KERESÉS search-close

Juhász Péter

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Juhász Péter"

Peller Anna rápörgött a matekra Juhász Péter miatt

A gondolkodás öröme Alapítvány kuratóriumi elnöke szerint azért népszerűtlen az iskolában a matematika, mert nem a mindennapi életben hasznos dolgokat tanítják a gyerekeknek. Azt is elmondta, szerinte mit kellene másképp csinálni.
 

Megszűnik az Együtt


szerző:
2018.06.01. 18:49
Megszűnik az Együtt

Megszűnik az Együtt, legalábbis az elnökség a párt feloszlatását javasolja a tagságnak. Erről várhatóan még ebben a hónapban döntenek. Az Együttet 2012-ben alapította Bajnai Gordon, aki két évvel később visszavonult a politikától. A párt a legutóbbi választáson Szigetvári Viktor és Juhász Péter vezetésével lényegében megbukott, támogatottságuk egy százalék alatt maradt.

MKKP: „Lemondok az elnökségről a saját javamra”

Kovács Gergely, az MKKP elnöke azt mondta, arra most már ők is rájöttek, hogy a Kutya Párt tehet az ellenzék kudarcáról. Arra is rájött utólag, hogy több buszmegállót kellett volna építeniük, mert akkor simán bejutottak volna a parlamentbe. A teljes beszélgetés elérhető: ITT.

Visszalépett „nagyágyúk”

Két pártelnök, egyéniben mindketten jelöltek voltak, majd visszaléptek Budapest belvárosában: mire számít Fekete-Győr András, a Momentum és Juhász Péter, az Együtt elnöke?

Juhász Péter visszalép egyéniben

Visszalép az egyéni képviselő-jelöltségtől Juhász Péter. Az Együtt elnöke ezzel a lépéssel azt szeretné elérni, hogy Budapest belvárosában egyetlen ellenzéki induló legyen, mert szerinte így legyőzhető lenne a kormánypártok politikusa.

Bántalmazással vádolja Juhászt

Bántalmazással vádolta meg gyermekelhelyezési perében Juhász Pétert, az Együtt elnökét a volt élettársa. A nő 2016 karácsonyán, amikor állítása szerint mindez megtörtént, nem tett feljelentést. Juhász Péter most elismerte, hogy aznap este dulakodtak, de azt állítja, hogy a nő támadt rá.

Fekete-Győr és Juhász egymás ellen indulna?

Egymás ellen indulna a Momentum Mozgalom és az Együtt elnöke a jövő évi választáson. Fekete-Győr András és Juhász Péter is ugyanott, Budapest I. számú választókerületében szeretne képviselői mandátumot szerezni. Juhász Péter azt mondja, a Momentumos politikusnak vissza kellene lépnie, ugyanis csak így lenne esélye az ellenzéknek a Fidesszel szemben. Fekete-Győr András szerint viszont vele jobban tudnak azonosulni a konzervatív szavazók, ezért még korai visszalépésről beszélni.

Eladott lapok – Juhásszal készítettek interjút

Juhász Péterrel, az Együtt elnökével jelent meg interjú három olyan vidéki napilapban, amelyek hamarosan kormányközeli kézbe kerülhetnek. A politikus szerint ez azt jelenti: a szerkesztőségek nem hagyják magukat megfélemlíteni. A Hajdú-Bihar Megyei Napló, a Kelet-Magyarország és az Észak-Magyarország szerkesztősége nem kommentálta az interjút. Az RTL híradó úgy tudja, utóbbiban már szombaton bejelenti az új tulajdonos: milyen változtatásokat tervez.

Fütty, üvöltözés és dulakodás

Végig fütyültek, de nem tudták megzavarni a miniszterelnök beszédét az Együtt szimpatizánsai. Az utolsó pillanatban döntött a bíróság, hogy füttyszóval tiltakozhatnak a kormány politikája ellen a Nemzeti Múzeumnál. Az ünneplők és a tüntetők többször összeszólalkoztak, de súlyosabb összecsapás nem történt. A Fidesz szerint Juhász Péter megzavarta az ünnep méltóságát.

MÁRCIUS 15: Füttyszó és dulakodás a nemzeti ünnepen

Végig fütyültek, de nem tudták megzavarni a miniszterelnök beszédét az Együtt szimpatizánsai. Az ünneplők és a tüntetők többször összeszólalkoztak, de súlyosabb összecsapás nem történt.

Nem tüntethettek a Parlamentnél

Érvényes engedélyük volt a rendőrségtől, mégsem építhettek színpadot a Kossuth téren az Együtt aktivistái. Füttyel tiltakoztak volna a Parlament közelében az Orbán-Putyin találkozó ellen, de hiába vette tudomásul a demonstrációt a rendőrség, a Terrorelhárítási Központ biztonsági okokra hivatkozva lezárta a területet. Így csak a Parlamenttől távolabb fejezhették ki a véleményüket.

Fütyülés, dulakodás, több sérült

Orbán Viktor beszéde alatt többször is dulakodás tört ki a Kossuth téren. Ungváry Krisztián történészt, aki sípolással fejezte ki véleményét, úgy arcon vágták, hogy felszakadt a szemöldöke. Egy férfi stábunkra is rátámadt. Juhász Péter, az Együtt politikusa hirdette meg a sípolós ellentüntetést. A legtöbben így tiltakoztak, de volt olyan is, aki tojást dobált.

Többeket is megfigyeltek a lesifotósok?

Feljelentést tesz a Jobbik elnöke, miután kiderült, napokon keresztül figyelték lesifotósok. Vona Gábor kisfia szúrta ki a paparazzókat. Egyikük az az olasz fotós, aki nyáron Spéder Zoltánról készített titokban fényképeket. Kiderült, hogy nem csak a bankárt és a Jobbik elnökét követték lesifotósok. Simicska Lajos milliárdos vállalkozót, és állítása szerint Juhász Pétert, az Együtt politikusát is figyelik. A Fidesz szerint mindez ostobaság.

Fotóért cserébe cikkeket adott

Nem állt kapcsolatban Portik Tamással, és nem is fogadott el anyagi segítséget a gyilkosságért elítélt vállalkozótól. Ezt állítja Juhász Péter. Az Együtt alelnökéről a Pesti Srácok nevű lap írta, hogy anyagi támogatást kapott Portiktól. Juhász Péter elismerte: egy Portikot és Rogán Antalt egy képen ábrázoló fotóért cserébe kinyomtatott cikkeket adott át Portik titkárnőjének. A Fidesz szerint ezzel bizonyítást nyert, hogy Juhász Péter kapcsolatban állt egy elítélt bűnözővel, Portik Tamással.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való