KERESÉS search-close

Koós Réka

45 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Koós Réka"

A negyvenesek számára véget ért a verseny

Tegnap este a negyvenesek hiába hozták a legjobb formájukat a Szenzációs Négyes színpadán, mégis nekik kellett távozni a műsorból. Koós Réka, Hajdu Steve, Kökény Attila és Fésűs Nelly azonban egy percig sem szomorkodott. Rengeteg élménnyel gazdagodtak az elmúlt hetekben, kipróbálhatták magukat bűvészként, operaénekesként, és a bátor produkciók ellenére ők voltak az egyetlen olyan generáció, akik sérülés nélkül megúszták a műsort.

A Szenzációs Négyes kiesői a Reggeliben

Vasárnap este a 40+-osok búcsúztak a showtól. Hajdu Steve és Kökény Attila nélkül érkezett a csapat két hölgy tagja és elmesélték, mit szerettek legjobban A generációk csatájában.

Exkluzív! Így búcsúznak a 40+-osok a generációk csatájától

Fésűs Nelly, Koós Réka, Hajdu Steve és Kökény Attila számára véget ért a verseny. Az eredményhirdetés után elárulták, mi fog hiányozni nekik a kiesésük után, és hogy melyek voltak a kedvenc pillanataik az elmúlt 7 hétből.

 

Koós Réka lenyűgözte a zsűrit

Ganxsta Zolee autentikusnak nevezte, Alföldi Robi kitűnő produkcióként emlegette, Ráskó Eszternek pedig egyenesen tetszett a színésznő előadása.

Koós Réka Oszvald Marika bőrébe bújt

A színésznő fergeteges hangulatot varázsolt a színpadra...

Koós Réka még sosem csinált ilyet?

A színésznő még sosem énekelt operettet, így kinek a véleményét kérte volna ki, ha nem Oszvald Marikáét.

A zsűri csapatépítőre indult a Wellhello duett után?

A zsűri annyira eltérően élte meg Attila és Réka produkcióját, hogy még egy zsűri-csapatépítő gondolata is felmerült bennük. Pláne, amikor Alföldi Róbert rájött, hogy nem is ismeri a Wellhellót.

Kökény Attila és Koós Réka megcsikidámozták a Wellhellót

Koós Réka és Kökény Attila együtt mutatták meg, hányféle stílust is bír el az a sokat emlegetett rakpart. Csikidámtól az operán át egészen Halász Juditig kalandoztak.

Kökény Attila stíluskörútra hívta Koós Rékát

Attila kitalálta, mi lenne, ha úgy adnának elő egy dalt, hogy abba több ikonikus stílust is belecsempésznek. 40+-os csapattársa, Koós Réka először kétkedve fogadta az ötletet, végül azonban megtalálták a tökéletes dalt.

Koós Réka és Kökény Attila izgalmas style coverrel készül

A 40+-osokat Réka és Attila képviseli majd a generációk csatájának következő összecsapásában. 

(40+): „Beleadunk apait-anyait”

A 40+-os generáció hölgy tagjai meséltek arról, hogy minden erejüket beleadva készülnek a vasárnapi megmérettetésre. Bíznak a közönség szeretetében és azt remélik, hogy a nézők szavazataikkal támogatják őket.

Ganxsta Zolee: „Leghosszabb farka Attilának van!”

A 40+-osok előadását megvette a zsűri, és egyöntetűen úgy vélték, hogy a csapat az erejükön felül teljesített.

 

Nézd vissza a 40+-osok produkcióját!

A 40+-osok igazi gengszterekké alakultak át!

A csapat egy örökzöld darabot varázsolt a színpadra – A Macskafogóból ismert Gengszter dalt.

A 40+-osok nagyon örültek Fésűs Nelly ötletének, kivéve egy valakit

Fésűs Nelly egy igen különleges produkciót talált ki a csapatának, amibe egy izgalmas csavart is belevitt.

