KERESÉS search-close

Jakupcsek Gabriella

29 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Jakupcsek Gabriella"

A legmélyebb gödörből is van kiút, ha megtaláljuk a sorstársainkat

A Richter Újrakezdés workshopján jártunk, ahol olyan nők történetét mutatták be, akik embertelenül nehéz élethelyzetekből álltak fel és ösztönzik arra társaikat, hogy nekik is sikerüljön. Jakupcsek Gabriella készített filmet róluk.

Valóságos trend lett 40 felett szülni - édesanyák, akik most épp lemaradtak listánkról

Tíz évvel ezelőtt talán el sem tudtunk volna készíteni itthon egy ilyen listát – újabb tíz év múlva pedig már alighanem a bőség zavarával küszködnénk.  Egyre több az olyan nő, aki negyven felett szül, és természetesen ez a sztároknál is így van. Mint oly’ sok mindenben, ebben is Hollywood jár az élen, Amerikában már régóta trend, hogy a színésznők 40 felett vállalnak gyermeket.

Jakupcsek Gabriella új életéről


szerző:
2018.08.02. 07:42
Jakupcsek Gabriella új életéről

Bár mindenki a tévék képernyőjéről ismeri, az elmúlt években egy teljesen új dologba vágott bele: könyveket ír!

Hogyan egyeztethető össze az anyaság a karrierrel? Malek Andrea és Jakupcsek Gabriella válaszol!

Ezen a héten a Reggeliben is az anyáké a főszerep, olyan szuper anyukák a vendégeink, akik sikeres, ismert és elismert nők is egyben. Hogyan tarthatja egy nő egyensúlyban a munkát és a magánéletet? Mire tanít az anyaság? Kinek, mi volt, vagy mi a legnagyobb kihívás az anyuka
létben? Erről beszélgettünk Jakupcsek Gabriellával és Malek Andreával!

Jakupcsek Gabriella unokája már öt hónapos!

Fiatalon lett nagymama Jakupcsek Gabriella, aki beavatott minket, hogy milyen érzés nagyszülőnek lenni!

Magyar hírességek és egy szakértő a digitális kor gyermekeiről

Nemrégiben megjelent egy hír, miszerint egy kisfiú első szava a Google volt. Ez a szülők szerint is ijesztő, de a történteket azzal magyarázzák, hogy a család a Google segítségével hallgat időnként állathangokat. Sőt egy korábbi amerikai kutatás szerint minden tizedik gyermek első kimondott szava a táblagép vagy a tablet. A Reggeliben Jakupcsek Gabriella, Dobó Ági és Lakatos Márk is elmesélte a tapasztalatait, illetve a digitális kor gyermekeinek megfejtésében egy generációkutató is segítségünkre volt.

Kálmán Olgáék szteroid injekcióért kiáltottak!

Egyetlen villával több tojásfehérjéjét is felverni...? Gabi és Olga a feladat első 20 percében egyetlen dologgal foglalkozott csak, hogy felverhessék a habokat. Vajon az óriási csúszás ellenére elkészültek a desszertekkel?

Fergeteges hatos!


szerző:
2017.10.24. 16:10
Fergeteges hatos!

A Konyhafőnök VIP hat új szereplőjével még az első főzésük előtt beszélgettünk. Kiderül, hogy mitől fél Kálmán Olga és Jakupcsek Gabriella.

Story Extra 2017-10-24


szerző:
2017.10.24. 15:40

Jakupcsek Gabriella


szerző:
2017.10.24. 10:35
Konyhafőnök VIP: Gáspár Beát álomkonyhájában látogattuk meg!

Magyarország legnépszerűbb főzőműsorában ismét hírességek ragadnak fakanalat, hogy megmutassák, mit is tudnak a konyhában. Az előző évad győztese, Gáspár Bea majd’ kiugrott a bőréből, amikor Zé a fináléban az ő nevét mondta ki. Már a verseny elején elhatározta: ha nyer, neki bizony új konyhája lesz, ezt pedig most meg is mutatta nekünk!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Jakupcsek Gabi: „Életem legszebb óráit éltem meg”

Jakupcsek Gabriella évek óta tagja a Bátor Tábor rendezőinek, akik 15 éve szerveznek élményterápiás programokat beteg gyermekek számára. Gabi a táborozás élményeiről mesélt a nézőknek, és élete legszebb pillanatait is elárulta.

Fókusz 2017-09-18


szerző:
2017.09.18. 17:20
Az iskola kezdés senkinek sem könnyű, Jakupcsek Gabiéknak sem!

Hogyan hangolódtak Gabiék az iskolára? Hátrány lehet-e a kislányának, hogy ő ismert? De nemcsak erről, hanem a Konyhafőnök VIP-ben való részvételéről és élményeiről is mesélt!

