KERESÉS search-close

Kozsó

98 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kozsó"

Éneklő szépfiúk a Toplistában!

A ’90-es évek fiúbandái fénykorukban letarolták a női szíveket. De vajon mi lett a bandatagokkal, akik annak idején még az utcára sem tudtak kimenni a rajongók miatt?

Lopják Dobrády Ákos slágerét?

Az énekes kapott egy fülest, ami szerint egy skót együttes kísértetiesen hasonló dalt alkotott, amit egy londoni kocsmában hallottak. 

KOZSO: A börtönben óránként ellenőrizték mit csinálok

Kozsonak nem úgy indultaz újév, ahogy tervezte. Január 1-jén egyik pillanatról a másikra az amerikai álomvakáció helyett egy börtönben találta magát. A bajt az okozta, hogy Kozso évekkel ezelőtt igényelt egy zöldkártyát, de végül nem teljesítette annak feltételeit és lemondott róla. Mostani utazása előtt azonban hivatalosan igényelte az Amerikába szóló turista-vízumot, amit meg is kapott, csakhogy a repülőtéren egy - szerinte - bürokratikus baki miatt azonnal rács mögé került.
A Fókusz riportját ide kattintva nézheted meg.

Mit keres Kozsó a Villában!

Roli egy kis segítséget kért Zsuzsutól és Renitől, és ezzel egyidőben Kozsó szellemisége be is költözött a Villába...

Vicces: ez a véleménye a mai fiataloknak a régi slágerekről

A Fókusz riportere örökzöld slágereket mutatott meg 10-12 éves gyerekeknek. Hogy mit szóltak a fiatalok Kozsó Szomorú szamurájához vagy éppen Zámbó Jimmy dalaihoz? Kiderül a videóból!

Dobj el mindent: itt az új Ámokfutók dal!

Kozsó és csapata visszatért - ezt nézd meg!

Rengeteg hazai művész került kórházba!

Egyáltalán nem állítjuk, hogy kapcsolat lenne a két évvel ezelőtt sorra lebetegedő ismert emberek problémája között, de furcsa és szerencsére nagyon ritka, hogy egyszerre ennyi művész került akkor kórházba. Mi történhetett mégis velük?

Kozsó mantrája!


szerző:
2018.06.25. 16:45
Kozsó mantrája!

Az énekes 25 éve koncertezik országszerte, túl van egy nagyon komoly betegségen, de ugyanolyan lelkesen nyomja, mint kezdetben. Ebben saját mantrája is segíti, amit minden színpadra lépés előtt elmond. A mágikus szavakat eddig titokban tartotta, de most elárulta a Story Extrának.

Óriási botrány: Kozsó vs. Hozsó

Hatalmas botrány készült kitörni pont egy évvel ezelőtt a sztárvilágban. Kozsó és korábbi üzlettársa, a Kozmix együttes korábbi zenésze, Hozsó között ugyanis elmérgesedett a viszony. Súlyos vádak hangzottak el: Kozsó állítólag elviselhetetlen, de ami nagyobb baj, lopott és csalt is közös üzletükben. Hogy mi volt az igazság? Utánajártunk ennek?

Tartozása miatt akarták elárverezni Kozso 140 milliós lakását

Évek óta ki nem fizetett közös költség, tartozás a banknak, áramlopás. Az elmúlt években leginkább ezzel került be a hírekbe az egykori énekes. Kozsonak most a 140 millió forintra becsült ingatlanját akarják elárverezni a rengeteg tartozása miatt.

Titokzatos koronatanú!


szerző:
2017.10.27. 16:10
Titokzatos koronatanú!

Tovább bonyolódik Kozsó áramlopásos ügye: egy hölgy azt állítja, a zenész azzal fenyegetőzött, rákeni a felelősséget. A zenészt üzlettársa jelentette fel a teaházban történt áram- és vízlopás miatt, most azonban kedvese új részletekkel állt elő.

Kozsó újra szerelmes


szerző:
2017.09.19. 17:20
Kozsó újra szerelmes

Kozsó a Story Extrának mesélt először új kapcsolatáról, és arról, hogy hogyan változtat az életén, hogy újra jó formában legyen.

