KERESÉS search-close

Kádár Tamás

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kádár Tamás"

Több pénzt szánnak idén a Sziget nagyszínpados előadóira

Egyre több és élvonalasabb énekesek, zenekarok lépnek majd a közönség elé, ott lesz többek között Macklemore, Post Malone, Foo Fighters és természetesen Ed Sheeran.

Hírességek a WC-n - rendhagyó fotókiállítás a Szigeten

Rendhagyó vagy inkább kicsit furcsa fotó kiállításnak lehettek szemtanúi azok, akik meglátogatták a Sziget fesztivál VIP szekciójának mellékhelyiségét. Kádár Tamás, a fesztivál főszervezője kalauzolt el bennünket a tárlaton és mesélte el annak történetét. Na meg egy kis kulisszatitkot is elpletykált nekünk.

Nem fogod elhinni: ezeket kérték a Sziget fellépői az öltözőikbe!

A világsztárok szokatlan kéréseiről szinte már ódákat lehetne zengeni, de vajon idén milyen kívánságokkal rukkoltak elő a Sziget zenészei?

SZIGET 2018: a kulisszák mögött

Néhány nap és kezdődik a SZIGET, ahol nem szabtak határokat terveiknek a szervezők. Kádár Tamással jártuk be a kulisszákat.

Belestünk a Sziget színfalai mögé

Kádár Tamással, a Sziget Fesztivál főszervezőjével belestünk a backstage-be, ahol a legérdekesebb Sziget-sztorikat idéztük fel.

Kádár Tamás


szerző:
2016.09.13. 10:12
Kádár Tamás

Kádár Tamás, a legnépszerűbb hazai fesztiválokért felelős cég, a Sziget Kft. vezetője Rengeteg fesztivál szervezésén van túl, több ezer zenekarral dolgozott együtt, találkozott jópár világsztárral és több koncertet látott hátulról, mint szemből.

Igazi sztárok lettek a magyar focisták

Egy héten belül Európa egyik legjobb bajnokságába igazol Nagy Ádám, a magyar válogatott középpályása. Ezt mondta Híradónknak a játékos menedzsere, aki szerint a válogatott balhátvédjéért, Kádár Tamásért is sorban állnak Európa elitcsapatai. Az Európa Bajnokságról hazatért focisták igazi sztárok lettek. Autogramokat osztogattak, és szelfiztek a drukkerekkel hétfőn a Hősök terén, a tiszteletükre rendezett ünnepségen.

 

Magyaros lengyel csapat nemzetközi vizeken

Mi magyarok sajnos már hozzászoktunk az elmúlt években, hogy egy-egy kivételtől eltekintve nélkülünk rendezik a nemzetközi labdarúgó kupák küzdelmeit. Nem tudunk mást tenni, külföldi kedvencet keresünk. Az Európa-liga mostani csoportkörében viszont van egy csapat, melyet az aktuális favorit mellé biztosan kiválasztott minden magyar szurkoló. Ez az együttes a három honfitársunkkal a soraiban küzdő lengyel Lech Poznan.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való