KERESÉS search-close

Keresem a családom!

79 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Keresem a családom!"

Örömhír: Lilu elárulta születendő kisbabája nemét!

A Keresem a családom! műsorvezetője novemberben jelentette be, hogy második babáját hordja a szíve alatt. Most pedig azt is elárulta, hogy kisfia lesz-e, vagy kislánya.

Felnőtt a kisfiú, akinek Michael Jackson mentette meg az életét

Három éve mutatta be a Fókusz Farkas Bélát, akinek a popkirály finanszírozta életmentő műtétét a 90-es években. Michael Jackson budapesti forgatása idején több gyermekkórházat is meglátogatott feleségével, és a beteg gyerekek között rengeteg ajándékot osztottak szét, Béla azonban sokkal többet kapott ennél.

Bréking: Lilu babát vár!


szerző:
2018.11.05. 14:02
Bréking: Lilu babát vár!

A Keresem a családom! műsorvezetője közösségi oldalán osztotta meg a gólyahírt.

Keresem a családom: ez ám a sikertörténet!

Gyerekeiket, szüleiket, testvéreiket keresték, volt aki évtizedekig hiába kutatott rég, vagy soha nem látott családtagja után. Több mint ezren fordultak segítségért a novemberben induló műsor készítőihez. Három évvel ezelőtt pedig a „Keresem a családom!” csapata hónapokon át nyomozott az elveszett rokonok után.

Lilu bikinis fotója téged is le fog nyűgözni!

A Keresem a családom! műsorvezetője négy napot töltött Izraelben, ahol rengeteg kalandot élt át, és bizony az egyik szenvedélyének is hódolhatott. A pihenésről pedig több képet is posztolt...

Lilu egy hátizsákkal vágott neki Indiának?

Az RTL Klub sikerműsorainak – Híradó, Keresem a családom!, X-Faktor, Barátok közt, Reggeli, Konyhafőnök – sztárjait kérdeztük arról, hogy idén mit terveznek a nyárra.

Lilu igazán megható képet posztolt kisfiáról

A Keresem a családom! műsorvezetője végre a családjával tölthetett el pár napot a tengerparton, amiről csodálatos fotók készültek.

A testvérek 20 év után újra megölelhették egymást

A találkozás pillanatában a testvérpár nem bírt megszólalni, és percekig csak ölelték egymást.

„Miért kellett anya nélkül felnőnőm?” – Bálint Emese igaz története!

A 23 éves lány csak ránézésre hasonlít korabeli társaira, ugyanis senki sem gondolná róla, hogy milyen súlyos családi terheket cipel idestova 21 éve. Emese úgy érzi, eljött az ideje annak, hogy szembenézzen a múltjával, és azzal, ami kétéves korában történt.

„Szeretném tudni, hogy él-e még?” – Kerekes Péter igaz történte

Senki sem születik eredendően bűnözőnek, így a Péter sem vált volna azzá, ha édesapja nem hal meg, és az édesanyja – ahelyett, hogy valódi támasza lett volna - intézetbe dugja. A férfi életében egyetlen egy ember volt, aki törődéssel és tiszta szeretettel fordult felé: Éva, a nővére, akit 20 évvel ezelőtt látott utoljára.

Íme a bizonyíték: a szeretet időtlen!

Reginát 27 éve nem látta Vadim családja, de a találkozás pillanatában pont ugyanolyan szeretettel és örömmel ölelték, mint legutoljára, 1991-ben.

Éva hiába várt 60 évet?

A remény, hogy talán újra magához ölelheti édesapját, hirtelen szétfoszlott, mikor kiderült, a Vöröskereszt által megtalált férfi biztosan nem Éva apukája.

60 évnyi várakozás - Adorján Éva története

Nem lehet ép ésszel felfogni azt a sokévnyi várakozást, amit Éva élt át eddig. A tündéri hölgy hároméves volt, mikor utoljára magához ölelhette édesapját, akiről azóta semmit sem tud. Úgy érzi, nem várhat tovább, és végre szeretné magához ölelni azt a férfit, akinek az életét köszönheti.