Story Extra 2017-09-19


szerző:
2017.09.19. 16:50

Bajban van Kozsó!


szerző:
2017.08.24. 18:00
Bajban van Kozsó!

Még mindig tart az áramlopási ügye Kozsónak, melyben gyanúsított – emellett egy régi barátnője is feljelentette. Hogy, miért? Kiderül a videóból!

Hogyan élnéd meg, ha megszűnne a népszerűséged?

Hogy, hogyan élné meg Kozsó, Zoltán Erika vagy akár Dévényi Tibor, ha hirtelen megszűnne a népszerűsége? Kiderül a riportból!

Emlékszel rájuk: a 90-es évek magyar hírességeire?

Holdjáró, kazettás magnó, videolejátszó, Coco Jambo? Ciki, vagy nem ciki? Beszéljenek maguk a sztárok!

Használtad már ismerkedésre a népszerűségedet?

Ezúttal a '90-es évek sztárjait faggattuk ki arról, hogy mennyire használták ki népszerűségüket ismerkedésre.

Botrány: Kozsó kontra Hozsó

Hatalmas botrány készül kitörni a sztárvilágban. Kozsó és korábbi üzlettársa, a Kozmix együttes korábbi zenésze, Hozsó között ugyanis elmérgesedett a viszony. Súlyos vádak hangzottak el: Kozsó állítólag elviselhetetlen, de ami nagyobb baj, lopott és csalt is közös üzletükben. Mi az igazság? Utánajártunk!

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

 

Fókusz 2017-06-23


szerző:
2017.06.23. 18:55
Tovább nyomoznak Kozsó ügyében!

Kozsó akár három évre is börtönbe kerülhet, ha bebizonyosodik, hogy valóban áramot lopott teaházához. Volt üzletvezetője tavaly jelentette fel a zenészt, szerinte társa szándékosan próbált spórolni a közüzemi számlákon – az évek alatt 4,5 milliós kárt okozva. A friss hírek szerint  az egy éve zajló per nyomozását szeptember közepéig hosszabbították meg.

Vissza a múltba: Kozsó a 90-es évek sikereiről mesélt

Mr. Rick és Kozsó a 90-es évekről beszéltek, ugyanis ezekben az években mindketten slágergyárosnak számítottak. Kozsóék szeretnek visszaemlékezni a 90-es évek hangulatára, a sok koncertre és arra, hogy mennyien rajongtak értük.

 

Zsolti:

Ivett bárddal esett neki a húsoknak, Zsolti pedig kihasználta a helyzetet, és szóba elegyedett Anikóval. Megkérdezte, miért és mióta van Kozsós copfja, mire az anyuka kijavította, hogy Kozsónak van Anikós copfja.

Hová tűnt Kozsó?


szerző:
2017.01.17. 17:25
Hová tűnt Kozsó?

Mostanában alig hallani a szomorú szamurájról. A Story Extra utánajárt, mi az oka a visszahúzódásának.

15 éve volt a szeptember 11-ei tragédia

Tizenöt éve ilyenkor még más volt a világ, aztán becsapódtak azok az utasszállító repülégepek a New York-i Világkereskedelmi Központ ikertornyaiba, és mi azt hittük, itt a világ vége, vagy, hogy elkezdődött egy új háború.  Előkerült a terrotámadás másnapján készült felvétel is. Kozsó ott volt a helyszínen, aki azt mondja, akkor született először újjá.
 

Miért betegeskednek mostanában a magyar hírességek?

Egyáltalán nem állítjuk, hogy kapcsolat lenne az utóbbi hetekben sorra lebetegedő ismert emberek problémája között, de furcsa és szerencsére nagyon ritka, hogy egyszerre ennyi művész kerül kórházba. Mi történhetett akkor mégis velük?