Egy csapatnak véget ér a generációk csatája...

Ilyen még nem volt! Az RTL Klub vadonatúj, egyedi, saját fejlesztésű, vasárnap esténként jelentkező Szenzációs Négyes - A generációk csatája című műsorában egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért. A sztárokból verbuvált csapatok négy tagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással olyanban is, melyben otthonosan mozognak és persze olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyben még soha sem láttuk őket. A csapatok előadásait a csapattagok egyéni produkciói is színesítik. Csak a legjobb csapat lehet a generációk csatájának győztese, és közülük kerül majd ki a műsor végén a legjobb egyéni előadó. +20: Szabó Zsófi, Michl Juli, Oláh Gergő, Szalay Bence + 30: Tóth Gabi, Nagy Alexandra, Szabó Simon, ÉNB Lali +40: Koós Réka, Fésűs Nelly, Hajdu Steve, Kökény Attila +50: Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Csonka András, Magyar Attila A Szenzációs Négyes csapatainak produkcióit három fős zsűri: Alföldi Róbert, Ráskó Eszter, Ganxsta Zolee - és persze a nézők is véleményezik.

(40+): „Semmi jóra ne számítsanak az emberek!”

Fésűs Nelly lesz a 40+-osok csapatkapitánya a 4. adásban. Elárulták, hogy a lehetetlennel próbálkoznak, ami úgy tűnik, össze is fog jönni nekik vasárnap…

Megszületett az eddigi legalacsonyabb pontszám!

Ráskó Eszternek és Ganxsta Zolee-nak tetszett a 40+-osok produkciója, Alföldi Robi viszont keményen beleállt az értékelésbe!

 

Nézd vissza a 40+-osok produkcióját!

Ilyen előadást nem látni az Operában!

A Traviata Pezsgő áriája még sosem szólt úgy, ahogy a 4+-osok előadták!

A 40+-osok újraértelmezik az opera fogalmát?!

Koós Réka ezen a héten az opera műfaját választotta csapatának, aminek nem mindenki örült!

(40+): ˝Óriási látványok lesznek, nagy dolgot viszünk a színpadra˝

Saját bevallásuk szerint, nagyon vicces lesz a produkciójuk, ugyanis operát fognak énekelni...

(40+) Hajdu Steve: ˝Ezt a hetet is sikerült toronymagasan megnyernünk!˝

A 40+-osok nagyon élvezik a Szenzációs Négyest, ugyanis saját bevallásuk szerint egy nagyon jó játékban vannak. Nelly pedig sérülései ellenére is olyan teljesítményt nyújtott a színpadon, ami maximális pontszámot ért a zsűri szerint.

„Annyira cukik voltatok!”

A zsűrit lenyűgözte a 40 pluszosok cirkuszi előadása, különösen Nelly magasba emelkedése.

Nézd vissza a 40+-osok produkcióját!

Szenzációs volt a Kökény Cirkusz előadása!

A 40 pluszosok cirkuszi előadással álltak színpadra a Szenzációs Négyes második adásában.

„Csináljunk cirkuszt!”

A 40 pluszos csajok cirkuszoltak, amikor meghallották Kökény Attila ötletét, egyedül Steve lelkesedett a cirkuszért.

40+Szédületes lesz a 40+-osok produkciója!

Fésűs Nelly és csapata már nagyon készül a vasárnapi adásra. Most azt is megmutatták, hogyan szavazhattok rájuk.

˝Szavazzanak ránk, a 40-esekre!˝

A Rá-ter-met-tek tudják, hogy a 40-es csak egy cipőméret, de ők ezen is túl vannak...

40+: Kökény Attilától kapják a következő feladatot a Rá-ter-met-tek!

Hajdu Steve nagyon büszke volt illuzionista generációjára. A következő adásban azonban Attilán a sor, hogy valóra váltsa gyerekkori álmát a Szenzációs Négyes színpadán.

