KERESÉS search-close

Kocsis Dénes

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kocsis Dénes"

Ő esett ki először Sárközi Ákos csapatából

Au első feladat után Sárközi Ákos azonnal elbúcsúzott egyik versenyzőjétől. Aki a leggyengébben teljesítette a malacos kihívást, távoznia kellett.

Kocsis Dénes kérdésekkel bombázta a versenytársait

Dénes nagyon tanácstalanul mozgott a konyhában, nem tudta, mit kezdjen a fasírtjaival, ezért megpróbált csapattársaitól segítséget kérni.

Tanulj a séftől: így kell feldolgozni egy malacot!

A versenyzők egy egész malacot kaptak séfüktől, azonban Sárközi Ákos nem hagyta őket sokkos állapotban, alaposan elmagyarázta nekik, hogyan kell szétszedniük és felhasználniuk az állatot.

A Konyhafőnök VIP: Mit ígér a séfnek Sárközi Ákos csapata?

Ezen a héten Sárközi Ákos csapata küzdhet meg a Konyhafőnök VIP-a séfek csatájában a középdöntőbe jutásért! De mit szóltak a kiválasztott sztárok, hogy bekerülhettek a Michelin-csillagos séf csapatába, mire számítanak, és mi az, amit biztosan megígérnek mesterüknek?

Kocsis Dénes tanulni szeretne A Konyhafőnök VIP-ből!

Kocsis Dénes májusban lett 30 éves. Az Operettszínház művésze mindig nyitott az új dolgokra, és sohasem felejti el, hogy honnan jött. Talán ezért is jelentkezett a Konyhafőnök VIP harmadik szériájába, és ezért lepi meg barátait mindig egy kis kedvességgel.

Kocsis Dénes:

A színész immár Sárközi Ákos csapatában mérettetheti meg magát a Konyhafőnök - A Séfek csatája című műsorban, és most azt is elárulta, milyen mentor a Séf. 

Sárközi Ákos: „Nekem kellenek a tüzes csajok”

Sárközi Ákos persze nemcsak tüzes csajokat talált a csapatába, de még Zé is rábeszélte egy versenyzőre, akárcsak Rácz Jenőt. Vajon jól tették, hogy bíztak zsűritársukban?

A séfek furcsán néztek a versenyzőkre, vajon miért?

Garnéla és csalamádé egy ételben? A séfek kíváncsiak voltak, milyen tervekkel estek neki a feladatnak a versenyzők. Egy-két dolgon azért ők is meghökkentek.

Ők szerezték meg az utolsó helyeket Sárközi Ákos csapatában!

A Válogató utolsó napján eldőlt, hogy kik kaparinthatják meg az utolsó négy kötényt. Jázmin, Dénes, Csocsesz és Béla elmesélték, milyen érzés volt bekerülni Ákos csapatába.

Sárközi Ákos: „Én még nem hiszem el, hogy tudsz főzni!”

A biztos továbbjutók és a kiesők mellett, most is akadtak olyan hírességek, akik még kaptak egy utolsó utáni esélyt. Szerintetek kik lesznek ott pénteken is a konyhában?

Kitört a szálka-pánik a konyhában!

Csukák és hekkek pihentek a versenyzők asztalain. A filézésen túl mégis a legnagyobb problémát a szálkák okozták a hírességeknek. Veszélyben lehet a séfek élete?

Király Peti: „Fura, hogy a konyhalányom pipált le!”

Miközben Kovács Dóri bekerült Rácz Jenő csapatába, exe és még jó páran nem mondhatták ezt el magukról az első feladat után.

Rácz Jenő: „Én szeretnélek még más vonalakon is megkóstolni!”

Ugyan voltak kreatív ötletek és finom ízek a tányérjaikon, nem minden versenyző ütötte meg rögtön azt a szintet, hogy a séfek beválogassák őket. De egy újabb esélyt azért kaptak.

Vajon a versenyzők „ledominálták” a séfeket főzés közben?

Az első főzés mindig vízválasztó a versenyzőknek, pláne amikor a két séf is megjelenik a pultjaiknál. Vajon ma bátrabban fogadták az ítészeket?

Ezért várja annyira a 10 új versenyző, hogy a séfeknek főzzenek!

A Válogató harmadik napján tovább folytatódik a küzdelem. A konyhába lépés előtt kifaggattuk a 10 hírességet, hogy mit is várnak a séfektől, és mit szólnak a Michelin-csillagaikhoz!

Kocsis Dénest a verseny vette rá, hogy elmélyedjen a főzésben

Dénes a verseny miatt mélyedt bele a gasztronómiába, és igazán élvezi a dolgot. A mumusának azonban éppen a tudását tartja, hiszen manapság már mindenről folyamatosan új dolgokat tanulhatunk, így a főzésben is.

Kocsis Dénes


szerző:
2018.11.03. 07:00
Kocsis Dénes

Dénes a verseny miatt mélyedt bele a gasztronómiába, és igazán élvezi a dolgot. A mumusának azonban éppen a tudását tartja, hiszen manapság már mindenről folyamatosan tnaulhatunk új dolgokat, így a főzésben is.

Dolhai Attila visszatért


szerző:
2018.10.08. 10:06
Dolhai Attila visszatért

A színész az István, a király legújabb feldolgozásában tért vissza, mint az egyik főszereplő.

Ők avattak be az Operettszínház kulisszái mögé

Ott jártunk, ahol tévéstáb még nem forgatott: az Operettszínházban avatott be minket az ország három ifjú tehetsége – Gömöri András Máté, Kerényi Miklós Máté és Kocsis Dénes a mindennapjaikba, és a magánéletük titkaiba. Ráadásul Gömöri Máté csak nekünk beszélt arról, hogy szerelmével, Polyák Lillával terveznek-e gyermeket.

Csobot Adél és Beleznay Endre táboros élményei

Sztárjaink meséltek gyermekkori nyári élményeikről. Kocsis Dénes egy múlt heti színházi próbán eszméletét vesztette, Gubik Petrával számoltak be a történtekről. De Szabó Krisztián autóversenyző is vendégünk volt, aki különleges meglepetéssel lepte meg párját. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Kocsis Dénes elájult a színházi próbán

A Fame című musical egyik próbáján az Operettszínház színésze, Kocsis Dénes eszméletét vesztette. Szerencsére partnernője, Gubik Petra egyből a színész segítségére sietett. Hogy mi történt pontosan, azt ők maguk mondták el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való