KERESÉS search-close

Katalin hercegnő

26 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Katalin hercegnő"

Miért szabad többet Meghan hercegnőnek, mint Katalinnak?

Harry maga is renitens volt a királyi családban, így még inkább támogatja Meghan törekvéseit. Az utóbbi időben azzal szúrt szemet a hercegné, hogy rengeteg dolgot ellenez a király udvarral kapcsolatban, nem tartja be a szabályokat, mégis minden anyagi támogatást elfogad.

Megint áll a bál a királyi családban?

Harry herceg és Meghan hercegnő kilépett a Vilmos herceggel és Katalin hercegnővel közös alapítványból, és a Buckingham-palota csütörtöki közleménye szerint az újdonsült szülők egy újat hoznak létre. A brit bulvársajtó régóta ír a két hercegnő közötti viszályokról, és egyre inkább úgy tűnik, hogy a sógornők bizony nem fognak tudni kijönni egymással.

Katalin hercegnő nem is szült gyereket?

Négy éve ilyenkor számolt be róla a Fókusz: az egyik Kreml közeli orosz napilapban, a Komszomolszkaja Pravdában néhány órával a születés után olyan kommentek jelentek meg, melyek kétségbe vonták, hogy a hercegné gyermeket szült. A világsajtó napok óta azt találgatja, mi történt Katalinnal, hogy ilyen tökéletes állapotban volt.

Mosdóba sem mehetnek testőr nélkül az elnökcsemeték

Két éve járt utána a Fókusz: elnökök, királyok, uralkodók gyermekei. Az egész világ kitüntetett figyelmét élvezik, életük a kamerák előtt zajlik. A sajtó minden rezdülésüket követi, még azt is, ha valamelyikük néhány centimétert nő. De tényleg irigylésre méltó az életük? Van igazi gyermekkoruk, és sétálhatnak egyedül az utcán, vagy akár elmehetnek „ottalvós” buliba?

Sztárok, akik a szakítás után még szerelmesebbek lettek!

Sokféle szerelemről hallottunk már, azonban olyan párok is akadnak, akik a szakításuk után jönnek rá igazán, hogy kellenek egymásnak. Jöjjönek azok a párok, akik rengetegszer szétmentek.

Megkeresztelték Vilmos herceg harmadik gyermekét

Három és fél hónapos korában megkeresztelték Vilmos herceg és Katalin hercegnő harmadik gyermekét, Lajos herceget.

 

Már úton a királyi baba!


szerző:
2018.04.23. 16:15
Már úton a királyi baba!

Hétfő reggel kórházba szállították a harmadik gyerekével várandós Katalin hercegnőt: úgy tudni, beindult a szülés. Ezt délelőtt a Kensigton Palota hivatalos Twitter csatornája is megerősítette, hozzátéve, hogy egyelőre a korai szakaszban járnak.

 

Harmadik gyerekét várja Katalin hercegné

Harmadik gyerekét várja Katalin hercegnő - jelentette be a Kensington-palota, Vilmos herceg és feleségének rezidenciája. A közlemény szerint II. Erzsébet királynő el van ragadtatva a hírtől. A brit közszolgálati televízió királyi családdal foglalkozó szakértője szerint a hercegi pár még titkolta volna a terhességet, de Katalin olyan rosszul van, hogy meg kellett magyarázni, miért mondja le programjait.

A cica volt a sztár, nem Katalin

Bobra figyelt mindenki, nem Katalin hercegnőre. Bob egy macska. Róla és gazdájáról, egy utcai zenészről készült játékfilm premierje volt csütörtök este Londonban. Vilmos herceg felesége díszvendégként jelent meg, ám Bob volt a rivaldafényben.

Vilmos herceg és Katalin hercegnő egy ősi harci hajóban evezett

Egy ősi bennszülött, harci hajóban érkezett meg Vilmos herceg és Katalin hercegnő a kanadai partoknál levő Haida Gwaii szigetre. A sportos királyi pár számára nem ismeretlen a lapátolás, mivel Katalinnak ez volt a kedvenc sportja az egyetemen, főleg amikor szakítottak egy rövid időre. Vilmos és Katalin múlt héten érkezett Kanadába gyerekestül, evezni azonban nem vitték magukkal a kicsiket.

Elfogták az intim fotókat ellopó hackert

Elfogták a hackert, aki feltörte Katalin hercegnő testvérérének fotótárhelyét, és több ezer intim felvételt lopott el onnan. A 35 éves férfi a fényképeket brit bulvárlapoknak akarta eladni 50 ezer fontért, átszámítva 18 millió forintért. A lapok azonban üzlet helyett értesítették Pippa Middletont, ő pedig a rendőrséget.

Mit viselnek 2016 legmenőbb sztárbabái?

A gyermeknap közeledtével górcső alá vettük, mi a legdivatosabb viselet a híres gyerkőcök körében.