Koós Réka: ˝Ez a spicc cipő egy gyilkos!˝

Habár Réka csak önmagát szerette volna karikírozni, mégis egy rendkívül szórakoztató balett előadást láthattunk a színpadon. De milyen áron?

Ganxsta kicsit szerelmes lett Rékába

Réka megmutatta átalakult testét, amire a rapper csak annyit tudott mondani: "Nagyon nagy a body!" Na, de lássuk a pontokat!

 

Nézd vissza Koós Réka egyéni produkcióját!

Réka 70 kilót hízott 3 nap alatt az előadás kedvéért

A balerinák és a hattyúk kecsességével uralta a színpadot a 40+-os énekesnő...

Koós Réka: ˝Ma este én balerina leszek!˝

A Szenzációs Négyes valóra váltja a sztárok álmait. Hajdu Steve és Oláh Gergő után Koós Réka is olyan produkcióval állhatott a színpadra, ami már régi vágya volt.

Hisztérikus 10-est kaptak az Illuzionisták

Alföldi Róbert szerint végre a 40+-os csapattagok megtalálták a megfelelő foglalkozást, Ganxsta Zolee azonban úgy vélte, hogy ez a produkció "Bomba volt!" Lássuk a pontokat!

Nézd vissza a 40+-osok produkcióját!

Elvarázsolták a zsűrit a 40+-osok

Illuzionisták és bájos segítőik mindent megtettek azért, hogy ne csak a nyulat varázsolják elő a kalapból. Hajdu Steve, Fésűs Nelly, Koós Réka és Kökény Attila egy igazán rendhagyó bűvész show-val lepte meg a zsűrit.

Hajdu Steve titkos vágyát valósítja meg a 40+-osokkal

Steve, a 40-esek csapatkapitánya gyerekkorából merített ötletet első csoportfeladatukhoz. Társai kezdetben szkeptikusan fogadták a rájuk bízott feladatot, ám a végére mindenki lelkesen vetette bele magát a bűvésztrükkökbe.

Koós Réka


szerző:
2018.08.14. 12:00
˝Izgi és teljesen ismeretlen˝

Az RTL Klub vadonatúj, saját gyártású showműsorának középpontjában A generációk csatája áll. Koós Réka a 40+-osok csapatát erősíti Kökény Attila, Hajdu Steve és Fésűs Nelly mellett.

40+


szerző:
2018.08.14. 12:00

Story Extra 2018-01-18


szerző:
2018.01.18. 16:15
Nők élete 40 felett: jönnek még kalandok vagy új szerelmek?

Már negyvenen túli ismert magyar hölgyeket kérdeztünk arról, hogy ők mit tapasztaltak: hogyan vagy épp hogyan nem változott meg az életük miután betöltötték a negyvenet? Vajon a negyedik X után tényleg a B oldal következik? Szellemileg, fizikailag, lelkileg is egy új korszak kezdődik? Beköszön az életközépi válság? És új kalandok, esetleg szerelmek jönnek? Nemrég minderről híres magyar férfiak vallottak nekünk, most akkor halljuk a hölgyeket is, és lássuk, melyik nem, hogyan vélekedik a témáról.

 

Miért vagyunk hűtlenek?

Három ismert nő, három elvált színésznő állt a Fókusz Plusz kamerája elé - válásról, hűségről és hűtlenségről beszélnek. Mindhárman végigkövették a másik válsághelyzetét, és mindhárman felteszik a kérdést: képesek lennénk egyszerre több embert is szeretni? Az ember génjeiben is kódolva lenne a poligámia, a hűség pedig csak döntés kérdése?

Story Extra 2016-08-30


szerző:
2016.08.30. 16:55
Sztárok, akik télen-nyáron sportolnak

Koós Réka, Budai Zsuzsi és Katus Attila példája jól mutatja, hogy a sportra kiválóan alkalmas a világ legnagyobb edzőterme, a szabad levegő.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való