„Nekem jogom van megtudni, ki az apám!” – Virág Kitti története

A múlt súlyát nem könnyű cipelni, főleg, ha generációkon átívelő. Kitti úgy döntött, örökre le szeretné tenni ezt a terhet, és szembe szeretne nézni a sorsával: meg szeretné találni orosz származású édesapját és annak családját. A fiatal lány ekkor még nem tudhatta, hogy ezzel egy gyönyörű és megható utazás veszi kezdetét.

Bencét sokkolja a hír, hogy édesanyja már nem él!

A fiú kiskora óta tudja, hogy a szülei örökbe fogadták őt, és most eljött az ideje annak, hogy megtudja, ki az ő szülőanyája, és mi történt vele.

Bence megismerhette végre a nagyszüleit

Lilu nemcsak rossz hírt hozott a fiúnak, hanem jót is: megtalálta Bence, azaz Tibor nagyszüleit, akik nagy szeretettel és boldogsággal fogadták az unokájukat.

Edina megtudja, mi történt az édesanyjával

A fiatal nő egész életében csak egyszer látta az édesanyját, de arról a pillanatról már csak halovány emléke van. Most viszont Edina mindent megtud arról az emberről, aki egyszer lemondott róla.

33 év után ölelheti magához az édesanyját

Edina legelőször lelkiismeret-furdalást érzett, és azzal ostorozta magát, hogy miért nem kereste meg hamarabb az édesanyját, mert akkor már előbb is segíthetett volna a nagyon rossz sorsban élő asszonynak. Később azonban a lányban felszakadtak a sebek és bizony Edina kemény kérdéseket tett fel az idős asszonynak.

15 év után újra találkoztak szeretteikkel

Szülei lemondtak a kis Robiról, a nevelőintézetben szorongva várta, hogy mit hoz a holnap. Szerencséje volt, az Egyesült Államokban egy nagyon kedves, szerető családba került, New York-tól nem messze élnek. Robi sosem tett le róla, hogy megkeresi az itteni családját.

Igaz történet: Csecsemőotthonból az elveszett, szerető családig!

Ha bátor a szív, és nem fél szeretni, olyan csodákat élhet át, mint az a hölgy, akit nehéz, és rögös út választott el a vérszerinti családjától…

„Nem hitték el, hogy örökbe fogadtak!”

Rob úgy érzi, nagyon szerencsés, hogy Amerikában nőhetett fel, pedig legelőször úgy érezte, nem fog tudni beilleszkedni. A magyar gyökereit azonban sosem felejtette el, és egy-két magyar szóra a mai napig emlékszik.

A testvéri szeretetnél nincs erősebb

A fiú már nagyon régóta vágyott arra, hogy kiderüljön, kik a rokonai, és élnek-e egyáltalán. Rob álma végre teljesülhetett.

23 év után átölelhették egymást a testvérek

Nagyon sok időnek kellett eltelnie, hogy Róbert megismerhesse családjának történetét, és magához ölelhesse sosem látott testvéreit.

Krisztina felfedi fájdalmas emlékeit

István, Krisztina legfiatalabb testvére, akit sosem láthattak. Mikor a fiú megszületett, az édesanyjuk elhunyt, és István nevelőotthonba került. Krisztina úgy érzi, itt az ideje, hogy megtalálja eltűnt testvérét.

„A család az első!” – Balogh Róbert igaz története!

Róbert, vagy ahogy 15 éve hívják, Robert Bennett nyolcéves volt, mikor egy szerető családhoz került Long Islandbe, Amerikába. Akkor egy új életet kapott a sorstól, de egy percre sem tudta kiverni a fejéből a gyökereit, Magyarországot, de főleg a vérszerinti családját, akiket végre szeretne megtalálni.

Egy családi tragédia – Simon Krisztina igaz története!

Van öt testvér, akik közül a legkisebb egyetlenegy karácsonyt sem töltött velük, akiről 26 éve nem tudnak semmit sem, és akinek a születésekor szörnyű tragédia történt, ami egy életre megpecsételte a sorsukat.

Vera teljesen egyedül van ebben a világban!

A fiatal lány szomorúan mesélte Lilunak, hogy nincs mellette senki, aki fogná a kezét, aki egy biztospont lenne az életében. Veronika tényleg egyedül van 16 éve.

