KERESÉS search-close

Józan Laci

61 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Józan Laci"

Józan Laci nem tud lemondani róla, hiába szeretné

A Kifőzde vendége volt a színész, aki még mindig azon dolgozik, hogy felszedjen pár kilót, igyekszik egészségesen élni és étkezni, de nem minden terve valósul meg.

Józan Lacinak pont az ellenkezője kellemetlen, mint másoknak

A színésznek gondot okoz, hogy alkatilag nagyon nehezen szed magára plusz kilókat. Amikor elvégezte a színművészetit és megkapta Maugli szerepét, akkor gondolkodott el először azon, hogy fel kellene szednie pár kilót.

A sztárok is átélik a januári lehangoltságot?

Peller Károlyon nem fog a téli depresszió, Szabó Zsófi viszont tudja sötéten látni a dolgokat. Csocsesz olyan választ adott a kérdésre, amit nem gondolnánk róla.

Józan Lacinak a hízás az újévi fogadalma

A színésznek mindössze egy napja volt a családjára karácsonykor, a túl sok munkába bele is fogyott. Ezért 5 újévi fogadalma közül a hízás az egyik.

Kiss Ramóna és Józan Laci veszélyzónába kerültek

Rami és Laci teljesítettek a leggyengébben a mai két feladatban, közülük azonban csak egy valaki kaphatott még egy esélyt!

Sárközi Ákos: „Szeretnék újra büszke lenni rátok!”

A két séf a feladat kezdete előtt nemcsak tanácsokkal látta el a versenyzőit, de bíztató szavakkal pörgették fel őket a főzésre.

Tanulj a séfektől: így használd fel a fehér mákot

Fehér mákból főétel és desszert? A séfek igyekeztek minél jobban felkészíteni a csapataikat, pláne Rácz Jenő, akinek a versenyzői nem mehettek le a piactérre.

Ilyen volt Józan Laci majonéz-ámokfutása

Laci kitartóan küzdött a majonézéért, végül azonban Rácz Jenő avatkozott közbe, hogy ideje elengedni és odafigyelni a csapatára.

Tomán Szabina a főnök, a többiek pedig a rabszolgák?

A Survivor játékosa szerint a középdöntő egyre nagyobb kihívást tartogat számukra. Olyannyira, hogy még azt is elfelejtik, amiben ezidáig teljesen biztosan voltak… De ki náluk a főnök?

Panyik Anita: „Két perc és elsírom magam!”

Anita konyhafőnökként teljesen bepánikolt. Rácz Jenőnek kellett odalépnie hozzá, hogy végre megnyugtassa kicsit a versenyzőjét.

Éld át az utolsó 1 perc hajráját a csapatokkal!

A főzések állandó hajrában zajlanak, azonban semmi sem hasonlítható az utolsó percek izgalmához! Indulhatunk? 3...2...1.

Panyik Anita és Tomán Szabina összebalhéztak!

A piros csapatban nagy lett a feszültség a két lány között. Anita úgy érezte, hogy minden teher az ő vállát nyomja, miközben nem is ő volt a konyhafőnök.

Indul a középdöntő: a séfek és csapataik a győzelemért küzdenek!

A középdöntő első szakaszában a pirosak és a kékek háromfős csapatokban küzdenek egymással. Mind a két séf a feladatokért járó pontokra hajt a csapatával, hiszen csak így győzhetnek végül.

Kovács Dóri nem tud megszabadulni Király Petitől?

Miután kiderült, ki az a hat versenyző, aki a középdöntőben tovább harcolhat, a zsűri meglepte egy kicsit a versenyzőket: kiderült, hogy a következő fordulóban három fős csapatokban dolgoznak majd...

Íme, Rácz Jenő hat legjobb versenyzője!

Az elődöntő utolsó napján eldőlt, kik csatlakozhatnak Panyik Anitához Rácz Jenő középdöntős csapatában. Egy valakinek azonban a nap végén búcsúznia kellett.

Rövid időre Sárközi Ákos lett a piros csapat főnöke

Sárközi Ákos ételét kellett, nemcsak lemásolniuk, de megfejteniük a versenyzőknek a második feladatban. A séf félidőnél elindult, hogy kicsit felpörgesse a munkafolyamatokat.

