KERESÉS search-close

Jérémy

54 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Jérémy"

Ezt gondolja az egykori játékosokból álló zsűri a finalistákról!

Mit gondolnak a már kiesett játékosok a túlélő fogalmáról? És vajon milyen véleménnyel vannak a két finalistáról? A videóból minden kiderül!

Jérémy életének legjobb tapasztalatává vált a Survivor

A túlélők viadalának legutóbb kiesett játékosa a foci miatt érkezett Magyarországra. Pályafutása nem úgy alakult, ahogy szerette volna, más dolgokban viszont olyan sikerélményeket ért el, amivel nagyon elégedett. 

Ott voltunk, amikor Jérémy felhívta a szerelmét!

A Holtak Szigetéről legutóbb távozó játékos kameránk előtt hívta fel telefonon a barátnőjét. Ha kíváncsi vagy a srác gondolataira a kiesésével kapcsolatban, nézd meg exkluzív videónkat!

Ismét távoznia kellett valakinek a Holtak Szigetéről!

A Holtak Szigetén sor került az utolsó előtti párbajra. Jérémy, Gábor és Vera közül egyvalaki számára végleg véget ért a játék.

Szandi megmentette a Holtak Szigetének egyik játékosát a Párbajtól!

A Holtak Párbaján a vesztesnek végleg távoznia kell a játékból, a győztes pedig védettséget élvez a következő Párbajon. Azonban Alexandra érkezése plusz egy csavart vitt a történetbe!

Újabb játékos búcsúzott a Holtak Szigetétől!

A Holtak Szigetén lévő játékosoknak 20 pontot kellett összegyűjteniük a maláj labda segítségével a továbbjutáshoz. Egy valaki azonban végleg búcsút vett a Survivortől.

Kizárólag egy ember örült Dávidnak a Holtak Szigetén!

Dávid fogadtatása nem volt felhőtlen: Vera ugyanis nagyon haragszik a srácra. Jérémy azonban örült, hogy megismerhette Dávidot, mert végre valakivel félre tud vonulni beszélgetni a Holtak Szigetén.

Egymásnak feszültek a Holtak Szigete játékosai!

Nóri és Vera értetlenül álltak a legutóbbi zsákmányszerzés előtt: Beni hol velük, hol ellenük játszott, Jérémy pedig nem vette figyelembe, hogy két nővel száll szembe egy erőnléti feladatban.

Hatalmas balhé a Holtak Szigetén!

Nóri, Vera, Jérémy és Beni összebalhéztak a Holtak Szigetén a zsákmányszerzés miatt. Részletek 19 órakor az RTL Klubon!

A Survivor mai adásából: Jérémy kapja az ívet rendesen

A lányok betámadják Jérémy-t a Survivor ma esti adásában, a focista viszont nem hagyja magát!

Óriási dráma a Holtak zsákmányszerzésén!

A Holtak Szigetén tartott zsákmányszerzés során egy előnyért küzdöttek a játékosok, amit a következő párbajon használhatnak fel. Vera és Nóri azonban teljesen kiborultak a játék során, amiért mindkét srác ellenük fordult.

Újabb párbaj a Holtak Szigetén: valaki számára véget ért a játék!

Fontos naphoz érkeztek a Holtak Szigetének játékosai: újabb párbaj várt rájuk, ami több körből állt. Minden körben egy-egy játékos küzdött meg egymással. A feladatuk az votl, hogy az ellenfélről leszedjék a zászlót, azonban a szemük be volt kötve, így csak a fülükre hagyatkozhattak.

A Holtak Szigetén is zajlik az élet: Vera teljesen kiakadt Jérémyre!

Vera szerint nem volt férfias döntés Jérémy részéről, hogy neki adta a hátrányt, azonban utólag Nóri is bevallotta, hogy ugyanígy döntött volna.

Jérémy: „Ha meg kell bántanom egy lányt, akkor meg is fogom!”