Verát érzelmileg sokkolja édesanyja levele

16 évnek kellett eltelnie, hogy Veronika végre valamit megtudjon édesanyjáról. A nő levele teljesen sokkolta a lányt, és időre volt szüksége, hogy feldolgozza a hallottakat.

16 év után látja egymást először anya és lánya

Olyan elementáris erővel hatott Verára Mária látványa, hogy a fiatal lány összecsuklott a sírástól, és a zokogást egyszerűen képtelen volt abbahagyni.

Zsófi édesapját keresi, mindenáron!

A fiatal nő életében folyton jelent volt egy titok: az édesanyja sosem árulta el Zsófinak, hogy az édesapja miért is mondott le róla.

Egy családi titok nyomában! – Kéki Zsófi igaz története!

A kiegyensúlyozott és vagány Zsófit mindig is nyomasztotta egy ősrégi családi rejtély, melynek már a végére akart járni: ki az ő igazi édesapukája, és miért tagadta meg őt úgy, hogy még meg sem született, és ezek után miért nem kereste őt sohasem?

 

„Nem törődtek velem, mindig csak bántottak!” – Nyíri Veronika igaz története!

Vera egy igen különleges lány, fiatal kora ellenére igen erős, bátor és küzdő szellemű, pedig a sors nem adott neki könnyű gyerekkort. Nem, Verának nem volt gyerekkora, és most mikor betöltötte 18. életévét, úgy döntött, kezébe veszi a dolgokat, és utánajár, hogy kétévesen miért hagyta el őt az édesanyja.

Örömhír: Újra képernyőn a Keresem a családom!

Kiderült, mikor debütál az RTL Klub legsikeresebb doku-reality műsora!

Június 13-án új évaddal folytatódik a Keresem a családom!

Június 13-án debültál a doku-reality legújabb évada, melyet nagy izgalommal várt már a közönség. A családegyesítő sorozat minden szerdán lesz látható az Éjjel-Nappal Budapest után.
 

Lilu: „Egyszer az anyukám szemébe akarok nézni!”

A „Keresem a családom!” műsorvezetője a Reggeliben elárulta, milyen volt a doku-reality új évadának a forgatása, és azt is, milyen történetekkel találkozhatnak majd a nézők.

Keresem a családom: megrázó történettel zárult a harmadik évad

Egy évvel ezelőtt a harmadik évad utolsó adásában Izabell történetét ismerhették meg a nézők. A lány Egerben született egy roma családban, három éves koráig Editnek hívták. Kiskorában fogadta örökbe egy amerikai házaspár, most New York-ban él, három nyelven beszél. Ez volt a „Keresem a családom!” egyik legmegrázóbb és leginkább elgondolkodtató története.

Meglepő fordulat a Keresem a családom! egyik részében!

Egy évvel ezelőtt nem várt fordulat következett be a „Keresem a családom!” egyik részében szereplő Imre életében. A férfi a műsor segítségével megtalálta nővérét, akitől még csecsemő korában szakították  el. Megható találkozásukat látva Imre fia is jelentkezett a férfinél, újra felvették egymással a kapcsolatot.

Keresem a családom: itt egy újabb egymásra találás!

Apa nélkül felnőtt gyerekek: a „Keresem a családom!” elmúlt epizódjaiban több ilyen élettörténetet ismerhettek meg. Egy csonka családban felnőni mindig nyomot hagy a gyermekben. Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon azonban egy olyan fiatal lány történetét ismerhették meg a nézők, aki az édesanyja nélkül nőtt fel.

Lilu elárulta, miért nem láthatjuk mostanában a képernyőn!

Kiderült, hogy az elmúlt időszakban miért láthatják a gyönyörű műsorvezetőt ritkábban a nézők…

Keresem a családom: nehéz gyerekkorból a jótékonykodó felnőttkorig

A segítséget nagyon sok minden motiválhatja. A „Keresem a családom!” egy évvel ezelőtti műsorában Andrást ismerhették meg a nézők, aki olyan embereket támogatott, akik valamilyen oknál fogva elakadtak az életükben. Talán azért tette mindezt, mert ő is járt már hasonló cipőben.