Ilyen az új Kozsó


szerző:
2016.07.26. 18:00
Ilyen az új Kozsó

Múlt heti interjúnkban kiderült, hogy agyvérzése és agyműtétje után teljesen megváltozott az énekes, akit azóta a betegségében maximálisan támogató társa, Keira is elhagyott. Ahogy az ex-barátnő fogalmazott, napról napra érezte, hogy Kozsó már nem az az ember, mint akibe a betegsége előtt szerelmes volt. Felkerestük tehát Kozsót, akit váratlan kérdésekkel bombáztunk, például megkérdeztük a műtétje után előjött indián nyelvtudásáról is.

Kozsó összeroppant, most mesél élete legnehezebb időszakáról

Alig gyógyult fel az agyvérzésből és egy súlyos autóbalesetből Kozsó, de mindennapjai nem telhetnek nyugodtan. Egészségi állapota rendeződni látszik, de újabb nehézségek sújtják. Szerelme elhagyta, és áram-, illetve vízlopással vádolják. Most a Story Extrának mesél a nehéz időszakról és arról, mi segíti neki a túlélésben.

Sztárok, akik vagyonokat buktak

Miközben egy ország kíváncsi arra mi lesz a vége Galambos Lajos ügyének, Kozsó is áram és vízlopás gyanúja miatt került a figyelem középpontjába. A botrány egyre dagad, a lapok kétszázhatvanmilliós adósságról cikkeznek. De nemcsak Kozsót sodorta bajba vállalkozása, hanem Zalatnay Sarolta, Kefír, és a sztárügyvéd, Ruttner György is bukott saját üzletén.

Újra összeállt a Bestiák!


szerző:
2016.04.05. 10:00
Újra összeállt a Bestiák!

Emlékeznek még a kilencvenes évek kultikus lánycsapatára, a Bestiákra? Két évvel ezelőtt újra összeálltak, minden retro őrült örömére.

Megtalálták Kozso eltünt tincsét

Egy ország aggódott a legendás ismertetőjegyért, de szerencsére nem kell tovább izgulnunk. Az Ámokfutók énekese megmutatta, hol rejtegette az utóbbi időben.

Story Extra 2016-03-03


szerző:
2016.03.03. 17:25
Kozsó nem vett vissza a fordulatszámból

A halál torkából jött vissza, Kozsó másfél évvel a kritikus operáció és újjászületése után még néha keresi a szavakat interjú közben. Szerelmével együtt álltak kameránk elé, és ahogy a lány a kórházi ágy mellett a legnehezebb időszakban, most is segít az énekesnek.

Fókusz 2016-02-26


szerző:
2016.02.26. 18:55
Kozsó botrányától hangos a sajtó!

Egy ártatlan viccnek indult, de hatalmas balhé lett belőle. Az Ámokfutók és Mr. President egy buliban léptek fel. Kozsó a híres Coco Jumbo alatt egyszer csak gondolt egyet, felsétált a színpadra, és elvette az énekestől a mikrofont.

Fókusz 2016-01-06


szerző:
2016.01.06. 18:55
Fókusz 2016-01-06

Robbant a bomba! - Széttépte szerződését a sajtótájékoztatón Hosszú Katinka, aki nem pénzt akar, hanem fejlődést. De hogyan reagált erre Gyárfás Tamás? Négylábú hősök - Magyar csodakutyusok, akik terrorveszélyben is helyt tudnak állni. Riporterünkön teszteltük a szuperebek képességeit. Mi történt azóta? - Hogyan fest a Charlie Hebdo utcája egy évvel a véres terrorcselekmény után. Megszólalnak az egykori túszok és a leszámolás szemtanúi.

Kozsó félbeszakította a Mr. President fellépését

Egy ártatlan viccnek indult, de hatalmas botrány lett belőle. Az Ámokfutók és Mr. President egy buliban léptek fel. Kozsó a híres Coco Jumbo alatt egyszer csak gondolt egyet, felsétált a színpadra, és elvette az énekestől a mikrofont.