Jérémy megfogadta a barátnője tanácsát, és egyetlen egy lányban sem bízik meg a szigetlakók közül, mert ez egy játék.

A Holtak első zsákmányszerzése nagyban befolyásolhatja a következő párbaj végkimenetelét

A zsákmányszerzés győztese nem csupán egy ínycsiklandó palacsintát tudhat magáénak, de hátrányban részesítheti valamelyik játékostársát a következő párbajon.

Lezajlott az első párbaj a Holtak Szigetén: valaki végleg elbúcsúzott a játéktól!

A Holtak első párbaján az erőre és a kitartásra volt szükség. A játékosoknak a testsúlyuk 80%-át kellett megtartaniuk. Aki elsőként feladta a játékot, végleg elbúcsúzott a Survivortől.

Nóri: „K*rvára átb*sztak!”


szerző:
2018.10.19. 20:09
Nóri: „K*rvára átb*sztak!”

Jérémy nem hitt a szemének, amikor meglátta Nórit a Holtak Szigetén. A legutóbb kiszavazott játékos teljesen összeomlott a Törzsi Tanács után, és biztosra veszi, hogy hamarosan az összes egykori Agilás az ő sorsára jut.

Nóri sírva osztja meg érzéseit Jérémyvel

Nóri a Holtak Szigetére került, és mélységesen csalódott a Törzsi Tanács során. Részletek ma este 19 órától az RTL Klubon!

Jérémy egész nap csak ül és a tengert bámulja

Jérémy elkeseredve mesélt a Holtak Szigetén szerzett eddigi élményeiről, azonban idővel elvonultak az esőfelhők és sikerült tüzet gyújtania.

Jérémy: „Ide kellett jönnöm, hogy rájöjjek, milyen szép a világ!”

Jérémynek rengeteg ideje van a gondolkodásra a Holtak Szigetén. Az egykori Agilás rájött, hogy minden apró pillanatot ki kell élvezni az életben, és ő maga is sokkal jobban fog mindent értékelni, ami az életben megadatik neki.

Vera elárulta féltve őrzött titkát Tominak és Nórinak!

Vera csupán egy napig bírta megőrizni a titkát. Az egykori Gagambás azt is elárulta, hogy miért nem mondta el eddig az igazságot.

Jérémy elázva, szúnyogcsípésekkel tarkítva éhezik a Holtak Szigetén!

Jérémy 24 órája nem evett egy falatot sem. A Holtak Szigetére került játékos még tüzet sem tudott gyújtani, és az éjszaka során elázott minden holmija.

Eldőlt, hogy Vera vagy Jérémy megy a Holtak Szigetére!

Az Agilából Jérémynek, míg a Gagambából Verának nem sikerült kiraknia a puzzle-t az első egyéni játékon, így ők párbajoztak. A videóból kiderül, hogy ki csatlakozhatott a Bayani törzshöz, és kinek kellett a Holtak Szigetére mennie.

Így találta fel magát Jérémy a Holtak Szigetén!

Jérémy egyedül költözött a Holtak Szigetére. Bár a tűzgyújtással meggyűlt az Agila egykori játékosának a baja, legalább volt hol álomra hajtania a fejét.

Ezzel a játékkal kezdetét vette a Túlélők Harca!

A játékosok mostantól egyénileg küzdenek, ugyanis véget ért a Törzsek Háborúja, és kezdetét vette a Túlélők Harca. Mutatjuk, hogy kik teljesítették az első kihívást!

Robi: „Erőfeszítéseket sem kellett tennem és bekerültem az egyesített törzsbe”

Megalakult a Bayani törzs, a szigetlakók kékre cserélték lila kendőjüket, Robi pedig hihetetlenül boldog volt, hogy visszatérhetett a játékba.

Jérémy kapott egy utolsó esélyt!

