KERESÉS search-close

Ibrahim pasa

44 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ibrahim pasa"

A Szulejmán magyar hangjai is búcsúznak a híres sorozattól!

Ma este ér véget a híres török sorozat, és ennek kapcsán a szereplők magyar hangjaival beszélgettek a Reggeli műsorvezetői, akik elárulták, szerintük mi lehet a film sikerének a titka, illetve azt is, hogy mit jelentett számukra sorozat.

Szívszorító: Hürrem imája Ibrahimmért!

A szultána őszintén számot vetett magával, és pontosan tudja, hogy a pasa halála az ő lelkén szárad. Mielőtt őt is elérné a végzete, Hürrem úgy dönt, felkeresi a pasa sírhelyét, hogy végső búcsút tudjon tőle venni, és feloldozást nyerjen.

Hürrem: „Itt nyugszik hát Ibrahim!”

A Validé egyre gyengébb, és érzi, hogy nincs már sok ideje hátra, és talán pont emiatt is kéri meg Hürrem Szümbült, hogy keresse fel Ibrahim pasa sírját. Az agának nem volt könnyű dolga, de szerencsével járt, így Hürrem ellátogatott a legősibb ellenségének sírjához.

Szulejmán: Hatice drámai pillanata!

Bizonyára mindenki emlékszik még Hürrem egyik igen erős ellenfelére, Szulejmán testvérére, Haticére. A fiatal szultána fülig szerelmes volt Ibrahim pasába, és nem bírta volna elviselni, ha valami bántódása esik férjének. Az egyik alkalommal mikor a pasának nyoma veszik, Hatice biztos benne, hogy Ibrahim meghalt, és szinte teljesen elszállt a a szultánából az élet. Megrázó pillanatot élhettek ét a nézők!

Szulejmán: Ibrahim pasa megvédte Szulejmánt

Öt évvel ezelőtt a híres török sorozat egy igen izgalmas pillanathoz ért: az egyik imádság alatt a szultánt megpróbálták megölni, csakhogy a pasa még időben vette észre a támadót. Ibrahim pedig egyáltalán nem gondolkodott azon, hogy a tőr elé ugorjon, vagy sem…

Megható pillanat! – Ibrahim emléke újra megkísérti Szulejmánt

Az uralkodó sokat gondol régi barátjára, és mikor a pasa kedvenc hegedűjátékát véli felcsendülni, egyszerűen magába zuhan. Ibrahikm és Hatice lánya az, aki oly szépen hegedül, és aki majdnem megríkatja Szulejmánt.

Szulejmán – Ezektől a vallomásoktól garantáltan meg fogsz hatódni! VIDEÓ!

Egy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon szedtük össze a híres török sorozat két igen megható vallomását. Szulejmán és Nigar asszony lelki tusáját követhetjük nyomon. Mindketten a meggyilkolt Ibrahim pasát hiányolják, természetesen más okból, de a fájdalmuk pontosan ugyanolyan erős, és megható. 

Ezek voltak Ibrahim pasa utolsó szavai – VIDEÓ!

Ezen a napon, egy évvel ezelőtt a Szulejmán egyik fontos szereplője távozott, ugyanis a sorozat története szerint a török birodalom uralkodója megölette őt. Igen megrázó képsorokról beszélünk, ugyanis a pasát álmából ébresztik fel a szultán kivégzőosztaga, és némi dulakodás után megfojtják a védtelen férfit. A halála előtt egy mondta elhagyja a pasa száját…

Emlékeztek? Pont egy éve, hogy Szulejmán Ibrahim pasája meghalt!

Hatalmas törést jelentett a sorozat nézőinek, mikor a híres török sorozat elért ahhoz a részéhez, mikor az uralkodó úgy döntött, megöleti barátját, bizalmasát. Pontosan egy évvel ezelőtt, ezen a napon halt meg Ibrahim pasa, ami a történelemben sem volt másképp.

Fontos tudnivalók! Figyelem Szulejmán-rajongók!

Egy évvel ezelőtt adtuk ki hírül, hogy a híres török sorozatnak az oldalát egy kicsit rendbe szedtük, vagyis nemcsak átláthatóbbá vált akkor, hanem rengeteg új dolgot is kaptak az olvasók.

