KERESÉS search-close

Klapka György

70 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Klapka György"

Jegyben jár Klapka Sandy


szerző:
2018.04.05. 16:20
Jegyben jár Klapka Sandy

Klapka György 27 éves lányának kezét külföldi nyaralásukon kérte meg párja…

Tőlük vettünk örök búcsút 2017-ben

Az idei évben talán minden eddiginél több hazai- és külföldi hírességtől kellett örök búcsút vennünk. Színészek, zenészek, közéleti személyiségek hunyták le 2017-ben örökre a szemüket.

 

Klapka Sandy átvette a birodalmat!

Hivatalosan is Klapka Sandy igazgatja a nagy értékű Klapka-örökséget, az Aranyember cégcsoportját. A 27 éves lány testvéreivel együtt egyezett meg úgy, hogy ő kezeli az ügyeket ezután. Az eddigi 8 hónapban is ő felelt ezekért, a gyakorlatban nem sok minden fog minden változni ezen a téren. Bár hatalmas a felelőssége, közgazdász végzettségével és tapasztalatával áll elébe a feladatnak. Klapka György családi házától özvegye valószínűleg megválik: túl sok emlék köti hozzá.

Közel a megegyezés!


szerző:
2017.07.25. 18:00
Közel a megegyezés!

Idén januárban hunyt el Klapka György, örökösei azonban csak mostanra tudtak megegyezni a hagyatékáról. Az üzletember végrendeletét márciusban hallgatták meg először gyerekei és unokái. Általános megdöbbenésre egyik fiát teljesen kizárta örökségéből, másikat pedig DNS –tesztre kötelezte. Ennek ellenére nem alakultak ki ellentétek a vagyon miatt, Sandy pedig azt mondta, a héten véglegesíthetik, ki mennyit kap a milliárdokra rúgó összegből. 

Felnőtt a feladathoz!


szerző:
2017.04.26. 17:25
Felnőtt a feladathoz!

Klapka Sandy mára át is vette elhunyt édesapja helyét: Klapka György halála után rá hárult a feladat, hogy továbbvigye az üzletet. Az aranyember az év elején hunyt el: gyerekeinek pedig ez nemcsak hatalmas fájdalmat, hanem komoly fejtörést is okozott.

Küzdeni fog a jussáért!


szerző:
2017.03.27. 17:25
Küzdeni fog a jussáért!

Nem adja fel Klapka György fia az édesapja örökségéért folytatott harcot. Múlt héten derítette ki a Story Magazin, az üzletember végrendeletében kétségbe vonta, hogy két nagyobb fia vér szerinti rokona lenne. A legidősebb fiú, György egy interjúban azt mondta,  anyakönyvi kivonatával megy majd a tárgyalásra, szerinte törvény szerint joga van részesedni a vagyonból. Szerinte az sem igaz, hogy még apja életében utalt volna neki pénzt: a négyszázmillió forintot sosem kapta meg. A hagyatéki tárgyalásra még ebben a hónapban sor kerülhet.

 

Klapka György kitagadta az örökségből fiát

Klapka György mesés vagyont hagyott hátra halálával - végrendelete szerint ebből egy forintra sem tarthat igényt legidősebb fia. A vállalkozó azt írta, mivel nem vér szerinti leszármazója, így nem jogosult az öröklésre. Klapka 28 éves lánya, Sandy azt mondta, bár korábban is felmerült, hogy féltestvére neve nem kerül majd az okiratba, de csak azért, mert még édesapja életében megkapta jussát György. Hogy nem lennének vérrokonok, korábban szóba sem került.

Klapka György unokaöccse rendhagyó módon válogatja a lányokat

Szokatlan módon válogat ismét a szexi lányok között Répás Lajos. Klapka György unokaöccse azt meséli már kamaszként körbevették a szép nők Klapkáéknál. Miután az elhunyt nagybácsi tetemes örökségének sorsáról mindenféle híresztelés napvilágot látott már, Répás Lajost is megkérdeztük mit tud a hagyatékról.

Exkluzív: Lánya tisztázza Klapka György örökségét

Az örökösök elherdálják a vagyont, Klapka György csak Mary Zsuzsit szerette, Klapka fukar volt a gyerekeivel. - ilyen és ehhez hasonló hírek, álhírek zaklatják fel a gyászoló családot, olyannyira, hogy Klapka György és Mary Zsuzsi lánya most a Fókuszban először és utoljára tisztáz mindent. A család lelki békéje és becsülete érdekében.