Bár Jérémy utolsó lett az első egyéni játékban, lehetőséget kapott, hogy versenyben maradjon. Hamarosan megküzd a Gagamba legrosszabbul teljesítő játékosával: ha győz, ő is hőssé válik, ha veszít, a Holtak Szigetére kerül.

Ezt látnod kell! Tomi és Jérémy hajókázása mókásan ért véget

Amíg Nóri és Eszter megdézsmálták a sült banánokat, Tamás és Jérémy hajója bemondta az unalmast.

Balázs kihúzta a gyufát a társainál...

Balázs sziesztázott, amíg a többiek keményen dolgoztak a szigeten. Nóri ezután úgy gondolta, hogy tisztázni kéne a helyzetet a sráccal, aki kerek perec kijelentette, hogy nem hajlandó alkalmazkodi a társaihoz.

A lányok dilemmája az Agilában: Balázsra vagy Robira szavazzanak?

Hiába próbálták Jérémyt és Tamást is bevonni a lányok a taktikai megbeszélésbe, a srácoknak konkrét elképzelése volt az esti Törzsi Tanácsot illetően.

Robi: „Rosszul vagyok ezektől az emberektől!”

Jérémy azon van, hogy megmentse Robit a kiszavazástól, Robi azonban biztos benne, hogy mindenki más rá fogja tenni a voksát.

Robi több kárt csinált, mint hasznot a taktikázásával

Tomit váratlanul érte, hogy Robi a háta mögött kikotyogta a tervét Balázsnak. Tamás szerint túl korán kezdte a kavarást Robi, és ez akár a kieséséhez is vezethet majd.

Ezt nem fogod elhinni! Tovább folytatják a bénázást az Agila fiú játékosai

A lányok szakadtak a röhögéstől, annyit szerencsétlenkedtek a lila csapat fiúi ásóval a kezükben.

Jérémy adott egy pofont Bencének, és ráadásul még büszke is rá!

Az Agila törzs a Törzsi Tanács után összeült, hogy megbeszéljék, ki miért tette Bencére a voksát. Tamás pedig megosztotta a többiekkel az érzéseit, amit a srác elvesztése és utolsó szavai váltottak ki belőle.

Fanni titokban lepaktált a srácokkal?

Fanni titokban szövetségre lépett Jérémyvel és Robival, de vajon a srácok is így gondolják ezt?

Eszti: „Most már jó lenne ide egy normális férfi, aki férfi!”

Balázs szerint a srácok úgy viselkedtek, mint egy falka, akik védik a területüket, a lányok azonban Balázsban látják az igazi férfit, aki gatyába rázza a törzsüket.

Nóri: „Nem akarom elhinni, hogy valaki ennyire naiv legyen! Hogy lehet ekkora hibát véteni?”

Eszti bevallotta a lányoknak, hogy kikotyogta a tervüket Jérémynek. Nóri és Fanni teljesen kikészültek, hogy a naiv lány kiterítette a lapjaikat a fiúk előtt.

Robi: „Bence eléggé megkeverte a sz*rt!”

Az Agila fiú szövetsége nem áll biztos lábakon, ugyanis Bence óvatoskodva beszél a srácok előtt a Törzsi Tanácsról, így a fiúknak fogalmuk sincs arról, hogy megbízhatnak-e az óvóbácsiban.

Eszti hatalmasat hibázott?


szerző:
2018.10.01. 20:12
Eszti hatalmasat hibázott?

Eszti mindent elmondott Jérémynek, amit a csajokkal megbeszéltek. Vajon Jérémy megőrzi a lány titkát, vagy Eszti óriási hibát követett el azzal, hogy kiterítette előtte a lapjaikat?

Kegyetlen döntést hoztak a lányok: csúnyán átverik az egyik fiút!

A lila csapat lányai megegyeztek, hogy behülyítik Bencét, hogy Jérémyre fognak szavazni, majd jól hátbatámadják a srácot, és kiszavazzák őt a Törzsi Tanácson.

Jérémy: „A Survivorben vagyunk, nem egy állatkertben...”

