehessenek, erre azonban nincs pénzük.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való