KERESÉS search-close

Kardos Eszter

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kardos Eszter"

Kardos Eszter elárulta, milyen érzés volt a Rózsa bisztróban szülni!

A sorozat története szerint Illés Vanda a Rózsa bisztórban ad életet kisfiának, mindenki nagy örömére. Megkérdeztük a színsznőt, Mérai Katit és Varga Izát arról, hogyan élték meg a hihetetlenül izgalmas jeleneteket.

Kardos Eszter síoktató volt, amikor épp nem láttuk a Barátok köztben

A Barátok közt színésznője a sorozatban töltötte kamasz éveit. Időközben azonban kiköltözött Ausztriába, onnan ingázott a forgatásokra. Eltelt pár év a Barátok köztben nélküle, ezidő alatt Eszter édesanya lett.

Kardos Eszter „nagy pocakkal” tér vissza a Barátok köztbe

Rég nem látott szereplő tér vissza a Barátok közt-be. Vanda váratlanul toppan be Bécsből, ráadásul hatalmas pocakkal. Hogy mi okoz nagyobb bonyodalmat a sorozatban, a visszatérés vagy a terhesség - hamarosan kiderül!

Ezért sírt egy hétig gyermeke születése után Kardos Eszter

Egy hétig sírt gyermeke születése után Kardos Eszter. A Barátok közt egykori színésznője nem a szülés utáni depresszió hatásaitól szenvedett, hanem a hormonok játszadoztak érzéseivel.

Már 2 hónapos Kardos Eszterék babája

Nyugodtan telik a fiatal színésznő számára a szülés utáni első pár hónap, a teendőkbe nem csak párja, hanem a szomszédban lakó nagypapa is besegít. (Kép: Story Magazin, Schumy Csaba))

Kardos Eszter hosszú éjszakái

Kardos Eszter kisfia alig egyhónapos, és bizony nem könnyű lépést tartani éber óráival. Sok éjszakát kénytelen virrasztani a színésznő - legutóbb épp este 11-kor posztolt az Instagramjára.

 

Megszületett Kardos Eszter kisfia

A pici szombaton kora reggel született 53 centivel és 3090 grammal. A Barátok közt színésznője és párja, Rúben egyelőre nem árulták el a baba nevét.

Hatalmas bébibumm - Érkeznek a sztárbabák!

Gólyahírben gazdag évnek nézünk elébe, hiszen idén több hazai és külföldi sztár is anyai örömök elé néz. Lássuk, hogy kik ők!

2018-ban újra bébibumm várható!

Gólyahírben gazdag 2018-nak nézünk elébe, mert több hazai celeb és világsztár is anyai örömök elé néz. Az év első sztárbabája majdnem Jessica Alba harmadik gyermeke lett, a gyönyörű színésznő december 31-én hozta világra kisfiát. Na de akkor lássuk, mi vár ránk celeb bébi fronton idén!

Story Extra 2018-01-10


szerző:
2018.01.10. 16:15
Kameránk előtt derült ki, hogy Kardos Eszter kislányt vagy kisfiút hord-e a szíve alatt

Néhány hete elsőként számoltunk be arról, hogy a Barátok közt egykori Vandája, Kardos Eszter kisbabát vár. Azóta rengetegen gratuláltak a fiatal jegyes párnak és mindenki arról faggatja őket, Eszter kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt.

Story Extra 2017-10-02


szerző:
2017.10.02. 16:50

Mi a gyermekmesék titka?


szerző:
2017.07.11. 07:29
Mi a gyermekmesék titka?

Kardos Eszter segítségével jártunk utána annak, vajon mitől lesz sikeres egy mese? Hogyan zajlik a szinkronhangok kiválasztása? A gyönyörű színésznő a szinkronizálásról is mesélt, sőt kedvenc szerepét is elárulta!

Ma van a gyermekmunka ellenes világnap!

Kardos Eszter már fiatal kora óta színészkedik és szinkronizál. Elmesélte, hogyan élte meg a munkát gyerekként, Simon Zoltán pszichológus pedig elmondta, milyen előnyei és hátrányai vannak az aktív munkavégzésnek.

Kardos Eszter kétlaki életet él

A Barátok közt Vandája a sorozat szerint és a valóságban is Ausztriában él. Kevesen tudják, de népszerű színésznőnk Murauban lakik és egy síparadicsomban dolgozik, de rendszeresen hazalátogat.

Kardos Eszterre Murauban talált rá a szerelem

A Barátok közt sztárja az utóbbi időben Budapest és Murau között ingázik, ugyanis két évvel ezelőtt az osztrák síparadicsomban megismerkedett egy fiúval, akivel azóta is egy párt alkot. Eszter természetesen az itthoni életét sem hagyta teljesen maga mögött.

Reflektor 14-01-15


szerző:
2014.01.15. 23:55
Reflektor 14-01-15

Reflektor: Fekete Pákó márciusra tervezi az esküvőjét. Pákó négy hónapja alkot egy párt a szerelmével, Emesével, akinek már meg is kérte a kezét. Kardos Eszterre Murauban talált rá a szerelem. A Barátok közt sztárja az utóbbi időben Budapest és Murau között ingázik.

Reflektor 13-01-18


szerző:
2013.01.19. 01:25
Reflektor 13-01-18

Reflektor: Sebestyén Balázs kihúzta a gyufát Magdi anyusnál. A Kód következő adásában a Barátok közt két sztárja, Fodor Zsóka és Kertész Géza küzd meg a nyereményért. Kardos Eszternek két szerelme van.

Kardos Eszternek két szerelme van

A Barátok közt színésznőjének élete gyökeresen megváltozott, amióta elhagyta a sorozatot. Ausztriába költözött és kedvenc hobbijának, a síelésnek hódol. Olyannyira rákapott az osztrák életérzésre, hogy most már oktatja is a téli sportot.

Reggeli 11-10-05


szerző:
2011.10.05. 08:35
Reggeli 11-10-05

A szerdai Reggeliben kiderítettük mivel töltötte az elmúlt hónapokat a Barátok közt Vandája, Szandival elkevert érettségijéről, Pap Verával pedig kétlaki életéről beszélgettünk.

Kardos Eszter régi álma vált valóra

A Barátok közt Vandája rég ki akarta próbálni az egyik adrenalin-növelő sportot, így a levegőbe emelkedett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való