Fókusz 2017-02-06


szerző:
2017.02.06. 19:00

Eltemették Klapka Györgyöt


szerző:
2017.01.20. 18:50
Eltemették Klapka Györgyöt

Az ismert üzletember és koreográfus nem sokkal 88. születésnapja után, január 4-én hunyt el. A család kérésére szűk körben búcsúztatták a Farkasréti temető ravatalozójában, csak később csatlakozhattak a temetési menethez tisztelői, ismerősei. A búcsúztatáson ott volt Koós János és Medveczky Ilona is. Klapka György egyik utolsó kívánsága az volt, hogy cigányzenész kísérje utolsó útjára.

Emlékezzünk közösen Klapka Györgyre!

Múlt héten szomorú hírre virradt az ország, ugyanis az "Aranyember", Klapka György életét vesztette. Pont egy évvel ezelőtt a Story Extra interjút készített Györggyel, aki akkor azt mesélte, gyereket szeretne, sőt béranyát is keres hozzá.

Az utolsó pillanatig dolgozott


szerző:
2017.01.05. 17:25
Az utolsó pillanatig dolgozott

A szerdán elhunyt Klapka György egy utolsó interjújában mesélt, hogy melyik volt élete legboldogabb pillanata. Rá emlékezünk.

Story Extra 2017-01-05


szerző:
2017.01.05. 17:25

Meghalt Klapka György


szerző:
2017.01.04. 20:27
Meghalt Klapka György

A legendás üzletember reggel még egy tévéműsorban szerepelt, délután azonban összeesett és már nem tudtak segíteni rajta. Tanulmányait a Színművészeti Főiskolán kezdte, majd táncos lett, később pedig a kereskedelemmel foglalkozott. Hosszú ideig Németországban élt. 88 éves volt.

Klapkától kért kölcsön Nyertes Zsuzsa

A színésznő régóta dédelgetett álmát szeretné megvalósítani: az általa írt, egyszemélyes darabot tervezi színpadra vinni, ezért volt szüksége a feltehetően nagy összegre. Bár a darab nem róla szól, mégis saját életét vinné bele – fiatalkori önmagát pedig nem szeretné túl öregen alakítani. Klapka Györgyhöz régóta szoros barátság fűzi.

 

80 felett sincs megállás: hírességek, akiket a munka tart fiatalon!

Bodrogi Gyula azt mondja, nincs tehetsége a nyaraláshoz. 82 évesen sokkal szívesebben dolgozik inkább. De ugyanígy van ezzel Törőcsik Mari 80, Klapka György 87 évesen. Rajtuk kívül pedig jó néhány világsztár is tevékeny még ebben a korban. De mi a titkuk? Tényleg a munka tartja őket ennyire formában?

Story Extra 2016-09-06


szerző:
2016.09.06. 16:55

Story Extra 2016-08-01


szerző:
2016.08.01. 17:25

Sztárnagypapák és unokáik!


szerző:
2016.07.06. 18:00
Sztárnagypapák és unokáik!

A legtöbben tudják, hogy Klapka György milliárdos üzletember. Azt viszont már csak a közeli ismerősök és a család, hogy unokája ruhatárosként és ápolónőként is dolgozott az iskola mellett, hogy ne kelljen pénzt kérnie, önálló lehessen. És vajon hogyan lágyul el Bodrogi Gyula szíve unokáitól? Sztárnagypapák és unokáik!

Story Extra 2016-07-06


szerző:
2016.07.06. 17:25
Klapka György gyermeket szeretne és béranyát keres

Ki az a 87 éves üzletember, aki egykoron balett-táncos volt? Ő nem más, mint Klapka György, aki állítólag még egy gyereket szeretne. Később az is kiderült, hogy még béranyát is keres ehhez. Na, akkor kerekedtünk fel, hogy megkérdezzük, ezt mégis, hogy gondolja.

Klapka Györgyöt ismét megpróbálták kifosztani

Klapka György úgy tűnik felkerült a betörők céltáblájára, ugyanis két év alatt már harmadszorra próbálták meg kirabolni. Ezúttal a lakásába surrantak be, de az értékes zsákmány helyett szinte üres kézzel kellett távozniuk az ismeretlen tetteseknek. Hogy pontosan mire fájt a foguk és mit sikerült végül elorozni, arról most Klapa György maga mesélt nekünk!
 

