KERESÉS search-close

Júlia

30 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Júlia"

Magyar lány csavarta el a világsztár Backstreet Boys tag Nick Carter fejét!

Júliát, a szőke bombázót nehéz nem észre venni, és a Backstreet Boys frontembere, Nick Carter sem tudott szó nélkül elmenni mellette. Vajon miért flörtölt a szőke bombázóval a nős énekes? 

Lili édesanyja megríkatta Mesit

Júlia kiosztotta Mesit, amiért magára vette az anyai teendőket Tedi életében…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Teó Nitrónak: „Nem az a feladatod, hogy beleszeress Karolába!”

Nitró kiakart tálalni Karolának. Tamásnak búcsúznia kellett Márkótól és Diától. Júlia arrogánsan nekiesett Mesinek.

Kerekesszékkel A Tanárban

Nyilván nem csak gyerekként lehet iszonyúan nehéz szembenézni azzal, ha egy sérülés miatt abba kell hagyni a sportot és feladni az álmokat. A Tanár legfrissebb epizódjában pont egy ilyen helyzetbe kerül Júlia karaktere, amit még színészként sem volt egyszerű átélnie.

A TANÁR: Júlia kerekesszékben

Murai Emma (a sorozatbeli Júlia) a forgatások alkalmával ült életében először kerekesszékben.  Azt mondja, különös érzés volt…

KEREKESSZÉKKEL: ilyen az élet!

Fenyvesi Zoltán soha nem tudott járni. Kiskorától kerekesszékes. A Tanár című sorozat forgatásakor ő segítette Murai Emmát, a filmbeli Júliát, akinek ezúttal kerekesszékben kellett boldogulni.

Júlia


szerző:
2018.03.23. 17:20
Attila megtudja, hogy a történtek miatt Júlia elvetélt

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. október 11-i epizódjaiból!

Júlia mindent elmond Attilának a terhességéről

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. október 7-i epizódjaiból!

Júlia szorult helyzetbe kerül Miklós részeg kellemetlenkedése miatt

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. október 5-i epizódjaiból!

Lali megbánta, hogy Lunát választotta?

Miután az ultimátum már rég lejárt, Lalinak költöznie kellett. A fiú neki is fogott volna a lakás keresésnek, azonban Luna váratlanul eltűnt..

Júlia elárulja Péternek, hogy nem vetette el a babát

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. szeptember 29-i epizódjaiból!

Júlia megdöbben, amikor Peti közli vele, megtudta, hogy Miklóstól terhes

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. szeptember 23-i epizódjaiból!

Miközben Bözsi kimondja a boldogító igent, Juli kénytelen elmondani Miklósnak, hogy terhes

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. szeptember 6-i epizódjaiból!

Júlia és Attila szeretkeznek az új ágyban

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. augusztus 29-i epizódjaiból!

Juli elsírja magát, amikor be kell vallania Máténak, hogy Attila elköltözött

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. augusztus 22-i epizódjaiból!

Miklós arra kéri Júliát, hogy aludjon nála

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. augusztus 5-i epizódjaiból!

Miklós és Júlia szeretkeznek

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. augusztus 1-jei epizódjaiból!

Attila közli Júliával, hogy mostantól semmi köze a terveihez

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. július 22-i epizódjaiból!

Bözsi meghatódik, amikor Vilmos megkéri a kezét, Júlia megcsókolja Miklóst, Krisztián megjelenik az ünnepségen

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. július 21-i epizódjaiból!

Júlia és Attila megtalálja Stellát, aki nem akar visszamenni a nevelőszüleihez

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. július 18-i epizódjaiból!

Júlia hosszú idő után először hagyja, hogy Attila megölelje

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. július 11-i epizódjaiból!

Júlia elárulja Attilának, hogy tud Nóráról

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. június 14-i epizódjaiból!

Péter elárulja Júliának, hogy Attila és Nóra lefeküdtek egymással

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. június 13-i epizódjaiból!

Júlia falmászáskor leugrik a fal tetejéről és végre szabadnak érzi magát

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. május 30-i epizódjaiból!

Júlia kijelenti, hogy lassan Péternek is el kell költöznie

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. május 25-i epizódjaiból!

Júlia kijelenti, hogy ha kell, Péter érdekében, de ellene vall, és kijön a börtönből

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. május 6-i epizódjaiból!

Fókusz 14-09-15


szerző:
2014.09.15. 18:00
Fókusz 14-09-15

Fókusz: Megőrültek értük - Honnan érkezett a versenyre Jonathán, Szabó Ricsi és Júlia? Az X Faktor legnagyobb pillanatai. Víz alatt az ország - Járhatatlan utak, elárasztott falvak a hétvégi esőzésektől. Normális jelenség vagy már a klímaváltozás következményei mindez? „Zaklatnak minket” - Kamera elé ált a Soroksáron meggyilkolt asszony férje. Azt mondja, elviselhetetlen számukra már az állandó rendőri jelenlét.

Olajkatasztrófát okozhat Karl?


szerző:
2010.09.15. 22:22

Sebestyén Júlia befejezte!


szerző:
2010.04.07. 08:56
Sebestyén Júlia befejezte!

A műkorcsolyázó a torinói VB-n jelentette be, hogy visszavonul.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való