Kozsó újra a régi


szerző:
2015.12.15. 08:56
Kozsó újra a régi

Kozsó több mint egy éve újjászületett, az énekes agyában ugyanis egy aneurizmát találtak és megműtötték, ám csodával határos módon felépül és semmilyen maradandó károsodást nem szenvedett. Sőt, azóta száz százalékos belevetette magát az életbe és persze a munkába. Vendégünk volt az énekes és párja, Kiera.

Kozsónak újra meg kellett tanulnia magyarul

Az énekes úgy érzi, szinte a csodával határos, hogy ilyen hamar felépült a tavalyi műtétje után. Az elmúlt egy évben ő és szerelme, Keira emberpróbáló időszakon ment keresztül – minderről tabuk nélkül meséltek riporterünknek.

Reflektor 2015-11-16


szerző:
2015.11.17. 02:00
Reflektor 2015-11-16

A ValóVilág 5 kubai csődöre, Cristofel nem tagadja, csalódottan távozott a Hungary’s Got Talent válogatójáról, hiszen alkotótársával, Futyival több mint egy éven át készült a szombaton látott produkcióra. Kozsó úgy érzi, szinte a csodával határos, hogy ilyen hamar felépült a tavalyi műtétje után.

Fókusz 15-06-10


szerző:
2015.06.10. 19:25
Fókusz 15-06-10

Fókusz: Az évszázad vihara - Diónyi jéggel, szélviharral és özönvízzel érkezett a keddi zivatar. A szakértők szerint ez megszokott, mások szerint nem. Második csapás - Újra elvesztettünk egy Gripent, ezúttal a futómű hibásodott meg. Vajon milyen állapotban van a többi gép? Amerikai karrier - Takács Nikolas művésznevet váltott és megszerezte első tengerentúli szerződését. Mi lesz a hazai rajongókkal?

Pop slágerekkel élesztik újra a verselést

Csak szeretni lehet az interneten terjedő legújabb őrületet, amelyben limonádé dalszövegeket mondanak el elismert művészek úgy, mintha az valamelyik drámai színdarab csúcsjelenete lenne. Kameránk előtt született meg például a Napolaj című szerelmi dráma Csuja Imre előadásában. Süle László riportja.

Fókusz 15-06-08


szerző:
2015.06.08. 19:25
Fókusz 15-06-08

Fókusz: Kozsó őszintén - A szomorú szamuráj többször is elsírta magát kameránk előtt. A halálból tért vissza, de a színpadon nincs helye a drámának. Az évszázad szökése - Filmbe illően szöktek meg a bűnözők, mindenkiből bolondot csináltak, most a környékbeliek tőlük rettegnek. Megkapta - VV Robin Aurélio szomszédja lett. Megkapta a nyereménylakást és az autót is. De ki költözik mellé?

Kozso kétszer tért vissza a halálból

Többször meg kellett állni forgatás közben, mert elsírta magát. Kozso, ahogyan ő is meséli, a halálból tért vissza. Bár a színpadon semmit sem mutatott ebből, az előadó a Fókusz kamerája előtt nem titkolta állapotát. Újvári Mihály riportja.

Kozso esélyt kapott az életre


szerző:
2015.06.08. 18:30
Kozso esélyt kapott az életre

Kozso története hűen példázza, hogy a túlélő ösztön a legnagyobb bajokon is átsegíthet. A műtét után elégedetlen volt az itthoni rehabilitáció gyorsaságával, ezért Amerikába utazott, hogy felépüljön, arra viszont nem számított, hogy ott újra szembe kell néznie a halállal.

KOZSO: „Egy élő bomba volt a fejemben”

KozsO és Keira együtt beszéltek az énekes műtétjéről, lábadozásáról. Az orvosok 90 százalék esélyt adtak arra, hogy túléli, a maradék 10 százalék csupán a szerencsén múlt. Kozsó hálás azért, amiért egy új esélyt kapott az életre.

Kortárs köntösben a Szomorú szamuráj

Múlt héten az egész sajtót bejárta az a videó, amelyben a Vígszínház színésznője, Szilágyi Csenge, Kozsó: Szomorú szamuráj című számát szavalja. Hogy miért éppen az Ámokfutók frontemberének sorait választotta, arról a színművészt kérdeztük.

