KERESÉS search-close

Klausmann Viktor

46 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Klausmann Viktor"

Klausmann Viktor az első tévés celebek egyike volt

A Havazinban Klausmann Viktor mesélt a tévés múltjáról, amire a hosszú évek távlatában is büszke, és kiderítettük, hogy milyen a kapcsolata a téli sportokkal!

 Klausmann Viktort egy sípályán értük utol

Klausmann Viktor igazi multifunkcionális férfi. Nyáron vízimentő, télen pedig a síelés megszállottja. A Story Extra egészen a szlovákiai Lomnici csúcsig követte a volt tévést. Viktor a borítékos kérdésünknél majdnem lemaradt a felvonóról... 18 kérdés váratlanul vágatlanul.

Story Extra 2017-02-07


szerző:
2017.02.07. 17:25

Egy nap Klausmann Viktorral


szerző:
2017.01.23. 17:25
Egy nap Klausmann Viktorral

Klausmann Viktort egy időben még az is ismerte, aki nem nézett televíziót. Az utóbbi időkben azonban ritkán tűnik fel az újságok hasábjain. A Story Extra egészen a Magas-Tátráig utazott, hogy találkozzon az egykori tévéssel, aki mára már inkább családapa.

Story Extra 2017-01-23


szerző:
2017.01.23. 17:25
Fogtündér, mikulás, jézuska: mit mondjunk róluk a gyereknek?

A gyereknevelés egyik sarokpontja az olyan mítikus figurák létezésének kérdése, mint a fogtündér, a húsvéti nyúl, vagy, hogy autentikusak legyünk, a Mikulás, vagy a Jézuska. Nem könnyű eldönteni, meddig és mit kommunikáljuk ez ügyben a gyerekekkel, úgyhogy két rutinos apukát hívtunk meg, hogy segítsenek eldönteni…Lányi Lala és Klausmann Viktor voltak a vendégeink.
 

Különóra: mikor és mennyi ajánlott?

Lassan egy hónapja annak, hogy tart az iskola, és beindultak a különórák is. A nagy kérdés viszont mindig az, hogy mire is járjon a gyerek és milyen gyakran. Erről beszélgettünk vendégeinkkel. 

Mit csináljunk, ha válogatós a gyerek?

Minden szülő rémálma, amikor a gyerek nem eszik rendesen. Az anyuka hiába készíti el szépen az ételt, esetleg terít meg hozzá étvágygerjesztően, a gyerek csak fújja ki az ételt, meg tologatja és húzza a száját. Klausmann Viktorral és Cziglán Karolinával utánajártunk, hogy mit kezdhet a szülő egy finnyás gyerekkel.

Linczényi Márkó, a legkritikusabb zsűritag

Az új tehetségkutató legfiatalabb zsűritagja azt is elmondta, milyen produkciókkal lehet lekötni a figyelmét. Klausmann Viktor a strandolás szabályait osztotta meg velünk, Farkasházy Tivadart Overdose-ról kérdeztük, a 4 for Dance táncosai pedig kubai kalandjaikról meséltek. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Életmentő ötletek Klausmann Viktortól

A nyári időszak beköszöntével sajnos gyakran hallunk vízi balesetekről. Klausmann Viktor is rengeteg esettel találkozott már a vízpartokon, így ő mondta el, milyen szabályokat kell betartanunk a vízparton.

Jön Linczényi Márkó, a Got Talent zsűritagja

Már egy 30 km/h-s sebességű koccanás is komoly sérüléseket okozhat, a rendőrség egy biztonsági öv szimulátorral szemlélteti. Klausmann Viktor elmondja holnap, hogy hány életet mentett már meg, Linczényi Márkó legújabb feladatáról mesél, a 4 for Dance pedig kubai élményeiről.

„A szerelem is napolaj” – Csuja Imre UFO-t szavalt

A Szomorú Szamuráj sikere után itt az újabb vers: Csuja Imre az UFO Napolaját szavalta. A nem mindennapi felkérésről mesélt nekünk a színész. Balássy Betty és Kalusmann Viktor pedig a biliről való leszoktatás legemlékezetesebb pillanatait osztotta meg velünk. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Viharok a bili körül


szerző:
2015.06.12. 09:05
Viharok a bili körül

A szobatisztaság elérését sokan az egyik legfontosabb mérföldkőnek tartják egy kisgyerek fejlődésében, ugyanakkor egy olyan feladatnak, amely a szülőket is gyakran próbára teszi. Balássy Betty és Klausmann Viktor a leszoktatás legemlékezetesebb pillanataikat osztotta meg velünk.