Keresem a családom: apa nélkül soha!

A dokureality műsorvezetője pont egy évvel ezelőtt mesélt a harmadik évad azon részeiről, ahol a szereplők az édesapjukat keresték. Kiderült, két olyan lányról volt szó, akik a húszas éveik elején jártak, és akik nem tudtak, és nem akartak belenyugodni abba, hogy apa nélkül nőttek fel. Mind a ketten meg akarták találni azt a férfit, akiről álmodoztak óvodásként, iskolásként, aki a fantáziájukban és a szívükben biztonságot nyújtott.

Lilu: „Képtelenség feldolgozni egy-egy megrázó történetet”

A műsorvezető elárulta, hogy az elmúlt években mennyit változott a doku-reality sorozatnak köszönhetően, és mi a legnehezebb a forgatások alatt.

Lilu: „Gyakran találkozom örökbefogadó szülőkkel”

A „Keresem a családom!” műsorvezetője egy igen szívbe markoló posztot osztott meg a minap közösségi oldalán, mely garantáltan téged is megérint.

Egy kérése volt, egyszer láthassa az édesapját, erre összefogott érte a világ!

Jette Collins talán álmában sem gondolta volna, hogy a története bejárja majd az egész világot, és emberek milliói lesznek azon, hogy segítsenek megtalálni sosem látott édesapját.

Lilu: ˝Megviselt, hogy álmodtam a szereplők arcával.˝

A „Keresem a családom!” műsorvezetője 20 éve televíziózik, miközben rengeteg minden változott, de nemcsak a világban, hanem önmagában is.

Így változtatta meg Teréz és Katalin életét a „Keresem a családom!”

Az ikertestvérek 53 év kihagyás után már a harmadik születésnapjukat ünneplik együtt.

˝Nyugodtan halok meg˝ - Nézd vissza a Keresem a családom! megható történetei!

A híres doku-reality hamarosan új évaddal jelentkezik, de addig is nézd vissza azokat a videókat, melyeket nem tudod könnyek nélkül végignézni!

Bréking: folytatódik a Keresem a családom!

„Ha sok éve, vagy még sohasem láttad, de nagyon hiányzik. Ha keresed a családodat, én megtalálom!”  Ha szeretnél jelentkezni a műsorba, akkor kattints ide!

Lilu elvállalta élete egyik legnagyobb szerepét!

A műsorvezető büszkébb és boldogabb már nem is lehetne…

A „Keresem a családom!” műsorvezetője még maga sem hiszi el a történteket

Lilu egy régi vágya teljesült...

Lilunak az utazás az élete!


szerző:
2017.08.23. 18:00
Lilunak az utazás az élete!

Lilu tengerparti nyaralása után ezúttal New Yorkba utazott, mozgalmas hétköznapjai pedig az Instgramon mutatja meg követőinek.

Csodás családegyesítés Vietnámban

Benjit az X-Faktor ötödik szériájában ismerhette meg a nagyérdemű. Bár nem neki kellett nyomozni a családja után, mégsem találkozott soha több rokonával. A vietnámi származású énekes hosszú évek után most újra találkozhatott rég nem látott szeretteivel.

Így kezdődött: az összes történet megrázó lesz a „Keresem a családom!-ban!”

Két évvel ezelőtt vette kezdetét az RTL Klub egyik legsikeresebb sorozata. A készítők és maga Lilu egy olyan műfajba vágtak bele, olyan történetekbe, amikről még ők maguk sem tudták, mi fog kikerekedni belőle.

Előkerültek a Keresem a családom! eltűnt munkatársai!

A holland tévéseknek még múlt hét szombaton veszett nyomuk Kolumbiában. Akkor emberrablásra gyanakodott a világ. Most kiderült az igazság!

Hűha! Lilu ismét világgá ment!?

A csinos műsorvezetőt ezúttal nem a munkája hívta messzi földre, hanem sokkal inkább a kikapcsolódás reménye! Hol nyaral Lilu és mivel tölti az idejét? Mutatjuk!

Lilu bikiniben pózolt kameráink előtt!