Hová tűnt Szabó Erika?

Holnap bemutatjuk Anikót, aki 90 kilogammot fogyott, erről fogunk beszélgetni vele és Czanik Balázssal. De érkezik hozzánk Szilágyi Csenge színésznő is, aki Szomorú szamurájt szaval. Hogy miért pont Kozsó számát, és hogyan sikerült ezt átgyúrni, erről is beszélgetünk. Hovű tűnt Szabó Erika, a Barátok közt Tildája? Erre is fény derül kedden reggel.

Kozso egykori barátnője megtörte a csendet

Tavaly október óta szinte mindenki azt találgatja, mi lehet Kozsóval, akin a legnagyobb titokban életmentő műtétet hajtottak végre. Az énekes azóta sem nyilatkozott az állapotáról, mindaz, amit tudunk, vagy tudni vélünk róla, az ismerősei elbeszélésén alapul. Susie, aki hosszú éveken át volt Kozso barátnője, megtörte a csendet, és elárulta, mit tud a jelenleg Amerikában tartózkodó énekesről.
 

Reflektor 15-03-31


szerző:
2015.04.01. 01:35
Reflektor 15-03-31

Reflektor: Baukó Éva újabb szakításon van túl. Kozso egykori barátnője megtörte a csendet.

Mi lett a Shy Guys szívtipróival?


szerző:
2015.03.27. 19:10
Mi lett a Shy Guys szívtipróival?

A Shy Guys tagjai 15 évvel az utolsó fellépésük után újra összeálltak. Illetve csak Julien, Martin és JD. Vajon mi történt velük az elmúlt években?

Újra együtt a Shygys!


2015.03.27. 15:03
Újra együtt a Shygys!

A Shy Guys tagjai 15 évvel az utolsó fellépésük után újra összeálltak. Illetve csak Julien, Martin és JD. Vajon mi történt velük az elmúlt években?

Fókusz 14-11-25


szerző:
2014.11.25. 19:25
Fókusz 14-11-25

Fókusz: Kihalt minden - Üres lelátók fogadták a Fókusz stábját a hétvégi meccseken. Hova tűntek a nézők és kiknek épülnek a stadionok? A legszexibb pasik - Lezártuk a szavazást, megmutatjuk, ki lett a legvonzóbb x-faktoros énekes. Luxusautók parkolópályán - Extrém túra a NAV raktárában. Milyen sors vár az elkobzott járgányokra és divatcikkekre?

Velünk történt


szerző:
2014.11.03. 14:00
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Káosz Kozsó körül


szerző:
2014.10.29. 18:04
Káosz Kozsó körül

Tényként közölte Kozsó édesapjának halálát az egyik napilap. Az idős úr állítólag szívinfarktust kapott, ez pedig újabb lelki terhet jelent a nagybeteg énekes számára. Kozsót napok óta egy vidéki kórházban kezelik, ahol agyműtéten esett át, élet és halál között lebegett, még szentmisét is mondtak érte.
 

Fókusz 14-10-29


szerző:
2014.10.29. 18:00
Fókusz 14-10-29

Fókusz: Káosz Kozsó körül - Elhunyt az énekes édesapja - állította ma egy napilap. Egy másik szerint viszont él. Mi az igazság? Nő a feszültség - VV Éva Aleskára féltékeny, Nyertes Zsuzsa pedig már nem bírja a dzsungelt. Hozzátartozók elemzik a helyzetet. Tömény erotika - És jönnek az ország legjobb rúdtáncosai. Megdöbbentő felvételek.

Teljes a káosz Kozsó körül

Tényként közölte Kozsó édesapjának halálát az egyik napilap. Az idős úr állítólag szívinfarktust kapott, ez pedig újabb lelki terhet jelent a nagybeteg énekes számára. Kozsót napok óta egy vidéki kórházban kezelik, ahol agyműtéten esett át, élet és halál között lebegett, még szentmisét is mondtak érte.

Életmentő műtéten esett át Kozsó

Közös imádkozás egy nagybeteg emberért. Szentmise Kozsó felépüléséért. A hír ijesztő. Valóban ilyen nagy a baj?  
 

