KERESÉS search-close

Imre Csaba

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Imre Csaba"

Bulival ünnepli újjászületését az egyik legnagyobb bevásárló központ

Teljesen átalakították a Premier Outletet, hogy pontosan mi változott, hogyan néz ki ezután a bevásárlóközpont és milyen programokkal várják az érdeklődőket, arról Imre Csaba center menedzser mesélt a Reggeliben.

Egyre több bevásárlóközpont nyitja meg kapuit a négylábúak előtt

Egyre több bevásárlóközpont nyitja meg kapuit négylábú kedvenceink előtt. Az idén 11-ik születésnapját ünneplő Premier Outlet például a megnyitása óta tárt kapukkal várja a család minden tagját, legyen az felnőtt, gyermek vagy akár az ember legjobb barátja. Vendégünk volt Tornóczky Anita  az Állatvédőrség ügyvezető igazgatója és Imre Csaba a Premier Outlet centerigazgatója.

Dobó Kata megszabadul a ruháitól

Napról-napra egyre több adományozót mozgat meg a Premier Outlet és az Ökumenikus Segélyszervezet kéthetes jótékonysági ruhagyűjtő akciója. Az idei kampány is óriási lelkesedést váltott ki, aminek köszönhetően már az első négy napban  közel 12.000 jó minőségű ruhadarab gyűlt össze. Vendégünk volt Dobó Kata színésznő, az Adok-Kapok Napon védnöke és Imre Csaba a Premier Outlet igazgatója.

Adok-kapok napok a rászorulók megsegítésére

Az elmúlt 2 évhez hasonlóan, idén harmadik alkalommal indul útjára az ország egyik legnagyobb jótékonysági eseménye: a Premier Outlet az Ökumenikus Segélyszervezettel összefogva ismét ruhagyűjtési akcióját szervez.  Vendégünk volt Wolf Kati, Gáncs Kristóf, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója és Imre Csaba a Premier Outlet igazgatója.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való