Csuja Imre UFO-t szaval

Szilágyi Csenge Szomorú Szamurája után, most Csuja Imre szaval egy mindenki által ismert régi magyar nótát, az UFO: Napolaj című számát. Ennek kapcsán érkezik hozzánk a színész. Lassan véget érnek a vizsgák, de hova menjenek dolgozni a diákok? Ezt a témát is körbejárjuk. Balássy Bettyvel és Klausmann Viktorral pedig arról beszélgetünk holnap reggel, hogyan lehet leszoktatni a gyerekeket a biliről.

Újra Konyhafőnök az RTL Klubon!

Hamarosan ismét mindenkit ízekre szed A Konyhafőnök zsűrije! Vendégünk volt a műsor két zsűritagja, de itt volt velünk hétfőn a 8:08-ban Oszvald Marika, és Klausmann Viktor is. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül.

Válás után barátok: lehetséges ez?

Egy házasság lezárása után két lehetőség közül választhatunk: vagy jóban maradunk volt párunkkal, vagy minden kommunikációt megszüntetünk vele. Milyen esélyei vannak egy párnak válás után a normális kapcsolatra?

Lehet-e válás után barátságban maradni?

Klausmann Viktorral és mediátorunkkal erre a kérdésre keressük majd a választ, no meg arra, hogy egyáltalán mi a békés válás titka? Illetve vendégeink lesznek a hétfői 8:08-ban a hamarosan újrainduló Konyhafőnök zsűritagjai, és Oszvald Marika is.

Apai örömök Berki Krisztiánéknál

Apás napot tartottunk, hiszen a tornász mellett vendégünk volt Bárdosi Sanyi, és Klausmann Viktor is, akik a szülőszobai élményüket osztották meg velünk. De felhívtuk a figyelmet a netes gyógyszervásárlás veszélyeire, és beszélgettünk a felvételiről is. S hogy miről még, az tovább olvasva kiderül!

Hogy éli meg egy férfi, amikor gyermeke születik?

Egyre természetesebbnek és elfogadottabbnak számít, hogy apa és anya együtt élik át a szülés életreszóló pillanatát. A szülőszoba élményeikről faggattuk a friss apukát, Bárdosi Sanyit és a rutinos édesapának számító Klausmann Viktort.

Hogyan szánkózzunk balesetmentesen?

Itt a tél,így teret hódítanak a téli sportok. Klausmann Viktor elmesélte, mik azok az alapszabályok, amiket tudni kell a biztonságos szánkózás és bobozás érdekében. Alapszabály, hogy ott szánkózzunk,ahol van hó, viszont nincsenek kövek. Kerüljük a fagyott, jeges szakaszokat. Fontos, hogy háttámlás szánkóval csak húzzuk a gyermeket, ne engedjük vele lecsúszni! Emellett elkerülhetetlen a védőfelszerelés, akár bukósisak használata, és a megfázás elkerülése érdekében váltóruha. Viktor azt tanácsolja, hogy kortól függetlenül csak azt a gyerkőcöt engedjük csúszkálni, aki szófogadó!

A tudatos vásárlás a férfiak sajátja?

Nemtől függetlenül szeretünk megvenni bármit, azonban az út, az elvek és preferenciák merőben mások férfiak és nők esetében. Azt mondják, hogy amíg a nő vásárol, a férfi megveszi azt, ami akar. Hogy ez mit is jelent a gyakorlatban Nagy Feró, Klausmann Viktor és Kállai-Kiss Zsófi elárulta.

Megváltozik a kapcsolat az esküvő után?

Azt mondják, a házasság nagy döntés egy pár életében és utána minden megváltozik, méghozzá többnyire negatív irányban. Valóban így van ez? Erről beszélgettünk Valkó Eszterrel és Klausmann Viktorral.

Hogyan büntessük a gyereket?

Mit tehet a szülő, ha a csemetéje nem akar szót fogadni vagy rosszat csinál? Gubás Gabival, Klausmann Viktorral és Cziglán Karolina pszichológussal arról beszélgettünk, mi lehet a jó megoldás.

Tippek a megfelelő túracipő kiválasztására

A nyár időszakban is egyre többen mennek túrázni, viszont sokan nem készülnek fel rá alaposan, pedig nem megfelelő lábbeliben útnak sem szabad indulni. Videónkban Klausmann Viktor adott tanácsokat, hogyan válasszunk cipőt egy nagyobb kirándulásra, amivel akár megelőzhetjük az alsó végtagi baleseteket.

Kell-e egy gyereknek a versengés?

Peller Mariann szülei által sose érezte azt, hogy bármiben is vetélkednie kéne testvérével. Ellenben Klausmann Viktorban már akkor kialakult egy erős versenyszellem, amikor általános iskolásként sportolni kezdett. Szakértőnkkel beszélgettek arról, mindez milyen előnyökkel és hátrányokkal jár.

Hogyan alakítsunk ki jó kapcsolatot válás után az ex-szel?