Fókusz 14-10-27


szerző:
2014.10.27. 18:00
Fókusz 14-10-27

Fókusz: Életéért imádkoznak - Súlyos műtéten esett át Kozsó. Mi történt az énekessel? A dzsungelharc folytatódik - Alig ért haza az első csapat, máris útnak indult a második. Celeb vagyok újratöltve. Megható pillanatok - Ilyés Jenifer vallomása. És hogyan fogadták a versenyzők a mentorok kemény kritikáit?

Barátai és rajongói aggódnak Kozsóért

Közös imádkozás egy nagybeteg emberért. Szentmise Kozsó felépüléséért. A hír ijesztő. Valóban ilyen nagy a baj?  

Lerántják Kozsóról a leplet


szerző:
2014.09.19. 18:51
Lerántják Kozsóról a leplet

Bebe és a Bestiák két tagja mesél arról az időszakról, szabályokról, gázsiról, mikor Kozsó volt a producerük.

Fókusz 14-04-30


szerző:
2014.04.30. 18:30
Fókusz 14-04-30

Fókusz: Séta az égen - Vadon Jani rettegett tőle, de megreptették, Balázs pedig könnyedén froclizta kollégáját. Sztárok szegényháza - Közismert emberek, akik adósságokkal küzdenek. Hogyan oldotta meg a tartozás kérdését Kozsó és az angol királynő? Furcsa rejtekhely - Szülei sírjába rejtette az ékszerboltban rabolt zsákmányt egy férfi. Vajon hogyan buktatták le?

Fókusz 14-02-18


szerző:
2014.02.18. 19:55
Fókusz 14-02-18

Fókusz: Szenzációs bejelentés! – Újraindul a Szombat Esti Láz! Jönnek a meglepetések és a kérdés: ki lesz a táncparkett ördöge? Szájhősök – Mit tartottak be ígéreteikből a VV játékosok? Józsi csajozásról beszélt, Aurélio pedig kizárta a rinyálást! Ifjú nagyapó - Negyvenhat évesen lett nagyapa az agyontetovált VV Indián! Kozsót máris lekörözte, bár vele nem akart versenyezni!

Reflektor 14-01-09


szerző:
2014.01.09. 23:45
Reflektor 14-01-09

Reflektor: Kozso a legnagyobb titokban szervezi az esküvőjét. Pulai Imre újabb olimpiára készül.

Kozsó a legnagyobb titokban szervezi az esküvőjét

A Szomorú szamuráj rendhagyó esküvőre készül, sőt, már az előkészületek is rendhagyó módon zajlanak, Kozsó ugyanis még a menyasszonyát sem avatja be a részletekbe. Riporterünk elkísérte az a párt egy esküvői ruhapróbára.

Keira nem féltékeny Kozsó rajongóira

Kozsót ostromolják a nők, és egy-egy koncert után mindent megtesznek, hogy a közelébe férkőzzenek. A népszerű énekes barátnője azonban maximálisan bízik párjában, és nem féltékeny a szerelmét körülvevő hölgykoszorúra.

Fókusz 13-11-15


szerző:
2013.11.15. 20:00
Fókusz 13-11-15

Fókusz: Félelmetes egybeesés - Félidejében az X-Faktor, vajon kódolva van a végeredmény? Szembesítettük a döntősöket az összefüggésekkel! Babagrimasz - Gyerekeken teszteltük a legfurcsább ízeket. Életünk első találkozása a citrommal, a kovászos uborkával és a csokoládéval. Ámokfutás - Ott voltunk, amikor az Éjjel Nappal Budapest Lalija nekivetkőzve megtámadta a belvárost.

Kozsóból büszke nagypapa lett!


szerző:
2013.11.15. 14:22
Kozsóból büszke nagypapa lett!

A szamuráj most nem szomorú, sőt, borzasztóan boldog, hiszen lánya, Amanda kislánynak adott életet. A csöppség még szeptember végén született, ám Kozsó igyekezett őt eltitkolni a világ elől.