VIDEÓ – Hatice rémálma nagyon ijesztő!

A szultána fájdalma olyan erős, hogy még mindig nem tudta feldolgozni Ibrahim elvesztését. Hatiche most azon munkálkodik, hogy meglelje szerelmének nyughelyét. A módszerei boszorkányosak!

Ibrahim pasa: „Általa érezheti szívverését”

Haticét az uralkodó újra férjhez akarja adni. Úgy tűnik, nincs más megoldás, a szultánának el kell fogadnia Szulejmán döntését. A helyzet nem könnyű, mert Ibrahim szelleme, azaz szerelme egyfolytában kísérti az özvegyet.

Szulejmán utolsó imája – „Átjárja szívemet a vér”

Az uralkodóra most igen nagy felelősség hárul, serege Velence ellen indul. Mindezek mellett nincs már Ibrahim, aki a legnehezebb órákban is hű társ volt.

Szulejmán vívódása


szerző:
2016.05.05. 12:50
Szulejmán vívódása

Szulejmán és serege nagy csatára készül, emiatt óriási felelősség van az uralkodó vállán. A nehéz percekben a szultánnak eszébe jut valaki, akire igazán támaszkodhatna most. Csak az a valaki már sosem lesz mellette.

Szulejmán már képzelődik is?

Az uralkodót nagyon emésztheti valami Ibrahimmal kapcsolatban. Egyik sétája alkalmával nem hisz a szemének, mintha maga a pasa állna előtte.

Szulejmán szellemet látott? – Videó!

Napi körkérdés: Szulejmán vajon megbánta, hogy megölette Ibrahimot? Az uralkodó erősnek mutatja magát, viszont minden jel arra utal, hogy lelkiismeret-furdalása megemészti tudatalattiját.

Hatice megrázó búcsúja Ibrahim pasától

Nincs mit tenni, a szultána elhagyja otthonát. Fájdalmas búcsút vesz a palotájától, de legelőször a pasa emlékétől.

Megrázó Videó! – Hatice és Ibrahim utolsó párbeszéde

Az uralkodó kegyetlen döntést hoz. Végérvényesen száműzi húgát a palota közeléből. A szultána nehezen, de végül beadja a derekát, engedelmeskedik bátyja akaratának. Hatice fájdalmas búcsút vesz otthonától, és lélekben szerelmétől is, Ibrahimtól.

Ezektől a vallomásoktól garantáltan meg fogsz hatódni – Videók!

Saját magának csak ideig-óráig tud hazudni az ember, ugyanis hiába próbálja elterelni a gondolatait, netán a lelkiismeretét, azt a bizonyos belső hangot örökre nem tudja elnyomni. Másképp, Szulejmán a lelkiismeretével, Nigar asszony meg az érzéseivel nem tud mit kezdeni, megható vallomásoknak lehetünk tanúi.

Hürrem most már nem fél senkitől, és semmitől. A legősibb ellenségét sikerült legyőznie.

A Szultána hidegvérrel mindenkit eltávolítana

Hürrem hatalmát immáron senki, és semmi se tudja befolyásolni. Ibrahim távozásával megállíthatatlan lesz a szultána.

Hürrem szerint Ibrahim tehet mindenről

A szultána egyáltalán nem érzi magát hibásnak Ibrahim miatt, sőt, szerinte a pasa tehet arról, hogy meghalt.

Hürrem: „Nem érzem magam vétkesnek”

Nem lesz könnyű dolga a szultánának, a pasa halála folytán nemcsak Haticevel kell szembe néznie, többen is őt okolják a történtek miatt. Hürrem azonban másképp gondolja.

Hatice számon kéri Szulejmánt

Hatice megtudja, szerelme, Ibrahim halott. A szultána azonnal az uralkodóhoz siet, válaszokat vár fájdalmas kérdéseire.

Szulejmánnak szembe kell nézni az özvegy Haticevel

A pasa halálhíre mindenkit letaglóz a palotában, de az özvegy Hatice fájdalmával semmi sem érhet fel. A szultána azonnal az uralkodóhoz siet, hogy megkérdezze, mi történt Ibrahimmal.

