KERESÉS search-close

Koltai Róbert

35 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Koltai Róbert"

75 éves lett az ország legendás színész és rendezője, Koltai Róbert

Ma 75 éves a Sose halunk meg, az Indul a bakterház és a Csapd le csacsi sztárja, Koltai Róbert. Az ország egyik legismertebb színésze és rendezője azt mondta, ma is az a legnagyobb boldogság számára, ha örömöt adhat másoknak. Egyedül az viseli meg a jubileumon, hogy sok pályatársa már nem ünnepelhet vele.

Itt a Drága örökösök első előzetese!

Új magyar sorozat indul hamarosan az RTL Klub műsorán! Premier január 1-jén 18:50-től, majd január 2-től minden hétköznap 18:50-től! Még több információ ide kattintva!

Január 1-jén új magyar sorozatot indít az RTL Klub

A Drága örökösök című új sorozat egy olyan család életébe enged bepillantást, amelyben egy hirtelen jött örökség miatt nagyot fordul a világ.

Koltai Róbert nehezen dolgozta fel édesapja elvesztését

A színművész, rendező az RTL Klub Reggeli című műsorban mesélt arról, hogyan tudta átvészelni a nehéz pillanatokat…

Még nincs vége! – Koltaiék fia ellen új eljárás indul

Rendkívül csalódottan kommentálta Koltai Róbert a Fővárosi ítélőtábla döntését. A népszerű színész-rendező Pogány Judittal közös fia nyolc éve húzódó ügyében ugyanis új eljárás kezdődik.

Legendákkal érkezik az 50 éves Táncdalfesztivál!

A jubileumot olyan nevekkel ünnepelhetik az érdeklődők, mint Zalatnay Sarolta és Koós János, az est házigazdája pedig nem más lesz, mint Koltai Róbert!

1956 emlékeiről meséltek nekünk

Ma is látszik egykori otthonuk falát hol ütötte be az ágyúgolyó 1956-ban, Fodor Zsóka azt meséli, ami akkor történt örökre megváltoztatta családjuk életét. Koltai Róbert gyerekkori emlékeit később filmrendezőként is felhasználta. Ahogy az utókor szerint Bródy János is, akiben viszont édesanyja pofonja, amit október 23-án adott, mindennél élénkebben él.

A teljes adást ITT nézheti meg!

KOLTAI RÓBERT: 13 évesen élte át a forradalmat

Koltai Róbert színész-rendező 13 évesen szintén a tüntetők között volt a forradalom napján, ő Dunaújvárosban. Gyerekként ő egy nagy kalandnak fogta fel a drámai perceket.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Színmű szerelmi háromszögről

Kosztolányi Dezső utolsó évei egy szerelmes színműben. A költő felesége, Harmos Ilona és Radákovich Mária szerelmi háromszögéről szóló előadást Réczei Tamás írta és rendezte. A darabban felbukkan a költő legjobb barátja, Karinthy Frigyes is, akit Koltai Róbert alakít.

Felmentették a producert


szerző:
2017.05.04. 18:10
Felmentették a producert

Felmentették P. Koltai Gábort. A filmproducert milliárdos költségvetési csalással, és pénzmosással is vádolták. Most bizonyítékok hiányában felmentette a bíróság. A tárgyaláson ott voltak szülei: Pogány Judit, és Koltai Róbert is, de ők nem akartak nyilatkozni. Korábban kiálltak fiuk mellett, és humorral próbálták átvészelni az elmúlt 7 évet.

Sírva nevetős korképek: 5 magyar film, amit látnod kell!

Pofátlan irónia, könnyfakasztó humor, szívbemarkoló korrajzok. Összeválogattunk néhány magyar filmet, melyek mondatai szállóigévé váltak, és egy generáció nőtt fel rajtuk.

Starfactory 2015-12-30


szerző:
2015.12.31. 02:10
Starfactory 2015-12-30

Mi történik egy könnyűzenei tehetségkutató verseny színfalai mögött? Hogy a nyertesek sorsa hogyan alakul, azt részben ismerjük, másrészt el tudjuk képzelni. De mi van a vesztesekkel? A történet egy tehetségkutató verseny próbáján kezdődik, ahol a kis faluból érkező, nyitott szívű Rami és a nagyképű, magabiztos szépfiú, Ricsi együtt készül a következő megmérettetésre. A fiatalok nem csak jellemükben különbözőek, hanem társadalmi hátterük is más, ami miatt egyre fokozódik közöttük a feszültség. Míg a fiú karrierjét minden eszközzel támogatja lehengerlő, ellentmondást nem tűrő anyja, Rami apja és nővére nem nézik jó szemmel, hogy a lány az álmait kergetve, „munka nélkül” próbál az életben boldogulni.