Reflektor 13-11-14


szerző:
2013.11.15. 01:20
Reflektor 13-11-14

Reflektor: Kozsó akár milliókat is remélhet. A Kistehén lesz a hétvégi X-Faktor extra fellépője.

Kozsó Halloween praktikái

Kozsó óriási Halloween rajongó, különleges dekorációit pedig egyenesen Amerikából szerzi be. Nemrég érkezett haza az Egyesült Államokból, ahol számtalan Halloween boltot bejárt, és egy különleges tökkiállításra is ellátogatott, ahol sok új tökfaragó ötletet és praktikát lesett el.

Kozsó kitálal


szerző:
2013.06.12. 12:48
Kozsó kitálal

Könyvet ír a 90-es évek legfelkapottabb énekes-producere, lerántja a leplet a szórakoztató iparról, kiteregeti a szennyest. Szerinte ugyanis a képernyőn levő emberek küldetést vállaltak, és szeretne ahhoz méltón cselekedni, tájékoztatni a rajongóit, hogy mik történnek a kulisszák mögött.

8:08 – Minden reggel 13-06-12

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Értékes zeneanyagot loptak Kozsótól

Egy pillanat alatt törték fel Kozsó autóját. Az énekes egy puszi erejéig szállt ki az autójából, és mire visszaért a járműhöz, már megtörtént a baj. Kozsó nem is az anyagi értékeket és ellopott tárgyakat sajnálja, hanem legújabb zeneanyagát, mely most civil emberek kezébe került.

Reflektor 13-05-16


szerző:
2013.05.17. 00:35
Reflektor 13-05-16

Reflektor: Tallós Rita a szerelmének köszönheti, hogy nem adta fel a küzdelmet. Kozsó szerint az őt ért támadások miatt nem jön a baba. Beyoncé a második gyermekét várja?

Kozsó szerint az őt ért támadások miatt nem jön a baba

A zenész és a párja, Kira régóta vágynak egy kisbabára, de a sors úgy hozta, hogy mindeddig nem teljesülhetett az álmuk. A szerelmesek most már attól sem zárkóznak el, hogy mesterséges megtermékenyítés útján foganjon meg a gyermekük.

Kozsó milliókkal tartozik?


szerző:
2012.06.26. 20:56
Kozsó milliókkal tartozik?

Évek óta ki nem fizetett közös költség számlák, végrehajtási eljárások, háborgó lakók. Egy pinceingatlan, amelynek tulajdonosa korábban Kozsó volt, évek óta sok bosszúságot okoz egy társasház lakóinak.

Fókusz 12-06-26


szerző:
2012.06.26. 20:55
Fókusz 12-06-26

Fókusz: Szépség a csúcson - Egycsapásra világsztár lett Palvin Barbara, aki Cannes-t is meghódította. Az exkluzív interjúban a szerelem is szóba került. Milliós tartozások? - Évek óta ki nem fizetett közösköltség-számlák, végrehajtási eljárások, háborgó lakók. Kozsóra össztüzet nyitottak hátralékai miatt. Hajtóvadászat - Barnamedve költözött a Börzsönybe? Mi a teendő, ha veszélyes állattal kerülünk szembe?

Kibővülhet a Kozsó család?


szerző:
2012.06.26. 07:30
Kibővülhet a Kozsó család?

Miközben az énekes-vállalkozó anyagi helyzetéről cikkeznek lapok, Kozsó csak a szerelmére koncentrál. Több mint egy éve van együtt szőke kedvesével, Keirával, és úgy érzi, eljött az ideje, hogy megszülessen a trónörökös.

Reflektor 12-06-25


szerző:
2012.06.26. 00:55
Reflektor 12-06-25

Reflektor: R. Kárpáti Péter távozik a Barátok köztből. Kozsó és Keira gyereket szeretne. Czutor Zoltán szigorú apuka.

Amikor az alvás szentségét ünnepeljük

Nélkülözhetetlen része az életnek. Vannak rajongói és „ellenzői” is: Kozsó nem szeret aludni, Zimány Linda viszont annál inkább. Egy viszont biztos: életünk egyharmadában ezt csináljuk.