„Sokszor nem voltam ott, amikor ott kellett volna lenni”

A közös vacsi közben szóbakerültek Gabi nagyfiai is, és az anyaság-karrier összehangolása. Gabi bevallotta, hogy nem mindig tudott ott lenni a fiaival, viszont érzelmileg nagyon szoros kapcsolat van hármójuk között.

Jöhet egy Jakupcsek-féle pizsi parti?

Gergőek bizony kényelmesbe bújtak az esti vacsihoz, aminek Gabi örült a legjobban! Kislányával is sokszor pizsama buliznak.

Visszatekintés: milyen volt ez az év Jakupcsek Gabinak?

A volt műsorvezető nehéz éven van túl, de a családja mindenben ott volt mellette és mára már megnyugodott. Imádja, hogy végre egy naplementét is békében végignézhet.

Gabi nem akarja, hogy kislánya is kirepüljön a családi fészekből

A balatoni nyaraló nyugalmában sok minden szóbajött: a színésznői álmok és a hagyományos családi idill egyaránt. Gabi nagyfiai már rég elköltöztek otthonról, de bele se akar gondolni, hogy kislánya is elmegy majd egyszer.

Jakupcsek Gabi rajong az egyedi dolgokért!

Szeret öltözködni és odafigyelni magára, ámde az "egyszerű, nagyszerű" elvet vallja. Az egyedileg neki készített cipőnek is gyermeki lelkesedéssel tudott örülni.

Reflektor 13-02-25


szerző:
2013.02.26. 00:50
Reflektor 13-02-25

Reflektor: Stohl Andrást meglepték a barátai. Gyerekvállalás: jobb későn, mint soha.

Reflektor 12-07-16


szerző:
2012.07.17. 01:15
Reflektor 12-07-16

Reflektor: Sztárokkal buliztunk a Balaton Soundon. Sztárok a jojó-effektus fogságában.

Csak csajok 11-09-05


szerző:
2011.09.05. 09:05
Csak csajok 11-09-05

Csak csajok: A hétfői Csak csajokban Jakupcsek Gabriella megmutatta nagyfiát, Marcit. Az őszre készülve pedig kifaggattuk szakértőnket, hogy mi az az apiterápia és hogyan tudjuk vele immunrendszerünket megerősíteni.

Csaj csajok 11-06-23


szerző:
2011.06.23. 09:05
Csaj csajok 11-06-23

A csütörtöki Csak csajokban stylistunk segít eligazodni a trendi strandkiegészítők között, Varnus Xavér pedig férfiszemmel véleményezi a strandszetteket.

Fókusz 11-01-25


szerző:
2011.01.25. 20:45
Fókusz 11-01-25

Fókusz: Kiborulás a Villában! Szandika váratlanul omlott össze, és percekig nem is sikerült őt megnyugtatni. Jelenlétében Évi is pánikba esett. Vajon a bezártság vagy a napok óta tartó pszichológiai hadviselés az oka mindennek? Ismert szülők, akiknek életét megváltoztatta a West Balkán-tragédia. Horgas Eszter lánya ott volt a buliban, Nyertes Zsuzsáé csak elindult oda.

Diszkótragédia sztáranyukák szemével

Horgas Eszter lánya ott volt a diszkóban, Nyertes Zsuzsáé csak elindult oda. Jakupcsek Gabriella pedig a hármas tragédia óta összefogást sürget.

Reggeli 11-01-19


szerző:
2011.01.19. 09:05
Reggeli 11-01-19

Reggeli: Megoldás lehet a szülői razzia a szórakozóhelyek biztonságosabbá tételéhez? Sztár szülőket kérdeztünk a témával kapcsolatban.

Csak csajok 11-01-19


szerző:
2011.01.19. 09:05
Csak csajok 11-01-19

Csak csajok Barabás Évával, Endrei Judittal és Gubás Gabival. Szakértőnk megmutatja, mit szabad és mit tilos tenni, ha otthon próbálkozunk a masszírozással.

Csak csajok 11-01-13


szerző:
2011.01.13. 09:05
Csak csajok 11-01-13

A legtöbben, ha a fogyókúra szót hallják, rögtön salátalevelekre, éhségre és szenvedésre gondolnak. Pedig úgy is lehet fogyni, hogy élvezzük tovább az életet, és nem kell minden órában megküzdenünk az éhséggel. A csütörtöki Csak csajokból megtudhatod, milyen módszerrel tudsz gyorsan és könnyen fogyni.

Csak csajok 10-09-17


szerző:
2010.09.17. 09:05
Csak csajok 10-09-17

Csak csajok: A háromgyermekes Jakupcsek Gabriella szerint, egy szülőnek mindig alkalmazkodnia kell a gyermekéhez, és egyáltalán nem szabad elengedni még a felnőtt korában sem. Bozsik Yvette-től, aki hétéves fián teszteli a gyermekelőadásait, pedig megtudhatják, milyen taktikával veszi rá csemetéjét a munkára.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való