Jelenetek 2 házasságból - 2. rész 2015-12-28

Vágrándy Aladár tanácsos és neje keserédes története Móricz Zsigmond talán egyik legérzékenyebb problémafelvetése. Több mint húszévnyi szerelem és egymásra épített élet után Aladár egy nap különös hangulatban érkezik haza hivatalából szokásos ebédjére, nem is sejtve, hogy zavartságának okát felesége, Juluka már minden porcikájában érzi. A mindennaposnak induló ebéd hamarosan közös életük fordulópontja lesz.

Koltai Róbert egyszerre több fronton próbál helytállni

Több évtizede a pályán van, de ugyanolyan gyermeki lelkesedéssel és szenvedéllyel űzi a szakmáját, a hobbiját, a szerelmét, a színészetet Koltai Róbert. Egyszerre több szerepben is játszik, rendez és vándorszínészként, mint a hajdani nagyok, bejárja az egész országot. Mi a lendület titka? Elárulta reggel.

Gubás Gabi és Koltai Róbert igazi lelki társak

A két színész között évek óta igen szoros a kapcsolat, hiszen már számtalan közös munkán vannak túl. Műsorunkban elárulták, hogyan is kezdődött barátságuk, valamint, hogy a jövőben milyen darabokban fognak együtt játszani

Magic Boys


szerző:
2014.07.06. 00:20

Magic Boys


szerző:
2014.07.06. 00:20
Magic Boys

Magic Boys: A vagány Dávid (Pindroch Csaba) barátjával, a kissé bátortalan Zolival (Szabó Győző) a pezsgőgyárban dolgoznak. Ám egy nap eljön az idejük, pontosan akkor, amikor az életük is komoly veszélybe kerül. Rövid időn belül egy magánrepülőgépen találják magukat, útban a világhír felé. Ehhez csak annyit kellett mondaniuk: Mi vagyunk a Magic Boys. Arra azonban nem számítanak, a Magic Boys valójában egy chippendale pár, megbízójuk pedig rettegett maffiafőnök, aki igazi profikra számít.

Hippolyt


szerző:
2014.06.15. 18:00

Hippolyt


szerző:
2014.06.15. 18:00
Hippolyt

Hippolyt: Schneider úr (Koltai Róbert) a rendszerváltást követő években vált újgazdag polgárrá, szippantóautója szállítmányának révén „csinált aranyat”. Ám a megszerzett vagyon ellenére megmaradt egyszerű kisembernek. A pénz és a feleség azonban kötelez: „rangot” és mellé arculatot kell szerezni. Schneiderné (Pogány Judit) tehát dönt: ha lakáj a divat, hát nekik is szükségük van lakájra. Hamarosan meg is érkezik Hippolyt (Eperjes Károly), aki már diplomáciai szolgálatban is állott, az elegancia és erkölcstan a kisujjában van, csak ki kéne rázni onnan.

Boldog Születésnapot, Koltai Róbert

Koltai Róbertet 70. születésnapja alkalmából köszöntötték a 8:08 – Minden reggel műsorvezetői. A rakott krumpli kinézetű tortán kívül még más meglepetések is vártak a színészre. Meghívták a stúdióba, régi jó barátját és kollégáját, Gáspár Sándort, akivel közösen nosztalgiáztak az együtt töltött évekről.

8:08 – Minden reggel 13-12-16

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Hujber-botrány a színésztársadalom szemén keresztül

Az egész színésztársadalmat sokkolta Hujber Ferenc nyilatkozata, melyben kijelentette: vásárolta az érettségijét, hogy jelentkezhessen a Színművészetire és másolta a szakdolgozatát, hogy végül megkaphassa a diplomáját.

Fókusz 13-06-12


szerző:
2013.06.12. 19:45
Fókusz 13-06-12

Fókusz: A második sokk - Újra felkerestük az elöntött házak elkeseredett lakóit. Mi marad a rekordárvíz nyomában? Házi X-Faktor - Mentorokat választottak, kisfilmeket forgattak. Egy pécsi gimnáziumban egy az egyben lekoppintották a show-t. Esküvőre készül - A Barátok közt vietnámi származású szereplője, Kira 11 évvel idősebb Lee Henriknél.