Robi azt szűrte le Bence viselkedéséből, hogy Jérémyre akar szavazni a Törzsi Tanácson. Vajon mit szól ehhez Jérémy?

Jérémy ellen szövetkezett Bence és Fanni

Fanni és Bence félrevonultak, hogy megbeszélhessék, melyikük kit tart a legnagyobb veszélyforrásnak a törzsön belül.

Jérémy annyira nem bírja elviselni a társait, hogy egyszerre négyet is hazaküldene közülük

Jérémyt a legutóbbi védettségi játék dühítette fel: szerinte van négy olyan ember a törzsben, akinek semmi keresnivalója a szigeten.

Nóri és Jérémy átverték a társaikat!

Nóri és Jérémy a játék után a táborba való visszaérkezésükkör megpróbálták átverni a többieket, és eljátszani, hogy csalódottak az előnyért folytatott küzdelem eredménye miatt.

Óriási hibát vétett Vera és Dávid!

A Gagamba Verát és Dávidot, míg az Agila Nórit és Jérémyt küldte az előnyért folyó küzdelemre. A sárga csapat játékosai azonban hatalmasat hibáztak a játék során...

Jérémy: „Egy játék közben soha nem szabad pihenni!”

Jérémy szerint többen azt hangoztatták a védettségi játékon, hogy pihennének, Robi szerint pedig még össze kell szoknia a csapatnak ahhoz, hogy összehangoltan tudjanak küzdeni.

A női ész felülkerekedett a férfi erőn!

Nóri rávilágított a fiúknál arra, hogy nem lehet mindent erőből megoldani, néha gondolkozni is kell. Így történt, hogy Nóri ötletéből kiindulva sikerrel zárult a kókuszvadászat.

Robi szerint ő az agy a törzsben, a többiek csak …

Hiába találtak halászhálót a Szegény Szigeten a lilák, ha nem tudják, hogyan kell halat fogni vele. Úgy tűnik, Robi az egyetlen, aki konyít valamit a dologhoz.

Jérémy: „A szaros gatyámat sem akarom odaadni ezeknek a kutyáknak!”

A játékot követően Jérémy kiakadt a törzsére, mert látta, hogy sokan csak megvonták a vállukat a játék után, de nem voltak elkeseredve a vereségtől. Robi szerint sokkal jobban át kellett volna gondolni a stratégiát, de úgy érezte, hogy süket fülekre talál felvetésével.

Jérémy: „A lányok hülyének néznek minket”

Míg a srácok két órán keresztül keményen dolgoztak, hogy legyen hol aludniuk, a lányok fürdőzéssel ütötték el az időt, ahelyett, hogy fadarabokat és köveket pakoltak volna. Csoda, hogy kiakadtak a fiúk?

„Ez nem mehet így tovább” - Érik a botrány az Agilában a fiúk és a lányok között

Bár a lila csapat nő tagjai gyűjtöttek köveket az alvóhelyükhöz, a táborig már nem tudták elhozni őket, mert túl nehezek voltak, ráadásul a tűzgyújtás sem jött össze nekik, ami az ebéd elkészültét is akadályozta. Tamás, Jérémy, Bence és Robi teljesen kiakadtak a csajokra!

Sanyi: „Bízom benne, hogy lesz még módom és alkalmam revansot venni”

Alexandra Fannival, Sanyi Jérémyvel, Dávid pedig Gáborral csapott össze. A videóból kiderül, hogy kik győzedelmeskedtek!

Jérémy


szerző:
2018.09.16. 08:00
Jérémy

Ismerkedj meg a Survivor legújabb évadának játékosával, Jérémyvel! Survivor - A túlélők viadala szeptember 24-től az RTL Klubon!

Jérémy: „Focista vagyok, de használom a fejemet”

Ismerkedj meg a Survivor legújabb évadának játékosával, Jérémyvel! Survivor - A túlélők viadala szeptember 24-től az RTL Klubon!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való