KERESÉS search-close

Körmend

22 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Körmend"

Kirepült a sofőr a kocsi ablakán

Kirepült a sofőr a kocsi ablakán miután egy kisbusz elé hajtott. Szombaton történt a súlyos baleset Körmendnél. Súlyos koponyatöréssel vitték kórházba. Azért zuhant ki az autóból, mert nem kötötte be magát.

Igazolással lehet csak hiányozni a március 15-i ünnepségről Körmenden?

Igazolás kell, ha valaki nem akar ott lenni a március 15-i városi ünnepségen – ezt üzente egy körmendi osztályfőnök az ötödikesek szüleinek szerdán. Az esetről a 444.hu számolt be. A Somogyi Béla Tagiskola vezetője szerint az osztályfőnök szerencsétlenül fogalmazott. Az ünnepségen senkinek nem kötelező ott lennie.

Drogot árulhatott a kapitány fia

Bíróság elé állíthatják a körmendi rendőrkapitány fiát. Ügyében most zárult le a nyomozás, a rendőrség vádemelést javasol.

A vétlen autós halt meg egy balesetben

A vétlen autós halt meg egy balesetben szerdán, a 8-as főúton Körmendnél. Egy idős házaspár ült a kocsiban, amely frontálisan ütközött egy furgonnal, ami egy egyenes szakaszon hajtott eléjük. A kocsit a férj vezette, rajta nem tudtak segíteni.

 

Ifjúsági ügyekért felelt - pedofília-gyanúba keveredett

Az ifjúsági ügyekért felel Körmenden a pedofília-gyanúba keveredett egykori alpolgármester - értesült a Nyugat.hu. Az 56 éves politikus korábban alpolgármesteri és bizottsági címéről is lemondott, miután felmerült a gyanú, hogy egyik általános iskolai tanítványával túl szoros kapcsolatba került. Rendőrségi eljárás indult ellene kiskorú veszélyeztetése miatt. A nyomozást azóta sem zárták le. Úgy tudjuk, Szabó Ferencet most a polgármester előterjesztésére választották az Ifjúsági és Társadalmi Bizottság tagjává.

 

ÖSSZETÖRT: Villanyoszlopnak hajtott egy fiatal

Nagy sebességgel ütközött villanyoszlopnak egy Lada Niva Körmend határában, a 8-as és 86-os utak kereszteződésében egy körforgalomban. Az autót vezető 20 éves fiatal válságos állapotban került kórházba. (112press.hu)

Hideg sátrak a körmendi táborban

Embertelen körülmények között, hideg sátrakban kénytelenek élni a Magyar Helsinki Bizottság szerint a menekültek a körmendi táborban. A szervezet jogásza azt mondta az RTL Híradónak, hogy más táborokban, ahol jobbak a körülmények, sok üres hely van, de hiába kérték a bevándorlási hivatalt, nem szállítják át Körmendről az embereket. Hollik István a KDNP képviselője azt mondta, a magyar táborok minden előírásnak megfelelnek.

Nem zaklatták a kézilabdás lányokat

Nem zaklatták a kézilabdás lányokat a menekültek Körmenden - ez derült ki, miután a rendőrség lezárta vizsgálatot az ügyben, és megállapította: semmilyen szabálysértés nem történt. A rendőrség ugyan soha nem erősítette meg az információkat, Orbán Viktor korábban mégis azonnal vizsgálatot rendelt el, és több kormányzati politikus kész tényként kezelte az esetet. A DK szerint emiatt például Lázár Jánosnak bocsánatot kellene kérnie.

Nem a zebrán ment át, 50 ezres büntetést kapott

50 ezer forintra büntettek egy menekültet Körmenden, mert nem a zebrán ment át. Ez a legmagasabb bírság, amit ilyen szabálytalanságért a helyszínen kiszabhatnak. A Helsinki Bizottság ügyvédje szerint rendszeresek a hasonló rendőri fellépések a menekültekkel szemben. Körmenden egy hete nyílt meg a menekülttábor. Egy ott lakó iráni férfi azt mondta az RTL-Híradónak, nagyon nehéz helyzetben vannak, mert senki sem tolmácsol, és a menekültek többsége nem ismeri az európai szokásokat, sokan még zebrát sem láttak, így nem is tudják, hogy mire való.

Senki sem látott zaklató menekülteket

Az eddigi tanúvallomások alapján nem zaklatták a kézilabdás lányokat a menekültek Körmenden. 21 embert hallgattak meg, a megyei rendőrfőkapitány szerint senki sem volt veszélyben, amikor múlt héten betört a sportcsarnok egyik ablaka. Az atv.hu internetes portál azt állította, hogy az üveget az ideiglenes táborban elhelyezett menekültek rúgták be, akik zaklatták az ott edző kézilabdás lányokat.