Klapka György unokája aggódik nagyapjáért

A 86 éves üzletember az elmúlt hónapokban súlyos egészségügyi gondokkal küzdött, a nyár elején még egy szívműtéten is átesett, mára azonban szerencsére teljesen jól van, és ugyanúgy dolgozik, mintha mi sem történt volna. Orvosnak készülő unokája, Alma ennek persze nem nagyon örül, ő jobban szeretné, ha nagypapája egy kicsit többet törődne önmagával.

Reflektor 2015-09-16


szerző:
2015.09.17. 00:45
Reflektor 2015-09-16

Klapka György büszke az unokájára. A 86 éves üzletember az elmúlt hónapokban súlyos egészségügyi gondokkal küzdött, a nyár elején még egy szívműtéten is átesett, mára azonban szerencsére teljesen jól van, és ugyanúgy dolgozik, mintha mi sem történt volna. Orvosnak készülő unokája, Alma ennek persze nem nagyon örül, ő jobban szeretné, ha nagypapája egy kicsit többet törődne önmagával. Esküvőre készülnek a 4 For Dance tagjai. A Csillag Születik felfedezettjei eseménydús nyarat tudhatnak maguk mögött, a csapat két tagja ugyanis eljegyezte a szerelmét. Kristófot és Sándort a jeles esemény részleteiről faggattuk.

Aranyhamisítási botrány: Klapka Györgyöt is át akarták verni

30 milliárdos kárt okozhatott a Kézizálog Zrt. tulajdonosa azzal a fondorlatos módszerrel, hogy trombitarézből öntött aranyrudakat, ezeket pedig eladta jól menő vállalkozóknak. Az üzletember Klapka Györgyöt is megpróbálta átverni, ám sikertelenül. Az Aranyember elárulta tapasztalatait valamint, hogy mikkel és hogyan próbálkoznak a csalók, és hogyan állapíthatjuk meg, hogy valóban arany-e, ami fénylik.

Több száz kilónyi rézrudat adott el aranyért

Könnyedén, már a súlyuk alapján meg lehetett volna állapítani, hogy hamisak azok az aranyrudak, melyeket a Lombard-Kézizálog tulajdonosa ajánlott fedezetül. Ezt mondta az RTL Híradónak Klapka György.

ARANY: Látott már 11 milliós aranytömböt? Így néz ki!

Klapka György szerint ha a hitelezők látták volna, valószínűleg azonnal kiderül, hogy nem mind arany amit fedezetként ajánl a Lombard Zálogház tulajdonosa. A férfi egyébként nála is járt.

Sikeres nő


szerző:
2015.08.13. 10:00
Sikeres nő

Sikeres lehet-e egy nő, ha nincs családja? Kánya Katát kérdezzük erről. Az aranyhamisítási botrányról Klapka Györggyel beszélgetünk. Jön Josh és Müller Attila, és utánajárunk annak is, hogyan őrizhetjük meg tartósan a nyári barnaságot.

Klapka György egészségére a felesége vigyáz

Az üzletember rendszeresen megszegi az orvosi utasításokat, ezért Mária próbálja kordában tartani. A vállalkozó azt mondja, hogy a családja mellett a munkája tartja életben, úgyhogy azután sem tud és akar lassítani, hogy szívpanaszai miatt pacemakert kapott.

Reflektor 15-06-15


szerző:
2015.06.16. 01:50
Reflektor 15-06-15

Reflektor: Klapka György egészségére a felesége vigyáz. Folytatja erdőmentő küldetését a Tha Shudras.

Klapka Györgyön életmentő műtétet kellett végrehajtani

A 87 éves vállalkozóhoz az elmúlt hónapokban többször is mentőt kellett hívni, de nem törődve az orvosi utasításoknak megtagadta, hogy kórházba vigyék. Mellkasi fájdalmakkal, szívinfarktus gyanújával vizsgálták, lábon hordott ki egy tüdőgyulladást, valamint az kiderült, hogy pacemakerre van szüksége. Az elmúlt napokról, és arról mesélt reggel nekünk, hogyan érzi most magát. 