A gyönyörű műsorvezetőt ritkán látni olyan helyzetben, mint három évvel ezelőtt. Lilu a fél életét kamerák előtt tölti, viszont fürdőruhában szinte sosem látni. Kivételes alkalom volt, mikor a Fókusz egy címlapfotózáson találta Lilut, aki mint mindig, bombaformában volt.

Így még biztos nem láttátok Máté Krisztát!

A Reflektor nézői olyan oldalát ismerhették meg Máté Krisztának három évvel ezelőtt, amivel eddig nem nagyon találkozhattak. A híres fotós, Nánási Pál kamerája előtt annyira megnyílt a Keresem a családom! producere, amiről eddig nem tudhattunk. Kriszta boldogan mutatta meg nőies oldalát!

Megérkezett az Everestről és máris Amerika felé vette az irányt Lilu

Több mint szenvedély! Lilu imád utazni, az utóbbi pár hétben pedig két kontinenst is bejárhatott. Az Everest meghódítása után Amerika felé vette az irányt: kalandjairól hosszú élménybeszámolót tartott nekünk.

26 év apa nélkül – Früstück Zsolt igaz története!

Zsolt ma már két édes kisgyermeknek az édesapja, és végre megadatott neki egy szép és boldog család. Az, ami neki a gyerekkorából kimaradt. Nem sokra emlékszik kiskorából, arra viszont sajnos tisztán, hogy szülei ittak, és ő többször volt a kocsmában, mint a játszótéren. Aztán a szörnyű menetelésnek a válás vetett véget, és anyai nagymamájához került, aki végre szeretetben nevelte a kisfiút. Most pedig Zsolt úgy döntött, szeretné látni az édesapját, aki 26 éve távozott az életéből!

Megtört a jég: 26 év után egymás szemébe nézhet apa és fia

A gyermeki szeretetnél nincs erősebb érzelem. Rengeteg sérelem és fájdalom után Zsolt még mindig szeretné, ha apjával közel kerülnének egymáshoz. 

Megszólal az eltűnt édesapa

Mikor Lilu megkérdezte Zsoltot, mit tud a 26 éve nem látott fiáról, a válasz megdöbbentő volt. 

Szavak nélkül - Anya és lánya végre találkoznak

Hiába a nyelvi korlát, anya és lánya némán ölelik egymást. Nem is csoda, hiszen 22 év után találkoztak újra. 

Kiderül, hogy Edit miért került nevelő intézetbe!

Kiderül, Lakatos Edit miért döntött úgy, hogy egyéves korában nevelő intézetbe adja lányát. Megrázó történet következik! 

„Nem vagyok elég jó, ezért dobott el az anyukám” – Rafael Edit igaz története

Vajon előre meg van írva a sorsunk, vagy a véletlenek játéka alakítja az életünket? Erre a kérdésre Isabelle sem tudja a választ, pedig az ő sorsa is igen sok mindenen múlt. Ha sok-sok évvel ezelőtt nem adja nevelőintézetbe az édesanyja, akkor most talán nem egy mosolygós és vagány New York-i lány lenne, aki boldog és kiegyensúlyozott ugyan, de mégis minden vágya, hogy egyszer láthassa vér szerinti édesanyját.

Lilu: „Nem mutatjuk meg az igazán elérzékenyült pillanataimat”

Tegnap este véget ért a „Keresem a családom!” harmadik évada. Eddig közel negyven történetet dolgozott fel a stáb, melyek mindenkire óriási hatással voltak, melyek emberi életeket, sorsokat változtattak meg. Az évad legmagasabb közönségarányával búcsúzott tegnap este a sorozat!

Fókusz 2017-03-14


szerző:
2017.03.14. 19:00
Keresem a családom: Egy lány, aki anya nélkül nőtt fel

Apa nélkül felnőtt gyerekek. A Keresem a családom elmúlt epizódjaiban több ilyen élettörténetet ismerhettek meg. Egy csonka családban felnőni mindig nyomot hagy a gyermekben. Ma este azonban egy olyan fiatal lány története jön, aki az édesanyja nélkül nőtt fel.

