KERESÉS search-close

Kaposvár

19 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kaposvár"

Fának ütközött, meghalt a sofőr

Meghalt a sofőr, miután kocsija fának csapódott hajnalban Kaposvár mellett. Az autó egy körforgalomba hajtott be fékezés nélkül, onnan több mint tíz métert repült, ezután ütközött a fának. A 26 éves sofőrön már nem tudtak segíteni.

Brutálisan megverte a férfit a biztonsági őr

Brutálisan megvert egy férfit egy biztonsági őr hétfőn délelőtt Kaposváron. Egyik nézőnk vette videóra, ahogy az őr egy gumibottal többször is teljes erőből megüti a földön fekvő áldozatát az egyik kaposvári áruháznál. Nem sokkal később odaért az áldozat társa is, ő is kapott az ütlegből. Hogy miért, azt egyelőre nem lehet tudni. A biztonsági cég vizsgálatot indított.

Úgy beázott egy iskola, hogy rendkívüli tanítási szünetet rendeltek el

Úgy beázott egy kaposvári iskola, hogy rendkívüli tanítási szünetet rendelt el a tankerület. A Gárdonyi Géza iskolát éppen felújítják, a megbontott tetőszerkezet pedig nem bírta el az elmúlt napok esőzését. Egy Híradónknak nyilatkozó diák szerint senkit nem engednek be, mert életveszélyes az épület. A felújítást az önkormányzat rendelte meg, Híradónknak azt írták, már felszólították a kivitelezőt, hogy mielőbb javítsa ki a károkat.

 

Szabadon engedték a kaposvári diákgyilkosokat

Szabadon engedték a kaposvári diákgyilkosokat - erről a Bors írt először. 2008-ban, az akkor 17 éves fiúk eszméletlenre verték majd egy tóba dobták osztálytársukat, aki végül megfulladt. 14 év börtönt szabtak ki rájuk, ebből még három év van hátra. A most 28 éves gyilkosok egyebek közt a jó magaviseletük miatt szabadultak feltételesen.

 

Börtönbe küldené az ügyészség a kutyacsempészt

Börtönbe küldené az ügyészség a kutyacsempészt. A Kaposvár mellett élő olasz férfi még 2017-ben akart 56 állatot kivinni az országból, közúti ellenőrzésen bukott le. A kölyökkutyák csaknem fele elpusztult, az életben maradt állatok közül több máig nem jött rendbe.

Faág esett a felsővezetékre, több százezer forint a kár

Méteres lángokkal és dermesztő hanggal járt, amikor a faág a vasúti felsővezetékre esett ma hajnalban Kaposváron. A tüzet többen is videóra vették, mielőtt a tűzoltók eloltották volna. A szélvihar miatt keletkezett tűz több százezer forintos kárt okozott és öt vonat késett miatta.

Bűncselekmény lehetett a kaposvári lakástűz

Bűncselekményre gyanakszik a rendőrség annak a kaposvári lakástűznek az ügyében, melyben egy anya és egyetemista lánya vesztette életét október végén. Akkor még kizárták a szándékosság lehetőségét, az azóta befejeződött tűzvizsgálat eredményei alapján azonban átminősítették az esetet és büntetőeljárást indítottak.

MEGHATÓ: 40 méter magasan kérte meg szerelme kezét

Így néz ki Kaposvár 40 méter magasból. A különleges látvány ígéretével csalta az egyik tűzoltó a laktanyába a barátnőjét. Amíg ketten a létrás kocsi tetején gyönyörködtek a naplementében, addig Jonatán kollégái kijöttek az épületből, és egy-egy papírt tartva ifjú társuk nevében egy kérdést szegeztek a darun lévő hölgynek.

Csőtörés után sártenger

Elöntötte a víz az egyik utcát Kaposváron kedd reggel. Egy csőtörés miatt néhány perc alatt kétezer köbméter ivóvíz zúdult az utcára, pillanatok alatt sártengerré változtatva a környéket. Az utcán még másnap is több centiméter vastagon állt a sár.

Térfigyelő kamera rögzítette a gyújtogatót

Kaposvár sétálóutcáján, szerdán fényes nappal egy férfi meggyújtott egy vászonból készült bódét. Látszik, ahogy a standnál áll, ami pillanatokkal később lángra kap. A 27 éves gyújtogatót percekkel később elfogták a rendőrök, a bíróság pedig letartóztatta és elrendelte elmeorvosi megfigyelését. Beismerte tettét, de nem mondta el, hogy miért gyújtogatott.

