KERESÉS search-close

Kovács Zoltán

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kovács Zoltán"

Kovács Zoltán Soros-hálózatról beszél

Lelepleződött Soros György hálózata - ezt állítja a kormányszóvivő egy izraeli lap cikkére hivatkozva. Kovács Zoltán a Jerusalem Post cikkét idézte. Ebben egy jogvédő szervezet vezetője részletezi, hogyan próbálják rávenni a német kormányt, hogy nyomást gyakoroljon a magyar kabinetre. Dénes Balázs, a jogvédő szervezet vezetője nyilatkozott az RTL Híradónak.

 

Nem engedték kérdezni


2018.02.16. 18:35
Nem engedték kérdezni

Az őrökkel akart kivezettetni a teremből Kovács Zoltán kormányszóvivő egy külföldi újságírót a csütörtöki kormányinfón, mert kérdezni akart. Daniel Nolan a gyakorlattól eltérően nem várta meg, míg szót kap, hanem magához vette a mikrofont.

 

Minőség a neten: adunk érte pénzt?

Mit gondolnak a magyar média minőségéről? Másképpen: önöknek hiányzik valami? Az Index korábbi főszerkesztője most nagy vizsga elé állítja a közélet iránt érdeklődőket: azt mondja, Politis nevű új vállalkozása minőséget kínál, de fizessünk érte. Úgy számol, hogy harmincezer előfizetőre van szüksége, akik hajlandóak évi tízezer forintot adni minőségi újságírásért. Ez annyi, mintha egy évig minden héten vennénk egy napilapot. Összejön?

Újabb milliárdok kommunikációra

Akinek más a meggyőződése, azt nehéz attól eltántorítani, ezt mondta a kormányszóvivő. Kovács Zoltán arra számít, hogy azok fogják kitölteni az újabb nemzeti konzultációs íveket, akik aggódnak az ország sorsa miatt. Szerinte fontos megkérdezni az embereket, hogy megtudják, mi a véleményük arról, amit a kormány Soros-tervnek nevez.

Ölelés, könnyek - A Kovács testvérek találkozása

A fivéreket egy óceán és 25 év választotta el egymástól, de most végre újra megölelhették egymást. 

Zoltán meghatódva olvassa testvére levelét

Zoltán talán még maga sem tudja, miért nem kereste családját az elmúlt 25 évben. Mikor Lilu átadja neki Attila, testvére levelét, a férfi teljesen összeomlik. 

„Jobb testvérnek kellett volna lennem” – Kovács Attila igaz története

Attilának mesébe illő gyerekkora volt, ugyanis jó pár évig Amerikában élt családjával együtt. Ám amikor a család pár év múlva felkerekedett, eggyel kevesebben jöttek haza Magyarországra. Attila bátyja, Zoltán a tengerentúl maradt - és ennek idestova 25 éve. A testvérek azóta sem találkoztak, semmit sem tudnak egymásról. Mostanáig…

Örülhet az államtitkár családja

Épp Kovács Zoltán államtitkár családjának nyaralója felett szüntetik meg a távvezetéket Balatonalmádiban. A város egyik utcájában a légvezetékeket úgy váltják ki, hogy azok a föld alatt futnak majd – értesült az Index. A munkálatokat nem az egész utcában végzik el, csak egy alig 250 méteres szakaszon, ami érinti majd Kovács Zoltánék nyaralóját is. A Miniszterelnökség szerint nem az államtitkár kezdeményezte az átalakítást.

Kuncze Gábor:

Para-Kovács Imre szerint Kósa Lajosból még bármikor lehet köztársasági elnök, Ceglédi Zoltán szerint Schmitt Pálnál már úgy sincsen rosszabb, de szóba került Kiszel Tünde is a jelenlegi államfő mellett.