Rácz Jenőt meglepte, amit a pultoknál látott?

A pénteki főzés vizsga hangulata mellett valami ünnepélyesség is átjárta a konyhát. A séf minden pultnál kiegyensúlyozott versenyzőket és jó ötleteket talált.

Vajon mit rejtett a zsűri három titokzatos ládája?

Sárközi Ákos, Fördős Zé és Rácz Jenő is különböző meglepetésekkel készültek a versenyzőknek. Mindegyikük ajándékait gigantikus ládák rejtették.

Tomán Szabina: „Nekem van a legjobb csapatom!”

Józan Laci beválasztotta maga mellé a két lányt, és a trió nem is lehetett volna boldogabb emiatt. Szabina, Anita és Laci is megtippelték, milyen lesz a közös munka és persze az elődöntő hetet is kielemezték.

Jön a Konyhafőnök VIP eddigi legkeményebb feladata!

Fördős Zé sokkolta a versenyzőket. Bejelentette nekik, hogy egy olyan kihívást kapnak, amilyen még sosem volt a verseny történetében. A turpisság elkövetője pedig maga Sárközi Ákos!

Kovács Dóriék megint összebalhéztak!

A hátrány ellenére a sárga csapat igyekezett túllendülni a feladaton. Azonban a főzés végére Dóri és Peti újra megtalálták egymást...

Kovács Dóri: „Te tényleg ennyire pitiáner alak vagy?!”

Újabb hátrány keringett a levegőben, amit ráadásul Király és Kabát Peti oszthattak ki. Vajon egyértelmű döntést hoztak?

Kabát Peti az őrületbe kergette versenytársait

Még ki sem pakoltak a ládákból, Kabát Peti azonnal osztani kezdte a kéretlen tanácsait a versenytársainak. Elindult a bomlasztás!

„Vele egy csapatban lenni, felér egy hátráltatással!”

Ha csütörtök, akkor csapatverseny: kialakultak a két fős csapatok... ennek azonban nem mindenki örült a versenyzők közül.

Leteszteltük: vajon Rácz Jenő csapata felismeri mentoruk ételeit?

Fördős Zé már útjára indította a játékot, most viszont már a versenyzőkön a sor, hogy kitalálják, melyik ételt készítette Rácz Jenő. Szerintetek ki volt a legjobb?

Vásárolj, főzz és tálalj úgy, mint Rácz Jenő

A séf most sem hagyta jó tanácsok nélkül a versenyzőit. Volt, akivel bevásárolt a piactéren, másnak pedig hasznos tálalási tippeket adott.

Panyik Anita mindenkit kiakasztott

Anita az előnye mellett hátráltathatott is, ráadásul nem is akárhogyan... a döntéseivel az összes versenyzőtársát kikészítette.

Józan Laci: „Ez olyan, mint egy tengeri turha”

A séf bemutatta, hogyan is kell feldolgozni két igazán különleges alapanyagot. Az egyik azonban kiverte a vbiztosítékot Lacinál.

Visszautaztunk a versenyzők gyerekkorába!

Volt, aki nagy segítség volt, és már 10 évesen egyedül főzött, mások viszont csak a hasukat szerették tömni gyerekként, és csak várták, hogy megérkezzen a kaja. 

Ha nem ütöd meg a séf mércéjét, kiesel!

A nap végére újabb versenyzőnek kellett hátra hagynia a kötényét. A zsűri most is kemény döntést hozott.

A séf nem engedte, hogy szétessenek a versenyzői!

Néhány versenyzőnél kimaradtak elemek, vagy elcsúsztak pár instrukción, de Jenő nem hagyta, hogy összeomoljanak. Segített nekik megtalálni a megoldást!

Józan Laci régi vágyát váltotta valóra A Konyhafőnök VIP-vel

A Barátok köztből is ismert színész őszintén mesélt arról, milyen érzés számára részt venni A Konyhafőnök VIP - A séfek csatájában.

Józan Laci régóta várta, hogy főzhessen a Konyhafőnökben

A Barátok köztből ismert színész attól félt a legjobban, hogy leblokkol, mert az idő nagyon szorította a versenyzőket. A beszélgetés végén az is kiderült, Mariann-nal nemcsak A séfek csatájában volt dolga.