„A nyilvánosság segített”

Átszállították a pécsi klinikára azt a 17 éves autista fiút, aki édesanyja szerint a kaposvári kórházban két héten át volt kikötözve, meztelenül takaró nélkül. Az erről készült fotókat tegnap mutattuk be az RTL híradóban. A kaposvári kórház ma úgy reagált, a beteg állapota miatt volt szükség a fizikai rögzítésre, ami szerintük teljesen szabályos volt.

 

Autista fiú édesanyja: Embertelenül bántak a fiammal

Átszállították a pécsi klinikára azt a 17 éves autista fiút, aki édesanyja szerint a kaposvári kórházban két héten át volt kikötözve, meztelenül, ágynemű, takaró nélkül. A fiú teste tele van sebekkel. A kaposvári kórház ma úgy reagált, a beteg állapota miatt volt szükség a fizikai rögzítésre, ami teljesen szabályos volt.

Beton hídfőnek csapódott, meghalt

Több halálos baleset is történt éjszaka az országban. Kaposvár mellett egy ember meghalt, amikor kocsijával egy beton hídfőnek ütközött, majd felborult. Az autó teljesen kiégett. A Pest megyei Tárnokon szintén felborult egy kocsi, amelynek vezetője azonnal meghalt. Békésnél pedig két autó karambolozott, ott hárman sérültek meg.

Nem rongált a Kétfarkú Kutya Párt

Nem rongáltak és nem sértettek szabályt a járdafestéssel a kétfarkú kutyapárt aktivistái Kaposváron! Ezt állapította meg a bíróság. Korábban beszámoltunk róla, hogy a viccpárt tagjait színezés közben a rendőrök vitték el és eljárás is indult ellenük. A napokban a bíróság ezt megszüntette, az indoklás szerint a járdaszakasz funkciója nem romlott, a közlekedésbiztonság nem került veszélybe, az 5143 forintos kár pedig olyan csekély, hogy kizárt, hogy szabálysértés történt.

Erdő szélére vitték a hulladékot

A kaposújlaki erdő szélére hordták a felújítás alatt álló kaposvári Csiky Gergely Színház bontási hulladékát. A több méteres törmelékhalommal egy vízmosást kezdtek feltölteni – írta meg a Kapos-T hírblog. A lap szerint több ezer köbméter hulladékot borítottak le. A helyi önkormányzat feljelentést tett.

VÍZÁGYÚ: Első emeletig spriccelt a vastag vízsugár

A magasföldszint fölötti első emeletig spriccelt a vastag vízsugár szerdán Kaposváron. Egy vállalkozó megbontotta a járdát és közben eltalálta a vízvezetéket. A sonline.hu azt írta két lakás is elázott, a csőtörés a Kinizsi lakótelepen történt.

Járdafestés: stábunkat is igazoltatták

Rendőrségi eljárás lett a kaposvári járdafestés vége!  A Kétfarkú Kutya Párt így tiltakozott egy hétfőn életbe lépő helyi rendelet ellen, amely megtiltja a repedezett járdák kifestését. A viccpárt országszerte szervez hasonló akciókat, hogy felhívják a figyelmet a járdák rossz állapotára. Ezt elégelte meg az önkormányzat a somogyi megyeszékhelyen, majd fogadta el a rendeletet. A mostani járdafestésen egyszer csak rendőrök jelentek meg, állítólag lakossági bejelentésre. Mindenkit igazoltattak: nemcsak a párt aktivistáit, hanem az ott dolgozó újságírókat, köztük az RTL-Híradó stábját.

A járdafestés ellen hozhatnak rendeletet

A járdafestés ellen hozhatnak rendeletet Kaposváron. A Kétfarkú Kutya Párt a somogyi megyeszékhelyen is kifestette a repedezett járdákat. A rendelet miatt a városban megbüntethetik majd azokat, akik részt vesznek az ilyen akciókban. Az önkormányzat az RTL Híradónak úgy reagált: a kaposváriak nem tűrik a rongálást, és ők folyamatosan újítják fel a járdákat.

HÖMPÖLYÖG: Így úsztak az autósok Kaposvár utcáin

Vízátfolyás, hömpölygő víztömeg Kaposvár utcáin. A felvételt Fodor Zsolt készítette, aki nemcsak megörkítette, hanem végig kommentálta is az eseményeket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való