Fókusz 2017-02-14


szerző:
2017.02.14. 19:00

Havas küldetés


szerző:
2017.01.31. 17:25
 Havas küldetés

Lilu a Keresem a családom! legújabb évadával hamarosan visszatér az RTL képernyőjére, hogy pontosan mire számíthatunk benne az persze titok. De pár helyszínre már fény derült Facebook-oldalán.

Story Extra 2017-01-31


szerző:
2017.01.31. 17:25
63 év után talált egymásra az ikerpár

A Keresem a családom stábját Zsuzsa kereste meg, aki éjszakánként keményen dolgozik a nagybani piacon, tésztákat árulnak. Ikertestvéréről tizennyolc éves korában szerzett tudomást, akit azóta keresett is, csak nem talált, egészen mostanáig. A két testvér mióta a műsorban egymásra talált, azóta tartják a kapcsolatot.

Újra az RTL Klubon a Keresem a családom!

Kedd este a Barátok közt után újra szívbemarkoló igaz történeteket láthatunk gyerekek és szülők, eltűntnek hitt testvérek egymásra találásáról. A Keresem családom! csapata háromnegyed év nyomozás, szervezés, világjárás, forgatás után tizenegy megható mesét mutat be, melyeknek minden mozzanatát, az élet, a köztünk élő emberek írták.

 

Szívszorongató történetek


szerző:
2016.11.15. 17:25
Szívszorongató történetek

Kedd este indul útjára a Keresem a családom! második évada, amelyben újra nagy egymásra találásoknak lehetünk szemtanúi. A stáb ezúttal sem spórolt a kilométerekkel, az évad forgatása alatt több mint kilencvenhatezer kilométert repültek külföldön, és huszonháromezer kilométert tettek meg itthon azért, hogy boldog befejezéssel végződhessenek a stábot megkereső családok történetei.

Pontosan egy éve, hogy elindult a Keresem a családom című műsor

Egy éve már, hogy az RTL Klub vadonatúj műsora, a Keresem a családom! felbukkant a képernyőn. A műsorvezető, Lilu akkor azt mesélte, hogy merőben új ingerek érték, hiszen előtte ő sosem vezetett ilyen jellegű műsort. A sors által egymástól elválasztott családtagok megható történetei rá is nagy hatást gyakoroltak, és mint mondta, a forgatások alatt olykor ő is a könnyeivel küszködött. Ne felejtsétek, már nem kell sokat várnunk, azaz november 15-én indul a Keresem a családom! második szériája. Annyi már biztos, Lilu és a stáb körbejárta a világot.

Lilu:

Tavaly, ezen a napon a Keresem a családom! stábja gőzerővel dolgozott - a műsorvezető, Lilu a forgatások szüneteiben mesélte el, mekkora kihívást jelentett a számára, és mennyire megterhelő volt lelkileg egy ilyen műsor készítése, és hogy mi az a pillanat, ami miatt igazán megérte csinálni.

Új divat őrület fertőzte meg a sztárvilágot!

A bikinik és az élénk színek mellett a nyári időszakhoz hozzátartozik még a lenge romantikus viselet is, ám celebjeinknek ezen is sikerült egyet csavarnia. Vajon mi lehet ez, és miért terjedt el ilyen gyorsan? Mutatjuk!

Lilu bejárta a félvilágot - FOTÓK!

A csinos műsorvezető izgalmas képeket osztott meg közösségi oldalán. De nem is csoda, hiszen legutóbb Amerikában forgatták a Keresem a családom! legújabb évadát, ahol minden sarkon várt rá valami meglepetés.

Lilu gumicsizmát húzott?!


szerző:
2016.06.30. 06:59
Lilu gumicsizmát húzott?!

Négy évvel ezelőtt a csinos műsorvezető fogta magát, és simán felkapta a sártaposót, hogy jobban megismerje azt a nyolc gazdát, akik belefogtak abba, hogy megtalálják végre a szerelmet.

Lilu híres modellek után kutat?


szerző:
2016.06.17. 12:30
Lilu híres modellek után kutat?

A Keresem a családom! műsorvezetője imádja a munkáját, és szinte soha nem pihen, hiszen komoly feladatot vállalt magára, amikor belefogott a családegyesítésekbe.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való