A versenyzők nem hitték el: bekerültek a csapatba!

A jó híreket kevésbé akarják elhinni a Konyhafőnök VIP versenyzői. Jenő és Ákos is újabb tagokat választottak a csapataikba, meg is lett a hangos következménye.

Íme, a Válogató hét utolsó 10 versenyzője!

A Válogató negyedik napján tovább folytatódik a küzdelem. A konyhába lépés előtt kifaggattuk a 10 hírességet, hogy mit szeretnének elérni a versenyben, és mitől tartanak a legjobban.

Józan Lacinak egy célja van: a győzelem!

Laci nagyon szeret főzni, a mumusa viszont a tálalás lesz a versenyben. Az egyik célja az, hogy magára formálhassa a feladatokat és minél többet tanulhasson a séfektől. Azt pedig nem titkolja, hogy mindenképpen nyerni szeretne!

Nem hiszed el, hova utazott Józan Laci!

A Barátok közt színésze is úgy döntött, hogy eljött az ideje egy nagy utazásnak. Meg sem állt a tengeren túlig, de nyugi, rengeteg képpel dokumentálta kalandjait.

Józan Laci első kutya-élménye nem végződött túl jól

Laciéknak 5-6 éves korában volt egy kiskutyusuk, akivel imádták egymást. Azonban történt egy balszerencsés fordulat, ami miatt a színész kórházban kötött ki. Persze, hiába a rossz élmény, ő azóta is  egy igazi kutyás.

Íme 3 dolog, amit nem tudtál Józan Laciról

Kíváncsi vagy, van-e még olyan rejtett titok vagy akár izgalmas gyerekkori történet, amit te sem tudtál kedvenceidről? Megsúgjuk: van! Nézzük, mit tartogat számunkra Józan Laci!

Játssz velünk! Te melyik Barátok közt színésszel futnál össze szívesen?

Előre szólunk, hogy nehéz lesz eldönteni, de egy próbát mindenképp megér! Szavazz!

Józan Laci a mai napig retteg az X-akták miatt

Mindenkinek vannak meghátorozó filmes élményei, még a sztároknak is. Vajon ki lehetett az első filmes szerelmük? És melyik főszerepet játszanák el? Számos kérdésről lerántottuk a leplet! Jöjjön most Józan Laci!

Zene: Nicolai Heidlas / Cím: Never Give Up / www.hooksounds.com

Solti Ádám: „Sokat foglalkozom a külsőmmel”

Ciki pasiként feldobni egy arcpakolást? Vagy épp figyelni a tökéletes frizurára? A Barátok közt színészei elárulták!

Józan László jelesre vizsgázott a Színházi Világnapon!

Józan Lacit próbára tettük a Reggeliben: színházzal kapcsolatos kérdéseket tettünk fel neki kvízünkben!

Józan Laci adományokkal tért vissza szülőfalujába

Több mint 400 ezer forintot sikerült összegyűjtenie Józan Lacinak a közösségi oldalán keresztül, amit szombaton adott át szülőfalujában, Mezőváriban a rászorulóknak.

Józan Laci szülőfaluján szeretne segíteni

Az Ökumenikus Segélyszervezet 1998 óta van jelen Kárpátalján: segítik a legszegényebbeket élelmiszerrel, tűzifával, segélyprogramokkal. Józan Laci ismét csatlakozott hozzájuk, hiszen Kárpátalján született, most 2 tárgyat is elárverez a Facebookon, hogy segíthesse szülőfaluját.

Józan Laci bejelentkezett a Barátok közt forgatásáról

Mindig is érdekelt, milyen lehet a hangulat kedvenc sorozatod forgatásán? Most megmutatjuk!

Imádnak szelfizni a Barátok közt színészei

Nem telhet el hét úgy, hogy a Barát közt sztárjai közül ne posztolna valaki szeflit a forgatásokról. Ezúttal Józan Laci volt soron, aki örömmel tett eleget a feladatnak. Erre a fotóra Nagy Alexandra és Hajnal Jani is ráfért még. Mosolyt persze mindhármuk arcán látni. Azaz nekik is ugyanakkora örömet okoz a sorozat, mint a nézőknek.

 

A sorozat, amit már 19 éve imádunk: Barátok közt!

