KERESÉS search-close

Jön a baba

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Jön a baba"

Nem könnyű olvasmány Hadas Kriszta könyve az anyasorsról

Nagy sikert aratott Hadas Kriszta műsora, a Jön a baba, amelyben azt láthattuk, hogyan hozzák világra babájukat a kismamák az ország különböző pontjain. Közülük 11 nő életét követi nyomon a szülés után a riporter-műsorvezető új könyvében, az Anyasorsban, a 12. anya pedig ő maga.

Jön a baba 2017-12-16


szerző:
2017.12.16. 15:00
Jön a baba 2017-12-16

Barbara útja a kissé zaklatott, de mégis nagyon boldog családi életig, hosszú és rendkívül viszontagságos volt. Rémes első házasság, válás, gyermekét egyedül nevelő anyaság után, ha nem is fehér lovon, de megérkezett Gábor. Az első közös gyereküket majdnem elvesztették, és Barbi életéért is küzdeni kellett. Most ismét jön a baba! Remélik, már kipipálták az összes vészhelyzetet, és minden rendben lesz.

Ismét Jön a baba! – Hadas Krisztával

Újabb csodálatos utazásokra hív minket Hadas Kriszta a Jön a baba! legújabb évadában. A doku-reality harmadik évada megindító családi történeteken keresztül mutatja be a várandóssággal járó örömöket és nehézségeket.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való