KERESÉS search-close

Janza Kata

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Janza Kata"

Közös vakációt tervez Homonnay Zsolt és Janza Kata

Homonnay több évtizednyi színészi munka után felvételizett az egyetemre, hogy rendező lehessen. Nyári terveiről is mesélt Peller Annának és Lukács Mikinek.

Janza Kata és Homonnay Zsolt szinte együtt éli az életét

Puccini is meg akarta zenésíteni azt a darabot, ami Molnár Ferenc Lilioma alapján íródott és most próbálják az operett színészei. A Carousel Amerikában is nagy sikert aratott, és most végre magyar közönség elé kerül.

Janza Kata trükkje az anya-lánya viszályok elkerülésére

Peller Anna mentoraként köszöntötte az egyik legismertebb operett sztárt, aki mesélt szakmai terveiről, és arról, hogyan sikerült kiküszöbölnie lánya kamaszévei alatt az összezörrenéseket. 

Egyedülálló koncertet adott Dolhai Attila

A nemrég visszatért musicalénekes múlt héten legnagyobb rajongóit lepte meg egy különleges koncerttel, amin természetesen mi is ott voltunk. Janza Katát és Szinetár Dórát faggattuk, Attila pedig elárulta: mitől félt a legjobban a koncert kezdete előtt.

Steiner Kristóf hazautazott a Budapest Pride-ra

A blogger és életművész egyenesen Tel-Avivból érkezett a Reggeli stúdiójába, ugyanis pár órája landolt a gépe. Annának és Mariannak azt is elárulta, hogy miért is érkezett haza erre a pár napra.

Hernádi Judit fergeteges hangulatot teremtett a Reggeli stúdiójában

A színésznő legutóbb akkor járt a Reggeli stúdiójában, mikor őt választották Psota Irén egyik legméltóbb mai utódjának. Ezúttal pedig zenés estje kapcsán volt Anna és Mariann vendége. 

Janza Kata a francia Riviérán is rajongott a fociért

A színésznő együtt játszik majd Feke Pállal és Peller Annával az Apáca show-ban. Emellett pedig az is kiderült, hogyan éli meg a foci-vb időszakát Janza Kata.

Janza Kata bomba formában!


szerző:
2018.05.28. 08:39
Janza Kata bomba formában!

Az elbűvölő Janza Kata kirobbanó formában van! A színésznő a színpadon és anyaként is a maximumra törekszik. Hogyan sikerül összehangolnia a karriert és az anyaságot? Most kiderül!

Óriási bulit csaptak a Barátok közt sztárjai!

Új partnereikkel csaptak felejthetetlen bulit a Barátok közt sztárjai az évadnyitó Broadway fesztiválon! Az is kiderült, hogy Kiss Ramóna és Gömöri András Máté már régóta nagyon jóban vannak. Csórics Balázsról pedig Peller Anna áradozott. Solti Ádám sem panaszkodhat, aki Janza Kata szívébe lopta be magát. Még ha csak egy hétvégére is szólt a partneri viszony. A színész párosok csak egy duett erejéig álltak ugyan össze, de a hangulat a tetőfokára hágott.

Reflektor 15-08-13


szerző:
2015.08.14. 01:50
Reflektor 15-08-13

Reflektor: Párt találni a sztároknak sem könnyű. Berki Krisztiánért világszerte rajonganak.

Janza Kata és Nagy Sándor minden titkát megosztja egymással

Igenis létezhet férfi és nő között barátság, amire Janza Kata és Nagy Sándor kapcsolata talán a legjobb példa. A két színész a pályája kezdete óta ismeri egymást, és azóta szinte elválaszthatatlan jó barátok.

Reflektor 15-08-03


szerző:
2015.08.04. 01:10
Reflektor 15-08-03

Reflektor: Napokon belül megszülethet Nádai Anikó első gyermeke. Janza Kata és Nagy Sándor minden titkát megosztja egymással.

Reflektor 15-04-03


szerző:
2015.04.04. 01:35
Reflektor 15-04-03

Reflektor: Dennis újraéleszti rapperkarrierjét. Janza Kata szárnyai alá vette Gubik Petrát.

Janza Kata szárnyai alá vette Gubik Petrát

A két színésznő több darabban is együtt játszik, de mint mondják, ők nemcsak kollégák, hanem barátok is, sőt, Kata szinte lányaként tekint Petrára.

Testvérféltékenység

Többgyerekes szülőként az ember szembesül a helyzettel, hogy a testvérek között igenis előfordulnak nézeteltérések. Ilyenkor persze a szülőnek nem könnyű igazságot tenni, az egyik gyerek általában sértve marad az őt ért igazságtalanság miatt. Hogy hogyan próbál igazságot tenni például egy ilyen helyzetben Janza Kata és Rókusfalvy Pál, megosztották velünk.

Milyen az ideális feleség?

Kínában egyre több feleségképző iskola indul, ahol 30 feletti kínai nőknek segítenek felkészülni arra, hogy európai férjet fogjanak maguknak. De vajon, milyen az ideális feleség? Kánya Kata szerint, azonos kultúrában minden nő ideális feleség, egy jól működő párkapcsolat titka pedig a minőségileg együtt töltött idő.

Reflektor 13-04-10


szerző:
2013.04.10. 23:35
Reflektor 13-04-10

Reflektor: Janza Kata ma már bátran beszél a boldogságáról. Polgár Kriszta júniusra várja első gyermekét.

Janza Kata ma már bátran beszél a boldogságáról

Néhány hónapja az egész országot bejárta a hír, hogy Janza Kata második házassága tönkrement, méghozzá egy harmadik személy miatt. A színésznő úgy érzi, most jött el az ideje annak, hogy új szerelmével közösen meséljenek a kapcsolatukról.

Reggeli - Csak csajok 12-03-13

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 11-11-24

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy nõi társaságban napjainkban szóba kerülhet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való