Józan Laci és Bereczki Gergő visszaemlékeztek a kezdetekre, az első jelenetükre és a gyerekkori rajongásukra. De nemcsak nosztalgiáztak, bemutatták a Barátok közt legújabb főcímét is.

Lájkvadászaton a Barátok közt színészei

Józan Laci és társai éjt nappallá téve forgatnak a Barátok közt-ben, hogy minden nap találkozhassanak velük az RTL műsorán. Persze arra mindig szakítanak időt, hogy legalább egy szelfit csináljanak - hiszen csak pár másodperc az egész. Most Nagy Alexával és Seprenyi Lacival álltak össze egy mosolygós képre - érkezett is több száz like az Instagramon.

Story Extra 2017-08-02


szerző:
2017.08.02. 17:25

Eke Angéla félrelépett?


szerző:
2017.07.27. 08:29
Eke Angéla félrelépett?

Barabás Évi, Józan Laci és Eke Angéla már gőzerővel készülnek a Sok hűhó semmiért című darabra, amit a Zichy Udvarban leshetnek meg a nézők. A Fókusz műsorvezetőjének egy gyerekkori álma vált valóra, hiszen régóta ki szerette volna próbálni magát a színpadon. Józan Laci Los Angeles-i nyaralásáról mesélt, és az is kiderült, hogyan lépett félre Puskás Peti kedvese.

Farkasok közé merészkedtek a Barátok közt színészei

Józan Laci és Nagy Alexa farkasok közé merészkedett. Vajon, miért sétáltak a vadállatok ketrecébe a Barátok közt sztárjai? Kiderül a riportból!

Játékos Barátok köz avatás


szerző:
2017.06.21. 18:00
Játékos Barátok köz avatás

A Fóti Gyermekvárosban átadták a Barátok közt. Nagy Alexandra, Nyári Dia, Pribelszki Norbi és Józan Laci is részt vett az avatón, amely hatalmas játékkal ért véget.

Story Extra 2017-06-21


szerző:
2017.06.21. 17:25
Ez történik, ha Józan Laci elszabadul a Barátok közt stúdiójában!

Hogy mi is történik pontosan, azt azok a képek illusztrálják a legjobban, amit maga a színész töltött fel közösségi oldalára. Mutatjuk!

Teszteld magad! Te felismered a sztárokat gyerekkori képeiken?

Íme 10 hazai híresség, akiket nap mint nap láthatunk a tévében, azonban a képek nem most, hanem jó pár évvel korábban készültek. A feladatod csak annyi, hogy kitaláld, melyik fotón melyik hazai híresség látható!

Barabás Éviből Margit lett


szerző:
2016.07.05. 18:00
Barabás Éviből Margit lett

A Fókusz műsorvezetője egy Shakespeare darabban alakította Kikapós Margitot. Józan Laci és Peller Anna is segített neki, hogy Évi teljesen a minden lében kanál Margittá változhasson. Igaz, gyerekként járt színjátszó körbe, de nekünk a kulisszák mögött elmondta, hogy volt, amivel meggyűlt a baja a próbák közben.

Ilyen egy címlapfotózás a Barátok közt dögös macsóival

Józan Laci, Csórics Balázs és Pribelszki Norbi elárulták nekünk, ők mit viselnek a legforróbb nyári napokon, és azt is megsúgták, mit latnak szívesen a még szebbik nem képviselőin.

Így tartják formában magukat sztárjaink!

Az év legmelegebb időszakában, mindenki szeretné a legjobb formáját mutatni. Nincs ez másképp a hírességekkel sem. Te kíváncsi vagy, hogyan készülnek az Éjjel-Nappal Budapest, vagy a Barátok közt sztárjai a bikini szezonra?

Mit viselnek 2016 legmenőbb sztárbabái?

A gyermeknap közeledtével górcső alá vettük, mi a legdivatosabb viselet a híres gyerkőcök körében.

Józan Laci nemcsak imádja a táncokat, de ízelítőt is adott!

A Barátok közt Tóbiásánál, Józan Lacinál, a Vígszínházban jártunk. Érdemes jól figyelni, mert olyan helyekre is követjük kameránkkal, ahova nézőként nem juthatunk el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való