KERESÉS search-close

Kelemen Kabátban

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kelemen Kabátban"

Kelemen Kabátban: Tombolunk


szerző:
2018.07.04. 09:04
Kelemen Kabátban: Tombolunk

A Kelemen Kabátban együttes legújabb klipjében igazi házibuli hangulatot idéznek meg némi eleganciával. Fluor Tomi és Lakatos Márk is feltűnik benne! A 16 órás forgatás feszített tempója után már a fesztivál fellépéseket is nyaralásként éli meg.

Új albummal jelentkezik a Kelemen Kabátban!

Boldi és Gáspár legújabb albumuk készítéséről meséltek nekünk, és az is kiderült, hol és mikor mutatják be a nagyközönség számára munkájuk gyümölcsét!

A Kelemen Kabátban tagjai testvériesen megosztják a feladatokat

A Kelemen Kabátban zenekar elsősorban a fiatalabb korosztály számára lehet ismerős, több slágerükkel meghódították már a videó megosztókat, ám keveset tudunk arról kiket is takar a Szerecsenkirály, és a Jumo Daddy név, pedig Boldizsár és Gáspár, a tagok, amellett, hogy együtt alkotják a zenekart, egyúttal testvérek is. Ez pedig számos kérdést felvet: vajon könnyebb, vagy nehezebb együttdolgoznia az embernek a testvérével? A fiúkkal többek között erre keretsük most a választ!

Extra produkció: Kelemen Kabátban

Negyedik Élő Show - 2014. 11. 08.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való