Fókusz 12-03-13


szerző:
2012.03.13. 20:45
Fókusz 12-03-13

Fókusz: Megőrültek érte - Valósággal szétszedték a nők Cristofelt. Az egykori Villalakót erdélyi szuperturnéjára kísértük el. Szemben a diktátorral - Megszerveztük, és sikerült Tóásó Előd testvérének Morales elnök közelébe jutnia. Becsületbeli ügy - Ügyvéd maradhat vagy sem? Ma VV Esztert zárt tárgyaláson hallgatta meg az Ügyvédi Kamara.

Kozsó szívét elrabolták


szerző:
2011.12.15. 07:35
Kozsó szívét elrabolták

Kozsót a szerelme hozta vissza a túlvilágról. A szomorú szamuráj áprilisban agyvérzést kapott, és csak a szerelmén, Kirán múlt, hogy nem lett tragédia a dologból. A szerelmespár most először nyilatkozott együtt a Reflektor magazinnak.

Reflektor 11-12-14


szerző:
2011.12.15. 00:25
Reflektor 11-12-14

Reflektor: A Vastag tesók közbenjártak a Mikulásnál. Dya és Shadi egymásra talált. Kozsó szívét elrabolták.

Fókusz 11-12-02


szerző:
2011.12.02. 20:20
Fókusz 11-12-02

Fókusz: Pofonosztók - Bunyós Pityu újra csúcsformában, a Villalakók végre legálisan moshatnak be egymásnak. Világszám az X-Faktorban - Portugáliában Nikolas volt, nálunk Aurea lesz a sztár. Az énekesnő megérkezett Budapestre. Kozsó házimozija - Másfél év után visszakapta lefoglalt autóját, a happy endet saját maga videózta le.

A „szomorú szamuráj” már a múlté

Kozsó másfél év hercehurca után visszakapta amerikai rendszámú luxusautóját, és újra járja vele a magyar utakat.

Mónika - A kibeszélő show 10-07-21

Én vagyok az igazi hasonmásod!

Fókusz 10-07-14


szerző:
2010.07.14. 20:40
Fókusz 10-07-14

Fókusz: Zimány Linda segélyén csámcsog a média. Kozsó verdája a vámosok kezében. Nálunk ad megakoncertet az A-HA! Voga Viki lehet az új magyar popcsillag. Polanski házi őrizetben is alkotott.

Kozsó verdája a vámosok kezében


szerző:
2010.07.14. 20:36
Kozsó verdája a vámosok kezében

Lefoglalták Kozsó autóját, mert nem fizetett vámot az Egyesült Államokban forgalomba helyezett, majd Magyarországon használt járgányra.

Kozsó a neten keresi az Igazit


szerző:
2010.03.03. 09:00
Kozsó a neten keresi az Igazit

Az énekes karcsú, bevállalós nőt keres, aki az extrém helyzetektől sem riad vissza.

Reggeli 10-02-03


szerző:
2010.02.03. 08:45

Reggeli 09-12-14


szerző:
2009.12.14. 08:46
Serdült Orsi és Kozsó balesetet okozott!

A Királynő és az énekes kipróbálták, mi lenne, ha vezetés közben sms-eznének. Döbbenetes eredmény!

Kozsó hímzett alsónadrággal játszott

Furcsa kabalákkal érkezett a popzene hazai atyja a Legyen Ön Is Milliomos forgatására.

Divat vagy hóbort a napszemüveg?

Egyes sztároknak mindössze trendi kiegészítő, ám akad, aki ezzel védekezik a külvilág ellen.

Kozsó vágyfokozó hálószobája

A zenész még nem találta meg az Igazit, de alig várja, hogy Kozsóországnak királynője is legyen.

Kozsó édesanyja súlyos beteg


szerző:
2009.10.15. 15:47
Kozsó édesanyja súlyos beteg

A mama nem akar beszélni betegségéről, mindent pozitívan lát, és hisz a jóban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való