Sörkvízben teszteltük a hírességeket

Van belőle banános, meggyes, csokis, köleses, tökös, világos, barna és még jó hosszan sorolhatnánk.Van, ahol csapra is verik és világon mindenhol ez a fesztiválok első számú és elengedhetetlen itala.

Így készült: Magic Boys


szerző:
2012.10.17. 23:50
Így készült: Magic Boys

Így készült: Magic Boys - A Magic Boys című vígjáték Koltai Róbert legújabb filmje, amely idén készült - többek között Pindroch Csaba, Szabó Győző, Michael Madsen, Vinnie Jones, Tompos Kátya, Hujber Ferenc és Nagy Sándor főszereplésével.

Fókusz 12-10-10


szerző:
2012.10.10. 20:50
Fókusz 12-10-10

Fókusz: Szexbotrány! - Lass Bea felháborodott az őt ért támadásokon. Az x-faktoros szerint ő nem szexfilmben szerepelt. Állati reggel - Balázsék tehenet fejtek és birkát nyírtak, sőt Vadon Jani a legmerészebb dolgot is bevállalta. Ne gyűlöljetek! - Janics Natasa könnyeivel küszködve magyarázza távozásának okait. Megviselték a kritikák.

Exkluzív: Pogány Judit végre átölelhette fiát

Pogány Judit először szólalt meg azóta, hogy fiát két évvel ezelőtt előzetes letartóztatásba helyezték. A Kossuth-díjas színésznő azután adott exkluzív interjút, hogy feloldották a tilalmat, és Gábor végre meglátogathatta őt.

Koltai Róbert fiát kiborították az elmúlt évek botrányai

P. Koltai Gábor nagyon nehezen viselte, hogy vele együtt családját is meghurcolták, így szüleit is, akik hosszú évek kemény munkájával megdolgoztak a megbecsülésükért.

Reflektor 12-07-05


szerző:
2012.07.06. 00:45
Reflektor 12-07-05

Reflektor: A Koltai család kálváriája. Plazma még sosem látta a tengert.

Fókusz 12-07-03


szerző:
2012.07.03. 20:05
Fókusz 12-07-03

Fókusz: Vissza a kaptafához! - Mészáros János Elek újrakezdte a munkát a földhivatalban, és azt ígéri, büntetni fog. Gömbölyödő formák - Elkísértük az ultrahangvizsgálatra az áldott állapotban lévő Ebergényi Rékát. Fia vagy lánya lesz? Milliárdos vádak - Exkluzív interjút adott Koltai Róbert adócsalással gyanúsított fia. Hogyan érintik a családot a vádak?

Koltai Róbert fiáért tett vallomást

Koltai Róbert szerint szemenszedett hazugság, hogy terhelő vallomást tett volna saját fiára az adócsalási ügyben.

Fókusz 10-12-15


szerző:
2010.12.15. 20:40
Fókusz 10-12-15

Fókusz: Megtört a nagy nevettető. Koltai Róbert a családját érintő filmes botrány kirobbanása óta először szólal meg. Fiát november végén tartóztatták le, az aggódó apa elmondja, min mennek keresztül. Dolgozni mentek ki, mégis fogva tartották és prostituáltként futtatták őket. Amszterdamban több száz magyar lány van jelenleg is kiszolgáltatott helyzetben. Döbbenetes leleplező riport Hollandiából!

„Ezt nem kívánjuk az ellenségeinknek sem”

Megtört a nagy nevettető. Koltai Róbert a családját érintő példátlan filmes botrány kirobbanása óta először a Fókuszban szólalt meg. Fiát november végén tartóztatták le, az aggódó apa elmondja, min mennek keresztül.

Reggeli 10-09-21


szerző:
2010.09.21. 09:05
Reggeli 10-09-21

Reggeli: A Nyári család volt a Reggeli vendége, a lányok az X-Faktoros élményeikről meséltek, de szó esett Hernádi Judit és Koltai Róbert közös munkájáról is.

Koltai álmát elmosta az eső


szerző:
2010.09.03. 03:00
Koltai álmát elmosta az eső

Musical készült a Sose halunk meg című filmből, amit a lóversenypályán szerettek volna bemutatni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való