KERESÉS search-close

Irie Maffia

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Irie Maffia"

Irie Maffia: Bónuszjáték


szerző:
2019.06.11. 09:08
Irie Maffia: Bónuszjáték

Sena Dagadu elhozta a Reggelibe zenekara legújabb klipjét. Az Irie Maffia megszállta az újranyitott Zöld Pardont.

A magyar kultúrát népszerűsíti az Irie Maffia énekesnője Ghánában

Sena Dagadu édesanyja magyar, édesapja pedig ghánai, így nem véletlen, hogy őt is megkereste a nagykövetség. Sena rendszeresen kijár Ghánába, gyorsan fejlődő országnak látja, aminek a fővárosa elképesztően színes kulturálisan.

Asztalitenisz VB-re készített dalt és klipet Lotfi Begi és az Irie Maffia

Közel 70 éve nem volt nagyobb asztalitenisz esemény Európában, de most Budapest ad otthont a világbajnokságnak. Ebből az alkalomból készült el a Friends.

Kulisszatitkok a Szigetről!

A backstage-ben követte végig a Story Extra stábja a The Biebers és az Irie Maffia koncertjét.

Saját fesztivált szervez az Irie Maffia!

A mai nappal kezdetét veszi a 26. Sziget Fesztivál olyan nagyszerű fellépőkkel, mint az Irie Maffia. Vendégünk a zenekar két tagja, Sena Dagadu és Élő Márton!

Elképesztően látványos a közös klip!

Közös dalt írt és közös klipet forgatott az Irie Maffia és a Halott Pénz frontembere, Marsalkó Dávid. Mi pedig ott voltunk a forgatáson!

Verseny közben élesztette újra

Versenytársai élesztettek újra egy férfit egy tiszafüredi pingpongversenyen. Szerencséjére két mentős is indult a versenyen. Mire a mentő kiért, a férfi állapota már stabil volt. Élete azon múlt, hogy megmentői azonnal és szakszerűen élesztették újra.

Mennyit keresnek a magyar zenészek?

A gázsiról beszélni mindig is tabunak számított. Most azonban néhány magyar sikeres zenész elmeséli, általában mennyi a gázsijuk, és ebből körülbelül mennyit kapnak kézhez. COLUMBO tovább mesél gázsiról és pénzügyekről itt!

COLUMBO: gázsiról és pénzügyekről

Mitől függ, hogy mennyit kér egy zenekar a fellépésért, és mégis, mekkora pénzek forognak? És hány év kell ahhoz, hogy valaki megéljen a zenélésből - erről is kérdeztük Columbot (Kéri Andrást), az Irie Maffia és a Brains frontemberét. Nézd meg a Fókusz teljes riportját is!

Sena:

Ha kíváncsi vagy, hogyan telik Sena Dagadu, az Irie Maffia énekesnőjének egy napja, nézd meg a Cool Story Bro legfrissebb részét, amiből többek között az is kiderül, hogy miért maradt Magyarországon Sena és mit jelent számára a zenélés.

Irie Maffia


szerző:
2016.09.12. 14:28
Irie Maffia

Zenekar neve: Irie Maffia
Tagok: Élő Márton a.k.a. dr. Dermot, Horváth Gáspár a.k.a. JumoDaddy, Meggyes Ádám, Baranyai Ákos a.k.a. Future, Busa István, MC Kemon, Dési Tamás, Demeter Zoltán, Kéri András a.k.a. Columbo, Oláh Antal, Sena Dagadu, Szekér Ádám
Műfaj: reggae, dancehall, funk, hiphop, rock, cumbia
Alakulás éve: 2005
Legismertebb dalok: Bajnok, Whistle And Walk, Fever In Her Eyes, Hands In The Air
Kategória: Legjobb zenekar

Sena és a színes szalagok


szerző:
2016.07.19. 18:00
Sena és a színes szalagok

Az Irie Maffia énekesnője színes egyéniség: legyen szó sminkről, extrém hajról, vagy meglepő fellépőruháról. Nem volt hát kérdés, mit csináljon egy fesztiválon a dekorációnak szánt színes szalagokkal: azonnal rögzített egy videót, ahogy közéjük bújik - a szivárvány- hatás pedig nem maradt el.

 

Sena titkai


szerző:
2016.07.18. 18:00
Sena titkai

Az Irie Maffia 33 éves ghánai énekesnője MC Sena egy fellépésük után a backstage-ben vezetett körbe minket. Még a színpadra is felmehettünk vele, és sok szakmai kulisszatitok mellett ghánai táncot is mutatott nekünk. Majd azt is elárulta, hogy szeretne-e még gyereket. 23 kérdés, Váratlanul vágatlanul, MC Sena.

Megfejtettük az Irie Maffia titkát!

Nagyon egyszerű a recept: sokkal jobb ötszáz vagy több embernek játszani, mint húsznak. Ezt Sena vallja, az Irie Maffia énekesnője. És úgy látszik ez bejött, mert folyton telházas koncerteket adnak. Mi is ott voltunk az egyiken!

Story Extra 2016-05-30


szerző:
2016.05.30. 17:25
MC KEMON: „Itt maradtam, mert ide húzott a szívem”

MC Kemon eredetileg azért jött Magyarországra, hogy beindítsa focista karrierjét, de máshogy alakult az élete, az Irie Maffia tagja lett. Kemon magyarországi élményeiről mesélt, szerinte jó dolog egy idegen országban való letelepedés, hiszen az egyik legfontosabb dolog az emberek életében, hogy világot lássunk.

Nem itt születtek, de nálunk leltek új hazára

Miért nálunk találja meg a boldogságot, a sikert, önmagát az, aki gyönyörűséges tengerpart mellett született? Pontosabban mit szerettek meg végzetesen Magyarországon azok a külföldről származó sportolók, művészek, akik ma már minket tartanak hazájuknak?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való