A sorozat eddigi legszebb idézete következik

Számtalan idézetet, szerelmes verset, monológot hallhattunk már a sorozatban. Szulejmán szívhez szóló búcsúztatója, szerintünk, az egyik legszebb. Emlékeztek rá?

Ez volt Ibrahim utolsó felkiáltása

Ibrahim legszebb álmából felriadva veszi tudomásul, hogy élete veszélyben van. A többi már történelem...

Szulejmán békés álmát megzavarja valami

Szulejmán próbálja kizárni a körülötte történő eseményeket, talán egy kicsit el is szundikál, mikor megijeszti valami, és felriad álmából.

Ez volt Ibrahim legutolsó szava, mielőtt megfojtották - Vigyázat, megrázó videó következik!

Négy ember kellett ahhoz, hogy lefogják a pasát, és négy ember kellett ahhoz, hogy örökre elhallgattassák. A halála előtti pillanatban még felkiáltott. Tudjátok, mi volt az utolsó szava?

Sümbül aga elmeséli Hürremnek, hogy Ibrahim halott

Sümbül azonnal a szultánához siet, hogy elmesélje a hírt. Ibrahim meghalt.

Vajon mit árul el Hürrem tekintete?

Ibrahim halálhírével Sümbül aga azonnal Hürremhez siet. A szultána nem igazán fogja fel a rémült férfi szavait, hogy mi is történt a palotában az éj leple alatt.

Megtörtént! Ibrahim pasa meghalt – Drasztikus képek következnek

Szomorú, és megrázó pillanatoknak lehetünk tanúi, Szulejmán úgy dönt, kivégezteti barátját, legfőbb bizalmasát, Ibrahim pasát. Felfoghatatlan, ami történt, megrázó percek következnek.

Ibrahim pasa utolsó monológja

Az uralkodó döntött, kivégezteti a pasát. Ibrahim gyönyörű búcsúgondolatai igazán meghatóak.

Szulejmán nehezen búcsúzik barátjától

Hiába hozta meg döntését Szulejmán, nagyon nehezen engedi el barátját.

Nincs visszaút! Meghalt a pasa

Eljött a végsőbúcsú ideje. Szulejmán már soha többet nem láthatja barátját.

Hürrem tehet az egészről?


szerző:
2016.02.29. 16:30
Hürrem tehet az egészről?

Valóban, ez lenne az igazság? Hürrem irányított mindent a háttérben?

Ha Szulejmán álomra hajtja a fejét, Ibrahimot megölhetik

A helyzet súlyosságát jól mutatja, az uralkodó már rég nem azon gondolkodik, megbocsájtson-e a pasának, hanem azon, hogyan vethet véget a férfi életének, anélkül, hogy ne szegje meg a saját szavát.

Szulejmán rájön a megoldásra


szerző:
2016.02.25. 15:00
Szulejmán rájön a megoldásra

Szulejmán a Kádi Efenditől kér tanácsot saját problémájára. A megoldás egyszerű, de borzasztóan megdöbbentő.

 

Ibrahim hegedűjátéka


szerző:
2016.02.24. 22:40
Ibrahim hegedűjátéka

Szulejmán meghatódik a pasa hegedűjátékán. Fájdalmas emlékeket idéz az uralkodó szívében.

Szulejmán elérzékenyül Ibrahim hegedűjátékától

Ez már a végjáték, Szulejmán gondterhelt tekintetéből minden kiolvasható. Ibrahim sorsa eldőlt?

Szulejmán nagyot csalódik Ibrahimban

Az uralkodó kezébe kerül Ibrahim egyik példabeszéde, ami váratlan eseményekhez vezet.

Szulejmán végleg megtört?

Hürrem lassacskán eléri célját, az uralkodó végleg elveszítette bizalmát a pasában, és kételyeit, bizalmatlanságát már nem tudja teljesen leplezni.

„A nevem Ibrahim”


2016.02.18. 14:30
„A nevem Ibrahim”

Megrázó őszinteséggel vall múltjáról, gyerekkori fájdalmáról a pasa.

Ibrahim felidézi szomorú gyerekkorát

A pasa bátran szembenéz szomorú múltjával. A megrázó emlékek elől a felejtésbe menekülhet az ember, ha szeretne könnyíteni szíve fájdalmán.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való