Életmentő műtétet hajtottak végre Klapka Györgyön!

Klapka Györgyön életmentő műtétet hajtottak végre. Az elmúlt napokról, és arról mesélt nekünk, hogy most hogy érzi magát. Vendégünk volt Tóth Ivett, aki 18 év után újra találkozni szeretne örökbeadott gyermekével, és itt volt velünk az ország Janka nénije, Pásztor Erzsi is. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül! 

Klapka Györgyön életmentő műtétet hajtottak végre

Klapka Györgyön életmentő beavatkozást hajtottak végre, elmeséli miért. Jön hozzánk Pásztor Erzsi, az ország Janka nénije, és utána járunk annak is, hogy tartozás miatt mennyi inkasszót vethetnek ki számlánkra.

Klapka György ellen összefogott a családja

A vállalkozó felesége kénytelen volt eldugni férje kabátját és iratait, hogy megakadályozza, hogy a 86 éves üzletember elmenjen dolgozni, miután saját felelősségére elhagyta a kórházat, ahová szívinfarktus gyanújával vitték be a múlt héten.

Reflektor 15-03-16


szerző:
2015.03.17. 01:35
Reflektor 15-03-16

Reflektor: Klapka György ellen összefogott a családja. VV Laci háztűznézőben járt Edináéknál.

Benkő Dániel bevallotta! Egész életében hazudott a nőknek!

Nem mindennapi bejelentést hallhattunk a csütörtöki 8:08-ban Benkő Dánieltől, de itt volt velünk Hámori Gabriella és Klapka György is. Gergely Robiék pedig beszámoltak nekünk álomnászútjukról. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.
 

Klapka György túl van az életveszélyen

A minap mellkasi fájdalommal rohammentő szállította kórházba az ország aranyemberét. Azt mondja ma már jól van, és egy napot sem akar munka nélkül tölteni. A diagnózisról és arról, hogy miért nem tartja be Gyuri bácsi orvosai utasításait, maga mesélt nekünk. 

Fókusz 15-03-04


szerző:
2015.03.04. 19:20
Fókusz 15-03-04

Fókusz: Adós, fizess? - Semmije sincs, mégis egy milliárd forinttal tartozik István. Hogyan verte át egy cég, és van e kiút ebből a helyzetből? Barátságnak indult - és szerelem lett belőle. Együtt mesél románcukról az X-Faktor nyertese és a Spoon szívtiprója. Férfiak veszélyben? - Tönkretehet egy kapcsolatot, ha a nő többet keres párjánál? Mi a megoldás?

2014 a sztáresküvők éve volt

Esküvői láz tombolt tavaly Hollywoodban, olyannyira, hogy még az örök agglegénynek tartott George Clooney fejét is bekötötték. Sztáresküvők terén persze mi, magyarok sem panaszkodhatunk, itthon többek között Klapka György és Pataky Attila is örök hűséget fogadott.

Reflektor 15-01-05


szerző:
2015.01.06. 01:05
Reflektor 15-01-05

Reflektor: Robin térhetett vissza a villába. 2014 a sztáresküvők éve volt.

Szuhay Balázs lehetett a besúgó


szerző:
2014.10.06. 18:50
Szuhay Balázs lehetett a besúgó

Szuhay Balázs színész-humorista lehetett az egyik olyan állambiztonsági, III/III-as ügynök, aki Klapka Györgyről jelentett - írja a hétfői Blikk. Az újság szerint a róla szóló jelentéseket Klapka György kérte ki, és az adatokból egyértelműen azonosítható, kit állítottak rá. Szuhay Balázs 13 éve hunyt el.
 

Klapka György nem hűséges típus

A 86 éves vállalkozó bő egy hete mondta ki boldogító igent – életében immár ötödször. Mint mondja, eddig minden feleségét megcsalta, de ezúttal ténylegesen örök hűséget fogadott.

Reflektor 14-06-30


szerző:
2014.07.01. 00:20
Reflektor 14-06-30

Reflektor: Klapka György nem hűséges típus, Steven Seagal pedig elárulta családi titkait!

Fókusz 14-06-24


szerző:
2014.06.24. 19:30
Fókusz 14-06-24

Fókusz: Sokkoló látvány - Magyarországon neki vannak a legnagyobb szilikonkeblei. A nagy találkozás Patriciával és Lolával. Botrány a lagzin - Beszólt a násznépnek Koós János Klapka esküvőjén. Az énekes és az üzletember is elmondja véleményét. Titokzatos férfi - 1900 négyzetméter, 25 szoba. Miért költözik egy finn férfi egy magyar kastélyba?

