KERESÉS search-close

Joe Cocker

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Joe Cocker"

KIRÁLY L. NORBERT: You can leave your hat on (teljes produkció)

9 év után Király L. Norbi visszatért oda és azzal a számmal, ahol minden kezdődött!

Ölveti László: Unchain My Heart (Joe Cocker)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Ölveti László produkciója!

Balog János: You Can Leave Your Hat On (Joe Cocker)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Balog János produkciója!

Fókusz 14-12-23


szerző:
2014.12.23. 19:25
Fókusz 14-12-23

Fókusz: Élvezi a sikert - Végigkövettük az X-faktor győztesének első napját. Vajon mire készül Tóth Andi és kitől fogad el tanácsokat? Megszépítik az ünnepet - Egy apró szívesség is hatalmas örömöt tud okozni. Hogyan talál gazdára egy hófehér plüssmaci. Elment a legenda - Már Woodstockban is énekelt, de azóta sem hagyta abba. Búcsúzunk Joe Cockertől.

Gyászol a zenészvilág: meghalt Joe Cocker!

Sokan biológiai csodának tartották, hogy túlélte a hetvenes éveket, egykori kábítószer-, és alkoholfüggőségének nyomait soha nem is próbálta eltakarni, de védjegyévé váltak híres kézmozdulatai is, amelyeket előadás közben produkált. Mostanáig az egyik legnagyobb élő legendának számított.
 

Meghalt Joe Cocker


szerző:
2014.12.23. 18:55
Meghalt Joe Cocker

Az angol világsztárnak ismertetőjegye volt különleges, rekedtes hangja, és az, ahogy testmozgásával átélte a dalokat a színpadon. Munkásgyerekből lett rockénekes. Az áttörés 1969-ben jött el, amikor fellépett a híres Woodstocki fesztiválon. Aztán sokáig küzdött az itallal és a drogokkal, de végül ő győzött. Az 1980-as években ért megint a csúcsra. Grammy-díjat kapott, és olyan filmet tett emlékezetessé dalával, mint a 9 és fél hét. Ott volt a berlini fal ledöntését ünneplő koncerten, nálunk három éve lépett fel utoljára. Joe Cocker 70 évesen, rákban hunyt el.


 

Joe Cockertől búcsúzik az egész világ!

A 70 éves brit előadó tüdőrákban szenvedett. Ügynöke jelentette be a hírt, magyar idő szerint hétfő este. Az amerikai Sziklás-hegységben található farmján hunyt el. A With a Little Help From My Friends, az Unchain My Heart vagy a You Are So Beautiful című slágereivel uralta a slágerlistákat, 46 éve tartó pályáján képes volt újra és újra megújulni.
 

Esti Showder Fábry Sándorral 11-05-19

Esti Showder Fábry Sándorral: A legismertebb arcok, a legmegosztóbb fazonok, akikkel együtt keltünk és feküdtünk, a ValóVilág finalistái: VV Éva és VV Jerzy. Jön Csuja Imre, a Csillag születik Joe Cockere, Mr. Joe és a show végén élőben az Ismerős Arcok.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való