Cáfolta a főkapitány a minisztert

A kormányszóvivő szerint ki kell vizsgálni, hogy mi történik Körmenden, mert szerinte a városban a menekültek miatt feszült a hangulat. Lázár János miniszter csütörtökön arról beszélt, hogy lányokat zaklattak és molesztáltak illegális bevándorlók a városban, a megyei rendőrkapitány szerint viszont nem intézkedtek illegális bevándorlók miatt.

Börtönbe kell mennie a gázoló vadásznak

Jogerős az ítélet: börtönbe kell mennie annak az osztrák vadásznak, aki két és fél évvel ezelőtt, Körmendnél elgázolt egy kerékpárost, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. Az 57 éves biciklis csaknem nyolcvan métert repült, és súlyos sérüléseibe a helyszínen belehalt. A gázolót két nappal később fogták el. A férfinak 1 év tíz hónapot kell börtönben töltenie.

RTLII: Újraépülnek a menekülttáborok Vas megyében

Körmend és Szentgotthárd önkormányzata erről hétfőn kapott hivatalos értesítést a kormánytól. Azóta a körmendi már el is készült, de még nem tudni mikortól működnek a táborok. Mindkét városban felháborodtak a helyiek. Körmenden a közbiztonságot, Szentgotthárdon inkább a turisztikai bevételeket féltik.

Hepehupásra csinálták, így olcsóbb

Három kilométer hosszú és négyszáz millió forintból épül, de nem ezért lesz világhírű. Körmend új kerékpárútjának egyik szakasza olyan hullámos, hogy gyakorlott biciklisek szerint is kihívás végigmenni rajta. Az útról készült fotó bejárta az internetet, nagyon sokan rácsodálkoztak az extrém műszaki megoldásra. Az önkormányzat szerint nincs vele semmi baj, megfelel az előírásoknak. Azt mondják, ha másként csinálják, milliárdokba került volna.

EXTRÉM: Ilyen végigtekerni a hullámos bringaúton

Akciókamerával készítette ezeket a képsorokat Pozsár András, az ugytudjuk.hu videós újságírója, amikor végighajtott Körmend legújabb kerékpárútján. A szombathelyi fiatalember kemény pályákon edződött motocrossos, és úgy érezte, ilyen útviszonyok mellett is elkél védőfelszerelés.

20 óra alatt felépítettek egy állomást

Szerdán még híre-hamva sem volt, pénteken már menekülteket fogad az alig húsz óra alatt felépült, 780 ember befogadására alkalmas ideiglenes befogadó-állomás Körmenden. Az első csoportok hajnalban érkeztek busszal a déli határ mellől.
 

Mégsem lesznek tranzitzónák a határon

Erről is Lázár János beszélt a kormányinfón, öt nappal a zónák tervezett indítása előtt. Pedig korábban kormánytagok és fideszes politikusok is a tranzitzónák kialakításában látták a jelenlegi helyzet megoldását. Lesz viszont 2-3 új befogadó állomás, az egyik Körmenden. Lázár szavai szerint az ésszerűség diktálta a változást.

Börtönt kapott a cserbenhagyó osztrák

1 év 10 hónap börtönre ítélte a körmendi bíróság azt az osztrák férfit, aki másfél évvel ezelőtt elgázolt egy kerékpárost a 86-os főúton Körmendnél. A biciklis azonnal meghalt, a gázoló pedig megállás nélkül továbbhajtott. Összetört terepjáróját egy magyar ismerősénél próbálta elrejteni, de néhány nappal később lebuktak. Az ítélet nem jogerős.

Forró nyomon 12-10-17


szerző:
2012.10.17. 22:00
Forró nyomon 12-10-17

Forró nyomon: Táncos Gábor új élete. Így néz ki ma a körmendi gyerekgyilkosként 5 éve szabadult fiatalember. Három asszony, akik megölték, vagy megölették a férjüket. Kéthetente egy asszony úgy gondolja, ez a legjobb megoldás.

Agyhártyagyulladás ellen oltanak Körmenden

A védőoltásokat csütörtökön kezdték beadni két középiskolában, mivel nemrég két diák is agyhártyagyulladás miatt került kórházba.

Rengett a föld Körmendnél


szerző:
2010.08.27. 08:07
Rengett a föld Körmendnél

Az előzetes meghatározás szerint a rengés a Richter-skála szerinti 3-as erősségű volt.

Magyarországra folyik a Lajta vize

Mosonmagyaróvár térségében órák óta 280 centimétert mérnek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való