Botrányba fulladt Klapka György lakodalma?

Koós János durván beszólt a násznépnek Klapka György esküvőjén. Az énekes éppen egy dallal köszöntötte az ifjú párt, amikor a hangoskodó vendégek kihozták a sodrából.

Fókusz 14-06-20


szerző:
2014.06.20. 19:30
Fókusz 14-06-20

Fókusz: Meglepetés - 25 év után mindössze 10 percig tartott, hogy Klapka György elvegye szerelmét. 10 millióba került a jegygyűrű. Áramütés - Zsuzsanna csak fogyni akart, de a kórházban kötött ki. Ki a felelős a maradandó sérülésekért? Gömbölyű formák - Hosszú lábú hölgyek, akik elcsábították az aranylábú focistákat. Mivel vették le a lábáról Cristiano Ronaldót vagy Van de Vart?

Klapka György ötödszörre is kimondta a boldogító igent

Klapka György pénteken délután ismét megnősült. A helyszín egy budapesti házasságkötő terem volt és az üzletember már ötödször mondta ki a boldogító igent.

Klapka Györgynek 25 év után igent mondott kedvese

A sorozatos kikosarazások után, végre sikerül oltár elé vezetnie kedvesét Klapka Györgynek. Hogy 25 év után miért pont most döntöttek a házasság mellett az videónkból kiderül.

Klapka György Katus Attilával edz

A 86 éves üzletember irigylésre méltó kondiban van, ami részben az új életmódjának, részben kiapadhatatlan életenergiájának köszönhető. Az utóbbi időben 16 kilótól szabadult meg, így kezdi megközelíteni a 100 kilós álomsúlyát.

Reflektor 14-01-16


szerző:
2014.01.16. 23:45
Reflektor 14-01-16

Reflektor: Lola újra szerelmes! A 25 éves lányt sokáig elkerülte a szerelem, két és fél hónappal ezelőtt azonban megismerkedett valakivel, és azóta sülve-főve együtt vannak. Klapka György Katus Attilával edz! A 86 éves üzletember irigylésre méltó kondiban van, ami részben az új életmódjának, részben kiapadhatatlan életenergiájának köszönhető.

Klapka György fogyókúrázik

Bárki számára követendő példa lehet, ha valaki 70 éves kora felett úgy dönt, áttér az egészséges életmódra. Klapka György tervei között szerepel még néhány szép évtized, amit szeretne boldogságban leélni, ezért lépett a diétázás útjára.

8:08 – Minden reggel 13-10-07

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Klapka György falja az életet


szerző:
2013.01.10. 08:15
Klapka György falja az életet

Noha egyesek már a közelgő halálát emlegetik, a közismert üzletember energiáját és életszeretetét sokan megirigyelhetnék. Klapka György 85 évesen is elérendő célokat tűz ki maga elé.

Reflektor 13-01-09


szerző:
2013.01.10. 00:00
Reflektor 13-01-09

Reflektor: Hajós András a félelmek birodalmába látogatott. Klapka György falja az életet.

Fókusz 12-02-08


szerző:
2012.02.08. 19:59
Fókusz 12-02-08

Fókusz: A showman visszatért! - Friderikusz Sándor 13 év után ismét az RTL Klubon vezet műsort. Mivel lehetett visszacsábítani? Mellbedobással - Zimány Linda először fotóztatta magát bikiniben mellműtéte után. És mi van Dzsudzsák Balázzsal? Kísért a szellem? - A Mary Zsuzsi házába beköltözött fiatal hölgy érzi az énekesnő jelenlétét. Kié lesz a hagyaték?

Mindent a régiben hagytak Mary Zsuzsi lakásában

Mary Zsuzsi halála óta szinte semmin sem változtattak, a fényképét viszont kitették, és jó szívvel gondolnak rá. Ezt mesélte Tünde, aki párjával együtt beköltözött az énekesnő egykori lakásába.

Klapka György nem nősül többet!

24 éve él együtt választottjával, de nem hajlandó oltár elé vezetni. A Reflektor utánajárt, hogy mi lehet az oka.