Imádja a királynő, amikor dédnagyi lehet

Személyes hangú interjút adott Katalin hercegnő a brit uralkodó közelgő 90-ik születésnapja alkalmából. A trónörökös idősebb fiának felesége az egyik brit tévé dokumentumfilmjében beszélt olyan meghitt családi titkokról, mint például, hogy második Erzsébet mennyire szeret dédunokáival lenni.

Hivatalos fotók Saroltáról


szerző:
2015.06.07. 18:50
Hivatalos fotók Saroltáról

Megjelentek az első hivatalos fotók a brit királyi család legújabb tagjáról. Az alig több mint egy hónapja született Saroltáról és bátyjáról, Györgyről négy fényképet hozott nyilvánosságra a palota szombat este. A fotókat a kicsik édesanyja, Katalin hercegnő készítette.

Csoda történt Katalin hercegnővel?

Az egyik Kreml közeli orosz napilapban, a Komszomolszkaja Pravdában néhány órával a születés után olyan kommentek jelentek meg, melyek kétségbe vonták, hogy a hercegné gyermeket szült. A világsajtó napok óta azt találgatja, mi történt Katalinnal, hogy ilyen tökéletes állapotban volt.

A kis trónörököst már hazavihették a kórházból

Az elmúlt két hétben a britek többsége tűkön ült, mindenki arra várt, hogy megérkezzen végre a legifjabb trónörökös a királyi családba. Katalin és Vilmos második gyermeke szombaton látta meg a napvilágot, és bár a baba nevét még nem lehet tudni, a büszke szülők már haza is vihették kislányukat a kórházból.

Reflektor 15-05-04


szerző:
2015.05.05. 01:25
Reflektor 15-05-04

Reflektor: Megszületett a Royal Baby. Lola mégsem idén nyáron házasodik.

Velünk történt


szerző:
2015.05.04. 12:00
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Napi Doktor: Katalin hercegnő túlhordja gyermekét?

Katalin hercegnő a hírek szerint múlt héten kellett volna, hogy világra hozza második gyermekét, ő viszont egyelőre köszöni szépen jól van és születendő gyermeke is úgy tűnik, hogy jól érzi magát ott, ahol van. A jelenség azonban nem csak az ő esetében megfigyelhető, a koraszülés mellett a túlhordás is komoly problémákat jelenthet babára és mamára nézve egyaránt. Erről beszélgettünk Dr. Kisfalvi István, szülész-nőgyógyásszal. 

Fókusz 14-02-17


szerző:
2014.02.17. 19:55
Fókusz 14-02-17

Fókusz: „Mindenkiért egy-egy gyertya égjen...” - Megszólalnak Herpai Sándor zenésztársai. A férfinak korábban mindene megvolt. Miért kellett meghalnia? Furcsa fejlemények - VV Simon Vikit támogatta. Vajon mit szólt ehhez Dávid? És miért nem várták meg a kiesettet a barátai? Rozmár-akció - Búvárok biztosították a Dunában Schirilla Györgyöt. A háromfokos vízben egy rossz mozdulat is végzetes lehetett volna.

Fókusz 13-07-24


szerző:
2013.07.24. 20:50
Fókusz 13-07-24

Fókusz: A mámor fogságában - VV Éva magától vonult be a kórházi elvonókúrára, azt mondja, nem akar inni többet. Bébibiznisz - A nagyszülőknek jó üzlet az angol trónörökös születése, az apja csak a haját irigyli tőle. Elhallgatott rettenet - Kulka Jánosék elmondták, amit még senki nem mondott el a romagyilkosságokról, megszólalt egy vádlott is.

Fókusz 13-07-22


szerző:
2013.07.22. 20:50
Fókusz 13-07-22

Fókusz: Diploma előtt - Bombaalakok és kigyúrt testek versenye, ahol fiúk és lányok a koronáért vetnek be mindent. Sztárom a párom - Craig David a barátnőjét is elhozta hozzánk, az exkluzív interjúban a gyűrűvásárlás is szóba került. Babára várva - Az egész világ az angol királyi szülésre figyel, Katalin hajnal óta vajúdik. Mikor érkezik a trónörökös?

Katalin hercegné megmutatta gömbölyödő pocakját

Vilmos felesége első alkalommal mutatkozott nyilvános helyen olyan öltözékben, amelyben egészen jól kivehető volt, hogy már a hatodik hónapban jár.

Reflektor 13-04-23


szerző:
2013.04.24. 00:20
Reflektor 13-04-23

Reflektor: Schubert Éva lakása foglya. Jáksó László dühkezelési problémákkal küzdött. Katalin hercegnő megmutatta gömbölyödő pocakját.

Reflektor 13-01-02


szerző:
2013.01.03. 00:40
Reflektor 13-01-02

Reflektor: Sztárok újévi fogadalmai. 2013 a sztárbabák éve lesz.

Sokat hozott a konyhára Vilmosék esküvője

Rekordbevételeket köszönhet Vilmos herceg és neje esküvőjének a brit Royal Collection.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való