Válás után mind a két fél nagyon sértett ahhoz, hogy megfelelő viszonyt tudjanak kialakítani egymással, és ennek általában a gyerek issza meg a levét. Mit tehetünk az egészséges kapcsolat érdekében? Erre kerestük a választ szakértőnkkel és Klausmann Viktorral.

Klausmann Viktor és kislánya tanácsai a biztonságos szánkózáshoz

Klausmann Viktor kislányával együtt adott tanácsokat és balesetvédelmi tippeket a 8:08 - Minden reggel adás nézőinek, hogy egy családi szánkózás vagy síelés vége szigorúan csak örömködés, ne pedig sírás legyen.

Szuperhős apukák


szerző:
2013.12.19. 14:09
Szuperhős apukák

A gyerekek, főleg a fiúk keresik a hősöket, akiket utánozhatnak, akiknek életébe bele tudják magukat képzelni, akiknek a példáját később követni szeretnék.

Miért veszélyes, ha beleszólnak a vezetésbe?

Istenes Laci már több vezetéstechnikai tréninget is végigcsinált, tudja, hogy életveszélyes is lehet, ha valaki állandóan beleszól a sofőr vezetési stílusába.

8:08 – Minden reggel 13-11-29

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Klausmann Viktor fogyókúrázni fog?

Az egykori tévés a nyáron sok időt töltött együtt négy és fél éves kislányával, Tamarával. A közös programoknak és nassolásnak köszönhetően felszaladt Viktorra pár plusz kiló, de nem aggódik. Télen lesz alkalma leadni a súlytöbbletet, hiszen mozogni, síelni fog.

Klausmann Viktor megmutatta kislányát, Tamarát

A népszerű műsorvezető a 8:08 – Minden reggel szerdai adásába elhozta kislányát, Tamarát. Videónkból kiderült, hogy telnek az apás programok és ki felel Tamara ruhatáráért, hogy mindig trendi legyen.

Klausmann Viktort még mindig hajtja a vére

Az egykori műsorvezető a saját bevallása szerint már nem hajkurássza a nőket, de úgy gondolja, hogy a hűség fogalma sokféleképpen értelmezhető. Hogy mit szól mindehhez a szerelme, az más persze kérdés.

Reflektor 13-08-26


szerző:
2013.08.27. 00:30
Reflektor 13-08-26

Reflektor: Kovács Ági újra iskolapadba ül. Klausmann Viktort még mindig hajtja a vére.

Kiss Péterre emlékeznek Klausmann Viktorék

A híradások, riportok eddig főleg Erőss Zsoltról szóltak. Kiss Péterről alig egy-két fotót láthattunk, pedig kiderült, hogy hősként az életét áldozta fel, hogy megpróbálja megmenti társát.

Reggeli 11-08-09


szerző:
2011.08.09. 08:35
Reggeli 11-08-09

Reggeli: Akár lehetne a keddi Reggeli az apák napja is, hiszen Bodrogi Gyula, St. Martin, Klausmann Viktor és Héder Barna is, mint büszke apa jött el hozzánk.

Reggeli 11-02-09


szerző:
2011.02.09. 09:05
Reggeli 11-02-09

Reggeli: Dukai Regina és Klausmann Viktor is nálunk kezdte a napot: a szépséges modellt távkapcsolatáról, a műsorvezetőt pedig válóperéről és jövőbeli terveiről kérdeztük.

Csak csajok 11-02-09


szerző:
2011.02.09. 09:05
Csak csajok 11-02-09

Csak csajok: A Csak csajokban tovább boncolgattuk a párkapcsolati témát: mit tehetünk, ha egyszerűen már unjuk a párunkat? Többek között erre a kérdésre kerestük a választ a mai adásban.

Reggeli 10-12-20


szerző:
2010.12.20. 08:35
Reggeli 10-12-20

Reggeli: Karácsonyi hangulatban telt a Reggeli: Dárdai Pállal és Klausmann Viktorral beszélgettünk, miközben ünnepi menüt készítettünk.

Reggeli 10-10-14


szerző:
2010.10.14. 09:05
Reggeli 10-10-14

Reggeli: Hogyan küzd házasságáért Klausmann Viktor és miért érdemes jó albérleti szerződést kötni, kiderül a Reggeliből.

Reggeli 10-09-06


szerző:
2010.09.06. 09:05
Reggeli 10-09-06

Reggeli: Klausmann Viktort elhagyta a felesége, a műsorvezető nálunk mesélt először arról, miért ment tönkre a házassága. A Reggeliben kiderítettük azt is, honnan ismeri Nyári Károly Robbie Williamst.

Reggeli 10-08-06


szerző:
2010.08.06. 09:05
Reggeli 10-08-06

Reggeli: Klausmmann Viktor quadversenyre hívta ki Csonka Bandit, Pirner Alma és Papadimitriu Athina kutyáit egy alkalmi kutyaszalonban kényeztettük, Malek Andrea pedig harmadik várandósságáról mesélt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való