Reflektor 12-02-02


szerző:
2012.02.03. 00:45
Reflektor 12-02-02

Reflektor: Klapka György nem nősül többet! Sztárok civilben.

Klapkáéktól mindent loptak, amit lehetett

13 értékes festményt, három bundát, vázákat és néhány teljesen értéktelen tárgyat loptak Klapka Györgyéktől. A rendőrök szerdán több mint hat órán keresztül helyszíneltek a lakásban.

Fókusz 12-01-12


szerző:
2012.01.12. 20:20
Fókusz 12-01-12

Fókusz: Kínos ügy - Kitálalt Kóbor János állítólagos szeretője. A zenész és felesége exkluzív interjúban reagál a történtekre. Számolja a napokat - Mivel tölti idejét Stohl András a börtönben? Egyik látogatója a benti életről mesélt nekünk. Megszólal! - Dzsudzsák Balázs elmondja, hogyan és milyen körülmények között él Moszkvában.

Fókusz 11-12-27


szerző:
2011.12.27. 19:30
Fókusz 11-12-27

Fókusz: Váratlan fordulat - Mary Zsuzsi másnapi családlátogatásra és nagy visszatérésre készült- állítja Klapka György és az énekesnő managere! Az új élet küszöbén - Muri Enikő útja a döntőig. Mi lesz vele, hogy vége a shownak? Érzékeny kismama - Szinte minden gondolatát megkönnyezi Dobó Kata, aki februárban már anyuka lesz!

Budapest egykori szívtiprói


szerző:
2011.12.23. 23:30
Budapest egykori szívtiprói

Koós János és Aradszky László már ötven évvel ezelőtt is népes rajongótáborral büszkélkedhetett, amelynek túlnyomó többségét természetesen nők alkották. A két énekes együtt járta a budapesti éjszakát, a társaságukban azonban gyakran feltűnt egy bizonyos Klapka György nevű balett táncos is.

Reggeli 11-10-20


szerző:
2011.10.20. 09:05
Reggeli 11-10-20

Reggeli: Gianni Angelina Jolie kedvencét főzte a Reggeli stábjának, miközben Alekosszal és Olivérrel VV Csaba szerdai döntését elemeztük.

Reggeli 11-08-31


szerző:
2011.08.31. 08:35
Reggeli 11-08-31

Miért költözött el VV Éva a párjától, milyen tanácsokkal látta el Klapka Alekoszt - többek között ezekre a kérdésekre kapunk választ a szerdai Reggeliben.

Fél Kettő 11-08-15


szerző:
2011.08.15. 14:20
Fél Kettő 11-08-15

Fél kettő: A szakadék széléről - kigyógyult drogfüggőségéből Klapka Denis, sőt eljegyezte kedvesét. Kihívás - Egyedül vezeti az ősszel induló X Faktort Ördög Nóra. Hobbiból világsiker - a pesti matematika tanárnő készítette ékszer nemzetközi díjas lett.

Reggeli 11-04-05


szerző:
2011.04.05. 08:35
Reggeli 11-04-05

Reggeli: A mai Reggeliben felköszöntöttük a születésnapos Bródy Jánost, sőt, azt is kiderítettük, hogy Klapka György nem veri a fogához a garast.

Reggeli 11-01-06


szerző:
2011.01.06. 09:05
Reggeli 11-01-06

Reggeli: 330 lakásban kapcsolták le a fűtést egy székesfehérvári lakótelepen, az érintettekkel beszélgettünk a történtekről. Nálunk járt Klapka György, Lovász László és Abaházi Csaba is.

Reggeli 10-10-04


szerző:
2010.10.04. 09:05
Reggeli 10-10-04

Reggeli: A Reggeliben mesélt terveiről Erdei Zsolt, videónkból kiderül, hogy valóban Amerikába szerződött-e, mint ahogy az is, hogyan érintette Klapka Györgyöt volt felesége újabb kapcsolata.

Reggeli 10-07-09


szerző:
2010.07.09. 08:14
Reggeli 10-07-09

Ma reggel a német polip után szabadon, mi is állati jóslásokra vállalkoztunk. A vb-döntő eredményét egy boci, egy csiga, egy teknős és két kiscsibe jósolta meg. De itt volt Klapka György is, akit állítólag valaki meg akart mérgezni…

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való