Kovács: Napok múlva kész a kerítés

Napok múlva kész lehet a kerítés a horvát-magyar határ 41 kilométeres szakaszán is - ezt mondta Híradónknak Kovács Zoltán kormányszóvivő. Gőzerővel dolgoznak a katonák a kerítésen Beremendnél, stábunk TEK-es járműveket is észrevett Siklóson. Ugyanilyen nagy a készültség Letenyénél, a kishatárátkelőhöz ugyanolyan mobilkaput vittek, mint amivel egy hete lezárták a röszkei határt.

Mégis lehetett egyeztetés


szerző:
2015.09.21. 18:50
Mégis lehetett egyeztetés

Elképzelhető, hogy helyi szinten mégis egyeztettek a horvát és a magyar hatóságok arról a vonatról, amely pénteken érkezett közel ezer menekülttel Magyarbólyba. Ezt ma a kormányszóvivő mondta. Kovács Zoltán pénteken éjszaka azt állította: minden előzetes egyeztetés nélkül érkezett a vonat a magyar határállomásra. Ezért vették őrizetbe a mozdonyvezetőt, és ezért fegyverezték le a vonaton utazó 40 horvát rendőrt. Az MSZP szerint a miniszterelnök főtanácsadójának pénteki nyilatkozata keltett diplomáciai feszültséget.

Kovács: Nem mindenkit regisztrálnak

A kormányszóvivő szerint Horvátország a felelős azért, hogy sok menekült ellenőrzés nélkül érkezik Magyarországra. A Helsinki Bizottság munkatársa Híradónknak azt mondta: mivel Horvátország nem tagja a Schengeni övezetnek, ezért a magyar hatóságoknak mindenkit ellenőrizniük kellene függetlenül attól, hogy a horvátok regisztrálták-e őket vagy sem. Kovács Zoltán kormányszóvivő elismerte híradónknak, hogy már a magyar hatóságok sem ellenőriznek mindenkit, akit Hegyeshalomba visznek. De azt mondja azért, mert a menekültek nem hajlandóak együttműködni velük.
 

Veszélyben a rezsicsökkentés?


szerző:
2015.06.15. 18:35
Veszélyben a rezsicsökkentés?

Megvédi a rezsicsökkentést a kormány. Ezt ígérte a kormányszóvivő, de Kovács Zoltán kitérő választ adott arra a kérdésre, emelkedhetnek-e az energiaárak. A hvg.hu hétfőn azt írta: Trócsányi László igazságügyminiszter levélben jelezte az unió energetikai biztosának: a kormány kész módosítani a hazai energiaárképzés unió által kifogásolt pontjait. Emiatt pedig a lap szerint emelkednek majd az energiaárak. Míg Kovács Zoltán valótlanságnak nevezte a leírtakat, Németh Szilárd rezsibiztos ugyanezen a sajtótájékoztatón elismerte, hogy létezik a levél.

Kovács: vizsgáljuk a déli határ „lezárását”

Szigorúbb fellépést várnak a bevándorlókkal szemben azok, akik már visszaküldték a kormány bevándorlási kérdőívét - ezt mondta a kormányszóvivő. A kiküldött nyolcmillió kérdőívre 400 ezer válasz érkezett, ezek felét dolgozták fel. Kovács Zoltán azt sem zárta ki, hogy végső eszközként lezárják a déli határt a bevándorlók előtt. Közben elkezdődött a bevándorlásellenes plakátok kiragasztása is, van olyan, amelyet már meg is rongáltak.

Magyar-amerikai vita a Twitteren


szerző:
2014.10.27. 18:25
Magyar-amerikai vita a Twitteren

Vitába keveredett egy közösségi oldalon a nemzetközi kormányszóvivő és az Egyesült Államok budapesti ügyvivője. Kovács Zoltán azt kifogásolta, hogy André Goodfriend jelen volt a vasárnap esti internetadó elleni tüntetésen.
 

Üres házakkal segítenék a devizahiteleseket

Költözzenek a bajbajutott devizahitelesek a falvak üresen álló házaiba – ezt javasolja egy somogyi polgármester.

Átmenetileg elköszönt a kormányszóvivő

Családi okok miatt július elsejétől fizetés nélküli szabadságra megy a kormányszóvivő.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való